Esti ruhák

Szexi estélyi ruhák

Szexi estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Vágással
 2. Vissza nyitva
 3. Mély nyakvonal
 4. Kivágásokkal az oldalon
 5. Csipke
 6. Ágynemű stílusa
 7. Ruházat meztelen hatással
 8. Leeresztett vállakkal
 9. Rövid hátsó hátsó

Egy asszony vérében ül a vágy, hogy nőies, csábító és szexi legyen, szükségszerűen szép, és izgatja az embereket szépségével. Mindezekhez egy szép burkolatra van szükség, amely kiemeli a női alak méltóságát. Egy ilyen burkolat, csak egy szexi estélyi ruha.

Vágással

Nyilvánvaló, hogy a kép szexualitása őszinte bemetszést fog adni, amelyen a karcsú lábak lángolnak. Elhelyezkedése csak az ízlésétől függ - az oldalon vagy a központban.

A vágás magassága nem haladhatja meg a szexualitás és a vulgaritás közötti vonalat. Szükségtelenül magas - rontja a gondosan kiválasztott képet, és kényelmetlenséget okoz.

Új ruhát viselve a közelgő ünnepségre, győződjön meg róla, hogy a tükör előtt lecsapja - semmi sem zavarta meg.

Vissza nyitva

A nyitott hátsó rész mindig nyer. Még ha ő is az egyetlen szexuális elem a ruhában, a kép és így szép, nőies és meglehetősen őszinte lesz. Csak egy elem, de mennyire rejtőzik mögötte - egy nyakkivágás, amely az intrigát, a fátyolos meztelenséget, a mágneses és kétértelmű vonzerejét, a kép ellentmondását okozza.

A vágás különböző mélységének és alakjának kiválasztásával más hatás érhető el. A szerény nők számára elég lehet, ha csak a vállakat támasztják alá, és a bátrabb nőknek nem lesz elég nyitott derékuk, és egy másik üregt akarnak a hátoldal alján. A kivágáson kívül a ruha jelen lehet, és egyéb részletek is lehetnek: drapéria, kötözés vagy a heveder áthidalása.

Nincsenek egységes szabályok és tilalmak, amelyek korlátozhatják a nők választását a ruha hosszában. A koktélmodell vagy az esetstílus kiválasztásával korlátozhatja a hosszúságot a térdnél vagy az alatt. A klubba való kiránduláshoz válasszon egy merész ruhát, amelynek nagy nyakkivágása és egy kis hossza van.

A hátoldalon levő kivágás nem szolgál oka a zárt mellkasnak - előfordulhat, hogy mélyre vágott. Megválaszthat egy másik opciót is, amely összekapcsolja a csupasz hátat és a teljesen zárt frontot a nyakig.

A stílusok kiválasztása valóban lenyűgöző. Úgy tűnik, hogy a tervezők felismerték az egyes nők kívánságait a tökéletes ruha kiválasztásában: egyenes, lángolt, szerelt, sima, kombinált és színes.

Mély nyakvonal

A mély nyakkivágás nemcsak szexi, hanem túlságosan divatos ruhát tesz lehetővé. Tehát senki nem fogja vádolni, hogy túlságosan felszabadult vagy, ha ilyen ruhában jelenik meg. Továbbá a vágás mélysége elérheti a napsugárzást.

Ahhoz, hogy egy ilyen felszerelés szerényebb legyen, de nem kevésbé érdekes, a tervezők áttetsző anyagot használnak a nyakkivágás díszítésére.

Ha meredek választani egy rövid ruhát és még alacsony nyakkivágással, akkor ügyeljen arra, hogy kiegészítse képét egy elegáns kabát és zárt cipővel. Ahhoz, hogy a kép ne legyen túlságosan őszinte, válasszon szorosan illeszkedő monokróm modelleket.

A hosszú mellű, régimódi, hosszú vágású ruhákat nem fogják figyelembe venni, valószínűleg soha. Elegáns és diszkrét megjelenés is lehet szexi.

Nem lehet ugyanezt mondani a hosszú, hosszú nyakkivágású ruhákról, amelyekben van egy vonat. Elhaladt a népszerűség csúcsa, és a relevancia fokozatosan csökken.Tehát továbbra is választani kell a ruhát a padlóra vagy a bokaira.

Kivágásokkal az oldalon

A látványos, szexi nyakvonalak mindig divatban maradnak, és bárhol is vannak: az ujjakon, a háton vagy a nyakvonalon. Most már valóságosvá vált, hogy azokat derékra helyezzük. Az oldalsó vágások alakja és mélysége annyira változatos, hogy mind a dühös, mind a felháborító lányok képesek lesznek sikeres modellt választani maguk számára.

Például megnyithatja a teljes derékzónát, egy kis csíkot hagyhat a központban, vagy előnyben részesítheti az ovális nyakvonalat, amely eléri a testtartót. Ha egy őszinte vágás nem tetszik, akkor érdemes figyelni a modellre, ahol a kis oldalsó vágások szexuálisan kombinálódnak egy mély nyakkivágással.

Csipke

Senki sem fog vitatkozni azzal a ténnyel, hogy a legszexisebb, de ugyanakkor nőies, feszes, hosszú csipke ruha. Bár a modell maga is elegáns, de a kép alapos kiválasztást és elemzést igényel.

Bármilyen stílus jól néz ki egy magas lánynál, de az alacsony hölgyek számára jobb, ha farkú ruhákat választanak. Ebben az esetben a mermaid stílus nagyon fontos. Lehetőség van arra, hogy a nyitott képhez hozzárendeljen egy elemet a finomított képhez.

Szorosan illeszkedő ruha legyen a második bőre. Ennek elérése érdekében a tervezők nagyszámú zsákmányt használnak, vagy rugalmas ruhát készítenek. Minden eszköz jó, ha tökéletesen illeszkedő ruhát szeretne létrehozni. A normál fehérnemű itt nem alkalmas, mivel az erősen erősen illeszkedik a szoros szöveten keresztül. De a varrat nélküli fehérnemű méltó választás lesz.

A női csípő jelenléte gyönyörűen megverhető, ha egy piros ruhás ruhát választ.

By the way, a választás a szövet. A nő életkorának növekedésével a súlyosságának növekednie kell. A csipke jól működik a lányok számára, és a vastag kötöttáru vagy trikó jó tiszteletre méltó nők számára.

Ágynemű stílusa

Mivel a modern esti divat már nem érti magát a nőiesség és a szexualitás megnyilvánulása nélkül, a tervezők a divatos nőknek új lehetőségeket kínálnak arra, hogy ezeket a tulajdonságokat egy képen jelenítsék meg. Az újdonság az ágynemű stílusa, amelyet sok hollywoodi filmsztár választott ki az esti ünnepségekre.

Ez az esti viselet stílusa kombinálható csipke felsőrésszel és fűzős bustierrel, amelyek nem szűnnek meg izgatni az embereket. Magabiztos nőnek kell lennie, egyedülálló stílusával és ízlésével kell rendelkeznie ahhoz, hogy a ruhásszekrényében legyen egy vászon stílusú ruha.

A legfontosabb dolog, hogy egyértelműen érezzük a szexualitás és a vulgaritás, az őszinteség és a vulgaritás közötti vonalat. Mindenesetre ne menj át rajta. A kombinált ruha nem alkalmas minden alkalomra, de a szeretett és a kívánt emberrel való szemtől való találkozáshoz nem kell a legjobbat keresni.

Ruházat meztelen hatással

A másik újdonság a meztelen hatás stílusában esti viselet. A koncepció szó szerinti fordítása a meztelenség utánzását jelenti. Az ilyen ruhák megteremtésének titka a különböző textúrák test-, bézs- vagy pasztell színű szövetének megválasztásában rejlik: átlátszótól a közönségesig. Lehet, hogy finom díszítésű, ami általában a női test legérdekesebb részei közé esik.

Próbáljon meg választani egy ruhát, amely beilleszkedik a bőrébe. Ily módon úgy érezheti, hogy meghökkent örökre és erotikus hangulatot érez, de biztosan nem vulgaritás és kihívás. A ruha stílusos meztelen hatásában kifinomult, elegáns, szexi és még elegáns.

Leeresztett vállakkal

Egy másik stílus az estélyi ruhákban észrevétlen maradt, és ezt a vállfüggönyről hívják. A kötelező elem a leeresztett váll. A tavasz megérkezésével az ilyen ruhák sok gyűjteményben jelennek meg, ami a nőknek a nyak és a váll hajlításának kiemelésére szolgál. Ez a stílus a Brigitte Bardot-nak nagyon tetszett.

Rövid hátsó hátsó

Itt jön a legdivatosabb és kifejezőbb ruha - egy rövid szoknya előtt és egy hosszú háttal. Az egész kép érdekes mások számára, mert a gyönyörű lábak kiemelkednek.

Nem minden lány lesz egyformán jól egy ilyen ruhában, mert vannak követelmények az ábrára. Nem lehet hibája, és a lábaknak hosszúnak, karcsúnak és keskenynek kell lenniük a bokában.

Különleges alkalmakkor rövid ruhát viselhet vonattal. Ezért a mellkason és a háton, a csupasz vállakon és a karokon, csillogáson és az elegánsan megengedett mély vágások megengedettek.

Válasszon magának egy estélyi ruhát, amelyben kényelmes és mindig szexi és csábító lesz. De csak győződjön meg róla, hogy figyelembe veszi a divatvilág szakértői által javasolt tanácsokat.

Comments
 1. Svetlana
  27.11.2015

  Azt hiszem, a kép csak szexinek tűnik, ha nincs olyan sok nyitott rész. Ellenkező esetben a kép vulgáris lesz.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok