Esti ruhák

Esti ruhák nőknek 50 év

Esti ruhák nőknek 50 év

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Mit kell mondani nem
 2. Stílus kiválasztása
 3. hossz
 4. szövet
 5. szín
 6. tartozékok

A női szépség esetében nincs korlát és korhatár. Tehát 50 év múlva minden nő meg akarja nézni, hogy a férfiak megforduljanak és szerelmesek legyenek egyedül a sziluettjébe. Ezt a cikket a jelen cikkben ismertetjük.

Mit kell mondani nem

Ötven nem kritikus kor, amikor már elfelejtheted a viharos ifjúságodat és ülsz egy hintaszékben, hogy meleg zoknit kötj az unokáidnak. Bármilyen korban is meg kell néznie a lenyűgöző látványt. Csak néhányat kell figyelembe venni, de:

 1. 50 év múlva már nem kell viselni egy ragyogó, fényes és rövid ruhát, bár a tervezők ezt nem gondolják. Ha nem vagy olyan bátor, akkor hagyd őket 20 éves hölgyek számára.
 2. A fodros, floures, drapéria és különböző íjak szintén nagyon veszélyesek. Mindez vonatkozik az olcsó és vulgáris dekorációra.
 3. A tilalom alatt csillogó és strasszos, ami még egy jó kép is visszavonhatatlanul elrontja. Ha ragyogni akarsz, akkor hagyd, hogy egy kuplungban vagy drágakövekben legyen.

De az eredeti drapéria a nyakon, a mellkason egy sekély egyszerű vágás, a derékon egy kis shuttlecock, vagy a nyakkivágás körül - mindegyiknek joga van egy stílusos nő szekrényében létezni. Classic vonzza a divattervezőket, akik estélyi ruhákat hoznak létre 50 éves hölgyek számára.

Stílus kiválasztása

Amikor kiválasztunk egy olyan stílust, ami tetszik neked, kérdezd meg magadtól: egy hölgy számára ez a ruha alkalmas lehet. Negatív válasz esetén hagyja ugyanazon a helyen lógni. Az esti megjelenéshez tartozó összes ruhának tömör stílusa van - ez egyesíti őket egymás között.

Leggyakrabban egyenes stílusok és félig felszerelt sziluettek vannak. Itt nem talál szexuális és őszinte elemeket (csupasz hát, mély vágások és vágások), és nem kell ilyen komoly korban, bár egyes esetekben kivételek is lehetnek.

A főbb mérföldkő, amire szüksége van az alak típusának megadásához.

 1. A homokórahoz hasonló számmal (kifejezett derék, keskeny váll és csípő) egy kicsit illeszkedő stílusokat kell választania egy vágott hajóval.
 2. Az ilyen korú nőknél a leggyakoribb a „körte”, amikor a csípő szélesebb, mint a vállak. Itt segít a bővülő szegély, a bolyhos ujjak és a sekély nyakkivágás.
 3. A keskeny csípő és a széles váll kényszeríti a trapéz alakú ruhákat. A széles vállakat simítják, és a hangsúlyt a csípőre és a lábakra alakítják. A széles pántok tökéletesek lesznek a kéz és a nyakkivágás tökéletes bőrének jelenlétében. A ruha alacsony deréka szintén hozzáadja a csípő kívánt mennyiségét.
 4. A téglalap alakú alak (amikor a derék nem fejeződik ki) az oka annak, hogy válasszon egy ruhát egy övvel.
 5. Az "alma" alakja jól néz ki egyenes ruhában.

Az összeragasztott szegélyek, a hosszú ujjú és a bőséges díszítés hatékonyan elfedik a teljességet.

Ami a csúcsot illeti, annyira sok nő kezdett választani egy bodice-bandát, amelyet a leghosszabb hosszú ruha tartalmaz. De a keskeny pántok furcsa kép egy nő számára.

hossz

A hossz tekintetében három lehetőség van:

 • a padlóra;
 • midi;
 • középső borjú.

szövet

Ami az anyagot illeti, jobb, ha jól meghatározott textúra van:

 • gazdag brokát
 • nagy csipke;
 • titokzatos bársony;
 • selyem, szatén, ha a ruhát a nyárra választják.

Az íves formákban az atlasznak nincs jelentősége, mivel csak fontot ad.

szín

Természetesen vannak a színválasztás korlátozásai, de nem olyan komolyak és jelentősek, hogy ne féljetek.Minden nyugodt, mély kifejező árnyalattal lehet ruhákban.

Sötét, de enyhén világosított árnyalatok közül választhat: a csokoládé, a smaragd, a zafír, a bézs és a homok színe. Megengedett színek széles választékában még sötét színű is lehet.

A rózsaszín veszélyes és szeszélyes szín, amely kiszámíthatatlanul viselkedik a nő testén. A tearózsa, a poros rózsaszín és bézs-rózsaszín árnyalat színe nagyon jó és nagyon jól fog kinézni. Mit nem lehet mondani a puszta rózsaszín és még a gyermek színéről. Arisztokratikus és szilárd felszerelés esetén ez egyáltalán nem lehetséges.

A zöld és a lila már évekig öregedhet, így minden felelősséggel válassza ki a megfelelő árnyalatot.

A nyomat egy olyan luxus, amely megengedett és még ajánlott, ha alkalmi megjelenést formál. Egy gyengén kifejezett sejt, széles sáv, nagy, de nem fényes, de meglehetősen nyüzsgő virágok - egy 50 éves korú nő megengedheti magának.

tartozékok

Nem is szükséges, hogy túlságosan lenyűgözjenek az 50 éves tartozékok. Elég lesz egy kis kézitáska és laconikus hajók felvétele.

Az ékszereknek rendkívül dráganak és magas színvonalúnak kell lenniük. Ideális megoldás nemesfémből és kövekből készült ékszerek. Lehet, hogy szerények, mint például egy gyöngyszem vagy puzeta. Bármely nőnek kísértése, hogy egyszerre minden legszebbet viseljen, de nem éri meg.

Nincs értékes ékszerek? Sok más tartozék van, amely alkalmas egy estélyi ruha - miniatűr sapka, öv, kesztyű. A lovaglás extravagancia szolgál majd bundában.

Frizura - ez minden bizonnyal megmenti a helyzetet, és véget vet a kép kialakulásának. Nem kell többlépcsős, nehéz és terjedelmes szerkezeteket építeni a fejen. A kissé összegyűlt és enyhén lehulló, félig hullámos zárak nehézséget jelentenek egy ideális változatra. Rövid haj? Gyakorolja a stílust és nézze meg a „hideg hullám” típusát, amely a 20-as évek óta jött vissza hozzánk.

Comments
 1. 2017. november 26.-VASIL.
  26.11.2017

  Milyen ruhát szeretsz, és ezt viselni! Megteszem, amit akarok! Mindannyian öregszünk! Szép, hogy öreg életet éljünk!

 2. Veranika
  30.11.2016

  Gondoljunk csak 50-re, láttam egy nagyi-mamutat 80 éves Moszkvában, mindnyájan nyomatokban, rózsaszín ashén hajban, egy ruha a padlón, és olyan jól megy.

 3. Nick
  27.08.2015

  A sportnak köszönhetően sok 50 éves korosztály esélyt ad a 30 éveseknek. Például megengedem magamnak, hogy még nyitott ruhát viseljek.

 4. Tatiana
  11.08.2015

  Igen, az életkor nem akadálya, amikor a lélek fiatal, és a karakter megköveteli, hogy menjen előre, nem számít.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok