Esti ruhák

Esküvői ruha a vőlegény anyjának

Esküvői ruha a vőlegény anyjának

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Keresési szabályok
 2. divat
 3. hossz
 4. szín

Bármit is mondhatnánk, a menyasszony és a vőlegény után a szülők az ünnepség főszereplői. Ezért szükséges, hogy az anyát helyesen öltözzük. Nem lesz szükség arra, hogy segítsen választani egy kifinomult estélyi ruhát a vőlegény anyjának, amelyben igazán boldog lesz érezni magát. Olyan fontos a fia számára. És ha a menyasszony maga is részt vesz ebben, akkor biztosan nem találkozik az életben olyan helyzetekkel, amelyeket anekdotákban szeretnek leírni.

Keresési szabályok

 1. Először is érdemes gondolkodni a gyakorlatiasságról. Természetesen nem vonzó megjelenés rovására.
 2. Próbáljon meg gondoskodni arról, hogy a ruha elég lazán üljön, nem korlátozta a mozgást, szellőzést biztosított. Más szóval, az anyagnak könnyűnek és lélegzőnek kell lennie. Az esküvő egy anya számára nem csak a gyermek gratulációja és a kamerák számára való bemutatása. Az anyáknak mindenütt futniuk kell, közvetlen részt kell venniük a hivatalban, az esküvőn, meg kell nézniük a bankettet és így tovább. Ezért a ruházatnak sok mozgást kell lehetővé tennie, kényelmetlenség nélkül.
 3. Ezenkívül fontos a megfelelő cipő kiválasztása. Stilizáltan kell kombinálni, kényelmesnek kell lennie, és ha szükséges, könnyen felszállni és öltözni.
 4. Ha egy meghatározott stílusban tervezett tematikus esküvőt tervez, akkor az anyának megfelelő ruhát kell megvásárolni. Például az ünnepség tengeri témája a türkiz, kék vagy tenger kék öltözék kiválasztásának szükségességéről beszél.
 5. Az etikett azt mondja, hogy a fűző ebben az esetben nem megfelelő. Mint nyílt vágások, nyitott vállak és mély hasítás. Még akkor is, ha az anya jobban néz ki, mint néhány menyasszony, a visszafogásnak még mindig jelen kell lennie.
 6. Gondolj arra, hogy mit szeret az anya a mindennapi életben járni. Ha a kedvenc ruhája szoknya és ruha, akkor nem ajánlott egy esküvői napon nadrágban viselni. Bár szép, de az anya szokatlan. Nehéz napja van, így hagyja, hogy jobban járjon, amit szeret.

A probléma megoldásának helyes megközelítésével nemcsak az édesanyja lesz a legszebb az esküvőn, hanem olyan ruhákat is bemutat, amelyek a legélénkebb és kellemesebb érzelmeket fogják okozni a házasságod után.

Hol kell keresni?

Természetesen, hogy a tökéletes ötletet hozzon létre az anyukának, nem nehéz. Miután meghatározta az esküvőn az anya képére vonatkozó árnyalatokat és követelményeket, és figyelembe véve az alakja előnyeit és hátrányait, a megfelelő ruhát most meg kell vásárolni. És hol kell csinálni?

 1. Esküvői szalon. Gyakran előfordul, hogy a menyasszonyi ruhák mellett a szalonok ruhákat is kínálnak az anyáknak. Gyere, érdeklődjön, tanulmányozza a bemutatott tartományt. A szépség az, hogy egyszerre megtalálhatja a menyasszony ruháját és a vőlegény édesanyját, figyelembe véve azok kompatibilitását.
 2. Üzletek estélyi ruhák. Ne légy lusta, hogy látogasson el több üzletbe, legalább egy teljes napot fizessen a kérdésre. Számos kitűnő szalon található, ahol minden ruha, figura és győzelem számára egy ruha található.
 3. Online vásárlás. A közelmúltban az online vásárlás népszerűsége minden bizonnyal növekszik. Ezen túlmenően az internet szélesebb választékot kínál, ami azt jelenti, hogy a keresések jobb eredményeket adnak. Ne feledje, hogy csak megbízható webhelyekre érvényes. Is tudni, hogy mennyire fontos a méretek és egyéb paraméterek pontos kiszámítása. Nem mindig a képen látható termék megfelel annak, amit végül postai úton küldünk.
 4. Atelier szalonok. Talán a legsikeresebb megoldás.Itt elmondhatja a mesternek az alapvető kívánságait, vagy készíthet egy fotót a ruházatról, amely ideális az internetes választékhoz, de nem kockáztatta meg, hogy megvásárolja. A szakember méréseket végez, lehetőséget kínál a szövetek számára, amelyeket látni fog élni és megérinteni. A ruha tökéletesen varródik az anyádhoz, figyelembe véve az alakja minden jellemzőjét.

divat

Nem titok, hogy minden nőnek van bizonyos árnyalatai és jellemzői. Mert lehetetlen felvenni egy ruhát, kizárólag az interneten található képekre összpontosítva. Mindent meg kell tenni egyénileg.

Teljesen

A teljes anyukák nem viselhetnek ruhát. Még több kilót fognak hozzáadni, és ez nyilvánvalóan nem esküvői lehetőség. Ugyanakkor a szűk modellek vagy a keskeny fűzők nem is a legjobb választás a gyermekek esküvőjére. Keressen egy határozott középső földet.

Empire

Az Empire stílus lehetővé teszi, hogy tökéletesen elrejtse az alakzatokat. Ha a karosszéria szoros, és a derék túl magas, elrejti a kis hasat. Ennek eredményeképpen az anyu lesz a legszebb, bájos és nőies.

Görög stílusban

A görög stílusú ruhák úgy vannak kialakítva, hogy nyújtsák az alakot, hosszabbítsák a lábakat, bezárják a pocakját, elrejtsék a széles csípőt. Ha a derék túl magas, a kép titokzatos lesz. A mell alatti öv lehetővé teszi, hogy kiemelje a nyakvonalat, és a mozgás lágy hajtásai miatt magabiztos és szabad.

ügy

A köpeny ruhák is nagyszerűek egy esküvőre. Bár egyszerű vágással rendelkeznek, élénk színekkel egészíthetjük ki, vagy választhatsz egy csipke verziót. És ha érdekes kiegészítőket is készít, az eredmény meg fogja lepni, és mindenki körülötted. Természetesen a szó jó értelme.

Néhány nő azonban meg tudja menteni a derékot. Ezt kell használni. Ehhez illeszkedjenek a vékony ruhák, a puha öv és az alsó hímzett szoknya. Az eső ráncoknak függőlegesnek kell lenniük.

Ha egy nőnek gyönyörű mellszobra van, akkor nem kell trükköt használni. Válasszon egy szerény, de kifinomult nyakkivágást. Ezután a kép kiváló lesz.

A-Line

A-sziluett teljes és vékony anyákhoz illeszkedik. Hangsúlyozza az előnyöket, elrejti a hátrányokat. Ne feledje - minél hosszabb a ruha, annál karcsúbb lesz az alak. Ebben az esetben a minimális hossznak a térdig kell lennie, és még jobbnak kell lennie - kissé alacsonyabb. Ha a lábak messze nem tökéletesek, akkor válasszon egy ruhát a padlóra. Elfedik a lábakat, de hangsúlyozzák a kép nőiességét.

A szövet kiválasztása

Nyáron és késő tavasszal válasszon ruhákat szaténból, selyemből vagy sifonból. Ezek a könnyű áramló szövetek lehetővé teszik, hogy a test lélegezzen, és kedvezően nézzen ki a napon. Ezenkívül egyszerűen kombinálhat többféle szövetet egy modellben.

Ha ősz vagy akár télen kívül is van, akkor a kötöttáru, a brokát vagy a taft kiváló megoldás. Elengedhetetlen, hogy a szövet ne gyűrődjön. Végül is, az anyának egész nap a lábán kell töltenie, leülnie, felállni, futni oda-vissza. Nem valószínű, hogy szeretné, ha az esküvői autó elhagyása után a ruha ráncos lenne. Ez tönkreteheti a nap hátralévő részét. Biztosan nem akarod, hogy a múmád megzavarodjon és bajba kerüljön.

Érdekes kiegészítőket vegyen fel anyád ruhájához. Használhat például egy kabát, sál, ellopott, bolero, sapka vagy kabát előnyeit. A tartozékok ugyanolyan színűek lehetnek, mint a ruha, és kontrasztosak. A rétegezés lehetővé teszi, hogy elrejtse az ábra hibáit.

Valójában a ruhának egyszerűnek, de vonzónak kell lennie. A gyakorlatiasság és a szükséges képalkotás szempontjából a nadrágruha ideális. Sajnos nem tudják hangsúlyozni a nőiességet.

hossz

A vőlegény anyja a szerénység, a visszafogottság és egyidejűleg a nőiesség megtestesítője. Ez nagyban függ a ruha hosszától.

A klasszikus hosszúságot kedveli - csak a térd alatt vagy a borjú izmok közepén. Ha az anya szereti a hosszú ruhákat, akkor ne félj a boka hosszúságú ruháit viselni.

De a modellek a padlón, és különösen a vonattal jobbak egy másik eseményre, ha a nyaralás szórakoztató és aktív lesz. Végtére is, akkor nem lehet kényelmes ruhát hívni, folyamatosan kell tartania az anyagot a kezében, és győződjön meg arról, hogy a vonat nem szennyeződik. Ráadásul egy hosszú ruha egyszerűen bejut az útba. Az ilyen rohanó napra való botladozás, amikor van ideje, hogy sok dolgot tegyen, nem olyan nehéz.

Néhányan úgy gondolják, hogy ebben az esetben jobb, ha egyáltalán előnyben részesítjük a mini ruhákat. Nem. Ez félreértés. A tanú vagy a koszorúslányok számára ez a hossz többé-kevésbé megfelelő lenne, de nem az anyának, aki szilárdnak és visszafogottnak kell lennie.

szín

Tény, hogy a vőlegény anyja ruhájának színe teljesen lehet. Vannak azonban bizonyos kivételek.

Például egy fehér ruhát egy menyasszonyhoz társítanak. Nagyon kívánatos, hogy az adott ruhában legyen. A fekete a gyász színe a hagyomány szerint. Egy esküvő nyilvánvalóan örömteli esemény minden anya életében, így nem fognak sötét ruhát felvenni a saját fia házasságára.

Nem feltétlenül, de célszerű elkerülni a túl élénk színeket, mint például a világos zöld, piros, citrom és narancs. Ez elfordíthatja az esküvő fő szereplői figyelmét.

De az elnémult elemeket emlékezni fogják, különösen, ha az anya ruhája megismétli a vőlegény ruháját.

Plusz ne felejtsd el egy másik szabályt - a menyasszony és a vőlegény anyjainak különböző színeket kell választania. Jobb, ha a menyasszonyi ruhát lila, bézs, krémes ruhában vagy bármilyen más pasztell árnyékban ruházza fel.

A vőlegény anyja ajánlott pasztell világos színeket viselni, és esténként valami közel van a barnahez. A sikeres példa a pezsgő, elefántcsont színe. Jönnek a nyilvántartóhoz. És már közvetlenül a párt alatt teljesen megváltoztatható lila, arany, kék vagy türkiz ruha.

A ruhák segítségével elrejtheti és meg kell rejtenie az anyai életkorra jellemző hiányosságokat, ugyanakkor hangsúlyoznia kell az érdemeket. Például, ha teljes fogantyúja van, az ujjak a ruházat fontos elemeivé válnak.

Természetesen előre kell gondolni a vőlegény anyjának egy estélyi ruha megvásárlására. Ne felejtsd el, hogy az esküvő előtt elfoglalt lesz, mint a menyasszony és a vőlegény, és talán még több. Mert egyszerűen nem találja meg az időt, hogy vegyen fel egy igazán szép ruhát. Nem akarod, hogy szeretett anyád (vagy a jövő anyja) hozza az első ruhát, ami kézbe jött?

Tedd ezt a napot tökéletesnek. Ehhez természetesen meg kell próbálnunk. De megéri. Semmi sem díszíti a nyaralását, mint egy boldog és elégedett anya.

Comments
 1. szerelem
  28.08.2015

  Nagy lehetőségek. Most sokan nem zavarják a ruha színét. Az ismerőse fehér ruhában volt, és majdnem teljesen összeolvadt a menyasszonygal. Azt hiszem, ez még mindig rossz forma.

 2. Nina
  03.08.2015

  Érdekesnek tűnik számomra, ha az anyák és a bennszülött anyák hasonló ruhákat viselnek. Nagyon harmonikusnak tűnik.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok