Esti ruhák

Kék estélyi ruhák

Kék estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. hosszú
 2. rövid
 3. midi
 4. csipkés
 5. Kontraszt kombinálva
 6. cipő
 7. Töltsük fel
 8. manikűr

A kék az ég, az óceán, a mélytenger színe. Mert nem meglepő, hogy sok lány annyira szerette őt, és a tervezők annyira aktívan használnak, amikor egyre több új estélyi mesterművet hoznak létre. A kék estélyi ruha látványosnak látszik, és a megfelelő választás miatt a lány ellenállhatatlan.

hosszú

A kék szín tökéletesen megmutatta magát mindenféle divatos esti stílusban. Biztosan helyettesítheti őket egy fekete ruhával, amely egy extra drámát hoz létre, és ugyanakkor nem mutat a megjelenés szempontjából.

Ahhoz, hogy igazán csodálatos és nemes megjelenésűek legyenek, a tervezők a nyakvonalakat, vágásokat és taftot, szatint vagy selymet használják fő anyagként. A legdivatosabb árnyalatokat azúrkék, az ég kék és a búzavirág kéknek nevezik.

Divatos estélyi ruhák, kék színben, változatos teljesítményűek:

 • klasszikus és szigorú bálterem;
 • sellő;
 • köpeny ruhák;
 • Görög és birodalmi stílus;
 • A sziluett;
 • ujjakkal;
 • őszinte modellek.

Ezekben mindenképpen megfelelőnek tűnnek, függetlenül attól, hogy milyen állapotban és ünnepélyes.

Ne nyúljon le a futószalagról és a félig felszerelt modellekről enyhén lángolt szoknyával és V-nyakkal. Ezek a legjobb módja annak, hogy hangsúlyozzák a színtípust és az ábrát, érdemeikre összpontosítva.

A stiliszták azt javasolják, hogy ne terheljék túl a kék ruhát egy extra díszítéssel, hanem a figyelmet a színre koncentrálják. Mert egy nagyszerű megoldás a gyöngy hímzés, az üveggyöngyök használata, de győződjön meg róla, hogy illeszkednek, vagy a nyakvonalat díszítő strasszok.

Kék estélyi ruhák gyönyörűek a padlón, teljesen vagy részlegesen nyitva.

rövid

Rövid kék ruhákat is bemutatnak különböző stílusokban. A pártok és esküvők számára jobb, ha előnyben részesítjük a szoros illeszkedést, amely tökéletesen leírja az alakodat, és kedvezően játszik drága, kiváló minőségű szövetekkel. Adjunk egy mintát a ruha hangjához, és a kép nyerhető lesz.

midi

Ha valamit rövidebbre akarsz, de félsz a mini-től, akkor az 50-es évekre kialakított, rövidített A-alakú ruha készen áll az Ön számára. Itt a fő elemek a beépített karosszéria és a buja szegély. Ez a szezon megütése, szó szerint létrejött a gálavacsorára.

csipkés

Ügyeljen a csipkére. Ennek a szövetnek a szerkezete a legjobb módon hangsúlyozza a kék árnyalatok előnyeit.

Sőt, a vágás kívánatos, hogy kiválasszon egy egyszerű, aláhúzott gyönyörű rajzot. Így az azúrkék árnyékában vagy az aqua-ban megmutatják, hogy képesek egy nőt kiegészíteni és díszíteni.

Kontraszt kombinálva

A fekete és a kék jól összeolvad. A világhírű tervezők, akik bemutatták az esti ruhák gyűjteményeit, azt mutatják, hogy a ruhák nem tűnnek komorak.

A kék-fekete ruházat egyik fontos előnye, hogy képes hangsúlyozni a haj szépségét barnákban és szőkeekben. Ahhoz, hogy a megjelenés ünnepélyesebb legyen, csak adjunk hozzá egy kis ezüstöt vagy aranyat. És a pártok számára a világos kiegészítők hasznosak lesznek. Például lila tengelykapcsoló vagy piros vékony pánt a derékon.

Sárga nagyon szépnek tűnik kék háttérrel. Az esti ruhákban azonban egy ilyen kombináció meglehetősen nehéz megtalálni.

A fehér gyakran kontrasztként használatos. A felszerelés frissebb, tágasabb, világosabb lesz.

cipő

A kék ruha ideális partnere a cipők és kiegészítők ezüst árnyalatai.Az orrhajók, a szandálok, a kis kézitáska vagy a kuplung kiemelik a kék mélységét, és igazi szépséget is mutatnak. Érdekes, hogy ez a kép nem nevezhető pusztán estének, mert határozottan mindennapi divatban van azok számára, akik mindig és mindenütt látványosak.

Továbbá nem veszít el, ha meztelen színű cipőt választ, vagy inkább a gyöngy árnyalatokat részesíti előnyben. A tervezők egyhangúlag kijelentik, hogy kék ruhát viselni csak azzal a ténnyel lehetséges, hogy kiegészíti és nem fogja figyelmen kívül hagyni a figyelmet.

Az ékszerek közül jobb, ha ezüst vagy finom ékszereket választ. Ünnepélyes estére a természetes kövek kiválasztását ajánljuk, de csak egyetlen színpalettában. A ruhának dominálnia kell, és a díszítések csak kiegészítik. És semmi más.

Töltsük fel

Itt a választás teljesen a tiéd, mert a kék ruha jellemzői lehetővé teszik mind a fényes, mind a diszkrét sminket. Fókuszban a hangulat, vágyak.

Az egyetlen dolog, amit a szakértők tanácsolnak, a szemekre összpontosítani. A feltűnő példa a kitűnő füstös hatás, amely kifejező, csábító megjelenésű, rejtélyes és meztelen szexualitású. Az árnyékok szürke vagy kék, és rúzs és blush - semleges árnyék. Általában jobb, ha elhagyjuk a szokásos rúzsot, és cseréljük ki ragyogással, mert nem fogja elterelni a figyelmet a szemtől, és a szivacs még vonzóbbá teszi.

manikűr

Ami a manikűret illeti, a vezető stylistok sok tippet és ajánlást tartalmaznak. Lényegük azonban egy dologban rejlik - vegye figyelembe a ruha árnyékát és stílusát, és vegye figyelembe annak a rendezvénynek a témáját is, amelyen részt kíván venni.

Ha nem a kísérletek rajongója, akkor a választás egy francia kabát. A klasszikus, amely mindig fontos és igényes. A legfontosabb, hogy itt a ruha árnyéka nem játszik szerepet, mivel a francia manikűr előnyös kombinációja a teljes kék színpaletta. Annak érdekében, hogy egy bizonyos "kiemelkedést" elérjünk az ujjaink hegyén, alkalmazzuk a lakk színét a ruha színében.

A fehér gyöngyház nagyszerű kombinációja a kék ruha sötét árnyalataival, mint az ezüst vagy arany körömlakk. Kiegészítő luxust hoznak létre, ünnepélyesebbé teszik a képet.

Lakk a ruha színében - kompetens és érdekes döntés. Csak vegye fel a hangot, ami nem éri meg. Válasszon valamit, ami 2-3-szor világosabb vagy sötétebb, attól függően, hogy milyen módon kívánja alkalmazni.

A kísérletek szeretője merészen választja a sárga, piros vagy rózsaszín lakkot. Ne feledje, hogy a körmök mellett egy hasonló árnyalatnak kell lennie a képen. Itt jön a segédeszközök, cipők, kézitáskák és így tovább.

Hosszú körmök jelenlétében teljesen lehetséges, hogy ragyogással, mintázattal és strasszokkal kísérletezzünk. Csak ne feszítse túl őket fényes elemekkel, mert ez a kép szenvedhet.

Mint látható, a kék ruha valódi találatot jelent a lányok és a nők millióinak. Ez a szín szinte mindenkinek megfelel, korától függetlenül. Fókuszáljon az alakzatok árnyalataira, hogy megtalálja a tökéletes stílusát és árnyékát.

A meglehetősen egyszerű szabályokat követve egy kellemes képet hoz létre, melynek fő linkje pontosan a kék estélyi ruha lesz.

Comments
 1. Ira
  16.09.2015

  Nagyon szeretem a kék színt. Nem unalmas, és eléggé üzlet. A sokoldalúság nagy dolog. Szeretem fehér ruhát viselni kék ruhában. Vagy arany)

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok