Esti ruhák

Márka estélyi ruhák

Márka estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jovani
 2. Sherri-hegy
 3. Terani couture
 4. Dolce & Gabbana
 5. Valentino
 6. Elie saab
 7. Rosa Clara
 8. Zuhair murad
 9. Gucci
 10. Tony tálak

A márka a női divat világában nem csak egy nagy név. Ezek a ruhák olyan alkotói, amelyeket a lányok igazán szeretnek, és így odafigyelnek magukra. De ami a legfontosabb, képesek a legjobbat nyújtani a minőségben, a teljesítményben és a designban. Nézd meg a szezon márkás estélyi ruháit.

Ki tudja, talán az egyik bemutatott ruhában megy a legközelebbi ünnepélyes eseményre, és még a nyaralás elkövetőit is elfedi.

Jovani

Ez a divatház 1980-ban jelent meg New Yorkban. Azóta csak népszerűségét élte meg, minden úgy tűnik, hogy új és új országokban van. Az alapítást követő első néhány hónapban a Jovani szó szerint gyorsan vált az egyik legkeresettebb és legismertebb márkává.

Valójában a tervezők nem rejtik el a divatház sikerének titkait. Minden a felhasznált anyagok magas minőségében, az eredeti szabásnál, valamint a merész formatervezési megoldásokban van. Ennek eredményeként egyetlen divatista sem haladhat át a Giovani gyűjteményeiből.

A világ nagyságrendű ruhájának sok csillaga Jovaniban. Ezek közé tartozik a Taylor Swift, Kim Kardashian, Paris Hilton, valamint honfitársaink, Anna Sedokova, Lera Kudryavtseva és még sokan mások.

Minden évben a Giovani mintegy 350 új modellt kínál. Ez gyakorlatilag minden szépséget tesz lehetővé a tökéletes választás számára. Vannak, akik diszkrét, szigorú ruhákat választanak, mások inkább az őszinte és hihetetlenül nőies. A legfontosabb, hogy mindez és még ma is készen áll a Jovani divatház kínálatára.

Sherri-hegy

Ez egy amerikai cég, amely prom és estélyi ruhákat gyárt. Ezenkívül a márka az Egyesült Államok egyik vezetője.

Több évtizede, a Sherry Hill márka alapítója, valamint a profi tervezők csapata egyedi gyűjteményeket hoz létre. Ami a legérdekesebb, az a divatházában, hogy a hollywoodi csillag ruha, valamint a nemzetközi szépségversenyek résztvevői, mint például Miss USA és Miss World.

Este este csodálatos ruhák A Sherry Hill óriási népszerűségre tett szert az Egyesült Államok határain túl - Kanadában, Ázsiában, Európában, az Egyesült Királyságban és sok más országban. Még Oroszországban és a FÁK országaiban a diplomások szeretik a Sherri Hill ruháit.

Terani couture

Az amerikai divatház Terani Couture világhírű. És az egyedülálló, elegáns estélyi ruháknak köszönhetően. Minden felszerelés olyan, mint a művész mesterműve.

A modellek a jelenlegi divat trendek alapján jönnek létre, de a szerzők nem felejtik el a kényelmet. A tervezők könnyű, áramló anyagokat használnak, mint például szatén, sifon és selyem. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy hangsúlyozzuk a kép könnyedségét, légességét.

A márka egyik fontos előnye, hogy nem ruhadarabok a női szépség szigorú szabványai alapján. Ez azt jelenti, hogy egy dolog - bármilyen szépség, függetlenül attól, hogy milyen magasságból, súlyából vagy figurájából származik, a tökéletes felszerelést választhatja. Szükség van egy mély hasításra, a másikra egy nyitott hátra, a harmadik és teljesen őszinte metszésre, amely karcsú lábakat nyit. Mindez és még több a Terani Couture gyűjteményeiben. Csak tanulmányozni kell őket, és kiválaszthatja a tökéletes estélyi ruhát.

Dolce & Gabbana

Még a divatvilágtól távol lévő emberek is ismerik az ilyen márka létezését. A Domenico és a Stefano minden évszakban egyre több új gyűjteményt, elegáns és egyedi estélyi ruhát kínál, amelyek nemcsak a lányt díszítik, hanem az ünnepséget, amelyen a Dolce Gabbana ruhájában fog megjelenni.

Ebben a szezonban a márka a virágmintákra, a vászon stílusára és az egyedi zöldségmintára összpontosított. Igaz, hogy a divat világában nincsenek határok.

Télen a tervezők estélyi ruhák jöttek létre a szicíliai nemesség stílusában, fekete szövetből készültek, és arany szálak, kövek és hímzések kiegészültek. Nyáron a Dolce Gabbana öltözködést kínál egyszerű színes áttört ruhákkal, kifinomult applikációkkal és festett virágmotívumokkal.

Mint korábban, a csipke és a guipure fontos és áttetsző. Valójában ez egy híres márka teljes névjegykártyája. Mit kell mondani a minőségről, amelynek magas szintjét még nem tárgyalják.

A Dolce Gabbana divatház divatos asszonyokat kínál különleges ruháinak különleges alkalmakra való viselésére, vagy a mindennapi életmódot vagy a munkát végző kirándulásokat. Mindegyikben egyedülállóan szép lesz.

Valentino

Az olasz márka "Valentino" szó szerint minden szezonban új gyűjteményekkel büszkélkedhet. A céget 1960-ban alapították, de még mindig a divat világában áll, és nyilvánvalóan nem fogja feladni álláspontját.

Nem meglepő, mert rendszeresen figyelünk a divatbemutatókra és csodálkozunk a Valentino-ban feltárt megoldások kifinomultságával.

Új estélyi ruhák személyre szabják a luxust és a nőiességet. Gyűjtemények, mintha önmagukban kombinálnák az angol stílus modern stílusát és hagyományait. Ennek eredményeként a kép vonzóvá, romantikusvá és nőiesvé válik.

Ebben az évben Valentino különleges virágos nyomatokkal, pasztell és élénk színekkel, bolyhos szoknyákkal és kifinomult nyakkivágással várja Önt. A bemutatott modellek olyan sokrétűek, hogy lehetővé teszi, hogy minden divatszakértő megtalálják a tökéletes megoldást maguknak.

Valentino fő trendje ebben a szezonban a fodros, átlátszó szerkezet organza, finom csipke, nyomatok, maxi hosszúság és hajtogatások.

Elie saab

Elie Saab egyedülálló tervező, aki estélyi ruhákat hoz létre. A stílus másokkal való összekeverése meglehetősen nehéz, ha valóban megérti a divatot. A ruhái luxust, titokzatos nőiességet, eleganciát és még egy bizonyos drámát is mutatnak.

Nem meglepő, hogy az Elie Saab ruhái világhírű csillagokat vonzanak, akik nagyon fontos és izgalmas eseményeket fognak részt venni. Az ilyen ruhákban magabiztosak, kecsesek, kifinomultak, és hozzáadnak egy kis arisztokráciát a képhez.

Érdemes megjegyezni, hogy Elie Saab nemcsak az esti ünnepi ruhák hatalmas választékát kínálja, hanem a mindennapi élet ruháit is. De győződjön meg róla, hogy benne nagyszerű és egyedi. Mások nézeteit az Ön irányába fordítják, még akkor is, ha csak az utcára vagy az Elie Saab ruhájába járnak.

Ne feledje, hogy ebben a szezonban az Elie Saab a legapróbb pasztell árnyalatokat részesíti előnyben. És velük óvatosnak kell lennie, válassza ki a megfelelő tartozékokat, és gyengéd sminket alkalmazzon, ami nem teszi lehetővé a női kép zavarását.

Rosa Clara

Ez egy spanyol márka, amely világszerte ismert. Az estélyi ruhák egyik kulcsfontosságú jellemzője a tiszta sziluett, a kitűnő befejezések és a gyönyörű anyagok kiváló minősége.

A Rosa Clara ruhákat különböző eseményeken lehet viselni, ahol elegánsnak, vonzónak és természetesnek kell lennie. Ezek a képek, amelyeket a tervező szeret.

Esti ruhák fényes színárnyalatokban, sugárzó díszítéssel kerülnek felszolgálásra. Gyöngyök, flitterek, kristályok - ez csak egy kis része a dekorációnak, amelyet ruhák díszítésére használnak.

A Rosa Clara esti modellek gyűjteményeinek szépsége az, hogy tökéletesen rávilágítanak a méltóságra, de nem tárják fel őket részletesen, és bizonyos hibákat is elrejtenek.

Szabadon vágott ruhát viselve, és hozzáadva a tartozékokat, tökéletesen megmutathatja személyiségét, és csak a legjobb oldalról mutathatja meg magát.

Zuhair murad

Ez a tervező régóta bebizonyította a világnak, hogy képes valódi remekműveket, hihetetlenül elegáns és nőies ruhákat készíteni.Nem meglepő, hogy a vörös számok csillagai fordulnak hozzá.

Az ő műhelye, Murad, egy Libanonból származó, 1995-ben nyílt meg Beirut városában. Gyermekkora óta a tervező kezdetei megjelentek benne. Nem adta fel a szenvedélyét. És jó okból. Végül is hamarosan a legkeresettebb és ígéretesebb szakemberek lettek. Minden évben a Zuhair Murad gyűjteményei nemzetközi divatbemutatókon vettek részt, és elnyerték a legmagasabb minősítéseket és jó értékeléseket.

Igazán hangos Murad mondta magáról, nem is olyan régen, amikor első divatbemutatóját Párizsban tartotta. A ruhák egyedisége az egyedülálló vágás, az egyes ruhák fantáziájának megnyilvánulása, valamint a rejtett szexualitás. A vulgaritáson hatnak, de soha nem lépnek túl a vékony vonalon. Mert a képek csodálatosak.

Gucci

A világhírű Gucci divatmárka nem hagyta el rajongóit az estélyi ruhák kitűnő gyűjteménye nélkül.

A modellek fő jellemzője romantikus és hihetetlenül finom kép lett. Szinte nincs helye a szentélynek és a szexualitásnak. Ebből a lányból az ilyen ruhák elhelyezése még kívánatosabbá és titokzatosabbá válik.

Minden felszerelés kiválóan kiegészül a vadvirágok stílusában megjelenő nyomatokkal. Ha valódi nimfának akarsz nézni, figyelj a Gucci estélyi ruháinak gyűjteményére.

Tony tálak

Körülbelül 20 éve ez a márka a világ egyik legjobbja az estélyi ruhák létrehozása szempontjából. A bemutatott modellek mindig kiemelkedő vágás és csodálatos design jellemzik.

A Tony tálak felszerelései kombinálják az alkotó egyedi tervezői zsenijét és a kiváló minőségű modern anyagokat. A Swarovski kristályos díszítés kézzel történik, pontosan úgy, mint a gyöngyök, az üveggyöngyök.

A szövetek kiválasztása mindig csodálatos. Szó szerint minden modell egyedi, utánozhatatlan. Nincs még egy másolati ruha sem. Minden új kollekció elképesztő, hogy milyen sokszínű a tervező.

A márka egyik fontos jellemzője, hogy különböző alkalmakra és ünnepségekre ruhákat készít. Ha akarja, viseljen koktélruhát vagy esküvői ruhát. A bálterem és az érettségi modellek széles skáláját is bemutatta. Figyelemre méltó, hogy Tony Bowls még a lányok különböző szépségversenyeken való részvételéhez szükséges ruhák létrehozását is vállalja.

Mint látható, a divatházak és a híres tervezők különös figyelmet fordítanak az esti ruhákra. Minden évszakban egyre kifinomultabb gyűjteményeket hoznak létre, követik a modern trendeket, kiváló minőségű anyagokat használnak, és a lányoknak is hangsúlyozzák saját egyéniségüket és eredetiségüket.

Ezért nagyobb figyelmet kell fordítani a népszerű márkákra. Nem kell megvásárolni ruháikat. Vegyük az ötletet, próbáld ki magad, állítsd be a saját ízlésed és az ábra jellemzőit. Ekkor lesz a kép valóban nőies, kívánatos és legszebb.

Comments
 1. Ljudmila
  05.08.2015

  Mindig inkább Giovanni ruhákat részesítem előnyben. Soha nem hibázott a választás. A ruhák tökéletesen illeszkednek az alakzathoz, hibátlanul varrva.

 2. Svetlana
  24.07.2015

  Számomra Elie Saab versenyen van. Csak nézd meg ezeket az elegáns áramló szöveteket.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok