Esti ruhák

Fekete estélyi ruha

Fekete estélyi ruha

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Divatmodellek
 2. A fekete szín hígítása
 3. szövet
 4. Töltsük fel

Eternal catwalk hit a fekete ruhák. És az utolsó előadásokon a tervezők támaszkodtak az újjászületésre. Friss és merész ötleteket mutattak be egy ilyen sokoldalú és elegáns színre. Sokan azonnal visszahívják Coco Chanelt „kis fekete ruhájával”.

Divatmodellek

A fekete ruhák a padlón úgy tűnt, hogy visszavittek minket a múltba, amikor udvarias uraim udvariasan udvariasan hölgyek, bókokkal, virágokkal és ajándékokkal mutatják be őket. A tisztességes bőrük egy sötét ruhát nézett. És ez hozzátette a rejtély és a rejtély képét.

Még most is csak egy nő dönti el, hogy mennyire fog menni a varázsainak bemutatására:

 • Az ujjatlan ruha azok közül választhat, akik szép fogantyúkat, gyengéd fogasokat akarnak mutatni;
 • A magas vágás alkalmas a hosszú és karcsú lábakkal;
 • A mély hasítás étvágygerjesztő mellkasot mutat;
 • A díszített pántok vagy az egyik vállszíj megmutatja, hogy milyen szép és jól ápolt;
 • A derékzónában levő kivágások a testet kinyitják, de nem lépik túl a megengedett határokat.

hosszú

Ha szüksége van egy kifinomult, elegáns estélyi ruhára, akkor ez egy kivételesen fekete hosszú ruha. Segítségével kiemeli a figurájának eleganciáját, hozza létre a karcsúságot, ahol szükséges, elrejti azokat a testrészeket, amelyeket nem kíván megjeleníteni.

Ebben a szezonban a tervezők különös figyelmet szenteltek a szatén fényes szövetnek, amely minden nemességét és nagy költségét mutatja fekete színben. A legfontosabb, hogy nem hozzák létre a további kötet hatását.

A fő hangsúlyok a nőiességre és a kifinomultságra helyezkednek el, mert a sziluettek többnyire tömörek, de nem a szexualitás egyfajta szúrása nélkül. A provokatív hasítás a tervezők körében vált, és a baszk csak eredetiséget ad a képnek. Továbbá, nem kell aggódnia a bőr tónusától, mivel a fekete szín bármilyen típusú.

A szoknya különösen elegánsnak tűnik, ha arany színnel díszített flitterekkel, laza rhinestones vagy gyöngyök, hímzés, drapéria vagy bolyhos fáklyát használnak. Ha az ábrán ideális arányok vannak, akkor elegánsan fog kinézni egy szorosan illeszkedő modellben, melynek nyakkivágása a teljes comb mentén van.

Ugyanezt a benyomást tegyük másokra, elkerülve a túlzott expozíciót, segítik a réteges ruha hatását. Itt a sifon minden varázsát mutatja.

Rövid és közepes hosszúságú

A modern divat hihetetlenül változatos, ezzel kapcsolatban minden lány számára szinte nincs kötelező ruházat. De a kivételek még mindig megmaradtak.

És mindenekelőtt ez egy rövid fekete ruha. Felkelt a világhírű Coco Chanel-el. Az ő ötlete az alapja a leghihetetlenebb modern rövid estélyi ruhák létrehozásának.

A köpeny ruhájának kulcsfontosságú jellemzője, hogy félig elhelyezkedő sziluett, zárt nyakkivágás, a derékra összpontosítva. A hossza valamivel alacsonyabb, mint a térdvédő. Minden zseniális egyszerű, és ez a felszerelés közvetlen bizonyíték.

A kis fekete estélyi ruhát más stílusokban mutatják be. Például az A-alakú sziluett hossza a térdtől és a fölött, terjedelmes puffadt szoknyák, nagy, de lapos zsebek, valamint shuttlecocks, ruches, különböző hajtogatások és tuckok. Röviden, a rövidített modellek tökéletesen „elfogadják” a stílus kifejező eszközeit.

Ne felejtsd el a díszítést, a díszeket és a kiegészítőket.Nem szabad soknak lennie, és nincs joguk magukra vonzani a figyelmet. A fő elem mindig a ruha.

Ruhák aszimmetriával

Az oldalsó szoknya nem szűnik meg a divatban. És ez nem számít - az osztás hossza vagy a szoknya egyik oldalára van vágva. Szintén népszerűek a modellek az egyik vállon és aszimmetria a nyakon.

csipkés

Ahogy a gyakorlat azt mutatja, ez egy fekete köpeny ruha, csipke anyaggal kombinálva, a leginkább ideális lehetőség egy esti megjelenéshez. Soha nem veszít el, ha azt választja.

A kép hihetetlenül nőies, elegáns, a vágás pedig extra karcsúságot ad.

Nagyon gyakran fekete csipke alatt kontrasztos vagy bőrszínű alapanyagot használnak. Mindkét lehetőség kedvezően hangsúlyozza a minta szépségét.

A szűk csipke-ruhát kombinálva jobb a sarok és a tengelykapcsoló, és a legjobb helyek a „használathoz” a kulturális estek, a színházakba való kirándulások, az opera, a magas színvonalú étterem.

Válasszon tökéletes formát magadnak az alak alapján. A csipke hátul nélkül, és természetesen a mély hasítás illúziója is hozzá fog járulni a képhez.

Ne félj, hogy a ruhásszekrényt egy hosszú vagy térdhosszú ruhával töltse fel, amelyet csipke egészít ki, mivel nagyon hosszú ideig maradnak a divat tetején.

Természetesen teljesen vékony csipke ruha teljesen őszinte, mert nem mindenki dönt arról. Egy alternatíva modellként szolgálhat csipke betétekkel, ujjak, testrészek formájában. És mindketten megismételhetik a ruha fekete színét, és játszhatnak a fehér festékek kontrasztjával.

A fekete vászon fehér csipke láthatóan lágyítja a képet, ami azt jelenti, hogy tökéletes a vállalati rendezvények, üzleti találkozók és más hasonló események számára. Bár érdemes felvenni néhány fülbemászó tartozékot, és készen áll a gálavacsorára.

Vissza nyitva

Korábban megemlítették, hogy a nyitott hátsó rész fűszeres. A kivágás mélysége csak a szerénységtől és az alakjától függ - a tervező képzeletétől. A divatos mélységnyílású lapátok vagy a derékvonal alá esnek.

A nyakvonal széleit díszítheti csipke, mint maga a hát. Ezután létrejön egy tetováló hatás, ami néha elég merésznek tűnik.

A fekete szín hígítása

A fekete a női divat egyik legváltozatosabb színe. Ezért a színpaletta minden árnyalata tökéletesen kombinálva van.

A legtöbb klasszikus, de soha nem divatos kombináció fekete, fehér.

Segítségükkel ünnepi képet készíthet, amely mindenféle ünnepségre alkalmas. A fehér fényes csúcsként, geometriai betétként vagy akár hurokként is működhet, most egy csíkos ruha divatos lett.

Az egyik legnépszerűbb és harmonikus kontraszt a fekete és szilárd vagy bézs kombináció.

Bár semmiképpen sem rosszabb, mint a fekete és rózsaszín kombinációja. A ruhák szépek, kedvesek és romantikusak.

Az estélyi ruha piros és fekete változata hangsúlyozza az Ön elhatározását és szenvedélyét. Ma sok menyasszony választja ezt a képet, hogy valójában nem ugyanaz, mint mindenki más.

Figyeljen a fekete és zöldre is. Ez a pár virág csodálatos együtteset teremt.

Nagyszerű alternatíva egy fekete és kék, vagy szürke és fekete pár. A sima átmenetek kiváló hatást biztosítanak.

szövet

A stílus kiválasztásakor mindig különös figyelmet kell fordítani a felhasznált szövetekre. A szín miatt a vágás árnyalatai állnak. Ezért a tervezők azt javasolják, hogy matt és kizárólag természetes anyagokat válasszanak.

Kiváló példa erre a selyem, gyapjú, természetes bőr és csipke.. Kombinációjuk lehetővé teszi a design művészet remekműveinek létrehozását.

Töltsük fel

Az estélyi ruha sötét árnyalatai különleges igényeket támasztanak a sminkkel. A kozmetikumok minimális mennyisége nem fog működni. A sminknek gazdagnak és fényesnek kell lennie.

De semmiképpen ne keverjük össze a fényes és vulgáris smink fogalmát, mert ezek teljesen más dolgok.

Íme néhány fontos szabály:

 1. Fókuszban egy dolog - a szem vagy az ajkak.
 2. Ha ezek a szemek, akkor a bézs, az ezüst és az arany minden árnyalata megtörténik. Vagy maradhat a klasszikus fehér, szürke vagy fekete árnyékok.
 3. Ha a hangsúly még mindig az ajkakon van, akkor a rúzs klasszikus vörös. Válasszon egy árnyalatot a személyes preferenciák, a bőr és a hajszín alapján.
 4. A make-up helyes befejezéséhez használja a hosszabbító fekete szempillaspirál használatát, hogy kiemelje a megjelenés hatását.
 5. Bizonyos helyzetekben lehetséges, hogy hamis szempillákat használjunk, ha a sajátod nem teszi lehetővé a szemed kifejező és vonzóvá tételét csak szempillaspirál és szemceruza használatával.
Comments
 1. Irene
  28.09.2015

  Az egyszerű fekete ruhák unalmasak. De ha vörös rúzsokkal és piros kiegészítőkkel hígítod, tartsd be! A kép "tűz"!

 2. bükköny
  13.09.2015

  A fekete csipke ruhák elképesztőek!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok