A ruhák színei

Szürke ruha nem unalmas!

Szürke ruha nem unalmas!

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Színes funkciók
 2. Ki alkalmas?
 3. hossz
 4. homály
 5. Látványos kombinációk
 6. Mit kell viselni?
 7. tartozékok
 8. cipő
 9. Töltsük fel
 10. Csillagok szürke

Színes funkciók

A szürke a klasszikus fekete-fehér között. Ezért egy szürke ruha finomítása és sokoldalúsága.

A szürke szín sok árnyalatú ezüstből és gyöngyből a nedves aszfalt színébe. A paletta szélessége lehetővé teszi minden nő számára, hogy pontosan kiválassza, milyen előnyös lesz a figura.

A szín másik jellemzője a „plaszticitás”, azaz képes lesz alkalmazkodni a tulajdonosához.

Ki alkalmas?

Az ifjúság és a fiatalok hangsúlyozzák a gyöngy és ezüst árnyalatot. Az érettebb életkor számára az árnyalatok jobban visszatartottak.

A klasszikus stílusú ruha alkalmas különleges alkalmakra, mert az iroda ideális köpeny ruha.

Szaténból készült ruhák egy elegáns estét vagy esküvőt fognak találni. A gipszből készült, szürke ruhát lágy és vonzó megjelenés jellemzi.

hossz

rövid

Nagyon lenyűgöző egy rövid ruházat, megkönnyebbülés és fekete cipő. Egy fekete széles öv és egy ezüst nyaklánc kiegészíti a megjelenést.

Egy esti megjelenéshez egy szürke mini ruha, amely rengeteg drapériát tesz. Világos szürke szandál és szüreti fülbevaló lesz az utolsó pillanat a kép létrehozásában.

A hideg évszakban a mini ruha viselése magas színű, szürke színű.

Ősszel és télen csőruhát vagy pulóver ruhát viselhet. Ezek a stílusok alkalmas cipők széles sarkú cipővel.

midi

A ruha közepes hosszúságú mindennapi munkához. Ami a stílust illeti, a köpeny ruha optimális lesz. Kiegészítjük a húsos harisnya, a stiletto sarkú cipő és a nyakon egy bross vagy egy fényes sál. Ha hidegebb lesz, dobja ki a kabátot, hogy megfeleljen a hangnak.

A lángolt szoknya is tökéletesen kiegészíti az irodai stílusát.

A hossz azonban nem bélyegzőket ír elő. A szürke midi ruha ünnepélyesen néz ki.

hosszú

A hosszú szürke ruha tökéletes a gálavacsorára.

A bátor és magabiztos természet számára alkalmas egy áttetsző modell, amely hihetetlenül szexi, mivel a test nyitott területeit mutatja.

Azok, akik nem szeretik az ilyen őszinte ruhákat, egy ruhát ajánlhatnak selyempadlóban. Az áramló szövet játszani fog játszani, és egy sor gyöngy és fekete cipő teljesíti a luxus megjelenést.

Egy hosszú, szürke ruha lehet alkalmi lehetőség a nyárra. Stílus - ruha. Cipő - szandál, papucs vagy cipő. Miután hozzáadta a rövid farmerből készült kabátot, ifjúsági képet kapunk.

homály

A szürke szín nagyon sokoldalú. Az árnyalatok füstös szürke és aszfaltra és grafitra terjednek. Gyöngy, gyöngy és platina nagyon szép. Ők a fiatal divatosok számára készültek.

Látványos kombinációk

Fehér

Használja a fehér kabátot a kép létrehozásához. De ne feledje, hogy annak hossza összhangban kell lennie a ruha hosszával.

Kék

A kék és a szürke egy klasszikus, üzleti stílusú variáció kombinációja. Csak kék legyen sötét árnyalat. Kombináláskor használjon gazdag kék és gyöngyszürke árnyalatot.

A szövetek segítenek megszabadulni az üzleti stílustól. A textúra frissességet és radikálisan átalakítja az íjat.

Piros

A vörös szín friss képet ad a képre. Világos cipő ugyanazon tengelykapcsoló árnyékában - egy kész kép egy párt számára. Vörös és szürke - az esti, de nem az irodai kombináció.

Rózsaszín

Rózsaszín érdekes és romantikus kontrasztot ad.Próbáljon meg egy szürke midi ruhát, egy rózsaszín pulóvert és egy cipőt, melynek színe van. Gyöngy karkötő lesz a tökéletes kiegészítő, amely kiegészíti a retro stílusú.

A rózsaszín gyöngyök megfelelnek minden szürke ruhának.

Kék

Kék és szürke - látványos és harmonikus kombináció. Nem függ az egyes árnyalatoktól, és mindig visszafogottnak és nemesnek tűnik.

Barna

Barna jól néz ki egy ruha-ing mellett. Egy könnyű, majdnem bézs színű kardigán nagy, kötött, gazdag barna csizmával és kézitáskával, számos bronz karkötővel, egy virágos kendővel ellátott könnyű sál egy érdekes megjelenést eredményez.

Zöld

A zöld szín a szürkék sajátos keretezése. Egyszerű és látványos íj létrehozása egyszerű: zöld cipő, egy vékony szíj és nyaklánc ugyanaz árnyéka. Ha kívül van, tedd egy zöld kabátot. Minden "zöld "nek mindig egy hangnak kell lennie.

Az aqua és a fiatal zöldek ideális árnyalatai. Hatékonyan a zöld fémes megjelenés.

Sárga

A sárga a szürkére pozitív, még ha halvány vagy hideg is. A hűvös sárga és szürke elegáns lehetőség. A fényes sárga árnyalat hangsúlyozza a kép tulajdonosa eredetiségét.

Mit kell viselni?

Kötöttáruból készült szürke ruha kényelmes alkalom lesz egy alkalmi nyári stílusra. Kényelmes opció - ing ruha. Szükség van egy olyan öv jelenlétére, amely előnyben részesíti a derékot (barna jól néz ki). Cipőként használjon zacskót vagy balettcipőt. Ha a ruha poros szürke árnyalatú, a cipőnek és a táskának világos színű foltnak kell lennie.

Javasoljuk a derékvonal kísérletezését. Próbáljon meg egy alacsony és magas derékú ruhát. Mindenesetre a ruha szokatlan és érdekes.

Nyáron kap egy ruhát vékony pántokkal és levehető testtartóval. Dinah a padlóra. Egy ilyen ruha divatosnak és szépnek tűnik, ha színe fokozatosan sötétebbé válik a szegély felé. Egy ilyen színátmenet nagyon látványosvá teszi a képet.

Meleg, kötött szürke ruhát viselnek fekete csizmákkal.

Egy szürke irodai ruha kiegészíti a fekete blézer vagy az árok kabátját. Ha fekete bőrkabátot visel, akkor ebben a formában sétálhat a városban vagy a moziban.

A kötöttáruból készült szürke ruhát különböző textúrák és vágások nyakörvével egészítik ki: gallérral, lehajtható, állvány és szőrme.

tartozékok

Gray fényes akcentusokat igényel, amelyek kiegészítik és újraélesztik azt. Ideális választás lenne fehér arany, gyöngyház, türkiz, ezüst.

A kövekből készült ékszerek nagyon szépek. A színüknek hidegnek kell lennie.

A kiegészítőket cipőkkel kombinálják. Például a korall és a cipő színének díszítése.

A szürke ruha megfelelő illeszkedő tartozékai jelentősen megváltoztathatják a megjelenést. A fényes smink és néhány karkötő egy szürke irodai ruhát egy félruhának tesz.

A köpeny ruha, amelybe munkába megy, finomítható és elegáns az esti ünnepséghez. Csak változtassa meg a szokásos táskáját, hogy a tengelykapcsolón dolgozzon, és helyezze a szandálokat a fémfém acél színére. A vintage stílusú fülbevaló képének kiegészítése.

cipő

A szürke cipő fekete cipővel és szandálokkal elegáns irodai megjelenés. Magassarkú. A cipők beállítják a szíjat a szíjak, harisnyák vagy harisnyák kiválasztásához.

Nagyon érdekes és szép látszó terrakotta cipő és szürke ruha. Az íjat egy terrakotta sál egészíti ki.

Világos cipők (lila, piros, narancssárga, sárga) alkalmasak egy fél számára, és elbűvölő megjegyzést tesznek.

Töltsük fel

A smink a szürke ruha alatt könnyű. A legfontosabb dolog ebben az esetben az eseménynek és a napszaknak való megfelelés. Mint minden más smink, el kell rejtenie a hibákat, és kiemelnie kell a személyiséget és az erősségeket.

Kezdje a bőr tisztítását és hidratálását. Ezután alkalmazzuk az alapbázist, a tónust és a port. Ez biztosítja a sminkállóságot.

rúzs

Az elpirulás alkalmazása - előfeltétel.Ellenkező esetben a bőr nagyon elhalványul, és a ruha színe szürke és fájdalmas megjelenést fog adni.

Blush vörös és világos öltöny lányok, a megjelenés típusa - "tél". A "nyári" típushoz a rózsaszín elpirulása ideális. A színes bézs és őszibarack "tavaszi" megjelenésére szolgál. Az arany és a barna színe „ősz”.

szemek

Ha egy halálos és titokzatos nőnek szeretné nézni, akkor a füstös szemek (szürke-fekete tónusok) lehetősége lesz a legszívesebb.

A rózsaszín pasztell árnyalatok alkalmasak egy fiatal hölgy számára. De nem piros! A rózsaszín a frissességet és a piros színt adja, éppen ellenkezőleg, - fáradtságot.

Barna szemű világos barna, sötét bőrrel néz ki, nagyon lenyűgöző, ha kék és gyöngy árnyalatú. A szem kontúrja kiemeli a kék szemceruzát.

A zöld árnyékok, a zöld szemceruza sötétebb hangon és a barna szempillaspirál világos és játékos megjelenést eredményez.

Gyönyörűen lila szemkeret néz.

Univerzális változat - bézs-barna gamma.

pomádé

Piros, barna, korall színű. De ne felejtsük el, hogy a sminkben a hangsúly az ajkakon vagy a szemen van. A felsorolt ​​színek harmonikusak, ha a szemek kiemelik a szemceruza és a szempillaspirál vonalát.

Finom rózsaszín, pasztell színű, ha a szemre fókuszál. Színtelen fényt is használhat.

Csillagok szürke

Szürke színt sok csillag szeret. A hollywoodi szépségek bájosak a szürke ruhákban és a vörös szőnyegen, és a pártokban. Ezüstös, telített, különböző árnyalatok - kedvezően hangsúlyozzák tulajdonosaik csábító formáit.

Gyakran a ruhák vágása szokatlan és még fantasztikus. De ennek ellenére mindez csak félelmetes. Ez bizonyítja, hogy a szürke nem lehet unalmas és unalmas.

Comments
 1. fény
  30.12.2015

  A szürke ruhának sok szép árnyalata lehet. A legjobban szeretem a kék színt. Elég semleges és nemes.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok