Esti ruhák

Lila estélyi ruhák

Lila estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. A választás titkai
 3. divat
 4. Stílusos kombinációk

A lila szín a bölcsességet, a nyugalmat és a nyugalmat jelképezi. Ezért olyan szellemi, kreatív emberek részesítik előnyben, akik nem szeretik erősen kifejezni érzelmeiket, és valamilyen misztikus természetűek. És ha kellemes és felejthetetlen benyomást szeretne létrehozni egy vállalati estén vagy egy világi recepción, vagy kiemelkedő figurává válik valakinek esküvőjén, akkor győződjön meg róla, hogy lila ruhát visel.

Jellemzők

Ne feledje, hogy mindenkinek saját ruhásszekrényében lila ruhája lehet. Ez egy olyan megoldás, amely megzavarja a modern divat diktátumait. Ez mindig is releváns marad. Valójában ez a szín fő jellemzője.

A gyakorlat azt mutatja, hogy az orgona szinte minden lánynak tökéletes. A megjelenés típusa nem játszik nagy szerepet. A felszerelés arisztokráciát és romantikát ad a képnek. Sokan azt tanácsolják, hogy válasszon selyem ruhákat, mert a szövet lehetővé teszi, hogy a lila színe csillogjon a napsütésben, különböző árnyalatokban játsszon, kiválassza a szürke tömegtől.

Ezek a ruhák jól illeszkednek az alábbi díszítőelemekhez:

 • íjak;
 • tollaslabdák;
 • fodor;
 • szövetek;
 • szatén szalagok;
 • flitterek, strasszok, gyöngyök.

A lila fontos előnye, hogy hangsúlyozza a fiatal szépséget. Ezért javasoljuk, hogy a fiatal szépségek a koktélruhákat lila designban válasszák. Ez fényűző megjelenést teremt. Különösen akkor, ha a sifon vagy a kötöttáru anyagként kerül felhasználásra.

Nem hiszem azonban, hogy csak a fiatalok használhatják ezt a színt.

A kivétel a világos lila szín, amely jobban megfelel a fiatal lányoknak.

A levendula, a könnyű lila és az ibolya színek általában lila színűek, ezért ebben a cikkben mindet megnézzük.

A választás titkai

Természetesen nem mehetsz a boltba, és csak az első ruhát választhatja, mert lila színű.

A választás kérdésének megközelítése kompetens, több tényezőre és árnyalatra kell összpontosítania:

 1. A lila felszerelés a legjobb, ha könnyű anyagokat használ. Ezért a legtöbb tervező könnyű ruhát használ, amikor ilyen ruhákat varr. Ennek eredményeként nőies és gyengéd megjelenés érhető el.
 2. A kis és vékony fiatal hölgyeknek ajánlatos, hogy a lila ruhák modelljeiben figyeljenek a magas derékra. Kívánatos, hogy válasszon ruhát drapériával, és hagyja szabadon a szoknyát. De a hosszú áramló szoknyák éppen ellenkezőleg, elrejthetik az ábrát.
 3. Ez a szín jól tükrözi a tisztességes bőrű szépségeket, bár a legcsodálatosabb képet a cserzett bőr hátterében állítják elő. A sötét hajú barnák és a barna hajú fehérnemű és lila estélyi ruhák mindenképpen megpróbálhatják magukat.
 4. Hangsúlyozni kell, hogy a lila ideális választás vörös hajú és könnyű bőrű lányok számára is, mert nehezen választhatnak sötét tónusokat. Az orgonában nagyszerűek lesznek.
 5. A lila ruha árnyékának megválasztásakor elengedhetetlen, hogy az anyagot az arcra rögzítse. A szín sajátossága olyan, hogy kiemeli a bőrön lévő hiányosságokat. Tehát, ha van, győződjön meg róla, hogy a bőrt rendbe hozza.

divat

Annak ellenére, hogy az orgona színe meglehetősen összetett, érdekesnek tűnik az esti ruhák különböző stílusai és stílusai. A lila ruhák szerény vagy fordítva, luxus képet alkothatnak. Közvetlenül a választott kiegészítőktől, ékszerektől és ékezetektől függ. Ami a hosszúságot illeti, mindez közvetlenül az ízlésétől függ. De figyelembe kell venni azt a tényt, hogy a rövid verziók némileg szintteljesítik a választott szín jelentőségét.

buja

Az érettségi és egyéb ünnepi estek alkalmával a hercegnő vagy az A-sziluett stílusában lévő ruhák megfelelőek lesznek. A választás jobb, ha megáll a lila sötét színein, lila színig. Szóval ki fog állni a tömegből.

A telített szín önmagában gazdag, de a gyöngyök segítségével összpontosíthat a testre, hangsúlyozva a mellkas szépségét, vagy fordítva, válasszon egy modellt egy bolyhos, többrétegű sifon szoknyával, mint a figyelmet a problémás területről.

Az aktuális szezon a gradiens volt. A színek zökkenőmentes átmenete lenyűgöző látvány, melynek köszönhetően biztosan a reflektorfényben marad.

Egyenes vonalak

A lila egyben színe az üzleti hölgyeknek, az üzleti nőknek is. Egy köpenyruhában egyidejűleg egyaránt merev és elegáns, nőies lesz. Kísérletezz különböző árnyalatokkal, próbáld ki a legsötétebbtől a legkönnyebbig.

Ne feledje, hogy a sötét lila variánsok még néhány évet adnak hozzá. Ennek ellensúlyozására a nemesfémeket vagy fényes köveket használjon a díszítéshez.

A romantikusabb ruhák szerelmesei, vagy akár a kifejezetten kifejezett igények figyelembevételével görög stílusban, aszimmetrikus felső vagy alsó résszel kell ellátni a modellt.

csipkés

A finom lila szín jól illeszkedik a csipkéhez. Lehet, hogy a fő szövet hangjában van, vagy kissé más. Érdekesek az áttört applikációk vagy hímzések. A ruhát nem kell teljesen megkötözni, betétekkel, például a csuklón.

hableány

Ha az estélyi ruhák egyenes és rövid stílusai alkalmasak a mindennapi életre, akkor nem lehet egy sellőről szólni. A stílusban buja "farok" van, bár a modern változatban egy hosszú vonat váltja fel.

A változatlan szabály egy csúszós csúcs, de rengeteg lehetőség van a teljesítményére - drapálás, mindenféle dekoráció, egy meztelen test illúziója. A dekoltázs lehet nyitott és zárt ujjakkal vagy vállpántokkal. Egy szó, egy sellőben, a lila színe igazán különleges lehet.

Rövid modellek

Ha az 50-60-as évek stílusában a nyári ünnepekről, klubbuli vagy tematikus estékről beszélünk, érdemes maradni a rövidített modelleken. Minden lila árnyalata megfelelő. Érdemes megjegyezni, hogy a rövid ruhák elsősorban érdekes szoknyák. Ez lehet egy tutu, harang szoknya vagy csak egy bolyhos többrétegű.

Ne veszítse el a mini ruha relevanciáját. A gyönyörű lábakkal rendelkező lányok és homokos figurák biztonságosan viselik őket. Miért rejteget a szépség? A modellek megválasztása sem kevés: drapéria, görög stílusú elemekkel, íjakkal, fodrosokkal és egyéb díszítésekkel.

Ha be akarsz merülni a stílusos napokba, akkor megváltoztathatod az adott idõk ruháinak jellegzetes élénk színeit, hogy gyengéd lila és gyöngyöket használj fényes elemként.

Az elöl rövidített, hátrafelé meghúzódó modellek szokatlan vágással, hosszú vonattal és egyidejűleg nyitott lábakkal csábítanak.

Teljes és terhes

Ha bizonyos problémái vannak a felesleges tömeggel, vagy ha gyermekre számít, de nem akar lemondani a lila színt, akkor előnyben részesítse a görög stílust. Ez a stílus lehetővé teszi, hogy elrejtse az ábra hibáit, valamint a mellkasra fókuszáljon.

Ha a dekoltázási területre szeretne összpontosítani, akkor a legjobb megoldás egy V-alakú nyakkivágás. Ne használjon sok tartozékot, korlátozhatja magát egy széles övre, strasszos szalagra vagy gyönyörű szalagokra.

Stílusos kombinációk

Ha a lila színét a legjobb módon szeretné hangsúlyozni, próbálja meg a következővel kombinálni:

 • lila;
 • levendula;
 • rózsaszín;
 • citrom;
 • őszibarack;
 • fehér;
 • menta;
 • ezüstöt.

A kékével együtt szokatlan színátmenetet hozhat létre.

Néha a ruha az úgynevezett modulációs színeket, az azonos színű árnyalatokat használja. Szóval, lila, lila és levendula látványosan néz ki.

De még mindig leggyakrabban fehér és lila kombinációja látható. Látványosnak tűnik.

A lila ruhában hűvös idő alatt válasszon a megadott színekből álló kardigánokat. Ha a célod szigorú és diszkrét megjelenés, akkor a kabátnak sötétkéknek kell lennie.

A cipők kérdése szintén fontos. A gyakorlatok szerint a szandálok vagy cipők alkalmasak lila ruhákra, de lehetőleg ezüstös árnyalatúak. A PIN-kóddal ellátott arany szandálok nem kevésbé ünnepélyes megjelenést hoznak létre.

Ha nem tetszik a fényes cipő, ne válassza a szürke, fehér, bézs vagy acél cipőt.

Mint látható, az eredeti lila estélyi ruha kiváló választás lehet a vállalati pártok, születésnapi partik vagy akár esküvők számára. Természetesen nem a menyasszony szerepében, hanem barátnőjeként. Bár senki nem tiltja meg, hogy kísérletezzen, még esküvői ruhákkal is, játszani árnyalatokon. A lila színnek ki kell egészítenie magát, és nem kell meghatározó szerepet játszania.

Miután kiválasztotta a megfelelő árnyalatot, egészítse ki rózsaszín vagy mély-lila árnyalatokkal. Az ilyen megoldásokat nem használják a mindennapi életben, ami azt jelenti, hogy felejthetetlen benyomást hagyhat másokra. És több mint pozitív.

Comments
 1. Tatiana
  29.07.2015

  A lila ruhák nagyon szépek és szépek tavasszal. Ezek hasonlítanak egy igazi lila, különösen, ha a szövet moduláció.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok