Ruházat az elhízott nők számára

Fekete estélyi ruha nagy méretű az elhízott nők számára

Fekete estélyi ruha nagy méretű az elhízott nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. előnyök
 2. divat
 3. Még több titok
 4. tartozékok

Mindenki tudja, hogy egy fekete ruhát olyan sokan tudnak megváltoztatni, hogy nehéz lesz felismerni magát egy tükörben. A karcsúság, a növekedés vizuális hozzáadása, a hibák simítása, a kép nemessége, az ellenállhatatlanságba vetett bizalom - mindez egyetlen elemet - fekete ruhát - ad. Ez nem is számít a teljességének, mindenesetre egy ilyen kényelmetlen ruhában, akkor lesz kegyelem és stílus, és mindenki körülötte látni fogja, hogy vonzó és magabiztos szépség.

előnyök

Nézzük meg a nők fekete ruhák iránti szeretetét:

 1. Az első ok a karcsú ruházat.
 2. Ezután figyelembe vehetjük annak sokoldalúságát, ami abban rejlik, hogy számos különféle szekrényelemmel kombinálható, miközben elegáns marad. Nem számít, hogy milyen ékszereket szeretne viselni: arany, ezüst vagy ékszer.
 3. A fekete ruha az élet minden esetben megfelelő.
 4. Minden új kollekció elkerülhetetlenül tartalmaz egy jól ismert kép új modelljét.
 5. Egy szín, amely magával ragadja a mágiát. A nő magát olyan ruhában rejtélyessé teszi, amelyet minden ember meg akar bontani.

divat

Nem számít, mennyire sokoldalú lenne a fekete ruha, és nem lenne megfelelő minden nőnek, de egy rosszul választott stílusban egy ilyen ruhát kegyetlen viccet játszhat veled. Tehát vegyen fel egy fekete ruhát, különösen az esti órákat, érdemes csak a stílus. Rájuk van, lakunk.

hosszú

Ha egy ruhában eleganciát és szexualitást keres, akkor itt lehetősége van egy hosszú fekete ruha.

A sima vonalak miatt a túlzott körkörösség vonzóvá válik. És ha a karját, nyakát és a vállát is nyitva hagyja, akkor a világos bőr és a sötét anyag kontrasztja miatt meglátogat és vonzza a nézeteket. A fentiekben már említettük a fekete szín varázsát, amely a maximális hosszúsággal kombinálva megjeleníti a megjelenését, és a titokzatosságot.

Egy nagy és gyönyörű mell jelenlétében valódi istenkáromlás lenne elrejteni a ruhát, ezért határozottan V-alakú nyakkivágás. Ha a vállak is büszkeséggel járnak, akkor ne zárja be őket a hevederek alatt. A harmónia hatásának növelése lehetővé teszi a vonat.

Ne felejtsd el a lábakat, részt vehetnek a stílus és a szépség együttesében is. Ne félj a szoknya hosszú vágásaitól, ez az elem vonzza a férfiak figyelmét, akik megcsodálják a hosszú és karcsú lábadat.

Szükséges hálát kifejezni azoknak a tervezőknek, akik megpróbálták a lehető legjobban megteremteni az esti hosszú fekete ruhákra vonatkozó saját elképzeléseiket. A ruha feszes felső része jól néz ki, egy lángolt szoknya vagy egy vékony szoknya. Ne álljon félre és rétegelt levegővel.

Nos, hol van egy görög ruha nélkül, ami szintén gyakran fekete színben jelenik meg, maximális hosszúsággal és esti stílussal. Általában a teljes hölgyek számára a görög ruhák valódi üdvösségként szolgálnak: a magas derék megbízhatóan elrejti az alak teljességét és minden tökéletlenségét.

A figyelmetlenség nélkül megfosztott szoknya olyan szoknya, amelyben szántó szára van. Széleit olyan érdekes elemekkel lehet díszíteni, mint a shuttlecocks vagy ruffles. Az aszimmetrikus vágás, ferde vonalak jelenlétével, képes a sziluett megnyújtására és a figyelmet a problémától, hogy félénk.

Tehát most a népszerű csipke és fátyolos elemek nem mindig jól nézhetik ki a teljes alakot. És nem feltétlenül az esti ruhában a díszítő pillanatok, mint például a drapériák és a fényes elemek jelenléte.

A fekete, nagy méretű szokásos, sima kötöttáru ruha sokkal jobban fog kinézni, mint valami fényes, összetett szerkezettel.

rövid

Úgy tűnik, hogy egy köpeny ruhát hoztak létre, különösen a teljes fiatal hölgyek számára. Adjunk hozzá egy kabátot és magas cipőt, hogy a megjelenés teljes legyen.

A szilárd vágás külön előnyben részesül, ha egy rövid ruhát választanak a nők étvágygerjesztésére.. Erősen tagadja a vízszintes csíkok (keresztirányú) minden tippét. Gondosan mérlegelje a tartozékokat, amelyek száma minimális (1 vagy 2).

Amikor egy stout nő szembesül a koktélruha kiválasztásának nehézségével, tudnod kell - egy kompakt fekete ruhát bármilyen helyzetben és még egy koktélpartin is megtakaríthat.

Az elegáns korú nők, akiknek a derekánál további hüvelykkel kell rendelkezniük, gondosan mérlegelniük kell egy fekete ruhát, midi hosszúságú. Különösen, ha klasszikus stílusban van, enyhe szűkítés az alsó részen és minimális dekoratív díszítés. Jó lehetőség lenne egy átlátszó chiffon és virágos nyomtatás köpenyének jelenléte. Nincs különösebb ok arra, hogy ilyen ruhát viseljen. Még a mai ellenállhatatlansági vágy is elég lesz, mit mondhatunk a diadalért.

Fekete-fehér ruhák

Mindegyik teljesnek megvan a maga előnye, és a tervezők feladata, hogy ruháiknak köszönhetően ezek az előnyök még hatékonyabbak legyenek, és elhomályosítsák a meglévő hiányosságokat. Ebből a célból a fekete színhez kontrasztos fehér kerül. Mindegyik modell egy másik stílusnak felel meg.

A fő szín ugyanaz marad - mindig fekete. Az étvágygerjesztő nők gyakran választanak egy ruhát, amelynek középső része fekete, és az oldalsó fény, vagy fordítva. A titok abban rejlik, hogy a hosszirányú csíkok vonzzák a figyelmet, míg a könnyű részek összeolvadnak a környező térrel.

Dupla réteg

Egy nagy számban mindig jól néz ki a kétrétegű ruha. Tegyük fel, hogy a top létrehozásakor atlasz, majd a ruházat alsó részén guipure és még csipke is választható. A felső réteg mindig széles, csak a színek helyes és sikeres kiválasztása.

csipkés

A csipke nem csak olyan anyag, amely sok korú nő szívét magával ragadja. Van egy rejtély a szálak összefonódásában. Minden divattervező megpróbálta megalkotni saját "csipke" gyűjteményét luxus és női ruhákból. Bármelyik figura esetében választhatja ki az estélyi ruha fekete nemes színű változatát.

Ez az anyag lenyűgöző költségekkel jár, így egy teljesen felcsatolt ruha létrehozása nagy kockázatot jelent. Egy másik dolog - a kombinált ruhák, amelyekben csipkeelemek vannak. Csipkével minden más anyag jól néz ki.

Még több titok

 • A teljes sziluetthez kétséges árnyék nélkül választhat egy fekete, hosszú bársony ruhát, amelyben az ujjak guipure és a nyakkivágás mély. Egy jó ruha is hosszú ruha lenne, amelyben az alsó rész egy trapéz alakú, ferde vágással rendelkezik. Tetszetős ráncok és szoros illeszkedés a csípőre - töltse ki a tökéletes megjelenést.
 • Ha a figura hasonlít egy homokóra, akkor a kép kialakulásakor nem lesz több, mint egy derékszíj. Ez talán az egyetlen olyan alak, amelyben a figyelmet az ábrára lehet felhívni.
 • Széles csípő, amely nem élénken kifejezett felsőtesttel - ezek nyilvánvaló jelei az alaknak, mint egy körte. Egy ilyen nőnek a legszélesebb illatú szoknyában kell választania a maximális hosszúságot. Lehet, hogy a derék, a mellkason a maximális kivágás, és az ujjakon nyúlik.

tartozékok

Az ékszereket és kiegészítőket bármilyen ruhában, de indokolt esetben kell jelen lenni. Például estélyi ruha, könnyű sál, bolero, súlytalan köpeny lenne megfelelő.

A cipő is fekete lehet, vagy ezüstös árnyalattal rendelkezik. A fekete mindig jól illeszkedik az aranyhoz.

A gyöngyök egy fekete ruha állandó társa, különösen, ha több üzleti stílusa van. Ha nincsenek gyöngyök, akkor kiválaszthat egy szálat vagy több diszkrét gyöngyöt. Mivel megérintettük az üzleti stílust, a kuplungzsák és a klasszikus stílusú szigorú cipők is jelen lehetnek. Hűvös időjárás esetén dobja a kabátot a vállára (a hossz nem számít).

Minden nőnek a vágy, hogy kitűnjön, elválaszthatatlan. Ez segít a kontrasztos színekben lévő kiegészítőknek: piros, fehér, kék.

Comments
 1. Victoria
  17.08.2015

  Természetesen fekete ruha, komor. De ha felveszi a világos kiegészítőket, a kép csak virágzik. Azt hiszem, ez a megoldás optimális az elhízott nők számára.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok