Esti ruhák

Hosszú ujjú ruhák - diszkrét megjelenésért

Hosszú ujjú ruhák - diszkrét megjelenésért

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. divat
 3. Vissza nyitva
 4. zárva
 5. szerelt
 6. csipkés
 7. kötött
 8. gyapjú
 9. sifon
 10. Kockás nyomtatással
 11. hossz
 12. Mit kell viselni?

Hosszú ujjú hosszú ideig az arisztokrácia jele. Ma minden nő megtalál egy ruhát, amely kiemeli az egyéniségét. Hogyan lehet helyesen bemutatni magát ebben a képen?

Jellemzők

A hosszú ujjú univerzális: bármilyen életkorra és alakra. Megfelelő bemutatással a mindennapi életben és a társadalmi eseményeken megfelelőnek tűnik egész évben.

Az esztétikai szépség és a kegyelem mellett a hosszú ujjú bizalmat ad, vizuálisan kiegyensúlyozza az ábrát és kiegyenesíti a testtartást.

A hosszú ujjak segítenek a kecses karcsú fogantyúk lágyításában és szögletességének enyhítésében, valamint extra centiméteres teljes kezek elrejtésében. Az eredeti színek, a divatos stílusok és a fényes akcentusok kiválasztásával egyedi stílust hozhat létre.

divat

A ruha kiválasztásánál nagy jelentősége van a szezonnak és az alkalomnak. Ettől függ a ruházati stílus, ami azt jelenti - az ujjak. Hosszúnak tekinthető minden ¾-nél hosszabb hüvely.

Vannak olyan ruha modellek, amelyekhez hosszú ujjú szükséges (denevér). Mások számára ez egy további részlet, amely segít jobban feltárni az ábra előnyeit (alacsony vágású és csipke változatok). De még itt is sok lehetőség áll rendelkezésre a hosszú ujjú tervezéshez: praktikus raglán, díszes zseblámpa, bohém laza ujjak, romantikus, hosszú, áttetsző ujjak antik vagy keleti oldalrésekkel ...

Különös figyelmet kell fordítani az aszimmetrikus hüvelyhosszúságú (egy vállú) vagy a szőnyeg haute couture modelljeire (például Julia Roberts fekete ruhája nyitott nyíllal). Ilyen esetekben különleges esetekre és a nyilvánosságra van szükség.

Vissza nyitva

Ezek a lehetőségek maximálisan hosszúak. Hosszú ujjak segítenek kinézni egy elegáns ruhában, különösen a "nyitott hát és a mély rés" kombinációjában. Minél mélyebb a nyakkivágás, a vékonyabb és magasabb, akkor hölgynek kell lenned. Ez jól látható a "mermaid" ruhákban. Az ilyen modell keskeny szoknya és alacsony fénnyel szegélyezi a sziluettet, a kép titokzatos és bájos.

Kívánatos korrelálni a vágás mélységét a ruha hosszával. Rövid ruha, nyitott háttal ritka, sokszor egy hátsó övvel van ellátva. Azt is szépíti a karcsú lányt, és kiemeli a lábakat. Annak érdekében, hogy ne váljon vulgárisvá, fordítson figyelmet olyan modellekre, amelyeknek a nyakkivágása nem kisebb, mint a mini hosszúságú lapátok.

Általában az esti vagy világi ruhák előjoga a nyitás.

zárva

Itt a hosszú ujjú kiegészíti a szigorú képet. Fényes befejezéseket és kiegészítőket használva a ruhát ünnepi és érdekesvé teheti. Több lehetőség van az ujjak stílusára. Ha a ruhakód megengedi, akkor a ruhát egy nyomtatott anyagból lehet kiválasztani (beleértve a klasszikus mintákat, a karácsonyfát vagy a libatalpat is), a nyakkivágást egy-egy színváltozattal lefordíthatja.

A lakonikus stílusok színekkel vannak kitapítva - a geometriai illúziók segítenek az alak megnyúlásában, karcsúbbá teszik. A bátornak vannak olyan pszichedelikus rajzok, amelyek elrejtik a problémás területeket.

szerelt

Nyilvánvaló derékkal és hosszú ujjú ruhákkal általában retro stílusú.

Az anyag a szezon szerint kerül kiválasztásra, a hossza bármilyen lehet. A Mini 60-as évekre emlékeztet, a hosszabb verziók a 20. és 30. évekre vonatkoznak. Minél hosszabb a ruha, annál szélesebb lehet a szegély.A gyakori gombok elülső részén lévő kapocs egy szerény és elegáns megjelenést eredményez. Ebben az esetben fontos szerepet tölt be az anyag: sűrű és monokromatikus, szigorúan alkalmas a munkára és a hideg évszakra. A meleg évszak fényereje, színes vagy naiv nyomtatású (keleti uborka, borsó, virág) modelljei fényesek.

csipkés

A meleg évszakban a hosszú ujjú fűzős modellek minden nap lehetnek opciók, ha a megfelelő kombinációt választja. A csipkehüvely használata (melynek célja, hogy kevésbé szabad legyen) egész évben megfelelő, de egy teljesen csipkés ruha, amely béléssel van, már esti lehetőség.

A „meztelen ruhák” a közelmúltban népszerűségre tettek szert, egy ilyen merész opció szépen néz ki a karcsú, magas és fiatal. A bézs színű (szilárd) bélés színei lágyabbak és praktikusabbak, vizuálisan „hozzáadja” a kilogrammokat. A konzervatív lehetőség az alsó szövetnek tekinthető, amely megfelel a csipke, ez a modell alkalmasabb buja hölgyek. Gyakran az áttörtet a ruha felső részén lévő mély nyakvonal árnyékolására használják. Ebben a kiviteli alakban hosszú ujjú szükséges: a kép nőies és romantikus lesz. Ne feledje, hogy minél rövidebb a csipke ruha, annál szigorúbb a sziluett és kevesebb részlet.

Esküvői ruhákat lehet megkülönböztetni, amelyeknél a csipke és a szövetkombináció előnyös. Az ünnepségekhez és a bálterem táncához való ruházat így hangsúlyozza a kifinomultságot és az ünnepi jellegét.

kötött

Ezek a ruhák jó télen és a szezonban. Az ilyen modellek általában monofonikusak. A többszínű és a minták teljességet adhatnak az ömlesztett kötéshez. Minél vékonyabb az alak, annál nagyobb lehet a minta és a durvább a kötött. Megpróbálják az ujjak stílusát kevésbé lazítani, hogy ne essen túlzásba. A kötött és vékony szövésű, kötöttáruhoz hasonló modelleket tetszőleges alakzatú hölgyek választhatják. A teljesség kedvéért válassza ki a kötött ruhadarabokat, amelyek a vállra, a felső részre vagy a ruha közepére összpontosítanak. Jobb, ha visszautasít minden mintát és mintát.

gyapjú

A természetes és meleg szövetek nemesek. Egyszerű sziluettekkel és stílusokkal kell kombinálni. Ez a felszerelés a hideg évszakra. Az egyszerű rajzok, a kiegészítők hangsúlya segít a ruha frissítésében, hogy kevésbé legyen hivatalos.

sifon

A könnyű és repülő szövetek páratlanok, hogy nyaralási és nyári ruhákat hozzanak létre. Ezek kombinálhatók egymással, hogy ne féljenek a rétegződésektől, az élénk színektől és a szokatlan mintáktól.

A fő szabály az, hogy figyelembe vegye a színtípust úgy, hogy az arc bőre friss és sugárzó legyen. A hüvelyek lángolhatók, vágásokkal.

Kockás nyomtatással

A ketrec egyike a klasszikus és veszélyes nyomatoknak, fontos, hogy megtanulják, hogyan kell helyesen használni. A sima sejtek vertikális orientációjának használata a mindennapi és pólómodellek hagyományos változata, amely a sokszínűségnek és a kis mintázatnak köszönhetően feleleveníti a képet.

Óvatosan kell szándékosan nagy és kis cellát használni. Az átlós cellás ruha univerzális és váratlan lesz, különösen, ha a minta vékony vonalak. Ez szépen néz ki egy teljes alakban, és vizuálisan vékonyabb lesz.

hossz

A megfelelő hosszúság segít bizonyítani az ábra méltóságát, hangsúlyozza az eleganciát, a karcsúbbá, a magasságot növeli vagy fiatalabbá teszi.

hosszú

Öltöztesd fel a padlóra - jó alkalom különleges alkalmakra. Ez nagyon érdekes és romantikus képet teremt. A csipke, a vágás vagy a díszítés használata fűszereket ad.

A tervezők hosszú ruhákat kínálnak a nyári és téli szezonban. De tavasszal és ősszel gyakorlati okokból rövidebbek a hemek.

midi

Nagyszerű lehetőség az irodai vagy alkalmi ruhákhoz, amelyek animált kiegészítők lehetnek.Egy ilyen hosszúságú, egyszerű ruhák jó alapot jelentenek egy adott kép és egy sor együttes létrehozásához. A ruha és a szoknya üzleti készlet szimulálására gyakran használják az ujjak és a könnyebb és könnyebb anyagból készült ruhát. Kerekes gallérokkal, golyókkal, gombokkal, kontrasztos színnel kiválasztott vászon díszíti.

Elegáns lehetőség lesz minden korosztály számára. A 30 évnél idősebb nőknek a stilisták többet ajánlanak, mert egyenes sziluettben a lábaktól elvonja a figyelmet, a test felső részére összpontosítva. A széles szoknyával felszerelt, vagy nagyon keskeny ellentétes ruhák egyre nagyobb érdeklődést vonzanak a lábakra.

rövid

Ez a lehetőség jó fiatalok számára. A hosszú ujjú nőiesebb és elegánsabb.

A csipke változata dacos, sűrű szövetek lágyítják a kép fényességét. A pártokon színes és fényes díszítési lehetőségek vannak, és az egyszerű ruhák univerzálisak.

Mit kell viselni?

A tartozékok segítenek a megfelelő kép létrehozásában. A természetes szöveteknek nemes természetes keretre van szükségük. Például a vastag meleg ruhákat tökéletesen kiegészítik egy gyöngy vagy arany ékszer, bőr cipő vagy cipő. Ne feledje, hogy az önálló ruhák nem igényelnek további díszítéseket, különben egyszerűsítheti a képet.

A könnyű szöveteket ékszerekkel, kristályokkal, fényes féldrágakövekkel kombinálják. A ruha kombinálható kabátokkal vagy kardigánokkal, övekkel és táskákkal. A készlet színskálája sokoldalú vagy kontrasztos színeket választ, ugyanolyan színárnyalatú.

A telített nyugodt színek évszakról évszakra változnak, a fényeseket nehezebb kombinálni a divat trendekkel.

Fontos, hogy a ruházat kiegészítői figyelembe vegyék a szezont és az alkalmat. Még egy üzleti öltözetben is mondjuk egy fényes akcentust, ha a többi dolog az egyetemeshez tartozik.

Minél hosszabb és elegánsabb a ruha, a finomabb és elegánsabb részletek. Minél több színe van a palettájában, a csendesebb kiegészítőknek kell lenniük. A legfontosabb dolog az intézkedés, és néha a tartozékok feleslegesek lehetnek.

Nyugodtan kísérletezzen a képekkel, próbálja meg a csillagot, és csak tetszett az íjak. Ez az egyetlen módja, hogy saját stílusát hozza létre!

Comments
 1. Sofia
  19.02.2016

  A hosszú ujjú padlójú ruhák különösen szépek és elegánsak. A szerénység díszíti őket.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok