Esti ruhák

Esti ruhák

Esti ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Alapvető stílusok és modellek
 2. mentség
 3. szín
 4. dekoráció
 5. Befejező érintések

A formáció szempontjából az egyik legnehezebb kép az este. Reméljük, hogy ez a cikk megkönnyíti az Ön számára ezt a feladatot, és az estélyi ruha kiválasztását nem nehéz, de kellemes.

Alapvető stílusok és modellek

Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan univerzális ruhák, amelyek szinte minden lánynak megfelelnek. A leggyakoribbak közülük - egyenes vágás. A karcsú alakkal felszerelt ruhák, amelyekben a szoknya illeszkedik a csípőhöz és a lábakhoz, nagyon jól néz ki.

Az elhízott nők és a vékony lányok számára egy „esettanulmányos” ruha egyformán alkalmas. Félreérthetetlen, hogy ilyen ruhát találunk egy szilárd vágással, amely lefedi a felső és alsó részét.

Mindig álmodott egy figura, mint egy homokóra? Ezután viseljen ruhát szaggal - csak lehetővé teszi, hogy tökéletesen hajtogatott alakot alkosson, amit sokan álmodnak. Ha a ruhát egy különleges alkalomra választják meg ünnepélyes érzéssel, akkor kiválaszthatja az abszolút hosszúságot - ez biztosan megfelelő lesz.

A görög stílus vagy az esti divat birodalma mindig fontos, különösen jól megválasztott kiegészítőkkel. Bármely figura csábítóan fog kinézni egy ilyen ruhában. A görög ruhák nagyfokú kényelmet jelentenek a terhes nők számára, anélkül, hogy lenyomnák a mozgásokat, és nem szorítják össze a hasát.

Az esti ruha kiválasztásakor mindig törekedjen a test arányosságának tiszteletben tartására. A karcsú lányok számára - ez nagyszámú frills, és a teljesek számára is - hosszú ékszalagok vagy aszimmetria az alján.

Nos, a karcsú, szép és hosszú lábak egyszerűen kötelezik a lányokat arra, hogy rövid ruhákat válasszanak különleges alkalmakra.

mentség

A ruha őszinteségének mértéke és díszítésének jellege a következő ünnepség formátumától függ. A tervezők évente kiegészítik az esti ruhák választékát, köztük klubmodellek, koktél ruhák, prom és sok más.

Fényes párt

Az Ön által választott világos kép segít az egyetemes figyelem középpontjává, az irigységes nőknek és az emberek örömének. A tervei lefedik ezeket a pillanatokat? Ezután válasszon egy rövid, ifjúsági ruhát, például az Elisabetta Franchi, Rubin Singer, LaFemme vagy Jovani gyűjteményéből.

Ezeknek a divattervezőknek a gyűjteményeiben rengeteg igazán fényes és emlékezetes modell létezik, amelyek bizonyos mértékig univerzálisak, mivel alkalmasak minden alkalomra.

Sok esti ruhát hoznak létre a "három pilléren":

 • stílusos, divatos vágás, melynek köszönhetően bármely nő bizonyíthatja az alak méltóságát;
 • mesterségesen létrehozott dekoráció fényes elemekkel vagy csipkével;
 • a szövetek és a színek szerinti tökéletes választék.

A sziluett nagyon különbözhet, a klasszikustól kezdve, a birodalom stílusának folytatásával és retroig. Egy ilyen széles és változatos választással minden nőnek jó oka van egy világos kép létrehozására.

Nem szabad megkerülni a gazdag árnyalatokat, mert attól fél, hogy a kép nem lesz teljesen divatos.

Hivatalos esemény

A hivatalos rendezvényen a klasszikus lesz a legjobb választás. Ez az esti ruha ruházata soha nem fakul a háttérben, és továbbra is releváns és igényes. Az esti ruhák bármelyik üzletében vagy szalonban számos olyan kép található, amely megfelel a klasszikusok legjobb hagyományainak.

Vegyük például a Tony Ward védjegyet, amely az elegáns és kifejezetten eleganciájú modelleket képviseli.Este a koktél ruhák a libanoni tervezőtől a szőnyegen díszítik a csillagokat.

A Pronovias Fashion Group által létrehozott It'MyParty gyűjtemény nem érdemel kevesebb figyelmet.

Egy elegáns estélyi ruhát mindig felismerhetnek a klasszikusok alapját képező változatlan elemek. Ez lehet hajó alakú nyakkivágás, szerény, dekoratív felület, amelyhez áttetsző anyag használható. Egy ilyen döntés az esti klasszikusok létrehozásában lehetővé teszi az átláthatóság illúziójának megteremtését, amely nem szűnik meg a divattervezőket.

A színek kiválasztásában nincs egyetlen szabály, amely egy elegáns ruhát hoz létre, amely az esti megjelenés alapja lesz. Bármely pasztell árnyalat, kiváló minőségű vágással, olyan szép lesz, mint a drágaköveket imitáló színek.

Különleges este

Olyan esemény esetén, amely nagyon fontos az Ön számára, és hosszú ideig emlékezni kell, a ruhának nemcsak szépnek, hanem tökéletesnek és lélegzetelállítónak kell lennie.

Az ilyen ruhákat az Angela & Alison védjegy alkotja. Itt megtalálható a legszokatlanabb kivitel, az eredeti szín és a legképzelhetetlenebb vágás - és mindezt egy modellben.

Ezzel a ruhával az alak hangsúlyos lesz, és a kép nőies lesz. Az egyéniség kifejezése iránti vágy a díszítéssel megvalósítható.

Az esküvői meghívás édes izgalmat és várakozást jelent egy új ruhát vásárolni. Nézze meg közelebbről a Rosa Clara felszereltségét, melyet egyedülálló stílus jellemez, a divatos trendek és a retro stílusú ötletek kombinációja. És persze, gazdag árnyalatok - hol nélkülük.

A Rosa Clara ruhái minden ünnepnél gyönyörűek lesznek, és magabiztosnak érezzük magunkat.

Az esküvőn, mint vendég vagy koszorúslány, nem szabad fényes ruhákat választani, hogy ne takarja el a menyasszony képét. Hagyja, hogy a szín kifejező és stílusos legyen - ez elég a tökéletes képhez. A Rosa Clara cég minden kollekciójában egy színes megoldással rendelkező modelleket kínál, de különböző díszítéssel. Ez megkönnyíti a ruhák kiválasztását a koszorúslányok számára.

szín

A szín csak az Ön ízlése alapján választható. De ha a képedet klasszikusként határozzuk meg, akkor a színnek nem szabad ellentmondania az általános fogalomnak. A klasszikusok számára nemcsak fekete ruhát, hanem barna és kék árnyalatokat, mustár, olajbogyó, rubin és ezüst színt is választhat.

A színválasztás másik szabálya a szezonalitás: a világos tónusok nyárra alkalmasak és sötétek az őszi és a téli időszakban. A monotonitást illetően nincsenek világos szabályok, de a klasszikus képhez még mindig nem alkalmasak a színes ruhák.

dekoráció

A dekoráció már divatos lett, hogy több évszakra csipke legyen. Az ilyen szövet lehet független elem a képen, vagy lehet alkalmazás formájában.

Divatos volt csipke hímzése gyöngyökkel vagy fényes elemekkel díszíteni. A hímzés a legújabb divatos trend, amely annyira közeli és szoros a testhez, hogy a tetoválás hatását hozza létre.

Befejező érintések

Ők nagyon fontos szerepet játszanak. Kiegészítők nélkül a kép hiányos lesz, de ugyanakkor a helytelenül kiválasztott elemek teljesen tönkreteszik a ruhádat, függetlenül attól, hogy milyen tökéletes. Nem csak a klasszikus képben jól megjelenő ékszerekre szabad korlátozni. A bolero, a prémes termékek, a tengelykapcsolók, a kézitáskák és a sapkák számára.

Ékszer kiválasztása, ne lépjen bátorságba. A kis mennyiség, a szerénység és a láthatatlanság a szabályok, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő ékszereket az esti felszereléshez. Az ékszerek használata nem ajánlott, szélsőséges esetekben nagyon jó minőségűnek kell lennie.

A tengelykapcsoló mindenki számára előnyös, de Ha inkább egy kézitáskát szeretne, akkor kicsi és harmóniában kell lennie a cipővel.

Egy hosszú estélyi ruha egyszerűen nem létezik sarok nélkül, bár nem nagy, de még mindig jelen kell lenniük. A cipő színét a ruha kiválasztott árnyéka határozza meg. Itt kétféleképpen járhat: válasszon egy kicsit sötétebb cipőt, mint a ruha színe, vagy játszhat a kontraszton. Nos, ha semmilyen lehetőség nincs, akkor válasszon fekete vagy barna cipőt - a képben lévő diszharmónia nem lesz.

A cipőnek nem szabad többszínűnek lennie, sok tartozékkal kell rendelkeznie, különösen, ha a választott ruha már két vagy több színnel rendelkezik. Ne felejtsd el a harisnyát vagy harisnyát - ennek az elemnek a nélkül, az esti kép egyszerűen nem létezhet. Végül is, a forgalmas este nagy részét a lábadra kell töltenie, és a kényelmetlen cipők áthidalják az összes tervet.

Jobb a fehérneműt a ruhával együtt választani annak érdekében, hogy azonnal láthassa, milyen észrevehető lesz, és milyen hatással lesz az alakra.

Comments
 1. Julia
  13.12.2015

  Esti ruhák nem történnek meg sokat! Szégyellem, hogy elismerem, de a szekrényemben lévő dolgok száma szerint az esti ruhák a vezetők. Nem tudok segíteni magamnak. Az ilyen szépség elhaladásához a boltban bűncselekmény.

 2. szerelem
  27.11.2015

  A csipke estélyi ruhák nagyon csábítóak. Különösen tetszik a "kétrétegű" ruha.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok