Ruházat és cipő lányoknak

Szoknyák a lányok számára

Szoknyák a lányok számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. A tánc formája
  2. Kanyargós modellek
  3. Komplett fürdőruhával

Miután úgy döntött, hogy beírja a gyereket egy táncklubba, a szülőknek a megfelelő ruhákat kell választaniuk a gyakorlathoz. Minden tánctípusnak megvan a maga követelménye a ruházatra, de minden felszerelésnek kényelmesnek, funkcionálisnak és stílusosnak kell lennie.

Ha a szoknya kényelmetlen vagy nem alkalmas a méretre, megakadályozhatja a gyermek gyakorlását és elriasztja a táncot.

Ezért különös figyelmet kell fordítani a táncos szoknyák kiválasztására. Leggyakrabban a szoknyák varrótól vásárolnak vagy rendelnek, de sok anya saját kezével varrja az ilyen szoknyákat.

A tánc formája

bálterem

A bálterem táncra szánt gyermek szoknyák különbözőek, mert az ilyen táncok szabványos és latin nyelvűek. A standard varratok hosszúak és bolyhosak. Ezek általában lángolt szoknyák, bár a szoknya-évek, a szoros csípő és a varrott ékek miatt lefelé nyúlik. Ezeknek a szoknyáknak a szövetét egyetlen színben használják, de a szegély kontrasztos színnel díszíthető.

A latin varráshoz közepes hosszúságú és a térd fölötti szoknya. Különleges vonzerejük van a fényes dekoráció miatt, amelyet gyakran aszimmetrikus aljzat, vágások és fodros díszítés jellemez. Ezeket a szoknyákat világos, élénk színekből készült szövetből varrják.

sport

Az ilyen típusú táncokhoz használt szoknyáknak szabadnak kell lenniük, és nem szabad zavarniuk a különböző gyakorlatokat. Leggyakrabban a fél napsütést vagy a napsütést képviselik. Az ilyen szoknyákat rugalmas szövetekből varrják, de könnyen áttetsző anyagokból készülhetnek.

Hagyományosan ezek a szoknyák egyrétegűek, de bolyhos modellek is vannak több réteggel. Rugalmas szalagon lehetnek, vagy egy kis övük van, de vannak modellek is.

keleti

Az ilyen táncok gyermek szoknyáit gazdag díszítésű légtermékek képviselik. Könnyű anyagok, amelyek szépen lefelé áramolhatnak, például a sifon vagy a selyem, a szabásukhoz használatosak. Ezek általában áttetsző vagy átlátszó szövetek, de ha az anyag áttetsző, akkor a szoknya gyakran többrétegű.

Ezek a szoknyák hímzett övvel, fodros és más díszítéssel vannak díszítve.

Kanyargós modellek

A táncórákhoz használt szoknyák nagy részét főként vágásuk biztosítja. A szoknyák többségét a „nap”, a „fél nap” és a „csomag” stílusok képviselik. Ezek buja szoknyák, amelyek nem akadályozzák a mozgást, és nem zavarják a különböző táncgyakorlatokat.

Néhány szoknyában a térfogat hozzáadása a szövet többrétegének és a merev tüll petticoatnak köszönhető. Szintén a szoknyák egyedi modelljeiben a pompa is alkalmazható, mind a nagy, mind a kis hajtásoknál.

Komplett fürdőruhával

A táncos szoknya általában feszes felsőrésszel van viselve, és a legnépszerűbb változata a fürdőruhát képviseli. Valóban, a fürdőruha nagyon gyakran szerepel a torna, a koreográfia és a tánc felszerelésében. Általában egy hosszú ujjú modell, egy kerek nyakkivágás és a hátán egy mély vykat képviseli. Az ilyen fürdőruha anyagát főleg gyapot választják, kis mennyiségű elasztán hozzáadásával, mert egy ilyen táncruhában a lány bőrét lélegzi.

Vannak olyan modellek, amelyekben a szoknya a fürdőruhához van varrva - kényelmesebbek.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok