Esti ruhák

Esti ruhák az azonos színű vagy különböző árnyalatú koszorúslányoknak

Esti ruhák az azonos színű vagy különböző árnyalatú koszorúslányoknak

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. A ruhák kiválasztása a koszorúslányok számára
 2. Ugyanaz a szín
 3. Különböző színű, azonos színű
 4. Tarka mintás
 5. A padlóra
 6. rövid
 7. TOP 10 szín

Most egyre több figyelmet fordít az esküvőkre a koszorúslányok szerepére. Ezért a megfelelő ruhák kiválasztása számukra a menyasszony tiszteletére számít.

A ruhák kiválasztása a koszorúslányok számára

Ha már úgy döntött, hogy a koszorúslányok hasonló ruhákban lesznek öltözve, a ruhák kiválasztásakor vegye figyelembe az alábbi árnyalatokat:

 1. Kezdjük a hosszúságok kiválasztásával - rövid vagy hosszú változatokkal. A hosszú változat ünnepélyesebb és kecsesebb, de természetesen drágább. Rövid modellek alkotják a könnyűség hatását, de demokratikusabbak.
 2. Most gondolkodj a stílusról. Sok lehetőség van, ezért gondosan meg kell vizsgálnia mindegyiket.
 3. Ne próbáljon azonos ruhát használni minden barátnőre. Ne felejtsük el, hogy mindegyiknek megvan a maga sajátosságai, saját erősségei és gyengeségei. Mindezek ellenére hangsúlyozhatja az egyik örömét, de a másik barátnője hiányosságaira összpontosít. Nem valószínű, hogy köszönetet mond Önnek. Hagyja, hogy a barátai határozzák meg a testüket tökéletesen illő stílusát.
 4. Az árnyék kérdése nem az utolsó helyen van. Finom színek alkalmasak nyáron vagy késő tavasszal. Ha az esküvő ősszel vagy télen kerül megrendezésre, akkor a barátnők jobban viselnek sötétebb árnyalatú ruhákat.

Ugyanaz a szín

Ez a lehetőség eléggé kategorikusnak és szigorúnak tekinthető, de nagyszerű képeket biztosít.

És még akkor is, ha a ruha mindenki számára ugyanolyan színű, minden barátnő képes lesz kiemelkedni és egyénileg kinézni, ha:

 • a lányok azonos hosszúságú ruhák lesznek, de mindegyikük más lesz;
 • Minden ruha különböző stílusban lesz.

Különböző színű, azonos színű

Szép barátnők néz ki szép, öltözött ruhák különböző árnyalatai azonos színű. Ezzel az opcióval egyidejűleg megkülönböztethetők a barátnők a többi vendégtől, és egyesíthetik őket, ugyanakkor minden egyes lányt külön-külön kiemel.

Ha a ruhák különböző színekben találhatók, akkor a barátnőket ugyanolyan stílusban ruházhatja fel. Például a ruhák árnyéka más lesz, és az anyag textúrája és a ruhák hossza azonos lesz.

Tarka mintás

A barátnők színes ruhái kiváló választás lesz a rendezvényre, melynek stílusa magában foglalja a nyomatokat. Az ilyen ruhák kiválasztásában a fantázia nem korlátozódik - a lányok ketrecben, pöttyösben, virágokkal és más rajzokkal öltözhetnek.

Ha különböző stílusokat és anyagokat választanak a barátnői ruhákhoz, akkor a lányokat ugyanazokkal az övekkel, karkötőkkel, csokrokkal és hasonló árnyalatokkal lehet kombinálni.

A padlóra

Ezek a ruhák a hagyományos ünnepségekre alkalmasak az étteremben. A hosszú koszorúslányok ruháinak kiválasztásakor fontos figyelni a stílusra. A-sziluett jó választás. Ha a ruhát teljes szoknyával választja, akkor segít elrejteni a lányok figuráinak hibáit.

rövid

Ha a barátnők ruhái rövid és buja lesz, akkor könnyedén és szórakoztatóan fognak kinézni. A szigorú klasszikus esküvőre a rövid ruhák a barátnők számára a legjobban egyenes vágás. A térdtől kissé alacsonyabb ruhák nagyon elegáns megjelenésűek.

Nem szabad túl szűk és rövid ruhát barátnőknek választani, a ruhák kényelmesek legyenek, és ne zavarják a táncot.A nagyon mély hasítás nem is üdvözlendő, de a hátsó vágás a ruhák fénypontjává válhat.

TOP 10 szín

Lila, lila és levendula árnyalatok

Miért nem lakik lila vagy levendula estélyi ruhákon? Ezek az árnyalatok a legkedveltebbek a koszorúslányok ruháinak kiválasztásakor, mert diszkrétek, de ugyanakkor érdekes színek, amelyek lehetővé teszik az esemény fontosságának hangsúlyozását, az alkalom hősére összpontosítva.

A levendula ruhák koszorúslányok tökéletesen kiegészítik Provence stílusú esküvő.

Ez a szerep különösen könnyebb árnyalatok. Létrehozzák az esemény ünnepélyes légkörét, ugyanakkor nem hangsúlyozzák a figyelmet az esemény főbb szereplőinek kárára.

Kívánatos kiegészíteni a haj friss virágokkal, lehetőleg rózsaszín, lila vagy fehér. Ami az ékszereket illeti, itt az ideális megoldás nemesfémek. És nem számít, hogy ezüst vagy arany.

türkiz

Ez a szín nagyon lédús, ezért nagyon kedvezőnek tűnik egy esküvői szertartásban. Az érzékenység és a romantika ilyen árnyalatokat fog hozzáadni, mint a halvány türkiz, akvamarin, cián és mások. A legjobb türkiz árnyalatú ruhák a cserzett bőrre néznek.

Ha az ünnepséget a természetre vagy a tengerpartra tervezik, válasszon áramló selyem- vagy sifon türkizkék ruhát a barátnők számára.

Ékszerként kérje meg barátait, hogy helyezzen fehér karkötőt, és ragadja meg a haját fehér virághajtókkal. A türkiz ruhák cipőinek fehér, klasszikus fekete, bézs, forró rózsaszín vagy ezüst.

őszibarack

Ennek a színnek a ruhái világosak és melegek, így ideálisak egy esküvői ünnepségre tavasszal és nyáron.

Az ilyen ruhák különösen jónak tűnnek a barátnőknél, ha a menyasszonyi felszerelés nem klasszikus fehér, hanem a sült tej és hasonlók árnyékában különbözik.

Barátnőjében harmonikusan barátságosítson a zöld palettával, például menta hanggal.

piros

Különösen lenyűgözőek azok a ruhák a barátnőknek, akik a menyasszony és a vőlegény hófehér ruhájával kombinálódnak.

A menyasszony egy piros öv és piros cipő viselésére képes, valamint egy fényes piros csokor kiegészíti a képet. És egy fényes esküvő színes fotókkal.

Elegáns a barátnőn fog kinézni hosszú piros chiffon ruhák vagy rövid ruhák világos piros színű, amelyek bolyhos szoknyák.

A bort és a bordó hangokat is viseli.

menta

Ez a szín most nagyon népszerű, és gyakran használják az esküvő tervezésénél - mind nyáron, mind télen.

Menta árnyalatai - friss és örömteli. Tökéletesen kombinálják az arany hangot.

sárga

Ezek a ruhák puhaak és naposak. A sárga szín hangsúlyozza a barátnők szépségét és ifjúságát. Ő lesz a legjobb választás, ha sok szőke lesz a lányok között.

A fehér, kék, zöld és szürke szín segít a barátnők sárga ruháinak árnyékában. A koszorúslány ruhák sárga palettájának legjobb árnyalatai lehetnek citrom, halványsárga, borostyán, arany és mustár. A sárga ruhák ideális anyaga csipke, fényes anyag, selyem vagy tüll.

kék

Ezek a ruhák hűvösek, hűvösek, tágasak és könnyűek. Nagyon fiatal lányokra fognak kinézni. Ha kék árnyalatokat kombinál a szürke vagy arany, akkor az ilyen ruhák a barátnőknek nemes és elegáns megjelenésűek lesznek, és ha kék rózsaszín, bézs vagy fehér árnyalatot adunk hozzá, nagyon játékos és nagyon játékos felszerelést kapsz.

A barátnői ruhák kék palettájának legjobb árnyalatai azúrkék, akvamarin, búzavirág és ég kék. A nyári ünnepekre a kék ruháknak könnyűnek és áramlónak kell lenniük, és téli ünneplés esetén a ruhákat kék szőtt vagy kötött köpenyekkel kell kiegészíteni.

rózsaszín

Ez a szín igazán vezet egy pasztell palettához esküvők számára.Hangsúlyozza a nőiességet és a gyengédséget, és bármilyen megjelenésnek is megfelel.

Ezt a színt a leggyakrabban választják ki, ha úgy döntenek, hogy barátait különböző árnyalatú ruhákba helyezik.

A szelíd rózsaszín hangok a nyugodt és nyugtató, és a fényes árnyalatok (neon, fukszia) inkább szórakoztatóak.

A rózsaszín gamma csodálatosan kék, kék, arany, csokoládé és menta.

A menyasszonyi ruhák rózsaszín palettájának színei közül a legjobb választás a poros és bíbor színárnyalatok, valamint a fukszia és a korallhangok.

fehér

Ez elég bátor választani ezt a színt a barátnője ruháinak, mert megzavarhatja másokat (nehezebb lesz kiválasztani a menyasszonyot).

Annak érdekében, hogy a barátnők fehér ruhái ne versenyezzenek egy esküvői ruhával, más ruhadarabot, más árnyalatot és gyakran rövid ruhát választanak az ilyen ruhák számára. Jó döntés, hogy minden barátnőjét teljesen azonos ruhákban öltözzük, majd a menyasszony könnyen megtalálható a vendégek körében.

Jó megoldás lesz a fehér ruhák nyomatokkal.

A fehérnemű legjobb árnyalatai az ifjú barátnője ruháira a tej, elefántcsont és krém, valamint a tojáshéj és az elefántcsont színek.

kék

Ez a szín reprezentatív és szilárd, de nem olyan szigorú, mint a fekete. A kék ruhák elegánsak és egyszerre kombinálódnak a legtöbb típushoz. Különösen jó választás lesz, ha a klasszikus fehér ruhát választották a menyasszony számára.

A sötétkék barátnőinek világos csokor virágot kell adniuk. Ahhoz, hogy a kék ne legyen olyan hideg és nehéz, fehér, homok, korall, kék és sárga. A koszorúslányok ruháira a kék legjobb színei zafír, farmer, ultramarin, azúrkék és tengeri hullámok lesznek.

És végül egy sor színes ruhát a koszorúslányoknak. Látványos is, nem igaz?

Comments
 1. Olya
  29.08.2015

  Hogy tetszik ez a trend - a barátnők szinte azonos ruhákban! Csak a tartozékokat és más esküvői részleteket kell ugyanolyan színben készíteni. Akkor minden tökéletes lesz.

 2. Svetlana
  11.08.2015

  Úgy gondolom, hogy ugyanazt a szövetet is kiválaszthatja, de hagyja, hogy minden barátnője maga választja ki a stílust, különben néhánynak hibája van, és az összehasonlítás nem lesz az ő javára.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok