Esti ruhák

Zöld estélyi ruhák

Zöld estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Színes funkciók
 2. Hogyan válasszuk ki a színt és az árnyalatokat?
 3. Töltsük fel
 4. divat
 5. dekoráció

A ruha színe olyan szokatlan lehet, hogy még a tartozékok is feleslegesek és feleslegesek. Az egyik ilyen szín zöld, még estélyi ruhában is sikeresnek találja.

Színes funkciók

Vannak olyan színek, amelyek a titokzatos, bájos és különleges meghatározás alá tartoznak. Valójában kevesen vannak, egyikük zöld. Nem elég azt mondani, hogy vonzó és elegáns. A zöld az a szín, amely az eső után a májusi fű tisztaságát, megújulását, ifjúságát és frissességét szimbolizálja. Még az emberi szem számára is a zöld szín a legkellemesebb, és jellemzői a leginkább pozitívak. Ez a leginkább nyugodt és kiegyensúlyozott szín, amely az idegrendszer számára a legmegfelelőbb.

A ruházat zöld színei előnyösek a nyitott, magabiztos lányoknál, akiket erős temperamentum és kiegyensúlyozott viselkedés jellemez. Mindez csak a zöld estélyi ruhában lévő lányra nézve érthető. A zöld ruhában való kényelem megtapasztalása olyan személy számára lehetséges, aki nagyon erős belső energiával rendelkezik, és hajlandó elfogadni a személyes változásokat.

Hogyan válasszuk ki a színt és az árnyalatokat?

Nehéz lesz meghatározni a lányok típusát, akikkel a zöld ruhát ellenjavallták. A szín sokoldalúságával foglalkozunk, amely minden más árnyalattal kombinálható. Ugyanakkor sok árnyalat jelenléte jellemzi, melynek választását a haj befolyásolja. Igen, igen, a haj színétől kezdve el kell kezdeni, kiválasztva egy zöld ruhát.

 1. Barna hajú és barnák, amelyek hajának mély és gazdag színe van, világos zöld ruhában fognak kinézni. Ez árnyékolja a hajait, és nem egyesül velük.
 2. A szőke, a világos vagy akár sötétzöld lesz a jó választás.
 3. A sötét és sötét bőrszín kedvezően fokozza a zöld árnyalatot, beleértve a tengeri hullámot.
 4. A világos bőrű nők esetében azonban a fiatal tavaszi zöldek színe fényes ruhája csak tovább erősítheti a bőr könnyedségét.

Töltsük fel

A kép kialakításakor, amelyben a fő elem zöld ruha, a sminket nem szabad figyelmen kívül hagyni, és elutasítóan kezelni. A zöld szín hangsúlyozza a megjelenés hiányát.

Ha egy este ki van tervezve, akkor csak nagyon világos és mérsékelten fényes make-up lehet. Ellenkező esetben az arca földes színárnyalatot szerez, és azt is gondolja, hogy rosszul érzed magad. A meleg tónusok, a tengeri motívumok és a hűvös árnyalatok jó választás. A tompa színek legkisebb félelmének jelenlétében azonnal és feltétel nélkül el kell utasítania.

divat

A helyesen választott zöld színű ruházat jó alkalom lesz minden alkalomra: érettségi, éttermi látogatás, első randi, bármilyen társadalmi esemény. Sötétzöld színek várják az üzleti és munkaruhát.

Ruha a padlóra

Bármilyen zöld estélyi ruhában rövid és hosszú lehetőségek állnak rendelkezésre. Nyárra - egy rövid ruhát, egy hivatalos fogadásra, pártra vagy ünnepségre - egy hosszú zöld ruhát.

Hosszú szoknyában gyakran csodálatos sifon, sima szatén, mágikus organza. Minden opció szép és szokatlan lesz:

 • a "hercegnő" sziluettje fantasztikus hősnő lesz;
 • a hableány ruha meg fogja vallani mindazokat, akik minden vonalban megmaradnak;
 • a padló hossza magas derék és nagy vágások - a királyi választás;
 • egy hosszú, áramló ruha, amely nyitott háttal rendelkezik, hihetetlen képet teremt a szépségében.

Annak érdekében, hogy ne lerombolja a tökéletesen illeszkedő ruhát a padlóra, kövesse néhány szabályt, és akkor biztosan ellenállhatatlan lesz.

Tartsa be a három szín szabályát. A gyakorlatban ez a szabály a következő változatban alkalmazható: zöld, egyenes ruha, fekete keskeny öv, diszkrét cipő és sárga vagy ezüst ékszer.

Az esti zöld ruha a hátán és a fekete csipke díszítésnél nem kevésbé lenyűgöző.

Egy színnel, különböző árnyalatokkal teheted meg, de hideg vagy meleg árnyalatokat kell választanod. A keverés nem ajánlott. A zöld estélyi ruha és a bolero kombinációja csak akkor engedélyezett, ha ezek a részletek színekben vannak kombinálva.

Csipke felszerelés

A csipke és áttört alkalmazások értékesíthetetlen anyagot jelentenek a tervezők számára. Különösen azért, mert jól néz ki, mint egy egész vászon, és különálló lapként. Ugyanakkor különböző típusú áttört minták is jól össze vannak szerelve. És a strasszok csak nemes szelíd anyagot adnak.

Mivel a csipke maga egy dísz, egy ilyen ruha, és még zöld is, egyáltalán nem igényel semmilyen dísztárgyat. Vegyünk egy fekete tengelykapcsolót, és válasszuk a csinos csapokat.

Egyes tervezők merész lépéseket tesznek, amelyek összeegyeztethetetlenek, és eredeti ruhákat hoznak létre, mint például estélyi ruha, amely különböző ruhadarabok felét foglalja magában. Finom csipke és vastag szövet jellemzi a szerénységet és őszinteséget.

A padlón lévő minden ruha, zöld színben, vitathatatlanul elegáns, nőies és elegáns lehetőség az estélyi ruhában. Igen, és ha szükséges, elrejti a lábak hiányosságait, ha van ilyen. Itt még a sarok jelenléte sem szükséges - a sziluett és így tovább bővül.

Modellek mini és midi

A zöld ruhák rövid változatai lehetővé teszik a lábak bemutatását, kiemelve barnaságukat, karcsúságukat és tökéletes bőrállapotukat. A modellek közötti különbség a rövid szoknya pompájában vagy egyenes vágásában, a test alakjában és a hevederek teljesítményének változásaiban rejthető.

A zöld szatén és a rövid vágás releváns lesz a koszorúslány számára, vagy egy koktélparti látogatásra.

A rendet egy fekete, szürke vagy fehér árnyalatú öltözék viselt. Zöld színben egy ilyen ruha új, szokatlan és fényes lesz.

A menta minden árnyalata, amely még smaragd-türkizben is elfér, tökéletesen alkalmas egy öltözőre, és hozzáadható a baszkhoz.

A nyílt vállak könnyű és áramló szövetekkel kombinálva lenyűgöző hatást gyakorolnak másokra. Az ilyen modellek a meleg bőrszínt hangsúlyozzák, ami ellentétben áll a ruhát magában foglaló vászon hűvös frissességével.

A zöld koktél ruhák választéka nem meglepő és zavaros, mivel nagyon alkalmasak informális találkozókra. A szövetek megválasztásában kevés korlátozás áll rendelkezésre: selyem, könnyű sifon, csipke elemekkel díszítve. A díszítő elemek esetében a korlátozás csak a tervezők képzeletét, valamint az űrlapot, a nyakkivágást, az ujjakat és a hosszúságot jelenti.

A zöld szín nem olyan egyszerű, látványosnak és előnyösnek tűnik, csak egy jól átgondolt sziluettjével.

Nyári modellek

A zöld szín általánossága ellenére sokan nem hivatalosnak tekintik, és csak a repülési adatokra vonatkoznak. A virágminták, az összetett absztrakt nyomtatványok, a nemzeti témák, a színjáték és a zöld és más színek kombinálásának érdekes változatai itt relevánsak.

A nyári öltözék kiválasztásánál a zöld szerelmesei nem korlátozódnak a következőkre: ruha-ruházat, egy jól illeszkedő mini ruha, egy ingyenes ruha-tunika.

A nyári változathoz nem szükséges tiszta zöld színt választani. A smaragd, a menta, a zöld alma és a celadon minden árnyéka minden évszakban releváns.Mindegyikük összhangban van az ékszerekkel.

A kép unalmassága és a zöld színe semmiképpen sem kapcsolódik egymáshoz, a tervezők itt mindent megtettek, gyönyörű darabokat, eredeti befejezéseket és szokatlan vágásokat adtak a modellekhez.

Mint tudják, a hideg árnyalatok vékonyak, de azért, mert egy teljes lány szekrénye egyszerűen nem létezik zöld nélkül.

dekoráció

Ha a ruha zöld színű, akkor már elegáns, visszafogott és elegáns. Legalábbis pontosan így néz ki Elie Saab estélyi ruhája, egy olyan tervező, akinek sikerült új színt adnia a zöld színnek. A kollekciónak sok sikeres lehetősége van, de nagyon kevesen képesek lerombolni a lenyűgözött pillantást egy zöld ruhából egy ragyogó díszítéssel, amely az anyagban szétszórva.

A díszítő ruhákban a hímzés népszerűségének évszázados mérföldköve, ahol kontrasztot hoztak létre a kék és a vörös szálak segítségével, már elment. Ha a fő színe zöld, akkor a legjobb megoldás a hímzés létrehozására fényes szálak.

Rhinestones, gyöngyök, flitterek, csipke és virágalkalmazás is jól néz ki zöld háttéren. Ebben a szezonban a vállpántos, színes kövek és a vállpánt, amely egy váll fölött dobott, nem szerény népszerűségre tett szert. Hát, ahol eredetiség nélkül? Esetünkben különböző hosszúságú játékokat játszhatsz, amelyek egy modellben vannak kombinálva: egy rövid, hosszú vonattal rendelkező ruha.

A színek kombinációjával sikeresen játszhat: fekete-zöld, fehér-zöld és más, hasonlóan merész kombinációk.

Mivel a zöld estélyi ruha már egy nő dísze, nem kell sok kiegészítésként kiegészíteni. Ellenkező esetben az ékszerek kiválasztásakor össze kell hasonlítani a természettel: ha a színek ilyen kombinációja jelen van a természeti környezetben, akkor lehet a képben.

Comments
 1. Lena
  17.08.2015

  A smaragd zöld a legszebb. Nagyon sok dolog van ennek a színnek, de még mindig nem unatkozik!

 2. Sofia
  31.07.2015

  Az első ruha és ruha, színátmenetekkel a leglátványosabb. Nem utasítanám el ilyeneket.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok