Esti ruhák

Esti ruhák görög stílusban

Esti ruhák görög stílusban

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Stílus jellemzői
 2. A ruha modern értelmezése
 3. Hogy megfeleljen
 4. Rövid modellek
 5. szövet
 6. Mit kell viselni

Az ókori Görögország nemcsak a nagy gondolkodók felfedezéseit és munkáit, hanem a gyönyörű legendákat, az istennőkről és papokról szóló reális mítoszokat is adta a világnak, akik elkerülhetetlenül öltözködtek. A tervezők nem tudtak ellenállni a görög istennők ruhájának szépségének, és úgy döntöttek, hogy a modern nők nem rosszabbak. Most a görög stílusban lévő estélyi ruhák állandóan visszanyerik helyüket a modern hölgy szekrényében.

Stílus jellemzői

A görög ruhát nem lehet összetéveszteni más stílusokkal, mert csak egy ilyen antik oldalt jellemeznek egyedi jellemzők:

 • szövet - csak könnyű és áramló;
 • a vonalak simaak, kissé kiemelkedik az ábra kontúrjai;
 • egy vágás - a szabad, nem teremt korlátozásokat a mozgásokban;
 • derék - szükségszerűen felfújt.

Ezeknek az elemeknek a kombinációja képezi egy görög ruha létrehozásának alapját, amelyet gyakran egy tunika képébe varrtak. Az ilyen képeket még mindig az „Birodalom” stílusának tulajdoníthatjuk, amelyben a fő kiválasztási jellemző a mellkas és a közvetlenül kezdődő szoknya közötti magas derékvonal.

A ruha modern értelmezése

A modern tervezők határozottan felvették a görög ruhát, változtattak, számos új képet készítettek, hozzáadott részleteket, amelyek korábban nem voltak. Még az aszimmetria is sikeresen behatolt a görög esti stílusba. Mindegyik innováció sikeresen megtestesül, és néhány ruhát ad a ruhának.

Jó áttekintést találtunk a draped felső vagy alsó elemmel ellátott ruhákról. A sifon felülmúlja az összes többi szövetet. A petticoat év modelljében a megjelenés olyan elegáns, hogy azonnal megértsék, milyen örömmel fogadják a fiatal hölgyeket.

Ami az esti ruha teljes felső részét görög stílusban, a variációk hatalmasak és egyszerűen irreálisak:

 • a hevederek egy-, kettős, különböző szélességűek;
 • a hevederek teljes hiánya;
 • ujjak jelenléte;
 • csipke, hímzés és strasszok, a nyakvonalon és a felfújt övön elhelyezett fesztiválok;
 • a szalagok hátulról történő díszítése és csípése.

A tányér jelenléte nagymértékben átalakítja a lányt, és hozzáteszi a királyi nagyság képéhez. Ha a ruha csipke van a tetején, a kép azonnal romantikát és gyengédséget szerez.

Ha a ruhának nyitott hátsó része van, és ez a nyakkivágás a derék alá esik, és még hímzéssel (lehetőleg kézzel készített) vagy festékkel díszített, akkor egy szexiebb ruhát nehéz elképzelni. Jó, ha merev csészéket helyezünk be a testbe a stabilitás érdekében. Garantálni fogják az ilyen képek szexualitását és megjelenését.

A görög vagy birodalmi stílusban készült estélyi ruha gyakran a díszítés fő eleme. A tervezők nem állnak szét és nem próbálnak rhinestone-t, gyöngyöket, flittereket helyezni a lehető legkifinomultabbá. Még Swarovski köveket is használnak.

Ez a szezonmodell, amely nem egyrétegű anyagból áll, hanem többből áll, egyre nagyobb népszerűségük és relevanciájuk van. Ennek a szoknyának a szépsége árnyékolja mindazt, amit korábban látott.

Egy görög estélyi ruha úgy néz ki, eredeti, rövid és hátrafelé. Ez a stílus modern értelmezése.

Még a golyós ruhák is készülnek görög stílusban. Számos kötelező pontot kell tartalmaznia ebben a felszerelésben:

 • mellkasi tömörített, kifejező, rengeteg díszítő elem;
 • széles sifon szoknyák;
 • zavarba ejtő áramlás a kölyök figurák körül.

Még a húzásnál is van egy tisztességes hely, különösen, ha leesik és teljesen lefedi a lábakat.

Hogy megfeleljen

Számos egyedülálló felszerelés található a nők divatmodelljében, amelyek mindenkinek megfelelnek és kiegyenlítik az ábrán látható problémákat. Például az indiai öltözék egy szari, és egyébként egy görög stílusú ruha.

 1. A kanyargós formák elrejtenek a drapériák mögött, amelyek még egy sovány alakra is lehetőséget adnak néhány kilogramm hozzáadására.
 2. A homokóra alakja miatt soha nem kell aggódnia - a tökéletes kép garantált.
 3. A terhes nők gyakran jó okból választják a görög stílusban készült ruhákat. Magas derék és könnyű szövet - amire szüksége van a kényelem és a szabadság érdekében, amit minden mozgás során megtartanak. Még egy kis hasa sem olyan jól látható egy szabadon eső szoknya alatt.

Egyetlen más ruha sem olyan kedvező és jól hangsúlyozza a mellkasot, hogy szuper szexi legyen. Sok ok van arra, hogy ilyen ruhát viseljen - minden ünnepélyes alkalom: egy bál, egy fél, egy fontos évforduló vagy egy esküvői meghívás. Még a menyasszony számára is sokféle ruhát fejlesztett ki, görög stílusban.

Rövid modellek

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a görög ruhák már olyan nőiesek és aranyosak, hogy egyetlen elem sem teszi még tökéletesebbé őket. És nem! A hosszúságú kísérletek teljesen eltérő eredményeket mutattak, rövidített görög ruhákat mutatva az egész divatos világnak.

A lány a térdre érő hosszúságot választva, vagy egy kicsit leereszkedőnek tűnik, a lány meg akarja mutatni a lábát, amelynek szépsége nem teszi lehetővé, hogy elrejtse a hosszú szoknyákat.

A rövidített modellekben még mindig vannak laza szoknyák, amelyek túlnyomórészt sifonokból épülnek fel. A derékvonalon, amely túl magas, továbbra is ékszerek jelenhetnek meg.

A görög rövidített ruhák sokoldalúságukban és praktikájukban nem alacsonyabbak a vezetői pozícióknál, különösen, ha a modellt sikeresen választják ki, akkor üzleti találkozón viselhetjük, baráti társasággal, egy romantikus dátummal, vagy akár egy pártnál.

Hosszú ujjúak is ebben a stílusban, a praktikus őszi változata pedig egy tisztán nyári változatból készült. A rövidített ruha cipőinek nem kell egy sarok, és még a legkisebbnek sem. A helyzetre összpontosíthat, és választhat a hajókról vagy az átlagos sarokról. A tengelykapcsoló-táska illeszkedik bármilyen megjelenéshez, de különösen ez.

szövet

Az esti divat görög stílusa nemcsak a stílus szempontjából diktálja a szabályait, de még a szövetek megválasztása is jelentősen korlátozódik három pozícióra: szatén, selyem, sifon. Ez a sikeresen választott és tökéletesen illeszkedő anyag, amely kiemelkedő szerepet fog játszani minden ruhában, különösen este.

Ahol, ha nem egy görög ruhában, akkor különböző színű, strasszos csipkeelemekkel, gyöngyökkel, hímzéssel, flitterekkel, kövekkel, és valóban minden szép, elegáns és divatos. Mindezekből a dekorációkból, amelyek díszítésként szolgálnak, nem több, mint két elemet kell választania, hogy az egyszerűség védett legyen, és nincsenek könnyedségű anyagok.

Mit kell viselni

Ha a görög stílusú klasszikusokkal foglalkozunk, a cipőknek biztosan könnyűnek kell lenniük: szandálok, vékony szalagok vagy pántok.

Alacsony növekedés esetén lehetőség van a szandálok megválasztására, de könnyűnek, nehéz és durva elemek nélkül is. A cipőknek, ékeknek és a masszív sarkú cipőknek nincs helye a görög képen.

De amikor ékszereket választunk, kissé hígíthatod a világos képet egy kézzel készített karkötővel vagy egy aranykészlettel (fülbevaló és medál). A frizurának valóban görögnek kell lennie: fejpánt, zsinór vagy miniatűr tiara. Egy kis kézitáska nem lesz felesleges.

Nem hiszem, hogy egy antik jellegű ruha egy egyedülálló nyári lehetőség, amelyet napos időben lehet próbálni.Nem teszi lehetővé a kendőt, ellopták, ami egy bross segítségével rögzíthető. Még egy kabátot vagy esőkabátot kombinálhat egy görög vagy birodalmi stílusú ruhával, ha a hossza nem rövidül, és a stílusnak nincs durva vonala.

Comments
 1. Galina
  25.07.2015

  A görög stílus romantikus hangulatot áraszt. Én magam választottam egy profi ruhát. Úgy tűnik, a születésnapon ismét ezt a stílust választom.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok