Esti ruhák

Esti ruhák az új évre

Esti ruhák az új évre

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Válassza ki az alakot
 2. Kiválasztási szabályok
 3. Szín és stílus
 4. mentség

Az új év mindig zavart, aggodalmat, kellemes házimunkát és hangulatot hordoz magában, amely csak ebben az ünnepben rejlik. De elfelejtetted választani a ruhát magadnak, amelyben meg fogod felelni a bolygó fő ünnepének? Megpróbáltuk, hogy képesek vagyunk enyhíteni az esti ruha kiválasztásának problémáját. Tehát kezdjük választani az álmaid ruháját.

Válassza ki az alakot

A szilveszter minden nő számára lehetőséget kínál arra, hogy megmutassa a szépségét, és megmutassa a legszebb ruhát az egész szekrényből. Nyilvánvaló, hogy a ruhának minden tekintetben tökéletesnek kell lennie, különös tekintettel a tulajdonos stílusának és alakjának kombinációjára.

Tehát válasszon egy estélyi ruhát egy újévi párt számára az alak típusán.

Egy alma

A gömbölyű figurák számára nem lehet olyan keskeny ruhát választani, amely szorosan illeszkedik a testhez. De a felszerelés nem lehet túl szabad - nincs szükség arra, hogy elrejtse az elegáns egyenruhát a overall mögött.

Jó példa erre az illatú ruha és a félig szomszédos sziluettje, amely kiemeli mindazt, amit hangsúlyozni kell.

körte

A körte alakú (háromszög alakú) ábrán olyan felszereléseket kell kiválasztani, amelyek segítségével a test felső részéhez hozzáadnánk a kötetet, és az alján további centiméterek kerülnek eltávolításra. Vékony derék aláhúzással.

Ideális amerikai kartámaszú vagy ferde kialakítású modellekhez, amelyek a vállra vagy a mellkasra figyelmet kapnak. A drapériák, a rajzok, a puffok, a fodrosok fontos elemei a szükséges térfogatnak. Egy jó kiegészítés egy bolero vagy cape lenne.

Fordított háromszög

A széles vállakkal és a keskeny csípőkkel szemben a kötetet a csípőn kell elvégezni. Az A-sziluett és a birodalmi stílus felszerelései segítenek. Shuttlecocks nélkül elengedhetetlen a drapériák, a peplumok és a bolyhos szoknya, például a léggömb szoknya.

A széles vállak vizuálisan csökkentik a V-nyakot. Négyszögletes nyakkivágás és hevederek nem kívánatosak.

téglalap

Ha keskeny váll és csípő, először ki kell emelni a derékot. Minden díszítő elem (gyöngy, flitter, alkalmazás) a tiéd. Ideális esetben létre kell hoznia egy kötetet a tetején és az alján.

Alacsony

Az alacsony lányok számára a tervezők rövid változatokkal rendelkeznek a különböző változatokkal rendelkező estélyi ruhák rövid modelljeivel. Ezek közül az egyik a magas derék és élénk színek.

A szoknya legyen egyenes vagy kissé megpirult. A nagy mintából és az összetett vágást el kell hagyni.

A padlón lévő ruhák akkor is megengedettek, ha a szoknya bezárja a sarokot, és a sziluett illeszkedik.

Ha magas sarkú cipőt ad a képhez, senki nem fogja észrevenni a kis termetét, és magad is elfelejtené a tested kis vonását.

Kiválasztási szabályok

Nem csak az ábra jellemzőinek kell figyelniük, hanem maguknak egy esti ruhát kell választaniuk. Számos árnyalat van, ami segíthet a tökéletes ruhában.

Kiválasztottuk Önnek a tippek listáját, amely után az újévi királynővé válhat:

 1. A ruházat kiválasztásakor a közelgő esemény formátumára kell épülnie. Az estélyi ruhát hagyományosan a maxi hosszában képviselik, de nem minden lány számára, akit illik, és nem alkalmas minden alkalomra. A ruha hosszának összhangban kell lennie a testtel - ez az első. A második pedig az ünnepség helyétől függ.Egy klubpárt számára jó lenne egy hosszú estélyi ruha helyett egy koktélruhát viselni, ami, bár csodálatosnak tűnik, még mindig mozgáskorlátozást jelent.
 2. Ne válasszon nadrágot, még akkor sem, ha a mindennapi életben nem ismeri fel a többi ruhát. Meglepni másokat az új képpel, tele van teljesen új érzelmekkel. Ha nem áll készen arra, hogy merész és szexi ruhát viseljen, akkor sok romantikus, aranyos és nőies modell van.
 3. Ne hajtsa végre a divat trendjeit. Először is figyelembe kell vennie az alakzata jellemzőit.
 4. A kontrasztok lejátszása és a szokatlan színek kiválasztása gyakran a legjósolhatatlanabb és csodálatosabb eredményeket ad. Óvatosan vizsgálja meg a színtípust - ez segít kiválasztani a ruhák színét a haj árnyalatához képest.
 5. Figyelje meg az általános kép kialakulásának visszafogását, és emlékezzen a normának. A merész és excentrikus felszerelésnek meg kell enyhítenie a szerényebb frizurát, minimum ékszert és puha sminket. Például, ha a választás egy lenyűgöző és egyszerűen irreálisan szép ruhára esett, a nemes vörösbor színe jól néz ki, akkor a szerényen stílusos haj, és nem képez sminket a kép általános hangjai alapján.

Szín és stílus

Nemcsak a nagy lehetőségek hosszúságához és stílusához viszonyítva ez vonatkozik az újévi estélyi ruha színére is. Bár a fényes nyomatok, még monokromatikus modellek is, a legfontosabb dolog, amit tetszik a felszerelés.

Bármi is legyen, bárki is mondhatná, de a minimalizmus soha nem lép ki a stílusból, beleértve az esti viseletet. Ezeket a ruhákat univerzálisnak is nevezhetjük a tartozékok kiválasztásakor.

Még az anyagválasztás sem rendelkezik különleges követelményekkel, és nincsenek szigorú korlátozások. Ezenkívül egy nagyon divatos trend a különböző textúrájú anyagok kombinációja egy ruhában. A legszembetűnőbb példa a szatén és a csipke, kiváló, nem csak a textúra, hanem a szín is.

mentség

Nem hagyhatja figyelmen kívül az újévi párt jellegét és az általános témát. Ez nemcsak a ruházat kényelmére és relevanciájára vonatkozik, hanem néhány hagyományra és elképzelésre is.

társasági

A vállalati igény nemcsak a tisztesség és tisztelet tiszteletben tartását teszi szükségessé a ruha kiválasztásában, hanem a jövőért is. Az a kép, amelyen az új évet betölti, a jövőbeni eredmények és a győzelmek függenek.

Ahhoz, hogy szerencsés és új, érdekesebb munkát kapj, válasszon egy fehér ruhát. Ez egy új időszakot szimbolizál az életedben, amely a semmiből indítható. Ez a munka létrájának növekedése, új pozíció beszerzése, vagy kardinális munkahelyváltás.

Lehet, hogy a ruhában lévő fémes csillogás vagy a drágakövek (arany, platina) jelenléte a képen a béremelkedést érheti el.

Az újév ünneplésében a bálterem témája kiváló ok arra, hogy válasszon egy luxus ruhát, melyet általában egy mese köti össze. Gondoljunk csak arra, hogy milyen meglepett a kollégáid, akik a nadrágruhákban és a szigorú öltözékben találkoztak.

Komoly célokra komoly előkészítésre van szükség. Jelölje a főnök posztját? Ezután szüksége lesz egy szigorú estélyi ruhára, amelyet az eleganciából szőtt és drága ékszerekkel díszített.

Egy magas rangú nőnek nem szabad választania a gyertyát vagy a tizenéves gondatlanságot. A túlzott súlyosság azonban haszontalan. Mentsd meg a rejtélyt, amely a csupasz vállakba illeszthető, egy hosszú rés a combra, csábító nyakkivágásra vagy áttetsző betétekre. Válassz egy dologot, majd a képed tele lesz harmóniával, stílussal és kifinomultsággal.

Club party

A klubos párt számos lehetőséget kínál a megfelelő felszereléshez. Például egyes esetekben helyénvaló lenne közepes hosszúságú ruhát készíteni.Bár a legtöbb esetben még mindig jobb választani a koktél rövid ruhák közül, amelyek fényes nyomtatással rendelkezhetnek.

Ha több monofónikus ruhát szeretne, akkor a világos kiegészítők nagyon megfelelőek lesznek.

Családi találkozás

A családi körben sokan eleget tesznek az új évnek, nem túl zavarodnak magukat a ruha választásával. Ebben az esetben a legmegfelelőbb lenne a visszafogottság, a tradicionizmus, az esti öltözködés enyhe tippje. A hossza rövid vagy midi.

Mindez jó, hasznos és szükséges ahhoz, hogy minden lány megismerje, de először is meg kell hallgatni a szívedet, és érezni a testet. Bármi legyen is az elegáns ruházat, de még mindig kényelmesen és ugyanakkor őrülten kell lennie az első helyen, mint te, majd minden más.

Comments
 1. Pauline
  20.10.2015

  Az új év a kedvenc ünnepem! Minden évben veszek egy ruhát, amely kifejezetten az ünnepségre szolgál. A ruhák stílusban, színben nagyon különböznek egymástól. Nem próbálom megismételni.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok