Esti ruhák

Hosszú estélyi ruhák

Hosszú estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. év
 2. ennivaló
 3. görög
 4. közvetlen
 5. nyílt
 6. Vágással
 7. Aszimmetrikus szoknya
 8. Vissza nyitva
 9. Hosszú ujjú
 10. Csipke
 11. Vonattal
 12. áttetsző
 13. A teljes lányoknak
 14. szín
 15. frizurák

Minden divatszezon az emberiség gyönyörű felét kedveli a nőies és szexi estélyi ruhákkal a padlón. Egy hosszú ruha univerzális, összehasonlítható egy bátor lovag lövészével, mert segít a lányoknak, hogy teljes mértékben fegyveresek legyenek a szépség és a csábítás.

év

Az esti divat világában különleges ruhák vannak, amelyek kivételes alkalmakra alkalmasak. Olyan csodálatosnak tűnnek, hogy az egyik pillantás elégséges ahhoz, hogy megértsék - ezek a fontos eseményekre létrehozott ruhák. Kifinomultságuk és luxusuk harmonikusan összefonódik egy tandemben, amelyet "ruhadarabnak" nevezünk.

A tervezői képzelet területe az ilyen ruhák felső része, amely aszimmetrikus vonalakkal, vékony pántokkal, vagy egyáltalán nem.

A modellek közötti különbségek főként a mellkason vagy a háton lévő vágások alakjában, díszítésében és mélységében mutatkoznak meg. A bátor lányok számára a tervezők az év egyik oldalán vagy közvetlenül a derekán levő kivágásokkal készítik az év ruhákat.

ennivaló

Az 50-es évek óta eljött stílus, makacsan nem akarja elavulni a múltat, folyamatosan új divat trendekbe beépítve. Az ilyen ruhákban minden bizonnyal romantikus és nőies, kötetlen sziluett és könnyű vonalak vannak.

Nemrégiben a tervezők úgy döntöttek, hogy távolodnak a buja ruhák monotonitásától. A fogadás a színek és a szövetek kombinációjával, összetett vágással és nyomatokkal történik. Az unalmas modellek eredetiekké váltak. Megfelelő smink retro stílusban és a modern időkből készült kiegészítők.

Ha a merész és kétségbeesett kísérletek nem tetszenek, akkor mindig légköri felszerelés marad, amelynek felső szoknya áttetsző hatású, könnyű anyagból készült.

görög

A laza illeszkedés, a repülőszövetek, a zsindelyek, a draping vagy a vékony szoknyák a görög stílusú ruhák jelei. A divattervezők ezt a stílust teszik lehetővé: visszavonják az ujjakat, és újra megismertetik őket.

Ahhoz, hogy ez a ruha jobban illeszkedjen, hozzáadhatja a hevedereket, vagy választhat egy hevedert tartalmazó modellt.

közvetlen

Ha egy modern és stílusos lány, akkor biztosan van egy egyenes ruha, maxi hosszúságú.

Ennek több oka van:

 • a kép egyedisége, amelyhez a gardrób és a kiegészítők egyéb elemeit könnyen kiválaszthatja;
 • egy női kép, amely nem kétséges;
 • a maximális hosszúság elrejti a lábak hibáit.

Ezekben a ruhákban jól néz ki mélyen vágva (elöl vagy hátul), csipke és csillogó díszítéssel. Az igazi ruhák a jelenlévők között olyan egyenes ruhákból állnak, amelyekben a szegély egyszerűen a padlón fekszik.

Igaz, nem bánik velük, így a padlóra való ruházat kiváló választás a társadalmi események, hivatalos események számára, amelyek nem igényelnek állandó és aktív mozgást tőled.

nyílt

Amikor egy hosszú ruha jelenik meg, amelyben nincsenek ujjak vagy pántok, és a nyakkivágási vonal annyira kifejező, hogy lehetetlen elnézni, akkor az összes többi modell elhalványul és oldalra megy.

A szoknyában lehet, hogy nem túl nagy, de ügyes vonat, és a szoknya hossza is lehet. Az ilyen elemek puszta vállakkal és csodálatos testtel együtt lenyűgözőek. A vörös szőnyegen - a leginkább ideális lehetőség.A tetejét csillogó ékszerek díszítéssel, kristályokkal vagy drapériákkal díszíthetik.

Vágással

Lehet, hogy egy hosszú, estélyi ruhával, egy magas résszel rendelkező, kedvező fényben egy lány karcsú sziluettjét mutatjuk be. Nem csak nem lesz felesleges a szoknyában, hanem éppen ellenkezőleg - hozzáad egy csábító és szexualitás képet. Ezen kívül, egy ilyen ruhában kényelmes lesz mozogni.

Egy oldalirányú vágás, amely csak a mozgás közben látványos szemnek tűnik, tömörebb lesz. A tökéletesen karcsú lábakkal rendelkező bátor nők terveznek, hogy hosszú ruhákat válasszanak egy résszel.

Aszimmetrikus szoknya

Mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy az esti ruha stílusának kiválasztásához az esemény jellegére kell összpontosítania. A hivatalos estek hiánya az elkövetkező este számára súlyosan indokolja a szoknya alsó sorában lévő aszimmetriás ruha kiválasztását. A vonattal felszerelt ruhák és a szoknya rövidített elülső része nagyon népszerű. Itt a coquettishness és az extravagancia egyenlő arányban lesz.

Vissza nyitva

Ha a régi álmod egy csupasz hátú ruha, akkor hagyd, hogy hosszú legyen, zárt mellekkel. Higgyen el nekem, a hátoldalon levő vágás elég lesz ahhoz, hogy a kép szexualitást, gyengédséget, játékosságot és lenyűgöző rejtélyt kapjon.

Ez a felszerelés egyformán jó lesz minden alkalomra. Érdemes megőrizni a látványos nyilvános megjelenést. Ez lehet egy érettségi, egy vacsora, egy világpremier (vagy legalábbis nemzeti) ünnepi fogadás. Decollete ismerősnek és elég fáradtnak tűnik. Ez egy másik dolog - egy vágás a háton. Ez intrika, insolence és varázsa.

Hosszú ujjú

A hosszú ujjú ruhák minden évszakban alkalmasak. Téli ünnepség esetén az ilyen ruházat sokkal megfelelőbb, kényelmesebbé teszi a tulajdonosát, és nem hagyja, hogy hideg legyen. Nyáron ilyen ruhát viselve elhagyhatja a szokatlan ruha és a kontrasztot, amelyet más vendégek nyitott ruhái hoznak létre.

Hosszú ujjú hosszú ruha igazolja a kifinomult ízlést, és titokzatosvá teszi a képet. Ennek a ruhának köszönhetően a korai középkori hölgy újjászülethet. A nyári lehetőségeket könnyű szövetek alkotják, amelyek lehetővé teszik a test lélegzését és szabad mozgását. Az ilyen ruhák jól néznek ki, nem túl nagy virágmotívumokkal.

Csipke

Az elegáns, fenséges és fényes nő vágyát csipke hosszú ruhák választják. Elsőként ezek a ruhák fekete csipke minták.

Mindenki figyelni fog rád: a férfiak mentálisan levetkőzik, és a nők csodálattal és irigységgel küzdenek.

Gondoskodjunk róla, hogy egy ilyen gyönyörű ruha ne takarja el téged. Csak drágakőnek kell lennie.

Vonattal

Egy nagyon fontos esemény tervezett, talán az életed legfontosabb és legjelentősebb is? Nos, akkor a ruhának megfelelőnek, rendkívül luxusnak, fenségesnek és gyönyörűnek kell lennie. Kétségtelen, hogy mindez az egyetlen ruhára vonatkozik, amelyben van egy vonat.

Ez az elegáns felszerelés nem tolerálja a rosszul választott cipőket és nem megfelelő frizurákat. A megünneplésre, amelyre te fogsz járni, mért sétákat kell magában foglalnod, sietve pezsgőt kortyolgatva a szemüvegből, és beszélünk a magas, de nem aktív táncos és zajos cégekről.

Egy súlytalan szövetből álló vonat jól mutatja magát, bár más opciókat nem szabad eldobni.

áttetsző

A merész karakter és a divatos emancipáció tulajdonosai nem rejtőzködhetnek sűrű szövetek és zárt elemek mögött. Egy hosszú, áttetsző anyagból készült ruha tökéletesen tükrözi a hangulatot és megmutatja a jól felépített test szépségét.

A csipke, a sifon, a nagy virágcsíkok és a flitter kompozíciók díszítéseit áttetsző anyagra lehet helyezni.

A teljes lányoknak

A teljesség nem ok arra, hogy viselje a baggy dolgokat, és legyen egy szürke egér a gyönyörűen öltözött szépségek között. Sok tervező olyan korrekciós estélyi ruhát hoz létre, amely a buja hölgyeknek sokkal jobban illik, mint a legdivatosabb ruhák.

Teljes csípővel feltétlenül V-alakú nyakkivágással rendelkező ruhát kell keresnie. Ennek az az előnye, hogy sok ilyen felszerelés van, és a keresési nehézségek nem befolyásolják Önt. Nincs elég kifejező képesség a derékvonalhoz? A széles öv segít kiemelni, és a test görbéit egyértelművé teszi. A lábak karcsúak, de a test felső része hatalmas? Ezután ki kell választania egy hosszú, magas résszel rendelkező ruhát.

szín

A fekete szín minden szezonban továbbra is releváns marad, de a jövőbeni divatirányzatokban kedvence lesz. A kék és a kék, a lila és a mustár, a tégla és a bor árnyalatai is versenyeznek az első helyért.

Több évszakban egy sor virággal díszített selyem nem hagyja el az esti divat világát. Az ilyen ruhában a stílus és az arisztokrácia a legtöbbet jeleníti meg. Ne vigyük túlzásba az őszinteséggel.

frizurák

A lehető legrövidebb esténként az összes frizurát nem tartalmazó ruhát kombinálják. A frizurák kiválasztásakor próbálja meg egyensúlyt tartani és harmóniát teremteni. Nem szabad tömörség és nehézség, máskülönben az ilyen tartóssággal létrejött minden nőiesség olyan, mint egy szappanbuborék.

Egy nő első benyomása az esti megjelenésén alapul, amelyhez megfelelően kiválasztott frizura szükséges. A szabályok segítenek megakadályozni a leggyakoribb hibákat:

 • bolyhos ruha igényel egy szerény frizurát a szépen összegyűjtött haj és a gondatlanul dobott szálak formájában;
 • kompakt ruha, beleértve a görög, tökéletesen illeszkedik a laza haj és összetett zsinórra;
 • a fiatal hölgyeknek nem kell semmit sem kötni a fejükön, sokkal jobb, ha a természetes haj szépségét mutatják;
 • a szilárd korú hölgyek számára nem szabad emlékezni a fiatalokra, ahol fényes fénypontok, szuper aszimmetrikus hajvágás és szakadt frufru volt.

Az elegancia nem történik túl sokat, így nyugodtan vegye fel a tartozékokat (csak ne tegye túlzásba), a kézitáskát és a haját.

Ügyeljen arra, hogy vegye fel a magas sarkú cipőt és hagyja, hogy jobb minőségűek legyenek, mint a fülbemászó. Bár a modern esti divat azt sugallja, hogy alacsony cipőt választanak. Manikűr és esti smink kell lennie.

Comments
 1. Pauline
  17.12.2015

  Ez egy hosszú estélyi ruha, amely különösen ünnepélyes és ünnepi, még ha kevésbé praktikus is.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok