Esti ruhák

Bézs estélyi ruhák

Bézs estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Színes funkciók
 2. Ki alkalmas?
 3. divat
 4. Kombináció más színekkel
 5. Esti ruhák meztelenül
 6. tartozékok

Egy estélyi ruha kiválasztásakor a legtöbb lány elsősorban a színére figyel. A stílus később felvehető. Az elsődleges feladat az, hogy döntést hozzon egy érintésről. Nem titok, hogy a különböző színek másképp nézhetik meg az ilyen vagy más fiatal hölgyeket. A bőr színétől, a szem színétől, a hajszíntől és a test típusától függ. Bézs estélyi ruhák évtizedek óta nem mennek ki a divatból. Ez egy nyugodt, pasztell színe a bőr színével, amely képes kiemelni a hölgy előnyeit, és ugyanakkor elrejti bizonyos alakhibákat.

Színes funkciók

Sokan valamilyen oknál fogva úgy vélik, hogy a bézs túl egyszerű. Tény, hogy nem. A ruhákban a bézs színű színek sokféle módon jelentkezhetnek.

Szereted a kísérleteket, de úgy tűnik, hogy egy ilyen unalmas, diszkrét és teljesen arctalan szín? Hiába. Valójában a bézs gyakran a híres tervezők koronája.

Meg kell érteni, hogy a szokatlan összetett nevek alatt, mint például a rózsaszín vanília, a halvány tengeri homár vagy a jégkocka, valójában egy bézs színt rejt.

Ez nem halvány árnyék. Teljesen nőies, hihetetlenül puha. A nyári ruhák bézs kiválasztásával könnyű, súlytalan képet hozhat létre. Ha inkább sűrű szöveteket szeretne, akkor elegendőt és eleganciát adhat a megjelenéshez.

Sokan sikeresen költöznek a már bosszantó fekete bézsből. Ez egy nagyszerű alternatíva, amely új színekkel játszhat és új benyomásokat adhat. Nem csoda, hogy a közelmúltban a vörös szőnyegen a színpad és a televízió csillagai egyre inkább bézs színű ruhában jelennek meg.

Ki alkalmas?

Ma a divat világa rendkívül sokféle bézs színben készült estélyi ruhát kínál. Csak azt mondja, hogy minden lány és nő képes lesz kiválasztani a tökéletes választást.

Ha barna haja van, javasoljuk, hogy inkább bézs ruhát válasszon. A méz szőke ugyanúgy megy, mert a bézs divatos fürdőhatást biztosít, vagyis az arc friss, a test és az arc természetes vonzerejét hangsúlyozza.

Fontos megjegyezni, hogy a ruha színe és a bőr árnyéka semmi esetre sem esik egybe. Ennek elkerülése érdekében használja a texturált szövetek, szatén, nyomatok és csipke lehetőségeit. Meglepő példa a fekete és bézs estélyi ruha kombinációja, amely ideális a szép hajú szépségekhez.

divat

Rövid modelleket választhat, nem csak az esti találkozókra való utazásokra. Ez egy nagyon elegáns lehetőség, amely kiemelheti szépségét egy ünnepségen vagy egy koktélpartin.

A ruhák hosszú lehetőségei most mindenféle formában kerülnek bemutatásra. A fajta közül különösen szeretném kiemelni a ruhát egy mély V-nyakkal a nyakrészben, valamint a hátsó hornyokkal. Add hozzá ezt a könnyű és átlátszó anyagot, amely egyedi légköri képet eredményez. Lebegsz a levegőben.

Ne felejtsük el, hogy semleges színnel foglalkozunk. Ez egy nagyon fontos pontot jelent - szokatlan vágást kell használni a drapériával, a gyöngyökkel. Az ilyen felszereléseket hímzéssel, tollakkal, kövekkel és flitterekkel, vagy a ruhák egyéb kiegészítésével kell kiegészíteni, vagy a fényes és jól választott ékszerekre kell helyezni a hangsúlyt. Csak egy dolgot választhat.Mindez növeli a ruha magas költségét, hangsúlyozza a kép kifinomultságát és nőiességét.

Ha egy romantikus dátumot tervez, akkor egy bézs ruhát legjobban csipke, guipure, vagy koktélruha választás alapján végezhet. A szerelőmodell tökéletesen kombinálható fekete kabátokkal, bőrkabátokkal, valamint egy hasonló árnyalatú magas sarkú fürdővel.

Kombináció más színekkel

Nem titok, hogy az egyszerű ruhák gyönyörűnek tűnhetnek, de különös követelmény van az ékszerekre és a kiegészítőkre. Ami a ruhákat illeti, amelyekben nem egy, de két vagy több színt használnak, vannak bizonyos speciális árnyalatok is.

A bézs hihetetlenül rugalmas szín, amely sikeresen kombinálható szinte minden pasztell árnyalattal.

Ezen kívül szereti a klasszikus virágokkal tandemet:

 • fekete;
 • szürke;
 • piros;
 • fehér;
 • lila;
 • smaragd;
 • bor;
 • sötétkék stb.

Használhatja a bézs fontos előnyeit - jó kontrasztot.

Bizonyos helyzetek vagy az esemény jellege azonban megkövetelheti, hogy a ruhád jobban visszatartott legyen. Ilyen esetekben jobb, ha bézs árnyalatokat kombinálunk pasztell és fehér oldatokkal.

Ahogy a gyakorlat azt mutatja, a bézs ruha ideális olyan események számára, amelyek több, mint pár órát vagy akár néhány órát is tartanak. Itt esküvőkről, promsról beszélünk. Egy jó kiegészítés ebben az esetben egy kendő vagy kabát lesz. Viselheti őket, ha a nyaralás délután kezdődött, és csak este est véget ért, amikor kissé hűvösebb lett.

Esti ruhák meztelenül

Az utolsó két szezon egyértelműen azt jelzi, hogy a fehérnemű és a meztelen stílus hatalmas népszerűsége jött. Az idei tavasz-nyár sok népszerű tervezőtől származó gyűjteményt mutatott, amelyekben az áttetsző szövetek, hálók, csipke, csodálatos vágások, nyitott hátsó területek fontos elemnek számítanak.

A meztelen hatású ruha létrehozásának alapja lehet áttetsző vagy átlátszó szövet, vagy egyszerű selyem, sűrű szerkezetű szatén, áramló szövet. Általános szabályként a kitörési hatás kifejezetten az esti ruhákra vonatkozik. Bizonyos díszítéseket igényelnek, amelyek a legjobbak a gyöngyökből, kövekből vagy hímzésekből.

Természetesen kiegészítik a bikini vagy mellszobor zónát. Egy nagyon érdekes játék kiderül. Egyrészt úgy tűnik, hogy az összes varázsa fedett, de másrészt - ezeknek a "szégyenletes" helyeknek, hogy mások figyelmét vonzza. A kép nem vulgáris, de ugyanakkor hihetetlenül vonzó.

Mindez egy bézs árnyalatnak köszönhető. Végtére is, ez a legjobb módja annak, hogy a meztelen test hatását hozza létre. Az elkeseredett nők mindenképpen megpróbálják megnézni, hogy valami extraet mutattak-e be, függetlenül attól, hogy mindent gyöngyökkel és hímzéssel sikerült bezárni. De valójában tökéletesen felöltözve lesz, anélkül, hogy bármilyen szexualitás, őszinteség lenne.

Mégis nem szabad átmenni a valódi nőiesség vonalán, és menni a vulgaritás elemeire. Ez a hölgy nem fogja ezt megengedni, még akkor is, ha egy estélyi ruhát választott egy étterembe, ahol szeretett.

Figyelemre méltó, hogy a meztelen hatás gyakran az igazi trendekké válik az Oskarok keretei között. Sok csillag már használta a ruhákat, kiemelve a bőr és a test örömét.

Nyilvánvaló, hogy a szín meztelenül egyszerűen a saját bőrének egy ruhával való másolására tett kísérlet. Ennek az az oka, hogy az a benyomás jön létre, hogy teljesen meztelen vagy, és csak egy kis gyöngy vagy csipke elrejti a „szégyenet”.

Senki nem beszél a járványról, a teljes átlátszó szövetek használatáról. Túl vulgáris és dacos. Az expozíció hatásának megfelelő használata lehetővé teszi, hogy a hölgy finomítása, elitizmusa, méltóságának megőrzése és a ruhák megválasztásánál igazi ízlése legyen látható.Ne feledje azonban, hogy a meztelen színek, például a karamell, a homok, a krém vagy a szilárd anyagok használata bizonyos mértékig illeszkedik hozzá.

Tehát az expozíció hatása nem tűri el, ha a kép laza és forradalmi. Ebben az esetben semmi esetre sem szabad furcsa, merész frizurát csinálni, progresszív cipőt használnunk, ami ismeretlen, hogy melyik stilisztikai irányba tartozik.

Másrészről a klasszikus formák diszkrét formája, vagy egy divatos, de szép és ápolt hajvágás tökéletes a meztelen hatáshoz. Lehetetlen, hogy a haj minden irányban kilógjon, és még inkább formázatlan kötegben gyűjtötték össze.

Ugyanez mondható el a cipők megválasztásáról. Az ideális megoldás klasszikus hajó lesz. Egyértelmű, hogy a platform lesz rajtuk, vagy sem. Alternatívaként használjon szandálokat, ropogókat, amelyeket fényes pántokkal egészítenek ki. Ha a cipőt kövekkel díszítik, ez a legjövedelmezőbb képet hozza létre a meztelen test hatásával együtt.

tartozékok

A bézs ruhákkal meglehetősen gyengéd, kifinomult megjelenés jön létre. Kompetens megközelítést tesz lehetővé a tartozékok kiválasztásában. Például válasszon cipőt vagy gyönyörű szandálokat hagyományos, klasszikus stílusban. De ne viseljen magas sarkú cipőt. A cipő és a kiegészítők jobban szeretnék fényt adni, kék, korall, rózsaszín, stb.

Az arany- vagy homokfelszerelés kiválasztása jobb, ha világosabb ékszereket és kiegészítőket használ.

Sokan elfelejtik a harisnya és harisnya fontosságát. De valójában óvatosnak kell lennie. Ne feledje, a harisnyanadrág, hogy kiválassza a megfelelő bőrszínt. Néhány stylist viszont azt mondja az ellenkezőjét - a fekete harisnya tökéletes választás számukra. Itt választhat, próbálkozzon és kísérletezzen.

Mint látható, a bézs szín nem olyan unalmas és monoton, ahogyan sokan gondolnák. Természetesen a kívánt eredmény eléréséhez szakmailag megfelelő ruhát kell választani. Valójában hasonló szavakat lehet tulajdonítani bármilyen színnek.

A bézs fontos előnye, hogy az esti megjelenéshez nem szükséges ideális alak vagy arány. Csak döntsenek a stílusról, a hosszról, válasszuk ki a megfelelő tartozékokat, helyezzük a hangsúlyt a nyilvánvaló előnyökre, és hatékony módszereket használjunk a hibák elrejtésére.

Egy estélyi ruha kiválasztása nehéz, de sok szempontból érdekes folyamat. Itt lehet és kell kísérleteznie, egyértelműen érezni kell a nőiesség és a vulgaritás közötti vonalat, és a lehető legjobban kihasználni azt, amit a természet adott neked. Soha ne felejtsd el, milyen szép vagy, és hogy csak a legjobbat érdemeled. A ruha legszebb díszítése a mosolyod és a saját vonzerejébe vetett bizalom. Emlékezz erre mindig.

Comments
 1. Alice
  11.08.2015

  Amikor egy bézs színű bőr, nagyon provokatív ruhát kapunk ...

 2. Katia
  24.07.2015

  Bézs ruhák nagyon szépek, de nem mindegyik alkalmas. De a szekrényemben ez a szín gyakran.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon.Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok