Esti ruhák

Nyitott estélyi ruhák

Nyitott estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. divat
 3. Rövid ruhák
 4. Hosszú ruhák
 5. Tervezési lehetőségek
 6. Nyitott visszaillesztés
 7. 7 hasznos tipp
 8. A vörös szőnyegen nyitott háttal rendelkező modellek

Valószínűtlen, hogy legalább egy olyan embert talál, aki csendesen átadja a hölgyeket egy elegáns ruhában, ahol a fő díszítés a nyitott hátsó. Érdekes módon ezek a ruhák mind a férfiak, mind a nők figyelmét felkeltik. Az első csodálat és vágy, az utóbbi, valószínűleg csak féltékeny. A nyitott hátsó egy titokzatos, romantikus és szexi képet képez néha a vulgaritás pontjáig.

Jellemzők

 1. Általában a nyitott hátsó rész a koktélokon és az estélyi ruhákon van jelen, bár most már teljesen meg lehet felelni a mindennapi ruháknak.
 2. A vágás mélysége eléri a válllapok szintjét, a derékvonalig, a derékig vagy az alacsonyabbig. A formában számos lehetőség van - ovális (klasszikusnak tekinthető), háromszög alakú, téglalap alakú, aszimmetrikus és így tovább.
 3. Előttük a ruhák minimálisan díszítettek, és szerény vágásuk van, mivel a fókusz a hátsó területen van.
 4. A nagyobb hatás elérése érdekében a nyakkivágást gyakran kövekkel, flitterekkel, strasszokkal és más elemekkel díszítik.

A testtartásnak simának kell lennie, mindenesetre nem hajlottnak, hátul pedig jól ápoltnak kell lennie, különben a tökéletes kép elérésére tett minden kísérlet por lesz.

Nem szabad úgy gondolni, hogy a nyitott hátsó rész a kizárólag karcsú, ideális számokkal és arányokkal rendelkező lányok elsőbbsége. A visszafelé vágott, az illetékes választással rendelkező lányok hajlékony formájú lányoknak fognak megfelelni.

divat

Sok lány nem tud végül dönteni a ruha hosszáról - rövid vagy hosszú. Ebben a fiókban van néhány hasznos tipp:

 • Ha hosszú ruhát választ, akkor egy elegáns és kifinomult képet hozhat létre, amely leginkább a gálavacsorákra alkalmas;
 • A ruha a padlóra páratlan lehetőség, de jelentős készségeket igényel a magas sarkú gyaloglásban;
 • A rövid modellek olyan korszerű megoldások, amelyek megfelelnek minden kornak és magasságnak.
 • Ami maga a kivágás alakját illeti, akkor kizárólag a saját kívánságait és preferenciáit kell összpontosítania.
 • Ha a díszítésről beszélünk, akkor az esemény alapján ki kell választania egy modellt, amelynek nyitott háttere van.

Rövid ruhák

A rövidebb nyitott hátsó modellek számos divatfutót hódítottak meg ebben a szezonban, és a jövőben is örömmel várják a divatot. Sok tervező úgy vélte, hogy kötelessége, hogy bemutassa saját viselkedését az ilyen ruhákról.

Rövid koktélruhák a csillogó és fényes szövet hátsó részén levő vágásnak valódi trendnek nevezhetők.

A lakonikusabb kialakításhoz viszkóz, selyem, kötöttáru használata szükséges. A képet egy elegáns, nyitott hátlap alkotja, amely a tökéletes kiegészítő szerepét tölti be.

Ha van egy kis magassága, akkor próbáljon meg egy rövid, teljes szoknyával rendelkező modellt. Ez kompenzálja a növekedést és tökéletesen hangsúlyozza a méltóságot. Az ideális figurával rendelkező lányoknak egy rövid ruha, nyakkivágással, melynek egyik fő jellemzője egy szoros vágás.

A tengerparti szezon szintén nem végezhet nyitott ruhát. Amint a tervezők megmutatták, nemcsak ünnepélyes ruhákként járnak el, hanem a tengerbe való kirándulásokhoz is. Ebben az esetben a figyelmet a vékony tunikákra szegélyezik egy nyitott háttal.

Ráadásul ne felejtsd el a rövid nyakkivágású rövid ruha egyik fontos jellemzőjét - minél mélyebb, annál kevésbé vizuálisan néz ki a lábad. Mert itt kétféleképpen járhat el - hogy elhagyja ezt a mély vágást, vagy vásároljon magas sarkú cipőt.

Hosszú ruhák

Ha igazán elegáns ruhát szeretne vásárolni, akkor hosszúnak kell lennie. Ilyen modellek szerepelnek a szezon vezető tervezőinek gyűjteményében.

A finom selyem és a szatén, a különböző vágási mélységek, valamint a hosszú vágások kombinációja ideális megoldás a csábító és extravagáns megjelenés kialakításához.

A fényes és csodálatos modellek selyemből készülnek, és mindenféle díszítéssel, virágnyomattal, kövekkel egészülnek ki.

Továbbá, a tervezők felhívják a fashionistas figyelmét egy hosszú, görög stílusú ruhára, ahol a nyakkivágás az egyik legfontosabb szerepet játszik.

De a ruhákról a vonattal nem mondhatjuk. A légköri szövetek különleges hajtogatásai csodálatosak, hátul pedig egy nyakkivágással.

Tervezési lehetőségek

Mint mondtuk, a nyakkivágás különböző módon díszíthető. Beszéljünk pontosan arról, hogy milyen lehetőségeket érdemes figyelni, és ki illik a legjobban.

 1. Felső hát nélkül. Talán a kivágás legegyszerűbb és egyszerűbb változata. Néhány ruhát draping egészít ki. De itt óvatosnak kell lennie, mivel a szűk sziluett és egy mély nyakkivágás megköveteli, hogy a felszerelés tökéletesen illeszkedjen az alakjához. Ezért kívánatos, hogy megrendeljük.
 2. Crossover hevederek. Lehetnek vékonyak vagy szélesek. Ugyanakkor a hevedereket gyakran flitterekkel, stázissal vagy finomított flitterekkel egészítik ki.
 3. Kettős kivágás. Ebben az esetben a vállak nyitva vannak, és a nyakkivágás eléri a lapátokat, és a következő nyakkivágás alacsonyabb, megközelítőleg az ágyéki területen.
 4. Verseny ing Pontosabban annak utánzása. Itt egy keskeny szövetszalagról beszélünk, amely a lapátok között helyezkedik el. A hátsó rész nyitott.

Van egyfajta kivágás, mint egy fantázia. A tervezők fantasztikus csillag alakú kivágások, vagy az ólomüvegre hasonlítanak. Szintén szokatlan az a nyakkivágás, amely a vállról indul és az ellenkező combhoz ér.

Bármelyik opciót választja, hozzáadhatja bármelyikét a saját ízlésének megfelelő kiegészítőkkel, díszítésekkel. Próbálja ki, kísérletezzen, válassza ki a tökéletes vágást.

Nyitott visszaillesztés

A félénk lányok, vagy a bőrön lévő hiányosságok miatt, a tökéletes pozíciókkal vagy testméretekkel, a tervezők egyformán hatékony modelleket hoztak létre, mind rövid, mind hosszúak, egy csupasz vissza illúzióval.

A különböző formájú fő szövet hátoldalán levő kivágás mélysége és alakja vékony anyaggal van borítva, amely megfelel a bőr színének. A szövetre hímzett szép minták tetováló hatást hoznak létre, és a csipke applikációk elegáns bájt adnak. Érdemes megjegyezni, hogy a meztelen test illúziójával rendelkező modellek hivatalos ünnepségekre alkalmasak.

A modellek előnye, hogy megtartják az ábrát, kiemelve a kép kifinomultságát. A szövetet általában drapéria, strasszok, gyöngyök és más dekorációs lehetőségek egészítik ki. Azt mondhatjuk, hogy a betét használata a bőrtónusban a divatvilág igazi felfedezésévé vált.

7 hasznos tipp

Ha nyitott ruhát szeretnél kapni, javasoljuk, hogy vegye figyelembe a hét nagyon hasznos tippet. Megfigyelésükkel kiválaszthatja a tökéletes ruhát és megmutatja a legerősebb tulajdonságait.

 1. Mint fentebb említettük, tartsd meg a testtartást, és figyelj a hátsó bőr állapotára. Az akne, a kiütések, a bőrpír vagy más kellemetlen jelenségek jelenléte csak egy dologra utal - a nyakkivágás nem a legjobb megoldás. A legjobb, ha először meglátogat egy szépségszalonot, át kell dolgozni a bőr tisztítására, különféle gyógykezelésekre. Szóval vissza lehet állítani.
 2. Értékelje az izmokat. Ne felejtsd vissza - ez a fele a baj. Ha zsírráncokkal van duzzadt, nyilvánvalóan nem hoz létre a kívánt hatást. Látogasson el az edzőterembe, vigye vissza az alakját.Ha nincs idő, akkor megtagadja a vágást, vagy válasszon egy ruhát, amelynek rácsos vagy csipke nyílik vissza.
 3. A cipőnek csak magas sarkúnak kell lennie. Az alacsony platform tönkreteszi a képet. Válasszon zárt cipőt. Ebben az esetben egy enyhén nyitott lábujj megengedett. Ne nyissa ki a sarkokat.
 4. A fehérneműnek össze kell illeszkednie. Semmi sem látható. Egy fehérnemű csík rontja a nyitott hátsó benyomást. A melltartó jobb, ha szilikont vesz fel, vagy a nyakon kötve (ha a ruha magas gallérral rendelkezik). Továbbá vannak speciális csészék, amelyek támogatják a mellkasot, de nincsenek hevedereik. A bátor lányok teljesen elhagyhatják a melltartót.
 5. A frizura jobb választani. Természetesen miért nyissa ki a hátát, ha a hosszú haja mögött még mindig nem lesz látható.
 6. A tartozéknak minimálisnak kell lennie. A kép fő díszítése nyitott hátsó terület. Ezért minden figyelmet rá kell összpontosítani, nem pedig a nagy fülbevalókra, a hatalmas láncokra stb.

A vörös szőnyegen nyitott háttal rendelkező modellek

A nyitott hátsó kép hihetetlenül népszerű a világszínvonalú csillagok körében. Valóban, ezekben a ruhákban elegáns, vonzó kép alakul ki. Ezért nyílt hátsó részekkel az Oscar-bemutatón számos gyönyörű hírességet lehetett találkozni.

Marilyn Monroe

Természetesen a nyitott háttámla nem újdonság az esti ruhák számára. Sok tervező úgy véli, hogy a legszebb felszerelés nyitott hátsó területtel az, ahol a híres Marilyn Monroe gratulált Kennedynek a születésnapján, a megfelelő számot teljesítve.

En Hetteaway

A lenyűgöző példa az En Hetteaway, aki mindenkit szinte teljesen nyitott háttal sújtott, ami majdnem elérte a fenéket. A szépség megmutatja, hogy mennyire törődik magával és megőrzi alakját.

Angelina Jolie

Szintén Angelina Jolie, aki nem fél, hogy kinyitja a hátát, fényesen megvilágított a vörös szőnyegen.

Igen, és helyesen így van, nyilvánvalóan semmi sem szégyellhetne ott - szép, ápolt, okos. A tetoválás természetesen ízlés kérdése.

Riana

Ahogy érted, egy kifinomult és egyedülálló kép létrehozása egy esti ünnepség számára nem nagy probléma. A fő dolog itt nem az, hogy a ruhát túlterheljük felesleges részletekkel, díszítésekkel, az alapokra összpontosítva.

Most a gyönyörű női hátra kell összpontosítania, amelyet ideálisan gyönyörű, drága és fényes szövetek egészítenek ki. A hátat díszítheti csipke, ékszerek. Válasszon ki egy kivágást az esemény jellemzői és a saját bátorsága alapján.

Emlékezz a legfontosabb dologra - ha kinyitod a hátadat, mindent meg kell tartani. Ez azt jelenti, hogy a nyakkivágás, a vágások és egyéb technikák, amelyek kiegészítik az őszinteség és a szexualitás arculatát, kizárták.

Comments
 1. Sofia
  19.08.2015

  Nyitva van az alsó hátsó hátsó részre - ez a kép egy dátumra a szeretettével egy félreeső helyen. Ünnepi alkalmakra azonban ez a ruha túlságosan zsíros lesz.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon.Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok