Ruházat az elhízott nők számára

Esti ruhák az elhízott nők számára

Esti ruhák az elhízott nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. divat
 2. Divatos árnyalatok
 3. nyomatok
 4. szövetek
 5. Divat részletek
 6. Hasznos tippek

Nincs túlzottan teljes és nem vonzó lány, csak szűk ruhák. Ezért a csodálatos formák tulajdonosainak meg kell találniuk a vonzerejét, és ki kell választaniuk a megfelelő ruhát az ünnepléshez.

A rossz ruha még olyan kilogrammokat is megadhat, amelyeket még soha nem volt.

A választás nem fog felmerülni, mert most már a boltok nagyon széles választékot kínálnak a teljes lányoknak és a nőknek.

divat

Ez a stílus mindenféle ruhával kezdődik, és még inkább egy estélyi ruha. Tekintsünk néhány lehetőséget, amelyek sikeresen ülnek egy teljes alakban.

Hosszú modellek

Hosszú, egyenes vágású ruhák a népszerűségük csúcsán vannak. Bennük a világ teljes testű csillagai is megjelennek a társadalmi eseményeken.

Nagyon népszerű modellek a görög stílusban és az Empire stílusban, magas derékkal. Ebben az esetben alacsony magassággal kötelező a magas sarkú cipő, mert a lány csodálatosabbnak tűnik. A nyári estékre a szundresszusok egyforma vagy színesek.

A magas derék felbecsülhetetlen értékű a divat világában az elhízott nők számára. Csak ő képes elrejteni mindent, amit figyelmen kívül kell hagyni. A hossza bármilyen lehet, az útmutató a lábak karcsúsága és szépsége. Ne hagyja figyelmen kívül az alacsony derékú stílusokat. Ők is elrejtik a hasát.

A stílus új megjelenésének megjelenése elegáns. A lényege a laconikus tetején rejlik, amely kedvezően hangsúlyozza a mellkasot és a csodálatos fenekét, és elrejti a csípő extra mennyiségét.

A padlón a közelmúltban népszerűek voltak a sifonok drapériája. Az ilyen többrétegű ruhák elrejthetik az ábra szabálytalanságait. Keresheti őket a Adrianna Papell és Tadashi Shoji gyűjteményei.

Rövid stílusok

Rövid ruhák jelennek meg a pyshechek számára, akik karcsú és szép lábak tulajdonosai. Ne menjen el a ruha hosszúságának lerövidítésével, mert az esti ruhát választották, és nem lehet túl rövid. A comb közepe - a maximális jel, amely felett nem szabad emelkedni.

A modellek szorosan illeszkedhetnek, vállpántokkal, illattal és ennek megfelelően egy V-nyakkal, amelyek a legjobban hangsúlyozzák a mell szépségét.

Sok teljes lány nagyon jó aszimmetrikus ruhában, melynek hátoldalán a nyúlvány nyúlása van. Valójában egy ilyen ruhával a lábak kibővültek és vékonyak lesznek.

ügy

A teljes, de harmonikusan kombinált és étvágygerjesztő figura az esti ruhában egész este érezhető. A szoros illeszkedő ruha ebben az esetben nem megfelelő, de enyhén szabad - csak amire szüksége van. A karcsú alakot felvevő kontrasztbetétek nem zavarják.

A mozgást nem korlátozó sziluettek megtalálhatók a tervezők olyan gyűjteményeiben, mint Karen Kane, Ralph Lauren, Michael Kors és Adrianna Papell.

Csipke ruha

A csipke ruhák rendkívül gyengédek, és a bézs és homok színek és más pasztell árnyalatoknak köszönhetően. Emellett a dombornyomott áttört kivételes díszítés az egyszerű stílusok számára, semmiképpen sem veszíti el szépségét.

A legjobb az egészben, ha a ruha ujjú lesz. Hosszúságuk itt nem számít. A legfontosabb dolog - zárt vállak, amelyek a jó hang jele, és stílusos ravaszság (a kezek teljességét rejtőzik).

Általánosságban elmondható, hogy a guipure ruhák stílusai és stílusai nem különböznek a többi szövet modelljétől. Mint mindig, megfelelő a V-nyakkivágás és az övvel díszített magas derék.

Sleeve modellek

Az ujjak hosszának és típusának kiválasztására vonatkozó szabályok:

 • A teljes karok elrejtéséhez válasszon 3/4 hosszú flared ujjakat. Ebben az esetben a "lámpákat" el kell hagyni, de az ujjak szárnyai lehetnek megfelelőek, ha hosszabbak, mint a könyök;
 • vegye figyelembe - minél teljesebb a kar, annál könnyebben kiválaszthatja az ujjak vágását;
 • mérsékelten görbe hüvelyek a sifon modelleknél, amelyek elterelik a széles vállakat. Jobb, ha a vállak zárva vannak, míg a nehéz szövetekkel való kinyitás nem vonzza a szükséges figyelmet;
 • az ujjak cserélhetők bolero-val, csővel vagy köpenygel. Ők is védenek a hidegtől és elrejtik a vállukat a kíváncsiskodó szemektől.

Divatos árnyalatok

Egy még rosszabb vélemény, hogy a világos színű ruhák elfogadhatatlanok a testes fiatal hölgyek számára, még nem volt a divat világában. Eljött az idő, amikor egy elhízott nőnek saját akaratával, divatos és mindig napfényes fényárnyalattal kellett megkerülnie.

Minden couturier, kezdve a kezdőktől kezdve, hibázva, kezdett nagy méretű fehér ruhákat készíteni fehér, könnyű, tejtermék és őszibarack árnyalatban. A színek a modern lánynak étvágygerjesztő formában állnak rendelkezésre.

Séta a divatos lehetőségek közül a színtartományból:

 • a fekete szín örökkévaló a divatában és relevanciájában, mindig képes rejtélyt adni;
 • néhány kék árnyalat vált az idei jelképévé, így biztonságosan kiválaszthatja az indigót, villanyszerelőt és még sötétkéket is;
 • bordó ismét divatba kerül;
 • piros színnel óvatosnak kell lennie, jobb, ha sötét és nyugodt árnyalatokat választunk ennek a szenvedélyes színnek;
 • mivel a korall színe magában foglalja a hangsúlyt, a stílus nem szakíthatja meg.

nyomatok

Csakúgy, mint a könnyű ruházatot az elhízott nők számára nem tartották tisztességtelenül, a rajzokat betiltották. Bár ez a sztereotípia megsemmisül, a ruhákra vonatkozó nyomatok kiválasztásakor óvatosan nem fog sérülni.

A virágmotívumok szerelmesei nem nézhetik meg a virágokat nagy és fülbemászó teljesítményben. Ezeket az ékezeteket csak a test egy bizonyos részének hangsúlyozására lehet helyezni.

Túl tarka virágminták még mindig rejtve maradnak a nők számára a testben. Nos, ha a rajznak függőleges iránya lesz - segít bizonyos mértékig felhívni az ábrát.

szövetek

Kétféle stílus van, amelyek közvetlenül meghatározzák a szövet típusát:

 • a felszerelési felszerelést nagyon sűrű szövetből kell készíteni, anélkül, hogy az átláthatóság árnyalata lenne. Csak ők tudják elrejteni a többletkötetet és illeszkedni a testhez;
 • A ruha ingyenes változata könnyű áramló anyagból készülhet. A sifon nagyon jól illeszkedik.

Jobb, ha nem fordítunk figyelmet a szaténra és a selyemre, és elkerüljük azt, hiszen a játékuk bizonyosan tükröződik a felesleges mennyiségben. A szövet, amely önmagában terjedelmes, nem hoz semmit a képbe.

Divat részletek

Még egy elhagyatott, röpke és tapasztalatlan pillantás a műsorok legfrissebb képeire is lehetővé teszi, hogy kiemelje a főbb részleteket, amelyeknek ebben a szezonban egyszerűen csak estélyi ruhában kell lenniük.:

 • csipke, mint mindig, romantikát és nőiességet ad. A csipke szekció helye lehet: a mellkasot kialakító nyakörv, szegély, mandzsetta;
 • Az ilyen ragyogó elemek, mint a flitterek és strasszok csak laconikus és szerény ruhákon jelenhetnek meg. Ellenkező esetben könnyedén válhat egy ragyogó helyszínre, amely a szoba bármely sarkából látható lesz - szükséged van rá?
 • a drapériák nem mindig megfelelőek, de ha helyesen vannak elhelyezve, és megfelelő alakot adnak nekik, a hibákat biztonságosan elrejti a kíváncsiskodó szemek;
 • a hímzésnél a fő dolog a szerénység.

Hasznos tippek

Néhány hasznos tipp nem lesz felesleges:

 1. Számos részlet összeegyeztethetetlen egy nagy méretű ruhával.
 2. A vászon helyes választása nem kevésbé fontos, mint maga a ruha. A korrekciós fehérnemű csodákat tud dolgozni a testtel, és a szűk és túl szűk fehérnemű ezzel szemben túlságosan kiemelkedik.
 3. A fűző mentheti a napot és életmentővé válhat.
 4. A fényes és túl eredeti ruhát választva a kiegészítőket figyelmen kívül kell hagyni. Ezzel ellentétben, szerény felszereléssel a díszítésnek szükségszerűen nagynak kell lennie.
 5. A fenséges járás, a sima vállak, amelyekből az összes komplex eldugult, minden lánynak és nőnek a legjobb formája, függetlenül a figura alakjától.

Most sokkal könnyebb lesz kiválasztani a tökéletes ruhát és ragyogni az egész estét.

Comments
 1. fény
  20.07.2015

  Bármely teljes asszonynak elsősorban a magas derékú ruhákra kell figyelnie. Különösen, ha a has nagy. Tetszett a választása. Köszönöm!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok