Esti ruhák

Estélyi ruhák

Estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Guipure titkok
 2. divat
 3. Ágynemű stílusa
 4. Színtartomány
 5. tartozékok
 6. Kiválasztási szabályok
 7. Tervezői javaslatok

A Guipure kiváló minőségű és megjelenő tulajdonságokkal rendelkezik, ami kiváló estélyi ruhákat mutat. Mindenképpen figyeljen rá. Számos kiemelkedő divattervező a műsorukban és az új gyűjteményekben minden bizonnyal bemutatja az estélyi ruhákat guipure vagy variánsokból, amelyek fő hangsúlya a guipure.

Próbáljuk meg megérteni az anyag használatának minden bonyolultságát az esti ruhák tekintetében.

Guipure titkok

Miért olyan népszerű ma a guipure? Mik a legmagasabb titkai?

Valójában nincs titok itt. Az a tény, hogy a ruhaüzletek nagyon elegánsak, érdekesek, ünnepélyes jegyzetekkel. Elvégre pontosan ez a hatás szükséges, amikor különféle eseményeket, ünnepeket látogatunk, amelyeknek a öltözködési kódja magában foglalja a lányok és a nők estélyi ruhák jelenlétét.

A Guipure képes bármilyen ruhát díszíteni, elegáns, kifinomult képet alkotni, hangsúlyozni a nőiességet, óvatosan körbevágni az ábra vonalait. Nem meglepő, hogy sok fiatal választja meg az iskolai vagy ugyanabban az egyetemen végzett érettségi ruha megvásárlását.

A Guipure lehetővé teszi a csodákat, a különböző modellek létrehozását, a különböző stílusok kísérletezését. Ez azt sugallja, hogy bármilyen szépség, függetlenül a magasságtól vagy az alak típusától, képes lesz kifejezetten saját maguk számára találni egy guipure felszerelést.

divat

Most már logikus beszélni az idei stílusokról és a jelenlegi trendekről.

Kezdjük azzal, hogy a guipure estélyi ruhák a nőiesség, a gyengédség szimbóluma. Ez azt jelenti, hogy pontosan azokban az esetekben kell választanod őket, ahol erre szeretnél összpontosítani.

Ebből az anyagból készült estélyi ruha lehet nagy hosszúságú, bársony, szatén, selyem, nyitott háttal vonzódik, és közvetlenül a gipsz által díszített.

Klasszikus midi és mini hosszúság

Ha hosszú és karcsú lábai vannak, akkor válassza ki a rövid ruhadarab-modelleket. Tökéletesek az alkalmi viselethez, ugyanakkor lehetővé teszik számukra, hogy a diszkóban, esküvőn vagy születésnapján gyönyörűek legyenek.

Ha a leginkább női ruhákra van szüksége, akkor álljon meg a midi hosszúságnál. A legjobbak, ha nyugtató festékekkel, például bézs, fekete, gyöngy, arany vagy füstös festékkel használják. De világos és telített is lehetséges.

Rövid ruhákban használjon gömböt, pontosabban pontozva. A legjobb megoldás az ujjak, az öv, a felső vagy az alsó rész befejezése. Tehát a mini ruháját a lehető legjobban díszíti, és a kontrasztos szöveteken játszik.

Extra hosszú modellek

Itt különös figyelmet kell fordítani a maxi szoknyákra és az aszimmetrikus hosszúságra, mivel ezek a két stílus a szezon valós trendje. Az áramló szövet bájos vonalakat hoz létre, így nehéz lesz, hogy a férfiak szemüket elszakítsák.

Hosszú lehetőségek adják a nőiességet és az eleganciát. Alkalmasak minden különleges napra vagy eseményre. Ha megfelelően kitölti a ruhát magadnak a guipure segítségével, kijavíthatja az alakzatokat. Például az átlós vonalak és az aszimmetria jelenléte eltávolítja a felesleges mennyiségeket, és egy fényes bélés alkalmas azok számára, akik túl vékonyak.

A hosszú ruhák guipure mintájának összetettsége azt sugallja, hogy itt nincs szükség szükségtelen bonyolult vonalakra. Az ilyen típusú szövet tökéletes estélyi ruhája azt sugallja, hogy a bélés, az egyenes szoknya, a nyakkivágás és a nyitott karok vannak.

Gondoljunk bele, ha egy fontos eseményre ruhát választasz, egy felelős esemény, ahol komoly üzleti hölgynek kell lenned, válasszon egy ruhát a padlóra. Lehet hozzáadni egy kicsit izzadt szoknyát. Az ujjak hosszúak, és a felső rész feltétlenül zárva van. A kép formális formája a ruha megfelelő hűvös színét adja.

ügy

Ez a ruha képes meghúzni az ábrát, hogy elrejtse bizonyos hibákat. A guipure tulajdonságai és a stílus jellemzői lehetővé teszik, hogy hasonló ruhát válasszon szinte minden lány számára.

tulipán

Egy másik tendencia, amely az idei évben népszerűbb lett az iskolák és egyetemek diplomások körében. Egyszerűen megmagyarázható - ilyen ruhákban a kép nőies, romantikus, anélkül, hogy túlságosan vulgaritás lenne, és még egy kis csipetnyi is. Előnyben részesítjük a szelíd árnyalatokat.

Részben csipke modellek

A ruha varrásához nem szükséges a guipure használata. Ez az anyag tökéletesen kiemeli az egyéb szövetek előnyeit, a betétek, dekoratív befejezések szerepét.

Ezek a ruhák egyébként divatos lányokat választanak a mindennapi használatra. Kényelmesek és nagyszerűek. Az alap, amely kiegészíti a guipure befejezést, válassza ki a kötöttáru, selyem vagy szatén.

Különös figyelmet szenteljen ebben a szezonban a gipsz tetejű ruháknak. Divatosak, velúr, szatén, tökéletesen illeszkednek a bársonyhoz és a kötött anyaghoz. Továbbá, a mindennapi használat modelljei egyformán szépek és csak esti együttesek.

Az ilyen modellek a híres tervezők számos gyűjteményében képviseltetik magukat, mint például Jenny Packham, Nha Khanh, Oscar de la Renta, Róma Acre és sok más.

A kereslet is érdemben mermaid stílus. Kívánatos, hogy a tetejét egy mély nyakkivágással vagy egy V-nyakkal egészítsük ki, és a guipure-szövet alatt ugyanolyan színű, vagy a kontrasztra való játékot helyezzük el. Tehát, ha szerény lány vagy, ez az opció ideális.

Ha korábban, a guipure-t a bonyolult ruhák szűkre szabott stílusához igazították, de most már egyszerű vágás történt. Továbbá a ruhák már nem illeszkednek túl sokat, ami lehetővé teszi számukra, hogy nem ideális arányú lányok viseljenek.

Sokan kedvelik a felesleges varratok és részletek nélküli ruhákat, ezáltal hangsúlyozzák a szépség természetességét, játszanak az anyag vonzerejében.

Ha ujjakról beszélünk, akkor a rövid, hosszú és háromnegyed opció népszerű. Bár senki nem tiltja meg, hogy válasszon egy estélyi ruhát, teljesen mentes az ujjaktól.

Ne feledje, hogy a ruha használata a ruha varrásakor kiküszöböli az összetett tartozékok szükségességét. Mindezek közül a legjobban az egyszerű, de költséges díszítéssel párosul. Tehát itt a választás a drágaköveken, aranyon, platinán maradni.

Ágynemű stílusa

Néhányan valószínűleg észrevették, hogy a modern formájú ruhák formájukban néha hasonlítanak a nemes hölgyek által viselt fehérneműhöz. Ehhez vékony gipszet használtak, ahonnan csodálatos ingek és szoknyák jöttek ki. Sajnos, az egész szépség a ruhák mögött rejtőzött. Bár őszinte lesz, a lányok még ilyen ruhában is elcsábíthatták az embereket, ahol nincsenek meztelenségek.

Az úgynevezett fehérneműstílusú ruhák létrehozásához, amelyek a kép romantikáját hangsúlyozzák, a varratokat fodros és fodros segítségével végzik. És nem feltétlenül, hogy teljes mértékben használja a csipke. Alkalmas a betét vagy a befejezés szerepére is.

Fontos megjegyezni, hogy a ruha fehér vagy krém legyen. Különösen nyáron ezek a színek tökéletesen kiemelt barnaság.De nem lehet figyelembe venni a halvány rózsaszín, a menta vagy a halványkék színt, vagy a világosabb, piros, narancs, sárga vagy türkiz ruhát. A divat nem megy, és fekete ruhát.

Ha követi a divatbemutatókat, akkor valószínűleg látta, hogy a fehérnemű-stílusú ruhákat közvetlenül a ruhák felett viselik. A mindennapi használat szempontjából nem túl praktikus. A gipsz ruháját gyakran a varratokkal varrják össze, vagy a fedelet külön helyezzük el. Nyitottabbnak kell lennie, mint az együttes teteje.

A borító színe egyénileg van kiválasztva. A legjobb az, hogy kontrasztban vagy ugyanolyan színben néz ki, mint a ruha. A szezon fényes és divatos példái a fekete csipke és fehér tok, vagy piros tok fehér csipke alatt.

Színtartomány

A közelmúltban a tervezők egyre inkább felajánlják, hogy fekete ruhát viseljen. Ez klasszikus megoldás, de modern formában jelenik meg. Ennek a színnek a pluszja az, hogy szinte mindenre illik, és kedvezően hangsúlyozza a gyönyörű kiegészítőket.

Ha egy koktélpartira megy, akkor az ideális öltönyruha színe kék vagy türkiz. Különösen előnyös, ha a hátsó nyúlással és a rövidebb hosszúsággal rendelkeznek.

A piros ruhák kiválasztására ajánlott felek számára. Ha a megfelelő tartozékokat választja, a kép friss és csábító lesz.

Ha úgy gondolja, hogy a piros túlságosan dacos, akkor fontolja meg egy rózsaszín, vagy fehér színű változatát. A kifinomult természet, a szerény nők a legjobb választás. A hossza eltérő lehet, mindez a saját bátorságától és természetesen az ábra jellemzőitől függ.

tartozékok

A klasszikus stílusban szeretnénk létrehozni egy képet, jobb, ha az estélyi ruhát egy szandálral egészítik ki egy átlagos sarkon.

Ha a képe retro, akkor a balettlakások vagy a szivattyúk, a Chanel-stílusú kabát, valamint egy kis kézitáska vagy tengelykapcsoló kiváló tartozékként szolgálnak. A romantikus kép megőrzéséhez meg kell ragadnia a ruházati cipőt és egy hasonló anyagból készült kézitáskát.

Az országstílus szerelmeseinek figyelmet kell fordítaniuk egy kis durva cipőre, bőrkabátra vagy néhány etnikai kiegészítőre. Ha ez egy téma, akkor a cowboy-stílusú kalap nem feltétlenül lesz felesleges.

Kiválasztási szabályok

Természetesen nem csak a guipure ruháját választhatja, amit egy manöken vagy egy divat magazin oldalain szerettél.

Szükséges hozzáértő megközelítés a kérdéshez, figyelembe véve néhány rendkívül fontos árnyalatot:

 1. Ha tökéletes alakja és aránya van az ábrának, akkor viseljünk egy szoros ruhát. Ellenkező esetben minden hiányossága még nyilvánvalóbb lesz, mert a gipsz rendelkezik ilyen tulajdonságokkal.
 2. A félkövér hölgyek előnyben részesítik a vonalas modelleket. Egy ilyen fehérneműnek megfelelőnek kell lennie. Alternatívaként a bőrszínt. A ruha átláthatónak tűnik, de ez csak hatás. Sokkal jobb, mint próbálkozni a fehérneművel.
 3. A duci hölgyeknek azt tanácsolják, hogy csak a ruházat díszítőelemeként használják a guipure-t. Mindez azért van, mert ez a szövet tele van.
 4. Ha nem szereted a teljes vállát, akkor a ruha kell ujjatlan. A V-alakú nyakkivágású modell alkalmas egy csodálatos mell tulajdonosainak. Az öv egyidejűleg győződjön meg róla, hogy egy kicsit a derékvonal felett helyezkedik el.

Tervezői javaslatok

És milyenek a divattervezők ebben az évben? A Guipure ruhák továbbra is fontosak, ami azt jelenti, hogy a világhírű divatházak nem felejtették el a gyűjteményeik bemutatását.

Pronovias

Tehát a márka Pronovias divattervezői jobban kedvelik a krémet, a bézset, valamint a gyönyörű vörös és kék árnyalatokat. A ruhák varrása során nagyon vékony gipszet használtak. Sötét anyagból csak egyedi ruhákat varrtak.

Marchesa és Monique Lhuillier

De Marchesa és Monique Lhuillier felajánlotta, hogy visszatérjenek az átlátszó ruhák divatjához. Ez a nyár nagyon népszerű trendévé vált.

Valentino

Valentino gyűjteményei elsősorban a padlón készülnek, az anyag átlátszó és fekete. Összességében kétféle ruha létezik - szoknya a padlóhoz vagy a szoknyához a térd elejéig. A felső rész a legkülönfélébb módon, miniatűrtől a hihetetlenül mély nyakvonalig van díszítve.

Különös figyelmet kell fordítani az Elie Saab hosszú fekete ruháira. Itt sűrű betétek, testes bélés, sűrű csipke került felhasználásra. Ennek eredményeképpen a ruházat átlátható lehet, ugyanakkor nem kell aggódnia a meglévő figurahibák miatt. Az egyedülálló szabás miatt tökéletesen rejtve vannak.

Biztosan mondhatjuk, hogy a guipure egy nagyszerű anyag estélyi ruhák varrására. Nyilvánvaló előnyei, valamint az előnyök hangsúlyozására szolgáló tulajdonságok, valamint a figurák mínuszainak elrejtése lehetővé tette a világ népszerűségét. Természetesen a saját ízlésed alapján kell figyelned a tested árnyalataival. Csak így lehet megtalálni a tökéletes ruhát. És ne feledje, hogy az estélyi ruhák modernek és kifinomultak.

Comments
 1. Rimma
  17.07.2015

  A Guipure ruhák nagyon vonzóak, és a lányok csábítóan néznek rájuk. Valentino rendelkezik ilyen modellekkel - letölthető.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok