Baseball sapkák

Bőr baseball sapkák

Bőr baseball sapkák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők
  2. Modellek és fajták
  3. dekoráció
  4. Színes megoldások
  5. Mit kell viselni?

Jellemzők

A sapka fő megkülönböztető jellemzője a visor. Idővel ez a tétel sok modellt kölcsönzött, amelyeket hagyományosan varrónál varrtak le. A legújabb divatgyűjteményekben a sapka erős pozícióba került, eltolva a konzervatív kalapokat és a banális kötött bereteket és sapkákat.

A bőrmodellek trendje, amely nem csak kiegészíti a divatos képet, hanem a fő stílusos akcentus is. A bőr praktikus időjárásálló anyag és esztétikus megoldás az elegáns íjak számára. A bőr frizura kiemeli a szőrme nemességét, bonyolult kombinációkat ad a farmer és a velúr számára, helyesen helyezi el az ékezeteket a ketrecbe és más nyomatokba.

Modellek és fajták

Az őszi-téli kollekciókban a 2016-2017-es sapkák sokféle stílusban, dekoratív kivitelben, stílusirányban kerülnek bemutatásra. A sapka grafikus sziluettje, amely a férfiak katonai egyenruháiban gyökerezik, és a bőr nemes szerkezete, a modellek piszkosak, eredetiek, emlékezetesek.

Szőrme

A bőrkabátok téli modelljeire a szőrszálas fox, a nyérc vagy a nyúl releváns. A kalapok egyes részei szőrméből készülnek, például sportos stílusban (afgán, ushanka, pilóta) található fülfülek.

A szőrme pomponnal díszített jockey sapka divatos kiegészítő lesz a szekrényében. A szőrszálakat is használják a szegélyben, ami a nőknek a modellek számára sokkal nyugodtabb klasszikus képeket hoz létre. A szőrszálak ugyanolyan bőrtónusúak, mint egy baseball sapka, és kontrasztos színe.

Fülekkel

Állati fülekkel ellátott sapkák két évig szilárdan tartják pozíciójukat a tervezői gyűjteményekben. Az abszolút trend a fülek zsokéja, amely a nőiségnek és a merészségnek egyaránt nyújt képet.

Bőrvédővel

Érdekes modelleket nézzen bőrbőrrel. Ilyen esetekben a sapka fő anyaga lehet irha, szőrme, kötöttáru, tweed vagy más matt felületű anyag. Kontraszt a színes bőrbőrben a kalapban. A konfederatka széles körben elterjedt stílusa bőrmegőrzővel, amely képes kiegészíteni az ívet katonai vagy grunge stílusban.

Szőrme

A téli sapkák (afgán, ushanka, pilóta) téli modelljein természetes vagy mesterséges szőrzetet használnak bélésként. A szőrzet kezdeti gyakorlati funkciója a sapkáknak nem unalmas dekoratív hatást fejt ki, rögzítve a füleket a termék tetejére, vagy szabadon függő helyzetben hagyják. A szőrme sapkái szervesak lesznek, amikor a "hétköznapi" vagy "katonai" stílusokat választják.

Egyenes viselővel

Egyenes csúcsú sapka a fiatalok egyik legnépszerűbb modellje. A rapper kupakok hímzéssel és fémszerelvényekkel vannak díszítve, bélyegezve vagy nyomtatva a bőrre, perforált bőr kombinációjával a visoron. A trendben krokodil vagy kígyóbőr van.

dekoráció

Dombornyomott bőr- vagy hímzőcsíkok, fémszerkezetek láncok, holiten és figurák formájában a bőr sapkák díszítésére szolgálnak.

A koponya képe már évek óta divatos akcentus. Bőrre, csíkokra és fémszerelvényekre való dombornyomáshoz használatos. Ezt a tendenciát mérsékelten kell megközelíteni, és nem szabad több elemet használni egy koponyával egy íjban.

A német vagy a pilótafülkék bőre sapkájának nagyszerű kiegészítője a bőr szemüveg.Olyan technikákat használnak, mint a bélyegzés, lyukasztás, régi bőr textúra, öltés, hogy a bőrön textúrát hozzanak létre.

Színes megoldások

A Classic nem megy ki a divatból, így a sapka fekete és barna bőrből készül. Ezek a színek több kombinációt hoznak létre, stílusos íjjal. A jelenlegi szezon divatos színmegoldásai tégla és variációi lesznek (teve hajszín, rozsda), elnémított rózsaszín árnyalatok (poros rózsaszín, poros).

A fényes ékezetek lehetővé teszik, hogy fém színeket (arany, ezüst) helyezzenek a bőr sapkára.

Mit kell viselni?

A férfiak divatja lehetővé teszi a baseball sapka kombinálását a legtöbb dologgal a szekrényből. Rendkívül fontos a bőr baseball sapka és a sötét, monofonikus póló kombinációja vékony nadrágokkal vagy farmerrel és farmerrel.

Nem kevésbé stílusos lesz a férfi megjelenés, amely egy semleges hangú klasszikus ingből áll (fehér, bézs, tompa sárga), szűk, keskeny nadrágok mellett, és egy baseball sapka mellett egy kabát vagy egy hosszú bőrkabát.

Ez a frizura tökéletesen kombinálható a farmerrel és egy vékony, kötött vágású áthidalóval, egy pólóval vagy egy egyszerű, egyenes sziluettjeivel.

A női klasszikus megjelenés magában foglalhat egy baseball sapkát, bőrkabátot vagy comb hosszúságú dzsekit, pulóvert vagy pulóvert, valamint vékony farmert vagy fekete nadrágot.

És ha fekete kalapot visel, fehér, egyenes pólóval és kopott farmerrel, élénk és emlékezetes megjelenést kap.

A Jockey modellek lehetővé teszik, hogy nőiesebb íjakat készítsen egy ceruzahüvelygel, kötött kabátokkal, kötött pulóverekkel és divatos esőkabátokkal.

A hideg évszakban egy sapka kombinálható egy dzseki-bombázó kabátjával, kabátjával, parkával vagy anorakkal. Szintén a kupak nagyszerűen kiegészíti a térdhossz fölötti sötét természetes árnyalatok egyenes sziluettjét.

Viseljen egy fekete bőr baseball sapkát, egy hosszú, felszerelt kabátot, hogy nagyon érdekes és elegáns megjelenést kapjon. Rendkívül jónak tűnik a különböző szőrme kabátjaival a mosómedvetől a nyúlig.

Baseball sapkát viselni rövidnadrággal vagy szoknyával. A tökéletes választás pontosan a szoknya lenne, amely segít harmonikus kép kialakításában. A farmer is alkalmas, különösen, ha ingek és ceruza szoknyák halmaza. A kupak színe visszhangozza az alsó színét, vagy további kiegészítőkkel vagy cipőkkel.

A nők számára ajánlott a cipőt sarok nélkül választani: ezek lehetnek durva platform cipők vagy magas boka-bakancsok. De ha extravagáns képet szeretne készíteni, akkor a csizmákra mindig egy állandó sarok- vagy boka-csizma figyelhető meg.

Más kiegészítők, mint például egy táska, szemüveg vagy órák, jobb választani a frizura színét.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok