Esti ruhák

Maroon estélyi ruhák

Maroon estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Színes funkciók
 2. divat
 3. Mit kell viselni
 4. A tartozékok kiválasztása

A "Bordeaux" szín használatával a ruhákat használhatja. Ez az eredeti név olyan gyakori, mint a bordó vagy a cseresznye. Valójában ezek a színek a vörös szín különböző árnyalatai, bár nagyon finom és szinte észrevehetetlen különbségek vannak, amelyek nem feltétlenül észrevehetők mindenki számára. A divatosabb színt, amelyet a női ruházat létrehozására használnak, mint Bordeaux, nehéz megtalálni. Ő is képes gazdagítani a képet, hozzáadni a színt és az expresszivitást.

Nincsenek egyszerű bordó estélyi ruhák, ugyanúgy, mintha nem lenne alkalmatlan arra, hogy ilyen fényes ruhát helyezzenek el.

Színes funkciók

Szilárdság, bizalom és konzervativitás, stabilitás és stabilitás - mindez a bordó színben tükröződik. Ennek megfelelően a bordó dolgok szerelmesei magabiztosan átmennek az életen, nem mutatnak felesleges érzelmeket és erős karakterük van.

A bordó színben kifinomultság érhető el, az élet fényerejét hozza, és vidámabbá teszi a személyt. A bordó estélyi ruhában lévő lány soha nem fog úgy érezni, mint egy szürke egér, és összeolvad a vendégek általános tömegével.

divat

Nem lesz lehetőség a Bordeaux estélyi ruha kiválasztására, mivel a boltok megpróbálják kielégíteni minden ízét és bemutatni a vendégeiket a legegyszerűbb és szokatlanabb és merészebb vágási variációkkal. Ebből létrehozható az egész kép vagy csak az egyes elemek. A választásnak azon a ponton kell alapulnia, hogy hová fog menni ebben a ruhában. A leghatékonyabb kép a padlón egy bordó színű estélyi ruhában fog megjelenni.

Egy ifjúsági párt jó választás lenne a vörösbor színének. A mély bordó színű selyem ruha ellenállhatatlan lesz. Jó lehetőségek: brokátból vagy sifonból készült ruhák.

Már említettük a bordó szín sokoldalúságát, de még mindig vannak olyan stílusok, amelyek előnyösebbek és jól fognak kinézni ebben a színben:

 1. Az első fajta ruha hasonló görög stílusú elemekkel rendelkezik, például magas derék.
 2. A Bordeaux második kiviteli alakjának második kiváló lehetősége egy V-nyakú ruha, de nem mély és túl felfedő ruha. Hagyja, hogy csak enyhén hozza létre az intrigát, és a kép csábítósága a színen fekszik.
 3. A harmadik - a drapéria modellje.

Ha a ruhát munkára választották, akkor kétségtelenül túlnyomórészt klasszikus illeszkedés lesz. A kép minden más eleme olíva vagy szürke lehet. Ha ez a szín sokat nem illik neked, de a bordó ruhát birtokló vágy felülbírálja Önt, majd figyeljen más árnyalatokra.

Mit kell viselni

Ez nem olyan egyszerű, hogy valójában egy bordó ruhát fordít, amikor elkezdi felvenni a kiegészítőket és más ruhadarabokat. És nemcsak a stílus, hanem a szín is.

Mindig jó és nyerő opció a bordó színű fekete elemek kombinációja. Ez visszafogást és szigorúságot fog hozni.

Nos, ha ez az opció nem felel meg az Önnek, akkor a különböző bordó árnyalatok egy képben való összekeverése nagyon divatos. Sötétkék és lila, bézs és rózsaszín, lila és sötét szürke - mindezt úgy választhatja, hogy kiegészítse a bordó ruhát.

Az esti kijárathoz könnyű köpenyt és ezüst színű tengelykapcsolót használhat.

A tartozékok kiválasztása

Mivel maga a bordó szín gazdag és világos, a díszítések nem lehetnek hatalmasak, sikoltozóak és kihívások.

A kiegészítők kiválasztásában a legfontosabb dolog a kényszer és a tömörség. Karkötő vagy arany vagy ezüst lánc, egy kis bross természetes kővel. Érdemes kísérletezni egy arany övvel vagy sállal.

A sminkben fekete és fehér színnek kell lennie. Az ajkakhoz válasszon bordó színt, amelyet semleges árnyalatokkal lehet helyettesíteni.

Comments
 1. Margaret
  16.09.2015

  Maroon estélyi ruha nem olyan ragyogó, mint a vörös, de ugyanakkor vonzza a figyelmet. A 3m-es fotó a rózsasziromnak tűnik.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok