A ruhák színei

Ruha mustár szín - látványos nők számára

Ruha mustár szín - látványos nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. Csipke elemekkel
 4. Milyen színek keverednek?
 5. Milyen színű harisnya illik?
 6. Kiegészítők és dekorációk
 7. cipő
 8. Töltsük fel
 9. manikűr
 10. tippek

A hideg évszakban különösen azt szeretném, ha a szekrényem eredeti szokatlan színnel hígítanám. Néhány lány, hogy "felmelegedjen", adjunk hozzá borsot a szekrényükhöz. De a legstílusosabb és legeredetibbek a „mustár” hozzáadása a vastag mustár színű szövet ruhája formájában. Miért választanak ilyen választást, és miért népszerű a nyár folyamán egy ilyen összetett szín?

Jellemzők

A mustár meleg színekre utal, felmelegíti a szemet, élesen és tudattalan asszociációival aktiválja a test fiziológiai folyamatait. Csodálatosan ötvözi az őszi lombozatot, a „elaludt” természetet és a napsugárzást.

Az intuíció szintjén, még professzionális stylist nélkül is, úgy érezzük, hogy például egy pálmafákkal rendelkező rajz teljesen alkalmatlan az őszi-téli időszakban. De egy kabát vagy ruha a mustár árnyékából - csak jobb.

Ki alkalmas?

A szőkék jobban illeszkednek a mustár árnyalataihoz. Ha a bőre különösen sápadt, akkor jobb, ha a mustárruha árnyalatai nyugodtak.

Más árnyalatok tökéletesek a cserzett bőrű lányoknak.

A „téli” színtípussal rendelkező női barna felveszi a kontrasztos árnyalatú ruhát, vagy olyan összetett színkombinációkat, amelyek soraiban fényes mustártónus lesz.

Barna hajú emberek nagyon gyakran és helyesen használják a mustár színét: a szín nyugtalan és vonzza a figyelmet.

Szinte minden vörös hajú nő visel mustár színű ruhát, de nagyon óvatosnak kell lennie az árnyék kiválasztásakor. A legsikeresebb választás a mustár-sárga árnyék, ahol a mustár aránya nem olyan nagy.

A fényes, kifejező kép egy különböző színű tartalmú ruhát hoz létre. A fő mustár színfesték lehet - fekete perem vagy arany gallér. Egy másik megfelelő lehetőség - érdekes minták vagy logikailag megfelelő színek.

Mustár színű ruhák is népszerűek a koszorúslányok számára, hogy azonos megjelenésüket hozzák létre.

Csipke elemekkel

A mustár maga is igen összetett szín. Annak érdekében, hogy mindenki számára megfelelőbb legyen, a tervezők gyakran bizonyos trükköket igényelnek: a mustár ruhát ellentétes díszítőelemekkel hígítják.

Szóval, egy ruha az árnyékban lehet egy csipke fehér gallérral, amely pár évvel ezelőtt divatba került, és a mai napig továbbra is releváns. A fehér csipke gallér bármilyen dolgot képes átalakítani. Ha eltávolítható és nagy gyöngyökkel hímzett, elegendő ünnepi pillantást ad a mustár ruha számára azokban a pillanatokban, amikor szüksége van rá.

A zsebek hüvelyei és bélései megköthetők, ami egyedivé teszi a megjelenését. A csipke árnyalatai ellentétben állhatnak a ruha fő hangjával, vagy ezzel ellentétben. Az első esetben a fényes, látványos nő képét kapja meg, a második - egy elegáns társaság képét.

A mustárruházat megköthető, ami különösen nem szabványos. A csipke nőiséget ad a képnek.

Milyen színek keverednek?

Homok, bézs és barna

A mustárszín legegyszerűbb és ugyanakkor nyugodt kombinációja olyan színekkel történik, amelyek árnyalatúak, vagyis homok, bézs és barna árnyalatai.

A tervezési kollekciókban gyakran megtalálhatók a felsorolt ​​opciók ismétlődő geometriai mintázatú ruhái. Geometrikusan ismétlődő minta adja a mustár ruha energiáját és hihetetlen dinamizmust. Ez az opció olyan energikus, nyitott nők számára készült, akiknek nehezen lehet ülni.

A szomszédos színek kombinációjának alapszabálya: elnémított árnyalatok kombinálódnak a csendes, világos és világos színekkel. Általában véve, ha a mustár gazdag árnyalatú, akkor a barna nem maradhat le. Érdekes lehet a mustár és a csokoládé virág kombinációja is. Ez az opció különösen előnyös, ha barna vagy zöld szemű barnákat keres.

Kék vagy tengeri hullám

Egy másik lehetőség - kontraszt kombináció kék (ultramarin) vagy a "tengeri hullám" színe.

A kontraszt-kombináció egyfelől kiegyensúlyozza az ellenkező színt, másrészt a képet fogékonyabbá teszi, élesebbé teszi.

Fekete / fehér

Az a változat, amellyel egyszerűen lehet hibázni, a mustár és a fekete vagy a fehér szín kombinációja, valamint a közös trió.

A fekete-fehér lehet különálló kiegészítő ruházat, például kabát vagy kardigán, kiegészítők, ékszerek, bőrszíj és egyéb kiegészítők, valamint a ruházat díszítőelemei vagy ezeknek a fekete-fehér színeknek az eredeti nyomai. Még a legegyszerűbb az első pillantásra nyomtatás - klasszikus fekete vagy fehér borsó - a mustár ruhában nagyon szokatlan.

A legeredményesebb minta - a skót sejt - az egyik leghíresebb szövetnyomtatás, és különösen népszerű a divatos nők körében. A skót cella mindig hozzáteszi a kizárólagosságot és a "magas árakat".

Milyen színű harisnya illik?

A harisnyanadrágok esetében a legmegfelelőbb az őszi-téli időszakban az átlátszatlan sűrű fekete harisnya. Ez a szín tökéletesen bejut a másikba. A melegebb időjáráshoz több, a női lábakon alig észrevehető, húsos színű harisnyanadrág lesz alkalmasabb.

Kiegészítők és dekorációk

A meleg színek mindig az arany ékszerekkel kombinálva hasznosak. Ez sikeresen harmonizálódik a mustárral és a hatalmas drága kiegészítők bronz üregével.

Ha inkább nemesfém műanyag ékszereket szeretne, akkor válassza ki a megfelelő árnyalatot. Előnyösen árnyékolja a bőr színét. Válasszon egyet a lehetőségek közül: barna, bézs, kék, fehér, fekete, csokoládé, zöld, szilva.

cipő

Nyáron a szafari stílusú pántokkal ellátott szandálok lesznek a legmegfelelőbbek. Mindig nemes árnyalatú, világosbarna színű. Varázslatosabb változat - bézs cipő állati nyomtatással vagy fekete borsóval.

Egy több színű ékezetet kombináló ruha esetében könnyebb a cipő kiválasztása. Válasszon egy tónusú hangot a ruha egyik árnyalatánál, lehetőleg nem a fő színben.

Ha nehéz eldönteni, hogy lehetséges-e kiválasztani a megfelelő változatot minden ruha számára, akkor a fekete klasszikus csónakok mindig segítséget kapnak. Télen sima mustár vagy sötétzöld csizma lehet vastag fekete harisnya.

Töltsük fel

Ha alkalmi megjelenést hoz létre, töltsön fel természetes árnyalatokat. A tavaszi és őszi színfajtákhoz elegendő a természetes szépség hangsúlyozása egy bézs fényes gyöngy hozzáadásával az ajkakhoz és világosbarna árnyékok a szemhéjak számára. A fennmaradó színtípusok közül választhatnak egy füstös tapintású hideg árnyalatok palettáját.

Ha ez az Ön világi kivezetése bármely fontos eseményhez, akkor a cseresznye vagy a vörös rúzs megfelelőbb lesz, mint valaha. Jól működik a világos bőr és a mustár-hang ruha.A füstös jég sminket a legjobb elkerülni.

manikűr

A semleges manikűr bármilyen módon megfelelő. A legdrágább nézet még mindig klasszikus francia. Ha magaddal fested a körmét, vegye fel a természetes test színét. Különleges alkalmakra - aranybevonat, és egy pár fényes strassz hozzáadásával ünnepélyes.

tippek

Ne féljen a szekrényben található összetett színek kombinációjától. Végül is egyedülállóvá és divatossá teszik a képünket. Egy szabály van a mustár színnel - mindig az uralkodik az együttesben. Bármi legyen is a választott mustár ruha, ne felejtsük el, hogy a sikeres kép kulcsa mindig barátságos mosoly és jó hangulat!

Comments
 1. Dinah
  31.12.2015

  Egy barátom javasolta, hogy tekintse meg a mustár ruhákat, de még mindig nem tetszik nekik. Azt hiszem, a fényes és kontrasztos képhez elegendő fényes sminkre van szükség.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok