Esti ruhák

A legszebb estélyi ruhák

A legszebb estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. rövid
  2. hosszú
  3. Az arany szétterül
  4. Gyönyörű ruhák színes kontrasztokkal

Egy szép ruha önmagáért beszél, nehéz leírni és szavakba illeszteni, hogy milyen szép. Csak látni kell, és még jobban meg kell próbálni és azonnal vásárolni. Nem minden tervező hozhat létre ilyen ruhát, ami az egész világon csak örömöt okozna, nem pedig kritika. Végtére is, a nőiesség és az elegancia, a stílus és a luxus ideális arányainak kombinációja - ez nem könnyű feladat.

rövid

Nincsenek egységes minták, korlátozások és keretek, amelyekhez divatos, szép estélyi ruhákat hoznak létre. Hosszúságuk tekintetében sem vannak kanonok - a padlón lévő ruhák isteni szépek, és a rövid változatok hevesek és meghatóak, de mindannyian nem veszítik el relevanciájukat.

Pillangó ruha

A szépség nem ad semmilyen paramétert, ezért nehéz kiválasztani a legszebb rövid ruhát. De a legszokatlanabb és legemlékezetesebb volt a Lily Yong ruhája. Nagyon nehéz vele versenyezni, mert a ruha a szoknya térfogata ellenére hihetetlenül könnyű. Lily Yongnak sikerült a selyemszövetet átadnia a lepke képéről.

Ágynemű stílusa

A múltbemutatók alapján a legszebb rövid ruhák vászon stílusban készülnek.

Az ilyen modellek nem hoztak létre, hacsak nem a lusta tervező. A legtöbb esetben selyem és szatén szöveteket használtak. A dekoráció lehet csipke betétek, amelyek nem egyenlőek a szexuális fellebbezésben és a pikánsban. A színes tervezők választéka nem világos - fekete, gazdag bézs és az érett szőlő színe.

Ruha résszel

Még egy rövid hosszúság sem akadályozhatja a vágások jelenlétét, nem szerény hasadást és drapériákat. A legösszetettebb elemek összetett kombinációja csak szépséget ad a ruhának, így szokatlan. Nagyon jól hangsúlyozza a bársony vágás előtti gondolat eredetiségét, ha színe összetett és mély, például az akvamarin.

hosszú

A hosszú ruhát a leglátványosabbnak tartják. Fontolja meg a hosszú estélyi ruhák leggyakoribb nyomatait és stílusait.

Leopárd nyomtatás

Az egzotikus és állati témák még estélyi ruhákban is népszerűek. Leopard nagyon jól nyomtat, és nagyon sikeresen megtestesült egy repülő ruhás sziluettben a padlón.

Itt több, mint valaha az aszimmetria, a mély vágások és a rétegelt szoknyák jobban néz ki. Rámutató példa a Roberto Cavalli gyűjteménye.

Hollywoodi stílus

Ne veszítse el a luxus ruháikat, amelyek stílusát a hollywoodi stílus szerint készítik. Ezek felismerhetők a mellkason, a túl nagy vágásokon, a fényes szöveteken és az áttetszőség hatásán alaptalanul mély vágásokkal. Ha ilyen részleteket egy ruhában egyesítenek, akkor egyszerűen elítélték a sikert és a legszebb címét.

A fekete, mint mindig, a kedvenc, mert képes a rejtély képére hozni, előnyös a barnaság és az árnyék díszítése.

hímzés

Tisztelet és tisztelet kiderül, hogy a hímzés hosszú ruhákat díszít. A fényes elemekkel bélelt virágok különálló részekre helyezhetők, vagy az egész ruhát foglalják el.

Különösen szép ez a hímzés egy átlátszó anyagra nézve, ami az elegancia és a légkör egész képét adja.

A legfrissebb divatbemutatókon egy minta jött létre: ha a ruha szép, akkor a hímzés minden bizonnyal díszíti. És ne kössön össze virágokkal, mivel a ragadozó motívumok és az absztrakcionizmus hímzés formájában is elvégezhető.

A hímzés megjelenése és fényűző hevedere is lehet. Ilyen szokatlan díszítéssel a visszafogott és nyugodt szín jól kombinálódik, míg a vágás nagyon összetett és elég eredeti.

szövetek

A siker, amely a vulgáris szezonban hosszú ruhákkal, ihletett tervezőkkel rendelkezett. Ezért nem hagyott abba a kísérletezést a ruhákkal a padlón, ami átláthatóságot jelentett nekik. A szoknyák megdöbbentőbbé váltak, a drapériák még eredetiebbek, és a plasztikus hatást újdonságként használták.

Az arany szétterül

Minden évben minden fiatal lány felöltözve választja a ruhát, amit az érettségi félnek vagy más különleges eseménynek visel. Ebben a szezonban minden tervező, ahogyan megállapodásra jutott, aranyra fordította a szemüket. Miért nem jelenik meg a társadalom képében, mert a gyermekkor elhaladt, és a felnőttkor bátorságot és kísérletezést igényel. Az ilyen ruhák szépsége a hímzés mögött van, és minden, ami szépen ragyog és csillog.

Érdemes figyelmet fordítani az arany alatti szövetekre és szövetekre is.

A fémes színárnyalat vonattal és nyitott háttal is szép.

Gyönyörű ruhák színes kontrasztokkal

A merész és szokatlan szín kontrasztok ellenállhatatlanul szépvé teszik a ruhát. Minden divatos árnyalat duettet készíthet - a mustár és a bor, a korall és a bézs színét. Ne tegye félre a batikolt festményt, amely egyesíti a legszokatlanabb árnyalatokat, míg a vágás tömör és visszafogott lehet.

A kísérletek nemcsak színekben, hanem textúrákban is jelen vannak. Miért nem kombinálhatunk pl. Ha korábban ezt paradoxnak tartották, akkor ez az egyik módja a kizárólagosság és az eredetiség hozzáadásának.

csipkés

És a desszert, a bal csipke. Mindig, mindenütt és mindenki számára releváns. A csipke szövet gyengédségének kiszűrése szokatlan bélés lehet.

Nem számít, milyen értelme a bájos és őrült divatmodelleket leírni, mert a szavak nem tudnak századrészt közvetíteni. Csak látniuk és csodálniuk kell.

Röviden, a gyönyörű estélyi ruhák új modelljei egy radikálisan új tervezési megközelítés megtestesülése.

Comments
  1. Nadia
    02.09.2015

    Félelmetes kiválasztás. Szeretem a hímzéssel ruhát: szokatlan, de nőies.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok