Esti ruhák

Lila estélyi ruhák

Lila estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Kiválasztási funkciók
 2. Színes kombinációk
 3. Sötét árnyalat
 4. Gyengéd árnyék
 5. tartozékok
 6. Cipők, kiegészítők és cipők kiválasztásának lehetőségei
 7. Töltsük fel
 8. manikűr

Nem olyan régen, azt hitték, hogy a lila csak kreatív embereknek vagy azoknak, akik mentális problémákkal küzdenek. De most az ibolya árnyalatok ruhái szilárdan beléptek a különböző korú nők szekrényébe. Ilyen ruhákat előnyben részesítenek azok a romantikus emberek, akik jól fejlett intuícióval rendelkeznek. A klasszikus fekete ruháktól eltérően a lila titokzatos, merész és játékos. Az ilyen ruhákban egy nő elegáns és csábító.

Lila estélyi ruhában ellenállhatatlan lesz. Ez a nemes szín jól néz ki bármilyen korú nőknél, és egy mély, sötét árnyalat jelenlétében vizuálisan sokkal karcsúbbá teszi az alakot.

A ruhák lila megvásárlásával kapcsolatos aggodalmak általában a megértés hiányával járnak, hogy mit kell viselniük. A megfelelő felszerelés és kiegészítők kiválasztása egy zsákutca lehet, ha nem tudod, milyen lila ruhák vannak, milyen más színeket hígíthatsz lila, és hogyan is lehet sikeresen kiegészíteni a képet.

Kiválasztási funkciók

Válasszon egy lila ruhát, emlékezzen ezekre az árnyalatokra:

 • Ne öltözzön teljesen lila.
 • Minél világosabb a bőr és a haj, a sötétebb és gazdagabb a lila hang.
 • Minél sötétebb a bőr és a haj színe, annál világosabb lesz a lila árnyalata.
 • A lila karcsúsító tulajdonságú.

A „saját” lila árnyalatának megválasztásakor tekintse meg a haj színét. Ha réz, gesztenye vagy vöröses, és a szeme szürke-zöld vagy zöldes-barna, akkor a legjobb választás a lila árnyalatok között a szilva és a vörös árnyalatok (lila-piros vagy lila-piros).

A barna szemű barnák legjobban sötétlila színűek, például indigó vagy áfonyás hangon. Az ilyen lányok tökéletes telített és világos lila tónusúak.

A tisztességes bőrt és a szürke szemet viselő lányok számára (valamint a szürkéskék és a szürke-zöldek) világos szürke-lila színárnyalatot, valamint lila és levendula estélyi ruha.

Színes kombinációk

A lila tónusok sikeres kombinációi a következővel kombinálhatók:

 1. Brown. Egy ilyen duett nagyon meleg és vonzó. A barna sötét tónusokkal (például csokoládéval) és világosabb árnyalatokkal (például homokkal) lehet ábrázolni. A lila bármiiyen változatban és arányban hozzáadható a barnahez.
 2. White. Ez a kombináció frissnek, szokatlannak és tavaszszerűnek tűnik. Más semleges színek között, sikeresen kombinálva a lila színekkel, más néven szürke, bézs és fekete színnel.
 3. Green. Ez a kombináció stílusos, romantikus és meleg. Lila, válassza a fényes, és hagyja, hogy a zöld gazdag legyen (világos zöld, türkiz, smaragd) vagy elnémult (üveg, khaki, pisztácia).
 4. Sárga. Egy nagyon világos és rendkívüli kombináció, amely az egyéniséget kereső emberekre hívja fel a figyelmet. Ebben az esetben vegye figyelembe, hogy a kis mennyiségben a sárga előnyös, például világos lila ruhát visel sárga sállal vagy sárga brossal.

A lila és a semleges színek kombinációja - fekete, szürke, fehér és bézs - mindenki számára előnyös lesz. De más "mély" színek fognak. Próbálja ki és kísérletezzen.

Sötét árnyalat

A lila sötét árnyéka visszatartott és szigorú. Emellett a lila sötét tónusai hangsúlyozzák a lelkiséget.

Az ilyen gazdag árnyalatok, mint a padlizsán vagy a szilva, királynak nevezhetők.Tökéletesen kombinálhatók fekete, fehér, szürke és klasszikus kék színnel.

Arany, világos zöld, világos rózsaszín, smaragd, korall, sötét citrom, bíbor és narancssárga színek is hozzáadhatók a gazdag lila színhez.

Ne engedje, hogy a sötét lila felszerelés kombinációja más színű (kivéve a fekete-fehér) nyomtatást. Nos, ha csak egy semleges vagy világos hangot ad hozzá egy ilyen lila változathoz.

Gyengéd árnyék

A könnyű, lila árnyalatok az érzékiséget hangsúlyozzák. A lila és az ibolya világos, áttetsző árnyalatai képviselik őket, ezért hővel és tavasszal vannak társítva. Ezeknek a színeknek a jó kiegészítése az ezüst, őszibarack, fehér, krém, bézs, rózsaszín, citrom, tejszerű, világosszürke és lime árnyék.

Ha érdekli a sápadt lila ruhák, nézd meg! levendula estélyi ruhák fényképei.

tartozékok

Mivel a lila nagyon észrevehető és világos színű, tartozékai semlegesek. Ha világos színeket ad hozzá, akkor, figyelembe véve a hasonlóságukat, ezért a lila ruhákhoz tartozó kiegészítők legsikeresebb árnyalatai közül a lila minden árnyalatát hívhatja.

Ha kontrasztot szeretne, válassza a piros, világos narancssárga vagy sárga kiegészítőket. Fontos, hogy ne terhelje túl a képét néhány nem lila színárnyalattal.

Különösen illeszkedik a lila estélyi ruha fekete és semleges színekhez.

Ha a lila ruháját fényes árnyalattal látja el, akkor azt kis mennyiségű ékszerrel egészítse ki. A lila kép lehet ezüst és arany ékszer. Hosszú lila ruhát viselhet egy sor gyöngyöt.

Cipők, kiegészítők és cipők kiválasztásának lehetőségei

A lila ruhák jó hajóknak. Ha lila színű cipőket vegyen fel, fémszerelvényekkel díszítve, nagyon elegáns megjelenést kap.

Meleg időjárás esetén a hajók bézsek és hűvösek lehetnek - fekete. Érdekes és extravagáns választék a lila lábbal - cipőre, amelyen leopárd, szerpentin vagy tigris nyomtat. Az ilyen fényes változatok a hajók, mint a smaragd, a citrom vagy a bíbor lakk cipők is nagyon előnyösnek tűnnek. A platformok, hevederek, különböző alakzatok és sarok, nyitott lábujjak stb.

Az elbűvölő párt számára a lila ruhát ajánljuk egy arany kabát hozzáadásához. Egy rövid koktél lila ruha gyönyörű fekete bőrkabátban fog kinézni. A finom és érzéki képhez illessze a lila árnyalatú ruhát és a sárga cipőt. A rózsaszínű és narancsszínű kis foltokkal is megkönnyítheti a képet, például narancssárga kézitáska lila ruhába.

A rövid szoknyával rendelkező sifon lila ruha jó választás az elegáns üzletekhez és a mindennapi használatra. Számára ezüstszandálokat viselhet szegecsekkel vagy szivattyúval szegecsekkel. A ragyogó tengelykapcsoló és egy elegáns nyaklánc segít az élénk kép kiegészítésében.

Az ideális választás egy dátumhoz vagy egy eseményhez egy étteremben egy csipke ruha lenne lila hangon. Javasoljuk, hogy bézs színű szivattyúkat viseljen, és ragadjon meg egy fekete tengelykapcsolót. A lila ruha nagyon hatékonyan díszített fekete övvel. Érdemes hozzáadni fekete cipőt és egy fekete táskát.

Elegáns, lila tónusú, hosszú ruhát lehet viselni vékony övvel és fém szerelvényekkel díszített szandálokkal. Egy ilyen felszereléshez tartozó tengelykapcsolót gyöngyökkel lehet vágni. A lila maxi-ruhákat sikeresen kiegészítik bézs szandálok egy platformon és egy csokoládé színű kézitáska.

A merész és emlékezetes kép létrehozásához válasszon egy szandál fuksziai árnyalattal, és egy sárga, téglalap alakú tengelykapcsolót egy esti lila ruhához.

Töltsük fel

Az ilyen ruhának, mint egy lila ruhának, természetesnek és nagyon szépnek kell lennie.

Egy jó árnyék választás lila paletta lesz. De legyen óvatos: helytelen kezelés esetén a szem fáradtnak tűnik.

Szőke szépség rúzs lehet választani egy fényes vörös, és sötét bőrű lányok fényes szemek - arany-narancs.

Az alábbiakban egy fotót láthatsz Selena Gomezről a lila ruháknak megfelelő sminkkel.

És néhány példa

manikűr

Kiváló választás lenne a manikűr készítése ugyanolyan tartományban, mint a ruha. A spektrum hasonló árnyalatait is használhatja - zöld, kék és kék. A manikűr, amely a képet lila színben egészíti ki, megengedettek és rajzok a körmökön. Például fényes lila lakkozással boríthatja a körmét, és rajzolhat fehér csipke vonalakat.

Comments
 1. Maria
  05.08.2015

  Lila - nemes és gazdag. Régebben azt mondták, hogy a lila választók nem elégedettek a férfiakkal. A legújabb kutatások ezt tagadják. Tehát nyugodtan viseljen egy ilyen színű ruhát!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok