Esti ruhák

Smaragd estélyi ruhák

Smaragd estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Színes jellemző
 2. Jellemzők
 3. Kombináció más színekkel
 4. hosszú
 5. rövid
 6. díszítés
 7. tartozékok
 8. Töltsük fel
 9. manikűr

A nők gyakran kétségbe vonják a smaragd estélyi ruha megvásárlását, mert „miért viselne ilyen szépséget?”. Válaszoljon elég könnyen. Stilisták azt állítják, hogy a smaragd színű ruha tökéletesen alkalmas minden nőre, csak a saját árnyékát kell választania.

Például, ha egy szőke, világos bőrtónusú, a smaragdzöld színének kissé homályosnak kell lennie. A barnák számára a legelőnyösebb hideg telített smaragdzöld árnyalat. Egy gyönyörű tanú tulajdonosai teljesen smaragd ruhát viselhetnek - és a látvány lenyűgöző lesz. Azonban ennek a színnek az összes felszerelése a vörös hajú szépségek.

Színes jellemző

Ez a szín az elegáns és önellátó. A csillagok szeretik, így rendszeresen láthatod Angelina Jolie-t, Christina Aguilerát, Natalie Portman-t, Eva Longoria-t és más híres szépségeket smaragd jelmezekben.

Emellett a smaragd egy luxus szín, így a brit királyi család kedvelői. A smaragd jelmezekben mind Erzsébet, mind Kate láthatták.

A pszichológusok szerint ennek a színnek a ruháit gyakrabban választják azok a nők, akik elégedettek az életükkel, és nagyon boldogok. Ez a szín a természet és a jó szerencse, a frissesség és az egészség szimbóluma. Ez a szín pihentető hatású. Elősegíti a pihenést és a lélek harmóniáját.

Egy elegáns smaragd ruhában minden nő jól néz ki. Függetlenül attól, hogy a smaragd ruha ruhája árnyalata és szerkezete, a lány szexisebbnek tűnik.

Jellemzők

 • Most a Smaragd színe a trend kategóriájába tartozik, bár luxus és nemes megjelenése miatt a smaragdvirág árnyalatai a divaton kívülre kerülnek.
 • A smaragd felszerelések árnyalatban, stílusban és célban különböznek. Vannak esti, prom, koktélok, prom és még smaragd esküvői ruhák.
 • Az ilyen színű ruhák kiegészítői nagyon egyszerűek és változatosak.

Kombináció más színekkel

A smaragd a zöld gamma legösszetettebb árnyalata. Legjobb kombinációja lila és vörös tónusokkal, valamint más zöld, arany árnyalatokkal.

Nyáron a smaragd színű ruhát leginkább pasztell árnyalatokkal lehet kiegészíteni. Tejes, világos szürke vagy bézs lehet. Egy gyönyörű duett a smaragdzöld és a halványkék árnyalatok kombinációja. Ez egy nagyszerű nyári kombináció. Ősszel ez a hang jól néz ki, szürke és fekete.

hosszú

Az ilyen ruhák smaragd színben mesésen szépek, még akkor is, ha a vágás a legegyszerűbb, és az ékszerek hiányoznak. A smaragd ruha esti változata selyemből vagy szaténból van varrva, és a hosszú, kötött zöld ruhák mindennapi használatra alkalmasak. Hihetetlenül szép megjelenésű hosszú sifon ruha, fodros vagy drapériával. Egy ilyen smaragd megjelenés hangulatos és tágas. A ruha, amely illeszkedő sziluett, gyakran válassza a smaragd csipke szövet.

A smaragd maxi ruha kényelmes a nyári melegben (ha az anyag könnyű), és az őszi szezonban. Nyáron a szandálokat egy ilyen ruhában viselik, és ősszel a smaragd ruha és a bőrdzseki és a félcipő kombinációja ideális lesz.

rövid

A koktélruha egyidejűleg ünnepélyesen és kényelmesen árnyékolódik. A ruha szatén változata bármilyen társadalmi eseményt díszít.A rövid szifon ruha, amely szaténbetétekkel rendelkezik, szintén vonzónak tűnik. Elegáns ruhát csipke díszítéssel lehet viselni egy dátumon vagy baráti találkozón.

Ha a ruha árnyéka hideg, a ruhát ezüst kiegészítőkkel egészítik ki.

Rövidre vásárolnak nyitott szandálokat és cipőket vagy boka csizmákat.

díszítés

Természetesen a smaragdok például egy aranyláncban lesznek a tökéletes dekoráció az ilyen ruhák számára. Ha nem tervezed, hogy drága ékszereket viseljen, használjon ékszereket, amelyeknek smaragd árnyalata van. Ez lehet egy nyaklánc, fülbevaló, széles karkötő, zománcozott smaragd zöld vagy fehér.

Továbbá a ruha gazdag zöld színét a korallgyöngyök kedvezően elviselik. Jó lesz, ha korallszíjat és kabátot viselni a smaragd ruha, valamint egy finoman korall színű tengelykapcsoló. A fehérnemű, fehér, sárga és fekete díszek is alkalmasak erre a ruhára.

tartozékok

A ruhákhoz egy öv és egy könnyű sál hozzáadása klasszikus kiegészítőknek tekinthető. Kísérletezzen velük, elérheti a legeredményesebb képet. A smaragd ruha alatt a harisnya jobb, ha testet választ. A smaragd ruha zöld kabátja nem ajánlott viselni. Ez a kombináció zavarja a megjelenés általános harmóniáját, és elmosódott lesz.

A smaragd árnyalatú ruhák alatt a cipők között cipők vagy szandálok feketeek. Ha a cipő más színben van kiválasztva, akkor a többi tartozéknak meg kell felelnie.

A smaragd színű ruha sárga elemekkel történő kiegészítése teszi nyárra és ünnepi megjelenésre. Fontos azonban, hogy ne essen túlzásba a kiegészítőket sárga színárnyalattal - ők kellemetlenek, de nem dominánsak. A smaragd színekkel kiegészített ruha leopárd nyomtatási kiegészítőkkel is jól néz ki.

Azok, akik szeretik a klasszikusokat, a pasztell színekkel kiegészített kiegészítőket, különböző elnémított árnyalatokat ajánlják. Például egy smaragd ruha viselése fehér nyakörvvel történik, és egy zöld ruhát kötöttek a kötöttáruból fehér harisnyával. Jól illeszkedik a smaragd szürke színhez, például a nedves aszfalt árnyékához.

A smaragd színű, áttört ruhát egy zsákkal és karkötővel lehet felvenni a mennyei árnyalatból.

A kék és a fukszia is nagy társai a smaragd árnyalatoknak. A fényes és hűvös megjelenés kedvelői is viselhetnek narancssárga kiegészítőkkel ellátott smaragd ruhát.

Ha szereted a kísérleteket, és ugyanolyan színtartományú tartozékokat tartogatsz, mint a hétköznapi és unalmas, kiegészítsd a ruhát egy lakkozott lakkozott kézitáskával, piros sarkú cipővel és világos sárga karkötővel.

Töltsük fel

Kétségtelen, hogy függetlenül a ruha árnyékától, a sminknek teljesen illeszkednie kell hozzá. Mivel a smaragdzöld árnyalatai telítettek, a dekoratív kozmetikumok használatában a mérsékeltséget ösztönzik.

A smaragd mellé egy ezüst szemceruza és ezüst árnyék is felvehető. A rúzs árnyéka, tökéletesen kombinálva a smaragd ruha - finom rózsaszín, erős fény nélkül. Rouge-nak minimálisnak kell lennie.

Azonban a vörös hajú szépségek esetében a fényes rúzs tökéletes vörös vagy sötétebb árnyalatú.

A rúzs hasonló színei meleg barnára alkalmasak.

manikűr

A manikűr árnyalatait a smaragd skála mellett a ruha stílusa és az elhasználódás alkalmával határozzák meg. Ha a ruhát az eredeti vágás és az ifjúsági megjelenés megkülönbözteti, a zöld alaplakkból készül, és az élek különböző színekkel vannak kiképezve. A divatos nők körmök díszítésére a smaragd ruha a tenger hullámai és a lakk zöld árnyalatainak fokozatos átállítása a könnyebbtől a sötétebbé. Tökéletesen alkalmas a rózsaszín, fehér, lila, bordó, kék és piros ruhafestékhez.

Comments
 1. Alice
  06.08.2015

  Úgy vélem, ez a zöld színárnyalat a nemes és gazdag. Felhívja a figyelmet magára, önellátó. A kiegészítők kiegészítik a képet, bár ezek nélkül is lehetséges. Nézd meg, milyen gazdag az Angelina Jolie ruhája.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok