Esti ruhák

Vörös estélyi ruhák

Vörös estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Színes funkciók
 2. A padlóra
 3. midi
 4. rövid
 5. Csipke
 6. Piros ruha, nyitott háttal
 7. Vörös és fehér estélyi ruha
 8. Vörös és fekete estélyi ruha
 9. Teljesen
 10. Esti smink alatt egy piros ruhát

Úgy tűnik, hogy az új divatszezon szó szerint megszegi a megállapított szabályokat. A tervezők és a divatházak világos és tiszta árnyalatokat használnak. Különös figyelmet fordítottak a vörös színre, ami szó szerint mindenhol volt - alkalmi ruhákban, irodai stílusban, estélyi ruhákban. A piros estélyi ruha látványos megoldás, amely vonzó képet teremt.

Színes funkciók

A vörös a láng, a szenvedély és az illatos rózsák színe. Ez az energia és a féktelen szexualitáshoz kapcsolódik.

Éppen ezért a ruhákat viselő nők felhívják a figyelmet magukra, megmutatják a képük merészségét, vonzzák a férfiak véleményét. Szép virágként látják Önt, de ugyanakkor félnek a tövisektől.

Közvetlenül megjegyezzük, hogy nem minden lány engedheti meg magának, hogy piros legyen. Magabiztosnak kell lennie, akarnia kell. Ezek általában céltudatos hölgyek, akik tudják, mit akarnak az életből, és magabiztosan mozognak a céljuk felé. Könnyen elérik a férfiak helyét, üzleti kapcsolatokat hoznak létre.

A vörös nők vezetői, erős, magabiztos egyének.

Ne felejtsük el, hogy a piros egy agresszív szín, amely tükrözi a gyönyörű nő szépségét. Ne is próbáljon vitatkozni egy piros ruhás nővel, mivel ez egy teljesen haszontalan gyakorlat. Mindig tudják, hogy igazak és nem maradnak addig, amíg nem bizonyítják azt azoknak, akik nem értettek egyet velük.

A padlóra

Az idő megmutatta, hogy egy piros ruhás a padlón bármikor és bármikor megfelelő a figyelem középpontjába. Ebben a szezonban a könnyű golyóstílusra hajlamos.

A fűző, egy hosszú szoknya, a díszítés szinte teljes hiánya, az arisztokrata kép hangsúlyozása. Egyrészt egyszerű, de másrészt hihetetlenül luxus.

Piros mentén tökéletes:

 • finom kendő;
 • rétegződés;
 • eredeti vágás;
 • drága anyagok. Ez különösen igaz a természetes és matt selyemre.

Keresse meg a piros szatén padlóhosszú ruhákat, amelyek a nőiességet és a romantikát mutatják. Ezenkívül fontos, hogy ilyen elemet használjon egy estélyi ruha gallérjaként. A vágás jelenléte a karcsú lábakra helyezi a hangsúlyt.

Ne felejtsük el a vonatot, amely tökéletesen hangsúlyozza a királyi fenséges képet. Sifonból, átlátszó anyagból készült, teljes szoknyával vagy eredeti kivitelben. Ami az ujjakat illeti, a hossz függ a preferenciáktól.

midi

A piros ruha már önmagában is önellátó, mert még a legegyszerűbb modellek is nagyszerűek.

Ezért nem kell meglepődnie azon stílusokkal, amelyeket a világ legjobb tervezői divatbemutatók keretében mutattak be. Vörös ruhájuk lényege az volt, hogy egy félig felszerelt vagy egyenes sziluettet használjon, a térd vagy a boka hossza alatt, háromnegyed ujjú. Ezen alapvető stílus alapján mindegyik hozzáadott saját mazsolát és árnyalatot. Nagyszerűnek és praktikusnak tűnik.

rövid

Ne félj, hogy ez túl bátor döntés. Ebben a szezonban hasonló ruhákat kell viselni és viselnie. A mini provokatív hossza még azoknak is megfelel, akik konzervatív módon követték életüket. És mindez azért, mert a ruha fényes árnyalatokkal játszik, megsérti a megállapított szabályokat és hagyományokat.

Ha szeretne csábítani, elcsábítani másokat, a legjobb megoldás egy rövid piros ruha.Éjszakai klubok számára alkalmas, mert nem akadályozza a mozgást, lehetővé teszi, hogy táncoljon, ahogy tetszik. Plusz hangsúlyozza a lábuk szépségét.

Ami az ujjakat illeti, van egy hely a kísérletekhez. Az egyik a lenyűgöző hüvelynek, a másik pedig a nyitott vállnak, a hátnak és a dekoltázsnak is megfelel. Hozzáadhatod őket rhinestoneshez, csillogáshoz, szatén vagy gipsz használatához. A legfontosabb dolog az, hogy a ruha hangsúlyozza az erős tulajdonságait, és nem bizonyítja a figura vagy a bőr hibáit.

De az, amit el kell dobni, túlzottan nyitott mellkas, provokatív vágások. Ez nem divatos és túlságosan őszinte.

Csipke

A csipkék hihetetlenül csábító képeket hoznak létre, így egy piros ruhás esetében a legszívesebb. Különösen, ha nincs a bélés a ruhában. A hossza a térd alatt lehet, a padlón vagy a mini-ben, a szerelt vagy félig felszerelt sziluett. Mindenesetre a csipke piros ruhája nőiességet teremt, a lány egy igazi igát tesz.

Nem lesz felesleges használni az atlaszot bélésként, szoknya vagy test díszítésére.

A szezon igazi trendje egy hosszú piros ruha a padlón, csipke tetejével. Szintén a bálban egy nagyszerű választás lenne egy ilyen ruha, de a borjú közepéig terjedő hosszúság, valamint a kontrasztbélés. Csak győződjön meg róla, hogy alatta van sarkú sarkú cipő, a tengelykapcsoló-táska és az ékszeres ékszerek. Ne helyezzen túl nagy hangsúlyt a kiegészítőkre, hogy ne fordítsa el a figyelmet a felszerelésből.

A tendencia továbbra is a meztelen test és a csipke ujjainak illúziója.

Piros ruha, nyitott háttal

Ha szeretné, hogy a kép nőies és csábító legyen, válassza ezt a piros ruhát. De ne feledje, hogy van egy bizonyos hátránya - a modell hangsúlyozza a figura hiányosságait, ezért ha túlzott súly vagy túlzottan sovány, jobb, ha lemondani a ruháról.

A piros ruhát nyitott háttámlával felveszi a megfelelő fehérneműre. Nincs hagyományos melltartó, csak pántos, vagy a szilikon hevederek utolsó lehetősége. A padló hosszának kiválasztásakor a kivágás tetszőleges az Ön ízlése szerint. A legbátrabb választás egy nyakkivágást a derékra vagy még alacsonyabbra, és csak a váll és a lapocka csupasz a félénk asszonyt.

Vörös és fehér estélyi ruha

A piros szín sok árnyalattal jól működik. De a legjobb társ a sokoldalú fehér szín. Ezt piros csipke betétekként vagy alátétekként használják. A piros szövet fehér mintái nagyon érdekesek.

Vörös és fekete estélyi ruha

A legújabb divatos újdonság volt a fekete díszítés applikációk és csipke, díszes vörös ruhák formájában.

Teljesen

Fontos megérteni, hogy mennyire vonzó a vörös szín, akárcsak ravasz. Ez különösen igaz a teljes lányokra. Ha a lehető leglátványosabban és sikeresebben pirosra néz, kövesse néhány egyszerű szabályt:

 1. Az árnyalatok felkeltik a figyelmet, mert a vörös ruhát kívánatos egy matt választani. Mindenféle ragyogás, fényes dekoráció, flitter csak vizuálisan nagyobb lesz.
 2. A piros ruhát nem kell egyetlen piros színű anyagból készíteni. Egy fényes akcentus elegendő lehet például a bodice zónában, és sötétítheti a szoknyát. Ha egy gyönyörű nagy mellre összpontosít, a figyelmet a tökéletlen deréktól vagy a lábaktól fogja elterelni.
 3. Függőleges rajzok monokróm piros háttérrel kombinálva - ez a tökéletes megoldás a teljes szépségekhez.
 4. A stílust meg kell szorítani, tömören. Például egy eset. Egy ilyen piros ruhát, amelyet egy gyönyörű kabát egészít ki, egyedi, elegáns megjelenést hoz létre.
 5. Ne tartson kis hosszúságot. A legjobb megoldás - a térd közepére. Ebben az esetben a cipőnek magas sarkúnak kell lennie.

Esti smink alatt egy piros ruhát

Ha úgy dönt, hogy ünnepélyes eseményt, fontos találkozót vagy más eseményt visel, piros ruhát, semmilyen körülmények között ne keverje össze fényes, gazdag sminkkel.

A kozmetikumok sötét színei nem ajánlottak a szőkeeknek, mivel a képet nehézvé teszik. A szemceruza előnyben részesítése folyékony vagy akár fekete ceruzával készült vékony nyilak. Az árnyékok rendkívül könnyűek, előnyösen csillogó hatásúak. A szempillák számára a tömeges szempillaspirált kell választani.

Barna illik a füstös sminkhez, csillogó árnyékok, de a szín fekete vagy sötét szürke lehet. Néhány nagyon természetes hang. A felső szemhéjokon készítsen egy szép nyíl, amely a képződés képét adja. Hamis vagy hosszabb szempillák megengedettek, mivel a megjelenés kifejezőbb.

A vörös rúzs tökéletesen kiegészíti a képet. Amely nélkül a csodálatos piros ruhában lévő lányok nem tudnak elpirulni. Csak az árnyalatok természetesek, kiemelve az arccsontok kiálló sarkait. A rózsaszín és vörös árnyalatokból a piszkos visszavonás: egy piros ruhával kombinálva teljesen alkalmatlanok lesznek.

Comments
 1. Katia
  21.09.2015

  Semmi sem szebb, mint a piros ruhák! A szívem megáll, de mi történik a férfiakkal ... csak azt hiszem.

 2. Ljuba
  07.09.2015

  A piros ruha nem minden. Képesnek kell lennie bemutatni magát egy ilyen ruhában, a képnek magabiztosnak kell lennie. Ellenkező esetben az ilyen ruhában lévő lány nevetségesnek tűnik.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok