A ruhák színei

Padlizsán ruhák

Padlizsán ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. hossz
 4. Látványos kombinációk
 5. Akesssuary
 6. Töltsük fel

Jellemzők

A padlizsán színe egy lila és lila színű, sötét árnyalatú. Nagyon érdekes, hogy összetevői átmérőjűen ellentétesek. Ha a lila nyugodt, nyugalom és még elszakad, akkor a vörös, ellenkezőleg, szenvedélyt, energiát és dinamizmust fejez ki. Az ilyen összefonódás hatalmas hatást gyakorol a személyre. A lila egyfajta antidepresszáns lehet.

A padlizsán színének bizonyos súlyossága van, ezért ajánlatos más színekkel kombinálni, vagy rövidített modelleket vásárolni.

Az üzleti találkozók számára a padlizsán hozzáadása más színekben üdvözlendő.

Általánosságban elmondható, hogy a szín univerzális, és a létrehozott kép soha nem fog unalmasnak lenni, mindig érdekes. Fontos figyelembe venni a ruházat vágását és stílusát. Használja a padlizsánokat sport és alkalmi képeken, vintage, gótikus és városi stílusban.

Ki alkalmas?

A padlizsán színe nemes, arisztokrata és titokzatos. Szinte mindenki számára alkalmas lesz, függetlenül a formától, a testtől és a hajszíntől. A kivétel a szőke, akik sápadt arccal rendelkeznek. A gazdag padlizsán súlyosbítja a kíméletlenséget és egészségtelen lesz. Ezért, ha egy szőke hajú nő lila ruhát akar viselni, először meg kell tanítania.

Különösen gyönyörű a vörös hajú nő a padlizsán színében.

Világos árnyalatok a sötét hajú barnák számára. A telítettség kiemeli a bőr színét. A hideg árnyalatok pedig fekete hajú lányok számára készültek.

A menyasszonyi ruha az esküvőre padlizsán is lehet. Az esemény hősének esküvői ruha fehérségét fogja elindítani. A szín jól illeszkedik a vőlegény öltönyéhez, nemes tapintású lesz a képére.

A padlizsán különösen népszerűvé vált Timati padlizsán dala után. A lány képét láthatja a klipről a következő képeken.

hossz

rövid

Egy rövid ruhát kétféleképpen lehet használni. Ideális mind az alkalmi, mind az elegáns megjelenéshez és az esti órákhoz. Hozzáadhatsz és szandálokat, valamint csónakokat.

midi

A középhosszú ruha alkalmas egy dátumra vagy ünnepségre. Különösen, ha csipke. Cipő - klasszikus bézs cipő. A kép utolsó pontja egy fekete selyemkapcsoló. Egy ilyen íj luxusnak és látványosnak tűnik.

A jidi midi ruha is tökéletes az esti órákra. A puha hajtásoknak és drapériáknak köszönhetően nem kell túlterhelni. Ezt kiegészíti egy fekete vékony pánt, fekete cipő és egy kis fekete kézitáska.

hosszú

A padlóra öltözött ruhák csak egy estére alkalmasak. Benne bájos lesz egy esküvőn és egy koktélpartin. A csodálatos kiegészítés a fémes szandálok és a gyöngyökkel díszített kis kézitáska.

Hogy kevésbé formális eseményt alakítson át, viseljen bézs színű szandálokat. Tartozékként - barna táska, hosszú hevederrel.

Látványos kombinációk

Fekete és padlizsán szín, talán az egyik nyerő és látványos kombináció. De annak érdekében, hogy ne borítsák a képet komor színekben, könnyű fényekkel kell hígítani.

Ha ez egy alkalmi megjelenés, akkor hozzáadhat egy fekete táskát, bézs cipőt és ezüst ékszert a padlizsán ruha (fehér arany fog tenni). A fekete kövekkel rendelkező ékszerek élénkítik az esti megjelenést. Ragyogásuk és csillogásuk elegáns és rejtélyes lesz.

A kép létrehozása során a pasztell színek félelem nélkül használhatók. Ez a kombináció tökéletes a mindennapi élet képéhez. Rózsaszín például romantikát ad.

A padlizsán és a menta / türkiz a tavaszi és őszi frissesség és könnyűség. A hétköznapi hagyma kombinációi.

A barna és padlizsán árnyalatai egyszerűen létrehozhatók az üzleti stílus rövidségére, különösen az aranybarna színű kombinációra. Ez mind a megszorítás, mind a kommunikációs hajlam.

Szürke és padlizsán - egy lehetőség az irodában. Ebben az esetben a szürke betétek nem csak monofonikusak, hanem nyomtatással (cellák, csíkok stb.).

A zöld és a padlizsán finomítja a képet, de a nagy részletekkel való túlterhelés elfogadhatatlan. A cipő és a heveder elég lesz.

Az aranykollázs jól illeszkedik a padlizsán ruhájához, mint a ruha, vagy maga a ruha.

A piros szín egy kis ravaszságot és megjelenést kölcsönöz a képnek. Az úgynevezett típus, vámpír kombinációja.

Akesssuary

Mivel a padlizsán szín maga is nagyon észrevehető és fényes, kívánatos, hogy a kiegészítőket semleges színben válasszák.

A fülbevaló és a kövekkel ellátott gyűrűk a padlizsán színét tekintve az ideális megoldás az ékszerek kiválasztásában.

Ha merész képet szeretne készíteni, akkor kapjon egy baszkos ruhát. Viseljen neki fukszia szandálokat, és vegyen fényes sárga tengelykapcsolót a kezedben.

Általánosságban elmondható, hogy a szivattyúk a padlizsán színű ruha tökéletes tartozékai. Csak a ruha és a cipő színpalettája legyen azonos. A divatos fiatal nők megpróbálhatják a fém elemekkel ellátott cipőket. A cipők teljesen különböző színeket idézhetnek elő. A luxus a cipőknek a nemesfémek színét, az extravaganciát - a leopárd nyomtatást, az eredetiséget - az élénk színeket a citromtól a smaragdig.

Tartozékok egy színben padlizsán jól néz ki egy ruha. Ez - brossok, pántok, sálak nagyszerű kiegészítés.

Töltsük fel

A lila padlizsán a szexualitás színe. Kezdve a smink kiszabását, először határozza meg, hogy milyen színpalettát szeretne. Kövesse a szem színét. A sárgás-lila árnyalatok zöld és szürke szemek számára készültek, az ezüstös hús barna. Ne használjon túl sápadt rúzsot. Ellenkező esetben az ajkak csak feloldódnak a lila pompájában.

Bármi legyen is a ruha, a smink aranyszabálya továbbra is érvényben marad - a hangsúly a szemekre vagy az ajkakra vonatkozik.

Első lehetőség

Kezdjük a szemekkel. Kontúrukhoz fekete vagy sötét lila ceruzát használnak. A felső kontúr a nyílra megy. A felső szemhéj teljes mozgó része lila árnyékokkal van borítva. Sötét árnyalatok kerülnek a külső oldalra, és belsőre árnyékolódnak. A mélyen szembesülő szemkövér a legvilágosabb árnyék árnyékát adja. Ezt a század közepére kell alkalmazni és az orrra árnyékolni. A gyöngyfáklyát a szemöldök alatt a megfelelő szín alkalmazásával hozzuk létre.

A felső szempillákhoz kettős rétegű szempillaspirál szükséges. Az alsóhoz elég. Az utolsó szakasz - elpirul. Színük mocha. Az ajkakon fényes rúzsot alkalmazunk rózsaszínes-lila árnyalatokban.

Második lehetőség

Lila-arany gamma. A szemöldök alatt arany árnyékokat és lila - a szemhéjakat alkalmazzák. A ceruza és a szemceruza kiválasztását a szem színe határozza meg.

A zöld szemek esetében egy rózsaszínes-lila árnyalatú paletta alkalmas. A vázlat aláhúzva fekete vagy sötét szürke.

Az árnyékok kék-ibolya gamma kék vagy szürke színű szemek számára készült. A nézet mélysége kiemeli a kontúr sötétkék színét. Használhat ceruzát vagy szemceruza. Rúzs - rózsaszín és arany.

Comments
 1. Christina
  05.01.2016

  Igen, a klip Timati után valószínűleg mindenki ezt a ruhát akarta - padlizsán színei: D

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok