Esti ruhák

Nyári estélyi ruha

Nyári estélyi ruha

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. rövid
 2. Fényes hosszú
 3. szarafan
 4. Vágással
 5. Ingyenes vágás
 6. Ing ruha
 7. aszimmetrikus
 8. Rövid hátsó hátsó
 9. görög
 10. ballon
 11. hableány
 12. Szintű és frills
 13. Az esküvőre

A nyár a pihenésre, szórakozásra és az ünnepekre szánt idő. Egy csodálatos szezon a lányoknak, hogy megmutassák magukat minden dicsőségükben. Az estélyi ruha különös figyelmet kap. A divattervezők viszont a legszélesebb választékot kínálják. Előnyben részesítik a könnyű, tágas szöveteket, színes, fényes nyomatokat, grafikus mintákat. Érdekes, hogy az elmúlt évszakok hagyományai továbbra is trendek maradnak. Ennek ellenére a retro stílusú nyári ruhák hihetetlenül népszerűek, de most a 20-as és 40-es évek divatjára összpontosítanak. De mindent részletesebben.

rövid

A közvetlenül a szabadban tartott fogadások és különböző pártok diktálják a stílusukat. A legújabb divatbemutatók ebben az alkalomban sokkoló mini, fényes szövetből készülnek. Ennek a ruhának a segítségével megmutathatja a figura varázsát, és tökéletesen illeszkedik az esemény témájához.

A mini hosszúsága egyszerű az egyszerű sziluettekkel. Például A-sziluett és tok. Kiegészítsük őket egy nyitott háttal vagy nyakkivágással, és a képed hihetetlenül vonzó lesz. Ne félj, hogy a stílusok túl egyszerűek. A színek és a textúrák miatt, melyeket kompenzálsz a nüna miatt.

Az új nyári szezonban a divattervezők az estélyi ruha fényes és néha extravagáns formatervezésének minden eszközét használták. Például nőies csipke, díszítő hímzés, nagy flitterek, tollak, peremek stb.

Minden figyelem az arany, bronz, ezüst árnyalatok köré koncentrálódik a szövetdíszítésben, valamint a holografikus háromdimenziós hatások, amelyek divatos találatok lettek.

A tervezők egyik legérdekesebb döntése a híres festmények reprodukcióinak használata a rövid ruhákra, etnikai mintákra stb. Tehát a rendezvény állapota megegyezhet, valamint megmutathatja tudását a művészet világában.

Fényes hosszú

Világos estélyi ruhák a padlón ideálisnak tekinthetők, ha az esti előrejelzések forróak. Ha a derékvonal nincs egyértelműen meghatározva, ez lehetővé teszi, hogy a lányok is teljes ruhát viseljenek.

A fényes, telített színek és nyomatok, a nagy virágos vagy akvarell motívumok miatt a modell a nyári estélyi szekrény alapjául szolgálhat.

Ez a szezon vékony spagetti hevederekkel öltözve, és egy amerikai karfás lyuk a legnagyobb köles. Könnyű anyagokból készült, gyűrött vagy sima szövet. A nyak körüli tartozékok itt nem szükségesek, de a masszív karkötők megfelelőek lesznek.

szarafan

A vékony pántokkal hosszú ruha túlmutat a tengerparti divaton. Ebben az esetben sok estélyi ruha szereti. A divatbemutatók ünneplik a monokróm, de fényes modellek, valamint a nyárparti nyomtatók kiválóságát.

Hozzáadhat egy széles ruhát tartalmazó nyári ruhát, egy vékony kézitáskát, amely a váll felett van, vagy egy téglalap alakú tengelykapcsoló.

Vágással

Hogyan érzi magát a nyári estélyi ruháknak a padlóra, és még egy magas résszel is, amely flörtölően mutatja a lábát? Ez nemcsak a nőiességet, a szexualitást és a kifinomultságot tükrözi, hanem a tavaszi-nyári szezonban. És mindez azért, mert a munkahelyen egy magas metszés nem megfelelő, a diszkó nem kényelmes, de a gála estére pontosan mit kell.

Ingyenes vágás

Olyan ruházat, amely pár méretet nagyobb, mint az igazi mérete, nem csak a jelenlegi divatirányzatok betartását biztosítja, hanem a nyári esték hőjét is megmenti.

Bűbájuk az, hogy kedvezően nézik a vékony lányokat, akik vizuálisan hozzá akarnak adni néhány kilogrammot magukhoz, de ugyanakkor hangsúlyozzák a teljes hölgy szépségét, akik nem akarják a derékukat vagy a teljes csípőjüket mutatni.

De a választást óvatosan kell megtenni, hogy ne alakítsuk ki a formáját. A kép elkészítéséhez használja a látványos kiegészítőket.

Ing ruha

Az új nyári szezonban a ruha-ingek a női divatos jelképekké váltak. És mindez a szigorú vágás hiányának köszönhető, ami a túlzott súlyosság modelljeihez vezetett. A frissített modellek hangsúlyozzák a nőiességet. A hosszúság a mini hosszúságtól a maxig terjed.

aszimmetrikus

Az aszimmetrikus nyári ruházat a szezon egyik fő trendje. Lehetnek aszimmetrikus teste vagy szoknyája, vagy mindegyikük együtt. De még mindig a legkedveltebb szoknya szabálytalan alakú. A comb egyik oldalán nyílik meg, a másik pedig kissé a térd alatt van.

Ez a stílus fontos a koktél ruha vagy tunika kiválasztásakor.

Ami a kiegészítőket illeti, szívesen látjuk a könnyű szandálokat, a római szandálokat, a stilettókat vagy a kenyeret. Az ékszereket az esemény jellegétől függően választják.

Rövid hátsó hátsó

Az esti nyári magas színvonalú ruhák is trendben maradnak, és nem fognak hamarosan kilépni a kifutópályákról. Nagyobb hangsúlyt helyezünk egy hosszú vonatra és mini szoknyára.

Ha korábban ilyen modellek voltak relevánsak a pártokon és a nem hivatalos ünnepeken, akkor a tervezők most ünnepélyes fogadásokhoz igazították őket.

görög

A mai görög stílust másképpen értelmezik. Ez magában foglalja az amerikai karfával ellátott testet, egy vállpántot az egyik vállon. Az anyag áttetsző, áramló lehet.

A görög ruhát választva ugyanolyan nyereséges lesz, mint a nyaralás, esti séták vagy akár koszorúslányok.

Ha duzzadó pocakja van, vegye figyelembe az enyhe túlnyúlást vagy a görög stílus és a birodalom kombinációját (magas derék, hangsúly a mellkasra).

Kiegészítse a megjelenést egy nyári nyitott cipő - szandál, római szandál stb.

ballon

A ruhák léggömb stílusának sajátossága egy bizonyos bagginess. Ugyanakkor a sziluettnek világos körvonalai vannak. A szoknya olyan, mintha belehajtott volna, és a ruházat szélétől a derékig terjedő távolság egyfajta kerek alakú léggömb. Ezért a név.

Az esti nyári ruha ez a változata egy nagy ruha a vékony vagy vékony lányoknak. A dühös szépségeknek el kell kerülniük az ilyen döntéseket, mert jobban meg tudják mutatni az alakját.

Ha a palackok hossza a térdig vagy a midiig terjed, akkor ma a valóságos tendencia a hosszú modellek a padlóra vagy a bokára. Az árnyalatok jobban választják a fényt.

hableány

Ez a stílus a palackok teljes ellentéte. Kizárólag a világi pártokon viselték, bár egyes virágos nyomatokkal és élénk színekkel rendelkező modellek egyszerű sétákra, baráti összejövetelekre adaptálhatók.

A nyáron divatos mermaid-stílusú ruhákat készítenek baszk, ami lehetővé teszi, hogy egyetlen stílust hozzon létre.

De ne feledje, ez az opció csak azok számára ajánlott, akik egyfajta figurával rendelkeznek - homokóra. Ez azt jelenti, hogy a derékot ki kell emelni, és a csípő nem széles. A teljes figurával a ruha csak a hiányosságokat hangsúlyozza.

Szintű és frills

A nyár a tökéletes idő a flounces, a ruches és a frills. Az ilyen elemek képesek kiegészíteni a női alakot, mert nem meglepő, hogy ebben a szezonban a népszerűség csúcspontja.

De még mindig a leginkább extravagáns lehetőség a hosszú ujjú ruhák és szoknyák jelenléte, amelyek száma eltérő lehet.Mindez függ a személyes preferenciáitól, valamint az alak és a közelgő esemény bizonyos jellemzőitől.

Az esküvőre

A nyári esküvői koszorúslányok meghívott barátai és vőlegényei különösen nyüzsgőek, mert itt az ideje, hogy élvezze a ruha kiválasztásának folyamatát. A nyári szezonban a tervezők számos olyan modellt készítettek, amelyek tökéletes megoldást jelentenek a koszorúslányok számára.

Itt könnyű, tágas szövetek, finom szundresszusok, a len színeinek értelmezése megengedett. Szoknyák lehetnek hosszúak és rövidek, vagy akár ruhák is lehetnek egy gyönyörű estélyi ruha.

A nyári esküvői divat több dolgot ötvöz - áramló, finom szöveteket, csipke dekorációt vagy áttetsző anyagokat. Nem feltétlenül kell jelen lenniük a képen, de biztosan aláhúzzák a szépségét és az ünnepélyes esemény fontosságát.

Comments
 1. Oksana
  29.09.2015

  A nyári ruhák tágasak és szépek. Ugyanakkor nincsenek klisék: ruhát viselni, ha az anyag könnyű és lélegző.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok