Esti ruhák

Estélyi ruhák

Estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Carla ruiz
 2. Pronovias
 3. Dave és johnny
 4. Faviana
 5. Tadashi shoji
 6. La femme
 7. Angela és Alison
 8. Yolan cris
 9. Tarik ediz
 10. márkiné
 11. Oscar de la Renta

Az ünnepi kép kiválasztásakor mindannyian véletlenül a divattervezők irányába fordulunk, és tervezői estélyi ruhákat választunk a figuráink és a színtípusok számára. A szemek nem csak a modellek számát szórják, hanem a tervezőktől és a divatházaktól. Tehát érdemes kiemelni a kedvenceket, és felfedezni, mit kínálnak különleges alkalmakra.

Carla ruiz

A divatos Ruiz család egy olyan feladatot állított fel magának, amely a közönség és a divat egészének vonzerejére támaszkodik a szépségre és az eleganciára, ami minden nőnek tulajdonítható, és létrehozta a Carla Ruiz márkát. Kizárólag esti és koktélruhákat reprezentál, amelyeken egy igazolt vágás figyelhető meg, a legjobb szöveteket használják, a magas minőség jellemző, és a részletekre nagy figyelmet fordítanak. Nincs esély arra, hogy a házasságot hiteles Carla Ruiz ruhában találja meg.

A kifinomult hölgyek, akiknek szekrényében csak az eredetiség és az eredetiség áll rendelkezésre, a fogyasztók legnagyobb részét képezik. Ennek oka az volt, hogy néhány, a munkájában megfigyelt tulajdonság:

 • ha új képek jönnek létre, akkor ezek egyediek;
 • a finom eleganciát alapul véve;
 • a szabás területén a leginnovatívabb technológiákat használják;
 • egyedi tervezésű öltés és sziluett minden centiméterre.

A neva kollekcióban a természetes motívumok és a virágos témák, a fényes és gazdag színek szabad szemmel láthatóak voltak. Sok modell díszített csipke díszítéssel.

Valójában az ilyen elképzelések közül csak kevés ember lehet meglepődni, bár minden modell kizárólagosnak tekinthető. De az igazi sokk lett egy teljesen elkülönített gyűjtemény bemutatása, melynek eredeti neve is - „ültetett anya” volt. Itt mindent olyan érett nők számára hoztak létre, akik képalkotáskor eleganciát és tömörséget vesznek alapul.

A Carla Ruiz képviselői helyesen mondhatják, hogy modelljeik minden korosztályra kiterjednek. Ha Carla Ruiz ruhát visel, akkor már tudja, hogy ki lesz az este királynője.

Pronovias

Senki sem tudja tökéletesen összekapcsolni a kiváló anyagokat a tökéletesen szabott vágással. Minden kollekció a semmiből jön létre, ezért exkluzivitás és egyediség jellemzi. A szövetek kiválasztásánál a fő kritérium a természetesség, semmi mesterséges és szintetikus, csak organza, szatén, taft, selyem, sifon és szatén.

A Pronovias modellek természetes szövetei mellett:

 • kizárólagosságot;
 • finomság a vonalakban;
 • kézi végrehajtás;
 • a késztermék magas minősége.

Egy szóval mindent, ami egy egyedülálló esti megjelenéshez szükséges. Csak a spanyol mesterek képesek kielégíteni minden évszakban a legmagasabb szintű csodálóik kifinomult ízlését.

Az új évben, a Pronovias nevében, stílusokat mutattak be, amelyek tele voltak vonzerejű és nőies, sziluettek, amelyekben az elegancia és kifinomultság jól látható. Ha a klasszikusok rajongója, akkor a Pronovias gyűjteményekben jó lehetőségeket talál.

Dave és johnny

Ha látsz egy ruhát, amely elegáns, lelkesedést, varázst és drámát testesít meg, akkor tudnod kell - ezt Dave és Johnny márka hozta létre. Dave és Johnny alkotásai csak a kifogástalan esti ruhák iránti kifogástalan ízlés és szenvedély tulajdonosai lesznek. A ruhák egyik öltözködésének oka bármilyen ünnepi esemény lehet, még a vörös szőnyegen is.

Minden ruhának van egy részletes kialakítása a dekorációnak - ez a márka kiemelkedése.Ha gyöngyöket használunk, akkor csak egyedülálló, ha a nyakkivágás gyönyörű, ha az illeszkedés elegáns, ha a stílus klasszikus, modern motívumokkal. Ez lehet például egy prom ruha, ugye? A próbák különálló vonalként szolgáltak a proms számára tervezett ruhák számára.

Még az árnyalatok is egyediek - kék, sárga, sőt sötét színek is lendületet adtak drámai felszerelések létrehozásához. A nyomatok különleges helyet biztosítanak a képek létrehozásához: geometriai, virágos, állati és még absztrakt. Csak Dave és Johnny képesek ügyesen és szokatlanul kombinálni a világos drapériát, a nyomatokat és az egyedi dekorokat (bross, hímzés). Figyelem nélkül a Dave és Johnny márka ruhájának tulajdonosa nem fog.

Még az árkategória teszi a lányokat megcsodálta ezt a márkát. És annak ellenére, hogy a modelleket a hollywoodi trendek hozzák létre, amelyeket a társadalmi események választanak.

Faviana

A Faviana védjegyek alkotói tudják, hogy melyik ruha mindannyian álmodik, melyik ruhában kell megjelennie a nagyközönség előtt. Természetesen ez a márka több mint 20 éve a Moradi család vezetése alatt áll. És ő viszont az innovatív megközelítés jelenléte jellemzi a ruhák létrehozását a gálavacsorára.

A híres tervezők felügyelete alatt a ruha létrehozásának minden szakasza van. Különös figyelmet fordítanak a részletekre, mert képesek átalakítani a kész ruhát. Gyöngyök, egyedi gyöngyök variációi, gondosan válogatott és rögzített ragyogások, csak hímzéses kézikönyv - mindez a Faviana ruháiban található.

A tervezőknek mindig sikerül a megfelelő akcentusokat elhelyezniük, meghozniuk a megfelelő döntéseket a több színárnyalat alapszínével és kombinációjával kapcsolatban. A Faviana márkamodelleket gyakran láthatjuk a EntertainmentWeekly, az InStyle és a Us Weekly borítóján, és még Ashley Benson is beleegyezett abba, hogy a márka arcává váljon. De a stílus ikonjaként lépett fel.

Tadashi shoji

1982-ben az esti divat világában fontos esemény volt - az amerikai tervező sztárja, aki japán gyökerei - Tadashi Shodshi - ragyogó fényben ragyogott. Sok tervező csalogatja a divatokat, bemutatva a kis méretű modelleket, figyelmen kívül hagyva az étvágygerjesztő fiatal hölgyeket. Tadashi Shodshi, az egyik kevés tervező, átveszi a testes divatokat, akik nyilvánosan ragyoghatnak és nem rosszabbak, mint a karcsú lányok.

Ez a tervező olyan sokszínűvé tette a gyűjteményeit, hogy minden ízlés és minden kívánság teljesül. Ha elegáns akarsz lenni, akkor egy ruha a padlóra tetszik, de a demokráciát akarod - a koktél opciónak magának kell lennie.

Nos, hogyan lehet figyelmen kívül hagyni a sziluett integritását, polírozott, átgondolt, modern vonalak, egyedi karaktercsökkentés, amelyet a szerzőnek tekintünk. Minden alkotásában Tadashi megpróbálja összekapcsolni a vonalak szabadságát és az eleganciát formákban.

Van egy hely a kifejező dekoráció, és a texturált kivitel az innovatív technológiák alapján jön létre. Nem számít, hogy sok világ két, színésznő és egyszerűen szép nő ismeri magát a Tadashi Shoji ruháinak csodálójaként.

La femme

Amerika számos új felfedezést és nagyszerű embert adott a világnak, számos divattervező is van a divat világában, de a La Femme márka felülmúlta mindenkit, és azonnal kijelentette magát vezetőnek. A világ még nem látott ilyen lenyűgöző esti és koktélruhákat. Van egy luxus kivitel, és egy vágás, amely ügyesen hangsúlyozza, amit ki kell emelni, és elrejti, hogy mit kell rejteni. Nem talál két hasonló képet, mert minden modell fényes személyiséget hordoz.

Függetlenül attól, hogy mekkora a szoknya hossza, hogyan díszítik a tetejét, és mennyire fényes a ruha, még mindig megfelelően fogja kiemelni az ábrán látható összes méltóságot.

A tervezők átgondolták az egyes lehetőségeket: az aktív lányok számára egy sor rövid koktélmodellt hoztak létre, minden klasszikus és visszafogott szerelmes szeretni fogja a hosszú estélyi ruhákat.Nos, ha még nem döntöttél el, hogy melyik csoportba tartozol, akkor az aszimmetrikus vonalak lehetővé teszik, hogy két hangulatot egyesítsen.

Angela és Alison

Látva, hogy Angela & Alison ruháját egyszer elfelejtette, az összes modell olyan fényes:

 • speciális kialakítású vágás;
 • buja, gazdag felület;
 • telített színek;
 • fényes, fényes, csillogó strassz;
 • luxus, királyi gazdag hímzés.

Gyakran a ruhák keleti stílusban kapnak gazdag díszítésüket. Ilyen felszereléssel legjobban hangsúlyozhatja az egyéniségét, és elkülönítheti azt a tömegből. A nőstény eleganciát megtartva megfelelő figyelmet szentel. Nos, hogyan maradhatsz közömbösnek az áttetsző szövet mögött egy kicsit elrejtett mély hasadástól, az illeszkedő sziluetttől és a szemet gyönyörködtető berendezésektől. Itt az ideje, hogy magabiztos személyt mutasson be magának.

Tehát a merész ruháknak fényeseknek kell lenniük: türkiz, tiszta smaragd, arany és gazdag vörös szín. Itt biztonságosan lehet kiegészítők nélkül, néhány ruhában őszintén feleslegessé válnak, ezért csak a smink és egy megfelelő frizura szükséges a kép elkészítéséhez.

Az Angela & Alis modellek klasszikusai szintén méltó helyet találtak. Egy klasszikus, egyenes vágású, könnyű anyagból készült, eredeti kivitelben, amely a ruházat áramlását teszi lehetővé. A tervezők szeretik hozzáadni az átláthatóság illúzióját, nem korlátozzák képzeletüket a nyakkivágás formálásakor, bolyhos vonatokat hoznak létre, és színekkel kísérleteznek.

Mindegyik nő itt találja meg a képet, válassza ki a kívánt méretet egy nagy választékból és tökéletes lesz, nem csak egy bizonyos este, hanem minden nap.

Yolan cris

Az esti ruhák ilyen bátorsága még egyetlen tervezőt sem engedélyezett, de a Yolan Cris tervezői márka alkotói nemcsak meglepődtek, hanem nyerhetik meg a drága és bátor hölgyek millióit. Nemcsak az esküvői iparágban, a barcelonai divattervezők bejelentették magukat, az esti divat világa is felismerte tehetségét.

Red Carpet - egy ilyen merész név az esti ruhák sora. Már a név szerint világossá válik, hogy a szokásos és unalmas ruhák itt nem fognak megtanulni megtalálni. Minden modell méltó lesz az ünnepélyes, izgalmas és fontos eseményekhez. A divattervezők szeretnek kontrasztokat játszani, és ez nagyon jó nekik. Teljesen zárt stílusban, úgy tűnik, a klasszikusokat és a szerénységet kell viselnie, de az átlátszó szövet használata teljesen összekeveri az összes stílust, és egy nőt csábítóvá tesz. A fehér és a fekete kombináció készségeket és professzionalitást igényel, és a csábítóan illeszkedő csúcs, amely zökkenőmentesen áramlik az áramló aljzatba, a legújabb gyűjtemény csúcspontja.

Nem számít, milyen szép a monokróm megoldások, de a drágaköveket méltó mély árnyalatok látványában nehezebb elképzelni egy tökéletesebb ruhát. Vannak olyan jellemzők, amelyek már a Yolan Cris jellemzői közé tartoznak, ez egy nagy bohém csipke, pompás szoknya, egy elülső rövidítés.

A konzervatív nőknek is van helyük a barangolásra, mivel van olyan modell, amelyben a körvonalak hasonlítanak egy köpeny ruhára, az A-vonalra. Természetesen még ezekben a szigorú modellekben a tervezők is hozzáadták a klasszikusok saját elképzelését, amit a gazdag hímzett szövetek és a szerzői díszítés láthat.

Tarik ediz

Az esti divat divat trendjeinek minden ínyencét lenyűgözik a képek, amelyek büszkén neveznek Tarik Ediznek. A márkás üzletek öt kontinensen helyezkednek el, és minden kollekció olyan sikeres, hogy minden divatos ház irigység. Senki sem tudja sikeresen összekapcsolni a szerző részleteit és a női eleganciát. A vágás annyira jól választott, és a szövetek kiváló minőségűek.

A tervező a színt felejthetetlen kép alapjául tartja, ezért nemcsak világos, hanem pasztell árnyalatok is gazdag textúrájú és texturált kivitelűek. Mindezt gyakran átlátszó szövetbevonatokkal kombinálják. A klasszikusok számára a fekete választott, amely a vágás miatt nem tűnik unalmasnak.

Ez a vágott - átgondolt, stílusos és vonzó, amely a Tarik Ediz ruhák felismerhető jellegzetessége lett. A legújabb gyűjteményekben jól látható egy V-alakú nyakkivágás, amely nem a mellkasát, hanem a hátát mutatja. A karosszéria átlátszó betétekkel rendelkezik, és az ujjak példátlan eleganciával vannak ellátva.

Nos, milyen ruha lehet tökéletes anélkül, hogy megfelelő befejezésre lenne szükség. Valószínűleg a nevek úgy tervezték őket, mert minden modell luxus és elegáns a befejezés miatt. Csipke lehet romantikus motívumokkal, extravagáns flitterekkel, összegyűjtve az egész kompozícióban.

márkiné

Ha luxust szeretne, akkor határozottan válassza ki a Marchesa márkát. Az esti vagy esküvői kollekcióból származó ruhák egy rendes lányból kapnak egy királyi királyi csillagot.

Mit mondhatunk a hollywoodi csillagokról, akik Chapman és Craig ruháit választják - két bájos tervező Nagy-Britanniából a társadalmi eseményekért?

Több oldal listáját is készítheti, ha felsorolja az összes filmcsillagot, amely a Marchesa ruhában jelent meg. Ha olyan ruhát talál, amelyben a szüreti motívumot keleti motívumokkal szőtték, akkor a Marchesa márkanév alatt jött létre.

Oscar de la Renta

Az 1965-ben alapított divatbemutató, az Oscar de la Renta nagy tervezője, soha nem volt csalódott a rajongóinak. Minden kollekcióban a luxus estélyi ruhák az egyszerű modellek mellett mennek. És mindenhol elegáns vonalak, merész színek vannak. Azonban miért lehet itt meglepni, ha ez a mester, aki a Fehér Ház divattervezőjeként megtisztelő helyet kapott.

Ilyen elegáns ruhákban csak a nemes szövetek számára van hely, és kívánatos, hogy természetes fogyásuk legyen. A tervező számára nem is számít, hogy milyen a modell. Egy többrétegű szoknya mint egy felhő szárnyal, kiemelve mindent, amit ki kell emelni. A hollywoodi csillagok nagyszerű betűvel bíznak a testükben egy nagyszerű divattervezővel, anélkül, hogy kétségbe vonnák, hogy a kép lenyűgöző lesz.

Ne becsüljék alá a nagy mester munkáinak eredményeit, a kollekciókat hívták. Végtére is, ruhája magas divat, irreálisan magas színvonalú és hihetetlenül szép teljesítmény. Még egy fekete-fehér klasszikus, amit sok tervező csak unalmas, Oscar de la Rentával váratlanul érdekes és fényes. A legmodernebb kollekcióban láthatunk vonzó részleteket és kiegészítőket a nyári mintákra és a merész nyomatokra, a hímzéssel képeket hígítva és összetett alkalmazások hozzáadásával.

Comments
 1. Jeanne
  29.08.2015

  Az alsó hátoldalán rózsafüzér Tarik Ediz csak hihetetlenül vonzó. Ezt akarom.

 2. Margaret
  16.08.2015

  Néha irigység lányok mannequins. akik ilyen ruhákat viselhetnek. A drooling)

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon.Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok