Esti ruhák

Rövid estélyi ruhák

Rövid estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. divat
 2. Friss trendek a rövid estélyi ruhák világában

Esténként nagyszerűnek tűnik, hogy nem csak a padlóhosszúságú ruhákat kell viselni. Ma hatalmas mennyiségű csodálatos rövid estélyi ruha van. Róluk szól, hogy beszélünk.

divat

Napjainkban a térd és a magasabb ruhák hihetetlenül igényesek. Ebben a tekintetben a híres tervezők és divatházak egyre inkább figyelmet fordítanak a koktél ruhákra.

Először is meg kell határoznia az ideális hosszát, mivel a rövid ruhák jól mutatják a lábadat. Kívánatos, hogy a térdét egymással lefedjék, és tökéletesnek látszanak egy két tenyér hosszú ruhában. Állj a tükör előtt, próbáld ki a különböző lehetőségeket. Ez az egyetlen módja annak, hogy elérjük a helyes döntést.

ügy

A klasszikus elképzelésben egy köpenyes ruha térdhosszú viselet formájában jelenik meg, a derék és az ujjak nélkül, és a nyakkivágás hajó alakú.

Idővel a stílus sok változáson ment keresztül. Most hozzáadhatja a szekrényt egy modellhez, melynek hossza középső és felső vagy középső borjú.

A tervezők hibridet hoztak létre két stílus kombinálásával - egy ügyet egy basszus és egy bandával. Nyitott vállú feszes vágás diszkrét, de nagyon vonzó, csábító képet teremt.

A hüvelyek rövidek lehetnek szárnyak vagy harangok formájában, valamint hosszú, a hevederek nem zárhatók ki.

Ebben a stílusban fontos szerepet játszik a szövet színei. A köpeny-ruhák jellegzetes vágása nem igényel semmilyen tartozékot, ezért az anyag színeivel és textúrájával való játék igényel.

A ruha tok olyan univerzális, hogy különböző esetekben a leginkább üdvözlendő:

 • A gálavacsorákhoz válasszon szaténból vagy jacquardból készült ruhát;
 • Ha a hátlap nyitva van, és az anyag selyem vagy sifon monofonikus vagy érdekes mintákkal és befejezésekkel, akkor a ruha alkalmas egy érettségi rendezvényre, esküvői utazásra egy barátnak vagy akár éjszakai klubnak. A selyem fényes modelljei is alkalmasak;
 • Jersey vagy velúr jó választás, ha meg szeretné látogatni egy vállalati estét, menni egy étterembe, vagy bármely más eseményre, ahol a képnek elegáns és tömörnek kell lennie egyidejűleg.

Görög stílusban

A ma fontos görög rövid estélyi ruhák gyűjteményei megfelelnek a hagyományoknak, és divatos megoldásokkal is kiegészülnek.

Ez a ruha képes hangsúlyozni a tested arányosságát, a szükséges ékezetek elhelyezését, a szinte bármilyen típusú figurák örömének hangsúlyozására.

Nem csoda, hogy sok lány pontosan a görög stílusban választja. Végül is, a draping és a magas derék miatt ideális sziluett vonalak vannak vázolva. Nyissa ki az egyik vállát, használjon egy extravagáns testet, így hihetetlen szerkezetet hoz létre, amely megmutatja a számodat az embereknek a legkedvezőbb fényben.

A görög stílus egyik legfontosabb előnye a technika gondos használata, amely a csípő és a dekoltázs legbonyolultabb kárpitát teszi. A karosszériának V-alakú nyakkivágással kell rendelkeznie, amelyet komplex redők és drapériák egészítenek ki. Ennek eredményeként egy kis mellszobor vizuálisan nagyobb lesz, inkább étvágygerjesztő lesz.

ennivaló

Rövid felszerelés egy bolyhos szoknyával kombinálva ez a szezon igazi sikere. Ahogy a gyakorlat azt mutatja, a diplomások, koszorúslányok, bűnösök vagy az ilyen ünnepek vendégei születésnapként és természetesen az újévben részesítik előnyben.

A szokatlan stílus lehetővé teszi egy szép és ünnepi kép létrehozását.Nyissa ki a fogaslécet - és akkor hihetetlenül nőies lesz. Annak ellenére, hogy rendben kell lennie, mert az eredeti hüvely segít elrejteni a széles vagy túl egyenes vállakat.

A stílus szép és az a tény, hogy tökéletesen egyesíti a különböző textúrákat és színeket. Hogy kiegészítse a ruhát tollakkal, hímzéssel vagy csipkével strasszokkal? Nagyszerű ötlet. Csak ragaszkodj egy bizonyos kerethez, hogy egy bájos lány ne váljon rossz ízű mintává.

Minden modell egyedi és eredeti volt, a tervezők a vágás és a dekoráció különböző változatait használják. Például lehet egy organza vagy tüll többrétegű szoknya, egy kis cellában. A második lehetőség a merev szövetből készült szoknya szabása, amely jól tartja az alakot, és szükség szerint drapériázza, hogy a kötetet a lehető legjobban buja legyen.

Nem kevésbé népszerűek a ballon szoknya. Stílusosak és látványosak maradnak, ha cipzárral, gombokkal vagy szegecsekkel díszítjük.

nyílt

Ne feledje, hogy az elkövetkező szezonban az egyik legnépszerűbb döntés nyílt vissza lesz. Ezenkívül ez a technika mind az estélyi ruhákra, mind az alkalmi viseletre vonatkozik.

Valamilyen futurisztikus kép lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy kicsi ruhát egy nyitott háttal, amelyet csipke, organza, pántok díszítenek. A sziluett szabad vagy sovány lehet az alakjától függően. Ami a legérdekesebb, a tervezők aktívan preferálják a fekete színt.

Habár a híres tervezők között vannak alternatív változatok a teljesítményről - piros, kék, fehér és így tovább. A vágások különböző, sziluettek - szigorú, geometrikusan hihetetlenül nehézkesek.

Ne felejtse el elegánsan díszíteni a nyakvonalat. Ehhez íjak, strasszok vagy drapéria kell.

Hosszú ujjú

Sok lány úgy véli, hogy egy hosszú ruhát egy estélyi ruha nem alkalmas, mert túlságosan visszafogott, szigorú képet teremt. Néhányan unalmasnak is nevezik. A hosszú ujjú választás azonban egy stílusérzetet jelez.

A helyes alkalmazásával Ön csábító, nőies és vonzó lesz mások szemében. Ráadásul ez egy nagyszerű megoldás az őszi vagy a téli időszakban, amikor meg kell védenie magát a hidegtől.

Próbáljon ki aszimmetrikus modelleket, így egy érdekes megoldással egészítse ki rövid ruháját.

csipkés

Az estélyi ruhák divatja ma változatos, mert a tervezők próbálnak valami újat, eredeti, szokatlan, mindenféle anyagot ötvözni.

Ha rövid ruhákról beszélünk, itt jobb, ha csipkét használunk. A megfelelő szín és vágás kiválasztásával romantikus, diszkrét megjelenést hozhat létre.

Használja a hordozó képességeit. Tehát egy rövid, világos színű estélyi ruha érzékenységet és eleganciát ad. De adjunk hozzá egy fekete vagy más színű szubsztrátot, majd egy csábító, varázsa. Nagyon távol lesz tőled.

A ragyogó textíliák, a sötét tónusok eredeti tartozékai, minden lehetséges nehéz díszek óriási keresletben vannak. Segítségével tökéletesen kiegészítheti a csipke rövid ruhát.

Friss trendek a rövid estélyi ruhák világában

Az esti rövid ruhák nagy része kiváló minőségű természetes anyagból készül. Különösen népszerű:

 • Finom selyem;
 • Puha bársony;
 • Könnyű len;
 • Szép pamut, stb.

Ami a díszítést illeti, akkor érdemes figyelni a szőrme, a necc-fodros, a természetes kövek, a flitterek elemeire. Rendkívül népszerűek, a catwalkson és a divat magazinokban bemutatott modellek alapján.

Természetesen a klasszikus, de hihetetlenül csábító és extravagáns fekete rövid modellek nem hagyják a divatot bárhol.

Ha a színről beszélünk, az aktuális divat örömmel fogadja a monotonitást. Szükséges, hogy a felesleges fényességet és a fényességet csak minimálisan hagyjuk abba. Annak érdekében, hogy a ruha ne legyenek túlságosan visszafogottak, kis méretű nyomatokkal, színes kövekkel, applikációkkal, fodrosokkal és csipke betétekkel egészítsük ki.

Nem titok, hogy a kép nagyrészt a kiegészítőknek köszönhetően fejeződik be. És ha úgy dönt, hogy rövid ruhát visel a közelgő ünnepekre vagy más eseményekre, akkor a legjobb társak lehetnek a nyakláncok, a láncok, de győződjön meg róla, hogy rövid, finom karkötő, elegáns és drága ékszer, valamint a fülbevalók.

Egy egyedi kép létrehozása nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. A különböző modellek, stílusok, színek és vágások lehetővé teszik, hogy megtalálják a tökéletes rövid ruhát. Csak ne felejtsd el, kinyitva a lábakat, győződjön meg róla, hogy megfelelő állapotban vannak. Ellenkező esetben a kép teljesen és teljesen megsemmisülhet.

Comments
 1. Lena
  06.09.2015

  Ha vendég vagy, és nem az alkalom hőse, akkor előnyben részesítse a rövid estélyi ruhákat. Hosszú elfedheti a születésnapi lányt, ami nem lesz nagyon jó hang.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok