Esti ruhák

Esti ruhák a 201-es promócióhoz

Esti ruhák a 201-es promócióhoz

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Szín és textúra
 2. hosszú
 3. midi
 4. rövid
 5. Ujjakkal
 6. Retro ruhák
 7. Backless Prom Dresses

A diplomások és anyjaik nagy figyelmet szentelnek a ruha választásának. Végtére is, ez egy hihetetlenül fontos esemény az életükben, egy alkalom arra, hogy utoljára megmutassák a dicsőségüket az osztálytársak és az osztálytársak előtt. Tehát mi is szerepel a prom ruha ruházatában? Próbáljuk meg kitalálni.

Szín és textúra

Számos divatbemutatót tanulmányozva egy különálló vélemény alakult ki - minden estélyi ruhát az érettségi számára úgy terveztek, hogy a fiatal hölgyet szépítse, hangsúlyozza az életkorát, valamint a fiatal test szépségét.

Ugyanakkor a divattervezők egyhangúlag kijelentik, hogy az új szezonban tabu van fényes anyagokra, túlságosan buja szoknyákra és gazdag díszítésre, ami túlságosan nagy figyelmet szentel. De nem hiszem, a ruha nem köteles legyen szerény és láthatatlan, a vágás legegyszerűbb változatával. Bár még ez a lehetőség is létezik, ha képes lesz arra, hogy szakszerűen vegye fel az ékszereket.

A szakértői becslések szerint a jelenlegi szezon legsikeresebb árnyalatai az érettségi ruhák számára:

 • Bor árnyalatok;
 • A teljes tartomány pasztell árnyalatai;
 • kék;
 • fehér;
 • szürke;
 • fekete;
 • Turquoise.

Próbáljon meg létrehozni a visszafogottság képét, elkerülje a túlságosan őszinte vágásokat, a nyakkivágást, még akkor is, ha van valami, amit a barátaidnak is meg kell bánni. Fókuszáljon, például a nyitott hátsó, átlátszó betétek, rétegezés, eredeti díszítés, érdekes részletek.

Szövetek - kivételesen könnyű, tágasak, áramló textúra, csipke díszítés, kontrasztos nyomatok. Mindez egy büszkeséget fog csinálni a fényes borssal.

Vegye figyelembe a bársonyot is. Mindig divatban volt, de most úgy tűnik, visszatért a népszerűség csúcsához.

A bársony egy fiatal lánytól egy felnőtt, magabiztos és céltudatos embert hoz létre, aki nem rendelkezik a gyermeki ártatlanság varázsaival. Nem az, hogy hogyan szeretné megnézni az érettségi bulit? A tartozékokkal kapcsolatban számos bársony cipő található. Ifjúság, eredeti, különböző árnyalatokkal játszható.

hosszú

Több rendkívül vonzó stílust emelünk ki, amelyek nagyon hasznosnak bizonyulnak az érettségi fél számára:

 1. Sziluettjét hal. Nem lesz nagyon kényelmes táncolni benne, de a klasszikus érettségi ruhák hátterében jelentősen kitűnő.
 2. Modell amerikai karfával.
 3. Póló modellek a padlóra. Ez minden bizonnyal látványos ruha, amely tökéletesen hangsúlyozza a fiatal lányok szépségét. A kép gyengéd és ugyanakkor merész. Jobb, ha szilárd cipővel, cipzárral ellátott pálcával rendelkező tengelykapcsolót választunk, és a frizurát szabályozott, hanyag fürtökké alakítjuk.
 4. A tetején egy többrétegű szoknya vagy egyenes. Ez a felszerelés nem lesz kevésbé látványos.

Győződjön meg róla, hogy kiegészíti a ruháját érdekes, néha akár könnyed ékszerekkel, és a haját kissé véletlenszerűen lehet elhelyezni.

Koktél a padlóra

A koktélruhák áramló szövetpadlóban hozzák létre a kívánt romantikus megjelenést, ami megfelelő az érettségi fél számára. A legjobb stílusok a Birodalom és a görög fényárnyalatok. Díszített fűző, hímzéssel, gyönyörű övvel és enyhén lángolt szoknyával.

Az egyik váll ruha is sikeres.

Ragasztott ruha

De a vékony szövetek előjogok, és néha valódi üdvösség a nagyon vékony lányok számára. Az anyag a könnyűség, a meglepő könnyűség bizonyos hatását hozza létre, ugyanakkor növeli a hangerőt.Továbbá, a szövet elrejti a vékony lábakat, a vékony derékra fókuszál, még akkor is, ha a természet nem jutalmazott kifejezett hajlításokkal. Az alak nőibbé és vonzóbbá válik.

Az iskolai vagy egyetemi diploma megszerzése alkalmából ünnepélyes estékre ajánlott egy fényes vagy látványos, lenyűgöző ruhát választani. Meghatározzák a szükséges hangulatot és kiegészítik a gyönyörű szelíd képet.

Etno stílusú

Ha etnóstílusú rajongó vagy, akkor nagyon szerencsés vagy, mert ez a szezon nagy hangsúlyt fektetett az etnikai motívumokra. A nőiesség és a retro kombinációja lehetővé teszi, hogy valami rendkívüli, eredeti képet hozzon létre a diplomások képeivel. Kiváló megoldás azok számára, akik az általános hátteret kívánják kiemelni.

Azok a lányok, akik valami különlegeset akarnak, de az íze nem teszi lehetővé, hogy viseljen egy mini vagy egy őszinte ruhát, figyeljen a modellre egy csíkkal. Jobb, ha kicsi és ellentétes a ruha fő színével.

Nem szükséges, hogy a prom ruhák monotonak legyenek. Jól bevált modellek fényes nyomtatással.

A párizsi divathéten Rami Kadi estélyi ruháinak izzó elemekkel történő gyűjteménye váratlan volt. A ruhákon hímzett pókok vannak, amelyek sötétben néznek ki édes és ártalmatlan szentjánosbogarak. Egy eredeti, promóciós ruhát nehéz megtalálni.

midi

Ebben a szezonban nagyon érdekes döntés született egy midi A-silhouette prom ruha vagy köpeny formájában.

Gondoljunk rá, ez egy elég merész kép, amely egy magas lánynak felel meg. Mindaddig, amíg a középső elrejti a növekedést.

Az egyenes stílusú midi hossz kiegészíthető az eredeti basky-val. Ez adja a rejtély, a mesésség képét, de nem teszi lehetővé, hogy túl komoly és szigorú legyen. Ebben biztosan különlegesnek érzi magát, és minden bizonnyal kiemelkedik az általános háttérrel szemben.

Egy másik alternatíva egy rövid rövidített elülső ruha a háton.

rövid

Rövid modell kiválasztásakor az A-vonal sziluettjét, a szoknyát, a szoknyát tartalmazó modellt, a léggömböt vagy a bébiruhát kell figyelni, és természetesen a klasszikus ruhafestést.

Egy rövid, bolyhos szoknyával rendelkező ruha díszíti a lányokat.

Ujjakkal

Ha van elég buja alakja és nagy formája, figyeljen az ujjú ruhára. V-nyak vagy zárt dekoltázs, fogasok vagy fogantyúk lehetségesek.

Az átlátható ujjak a legdivatosabb ruhák listáján találhatók, így nyugodtan használhatja ezt az opciót. A teljes vállak elrejtéséhez mutasd meg a gyönyörű melledet, és egy észrevehető és elegáns képet készítsen, ruhát és különálló átlátszó ujjakat helyezzen el, és csatlakoztassa őket a nyakába egy bross vagy divatos gallérral.

Retro ruhák

Két évvel ezelőtt a retro stílus egy nagy jelet hagyott a prom divat világában. De ez az év megmutatta, hogy ez a tendencia továbbra is releváns és új életet él.

Az ilyen formájú ruháknak figyelmet kell fordítaniuk a diplomásokra és szeretett anyjaikra.

Képzeld el, hogy milyen csodálatra méltó lesz, amikor látja a saját lányát abban a képben, amelyben ő maga is „felüdült” az érettségi idején. Bolyhos szoknya, számos minta, pöttyös, magas haj. Mit mondjak, nosztalgia. A retro stílus hatásának eléréséhez nem szükséges kiválasztani egy adott színtartományt.

Backless Prom Dresses

Közvetlenül megjegyezzük, hogy a hosszú vagy rövid ruhák, amelyek fő eleme egy nyitott csupasz hát, nem nézhetik kedvezően minden lányt.

Ahogy a gyakorlat megmutatja, a hátsó rész kioldásának legnagyobb hatása hosszú ruha kiválasztásakor érhető el. A hátsó és a mellkas egyidejű megjelenítése, csak kövesse az intézkedést.

A hátsó területet csíkozás, fényes szalagok, széles keresztkötésű hevederek vagy láncformátum díszíti. Kiegészítse a nyakot egy ezüst vagy arany díszével.

Győződjön meg róla, hogy a háta jól néz ki, egyenesen megtartja, különben egyszerűen elpusztítja az ilyen ruházat által létrehozott fő hatást.

Ne feledje, hogy ez a te napod, ami azt jelenti, hogy mindennek az kell lennie. Természetesen ne feledkezzünk meg arról, hogy mit értünk az intézkedésről és a felelősségről, amit a bálba szállsz.

Ami a ruha választását illeti, majd az ízlésére, az alakjára, valamint a fő kritériumra összpontosít - a kényelem. Nem valószínű, hogy emlékezni fog arra, hogy az érettségi egy nap, amikor egy fűző egy egész napot nyomott meg, vagy a hátán zuhant. Ne feledje, hogy a túl szűk szoknya nem teszi lehetővé, hogy szabadon táncoljon, így választhat egy másik ruhát a táncparkettre.

Comments
 1. Lena
  20.09.2015

  A legmegfelelőbb nekem a 11. és 12. ruhák a végétől. Csipke nagyszerű érettségi.

 2. Alina
  17.09.2015

  Mindazonáltal a báli ruhanek hosszúnak kell lennie, és nyitott háttal kell lennie.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok