Esti ruhák

Esti ruha hosszú ujjú a padlóra

Esti ruha hosszú ujjú a padlóra

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. előnyök
 2. Stílusok és színek
 3. Nyári modellek
 4. Az ujjak típusai

A ruha kiválasztásakor gondosan mérlegelni kell, hogy milyen eseményre van szükség. Végtére is, nem lehet túlságosan őszinte és vulgáris a társasági pártban, nyitva áll a felettesei számára. Mentse el hasonló ruháját a szeretett emberéhez. Mindenesetre, az igazi hölgy álarcában lévő vulgaritás soha nem lehet jelen.

A ruhának nem kell rövidnek és nyitottnak lennie ahhoz, hogy bemutassa minden fiatal hölgy igazi értékeit - nőiességét és szexualitását. Még a padlón hosszú ujjú ruhákban is gyönyörűnek tűnhet. És bizonyítani fogjuk neked.

előnyök

Szóval, milyen előnyei vannak a hosszú ujjú ruháknak a padlón?

 1. Először is, az ujjak kiválóan helyettesítik a kabátot, amelyet nem minden divatista kíván viselni.
 2. Ha télen megtörténik, a hüvely megmelegíti, nem hagyja fagyni.
 3. Az ellenkező hatás hosszú nyakot ad a forró nyári időszakban. Fedezi a tollat, védi a túlzott napsugárzástól, védi a puha bőrt.
 4. A kezek bizonyos hibáinak jelenlétében, mint például a túlzott teljesség, hegek, vágások stb., A hüvelyük elrejt.
 5. A nagy vállak elrejtik a hüvelyek megfelelő illeszkedését és hosszát, vagy vizuálisan miniatűr akasztók.
 6. Az ujjak szintén a megjelenésed része, a ruha díszítése. Végtére is, leggyakrabban csipke, guipure, kövekkel díszített, strasszos. Ennek eredményeként még nőiesebbé és elegánsabbá válsz.

Stílusok és színek

Az esti modellek a szín és a stílus függvényében különböző teljesítményváltozatokban vannak bemutatva. Anyagként ajánlott selyem, gipsz, sifon, szatén, organza vagy bársony használata. Most a divatos ruhák a kötöttáru, finom gyapjú. Nagyszerű esti ruhákat készítenek. Ne feledkezzünk meg a csipke nyilvánvaló előnyeiről, mert ez a szövet egy kis romantikát és érzékenységet ad a hosszú ruháknak.

A modell kialakítása lehet többrétegű. A díszítés elemei azonban gyakran kiegészítik strasszokkal és szőrmével. A ruha alja a padlóra aszimmetrikus lehet, és a felület dombornyomott. A szegély egyenetlenségének köszönhetően felhívja a figyelmet a lábára. Természetesen a lábak ugyanakkor vékonynak és szépnek kell lenniük. Ellenkező esetben ez egy extra hangsúly. A cipő fontos kiegészítő tulajdonság.

Egy hosszú ruhát választva a padlóra, nézze meg a nyakvonal nyakát. Például egy csipke díszítés ideális egy V-nyakhoz. A nyakkivágás kivágásának mélysége közvetlenül függ a résztvevő esemény jellegétől. Emlékezz egy fontos dologra - tangierre fogod nézni, annál mélyebb lesz a nyakkivágásod.

Most megérdemelten népszerű ruhák a padlón drapériákkal. Az ilyen felület egyaránt előnyös lehet a mellkasban, az övben vagy a hüvelyekben.

A legfontosabb, hogy a padlón lévő hosszú ruhák ujjakkal kiegészítve egyaránt nagyszerűek lehetnek látszólag teljesen ellentétes képek létrehozásához - finom és nőies, elegáns és fényűző. Minden attól függ, hogy mit akarsz elérni.

A duci hölgyeknek figyelembe kell venniük azt a tényt, hogy egy hosszú ruha segítségével vizuálisan meghosszabbíthatja az alakját, megadhatja a kívánt kegyelmet és harmóniát. Ne felejtsük el, hogy a magas derék miatt a pocak rejtve van, és a csípő maszkol.

Különleges hátsó nőiesség és szexualitás egy hosszú ruhában a padlón, ujjakkal, egy nyitott háttal bővül. Ez a modell a gálavacsora tökéletes ruhája, fontos ünnep.

A gyakorlat azt mutatja, hogy a legtöbb modell egyenes vágással készül. Alkalmanként a szoknya felpattant vagy tele van. Ha rövid modelleket szeretne, vegye figyelembe a nyitott táskával és egyenes gallérral díszített öltözőt.

Ahhoz, hogy elérjük a kívánt, elegáns és divatos képet, amelyet guipure ujjakkal ajánlunk. Ők kiegészítik a megjelenését, elrejtik bizonyos figurák hibáit, szerénységet adnak a ruhának. A legfontosabb, hogy a kép még mindig nőies és pályázati.

Most a színt. A színpalettán nincsenek szigorú korlátozások.

Azonban az esti hosszú ruha, célszerű a sötétet választani. A hagyományos fekete ruha nem jött ki a divatból, amelynek ujjait a csipke legjobban díszítik.

Továbbá sok lány kék, zöld, piros, rózsaszín, őszibarack és természetesen fehér lesz.

Figyelje meg egy adott árnyalat iránti szeretetét, vegye figyelembe a színek kombinációját a bőrrel, a szemekkel, válassza ki a megfelelő tartozékokat.

Ne rohanjon vásárolni az első tetszett a hosszú ruhát. Adj magadnak egy kis figyelmet, próbáld ki a különböző stílusokat, próbáld ki a színeket. Így pontosan meg fogja találni azt az opciót, amely tökéletesen beleesik az alakjába, és tökéletesen kombinálható a bőrével.

Nyári modellek

Vannak, akik úgy vélik, hogy a nyári szezonban a hosszú ruhák, és még inkább hosszú ujjúak, ésszerűek. Melegek, nem praktikusak és így tovább. Valójában minden teljesen más. A nyári modellek széles választékát kínálja, amelyekben még egy hosszú ujjú is szívesen látjuk.

Ügyeljen a görög vagy középkori ruhákra. Az egyszerű vágás és az ujjak, mint sokan nyáron, megtartják a szükséges kényelmet. Bár a test valójában teljesen zárva lesz, egyébként nem lesz meleg. Ezen túlmenően az áramló könnyű szövetek a szélben csapkodhatnak, biztosítják a szükséges hűvösséget, védik a forró naptól. Természetesen fel kell vennie a megfelelő anyagot. A legjobb megoldás a sifon. Szövet levegő, nyáron egy ilyen ruhában jól érezheti magát.

A kép egy egyszerű és még jobb - egyszerű, pasztell tónust választ. Ez egyben szép és praktikus is. Ami az ujjakat illeti, majd a saját ízlésére, az ábra jellemzőire összpontosít. E felszerelés alatt szabad, illeszkedő, hosszú ujjú vagy háromnegyed.

Ügyeljen arra, hogy a ruhát vágásokkal töltse ki. És nem csak egy. Ez a választott szoknyától függ. Ha egy selyemből készült estélyi ruhát választott, és azt tervezi, hogy meglátogat egy éttermet benne, egy nyári kávézó, akkor kerülje el a szerelő alját.

A ruhának légynek kell lennie, nem korlátozva a mozgását. Űrlapok - kivételesen könnyű, áramló. Ez a tökéletes esti megjelenés.

A tartozékok megfelelőek lesznek, de csak bizonyos mennyiségben. Semmilyen esetben ne viseljen nehéz ékszereket, ne hímezzen, ne kövessen köveket, strasszokat, fényes öveket. Valami egyszerű, könnyű, szó szerint hangsúlyozza a szemed szépségét. A masszív ékszerek jelentősen sérthetik a szelíd nyári megjelenés integritását.

Egy hüvely

Ha egy gálai rendezvényen szeretne részt venni, próbáljon meg egy hosszú estélyi ruhát viselni egyetlen ujjjal. Jól néz ki. Sok közéleti személy most és utána megjelenik az ilyen ruhákon. A hüvely túlnyomórészt hosszú.

A Versace divatgyűjteménye nemrégiben eredeti, nem hagyományos estélyi ruhákkal küzdött, amelynek fő tulajdonsága egy hosszú ujjú. Figyelemre méltó kiderült dekoráció, amely lehetővé tette az Amazonok, primitív nők képének létrehozását.De ha odafigyelsz az idők „divatjára”, kiderül, hogy az aszimmetria trend volt. Innentől fogva megmaradt az egyik ujj szerelme. Természetesen most sokkal elegánsabban készülnek.

A Versace megérdemelt tisztelete ellenére a Vionnet márka igazi mesterré vált az egy hüvelyes modellek létrehozásában. A ferde vágás a legjobb, amit az utóbbi időben láttunk. Érdekes, hogy az egyik ruha, amely az estélyi ruhák gyűjteményén van, optimális hossza kissé a könyök felett van. A nyári szezonban ez a tökéletes megoldás.

Nem hiszem, hogy csak egy fiatal és karcsú lány engedheti meg magának, hogy egy hosszú ujjú ruhát viseljen a padlón egy ujjjal. Ugyanaz a Lawrence Olivier, 56 évében bizonyította, hogy ez a felszerelés tökéletesen leülhet egy érett hölgyre is.

A korlátozások csak a bőrben találhatók. Ha lángoló, megereszkedett, és a mellkas túl nagy, akkor egy ruhát egy hüvelyvel kell mondani hangosan NO. Nos, vagy először meg kell adnod magad rendbe, menj be a sportba, majd már megpróbálhatsz egy új képet.

Az ujjak típusai

Már mondtuk, hogy a hosszú ruhák jól viselkednek az ujjakkal. De melyek? Beszéljünk a fajtájukról.

kiszélesedő

Az ugrások és a korlátok után ismét a divat világába térnek vissza. Mert a tervezők új és új módszereket használnak fel annak használatára. Az aljzathoz sima kiterjesztéssel ellátott hüvely tökéletesen ötvözi a ruhát a padlóra. Olyan sziluettet hoz létre, amely a levegőben lebeg, az alak világos, levegős.

Az anyag jobb, ha a gipsz, a sifon vagy a selyem. És ha teljesen összeszed egy ruhát a szövet textúrája tekintetében, az eredmény meghaladja az összes elvárásait. Ha túlzottan teljes fogantyúkat akar elrejteni, akkor a választás könnyű áttetsző gipsz.

Jobb, ha a lángok, a könyök vagy a csukló szintje indul. Az utolsó lehetőség egy teljes értékű mandzsetta.

buja

A hüvelyen levő pompa felülről indulhat, majd kúpold ki, körülbelül a könyök területéről. Mint tudod, a zseblámpás ujjakról beszélünk. De ne feledje, ez a lehetőség fiatal, fiatal hölgyek számára alkalmas.

De van még egy buja hüvely, megfelelő és érettebb hölgyek - a költő. Ebben az esetben a terjeszkedés a vállról kezdődik, és a hüvely csak a csuklónál van szűkítve. Ha túl vékony keze van, akkor tökéletesen megfelel.

Háromnegyed

Az ujjak klasszikus változatát mondhatjuk. A hüvely hossza egy kicsit a könyök alatt lesz.

A modell szépsége, hogy minden lánynak megfelel, soványtól a kövérig. A legjobb az, hogy egy háromnegyed hüvely kombinálva van hosszú koktélruhákkal, amelyek finom kötött anyagból vagy szaténból készülnek.

raglán kabát

Aligha meglepő, hogy a hüvely típus neve a vezetéknévből származik. És az Úr nevei. Ez az angol volt egy nemes goldfinder dicsősége, ezért hihetetlenül szorosan követte a divatot. Emellett Lord Raglan még mindig jelentős harcos volt.

A Krím-félsziget híres háborújának időszakában különleges vágást javasolt az ujjak számára, különösen a katonai egyenruhára. Az alsó sorban az az, hogy az egyszálú elemet félig hajtogatták, így a felesleges varratoktól megszabadultak. Ennek következtében a ruhák vízállóbbá válnak. Az innovációt a magasabb hatóságok üdvözölték, így az ilyen ujjak divatja ma is megmaradt.

denevér

Nos, az ilyen típusú hüvely neve nem nemes ura nevéből származott, hanem egy elég kellemetlen élőlényből. Mindazonáltal maga a hüvely sokkal vonzóbbnak tűnik.

Ez valójában az egydarabos hüvely egyik értelmezése. De a "denevér" karfája alábecsülte, a derékszinttel kezdődik. A hüvely a ruha elülső és hátsó részével van kialakítva, a csökkenés a válltól a csuklóig terjed. Ennek eredményeképpen a denevér szárnyait hasonlítjuk össze. Ezért a név.

A varázsa az, hogy a hüvely elrejti az extra telítettséget, és elrejti a kövér ráncokat a kézen és a derékon.Ezzel kiemelheti a derékot, valamint egy gyönyörű nő sziluettjének vékonyságát.

keskeny

Ez egy klasszikus, amely ideális egy hosszú ruha a padlóra illeszkedő stílusban. Általában a keskeny ujjak nagy teljesítményű nyakkal vannak kombinálva. Ennek a technikának köszönhetően figyelemre méltó kontraszt jön létre - egyrészt a karcsú és kecses fogantyúk, másrészről pedig a karosszéria területének aluljárása.

Tehát nyugodtan viseljen hosszú ruhát, menjen fontos és szórakoztató ünnepségekre. Nyáron hosszú ruhában, ujjakkal pedig hihetetlenül szép, vonzó és bájos. Csak kompetensen közelít a választási kérdéshez, vegye figyelembe az alakja sajátosságait, összpontosítson az érdemekre, és gondosan elrejtse a meglévő hiányosságokat. Tartsd magadba a magabiztosságot, sugározz pozitív és soha ne felejtsd el, hogy a legjobb.

Comments
 1. Anna
  24.07.2015

  Hosszú necc ujjú vagy hálós hímzéssel - ez nagyszerű! Milyen ünnepélyes és még remek képeket kapunk! Sajnos ezek a ruhák nem olcsóak. Csak nézem.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok