Esti ruhák

Sárga estélyi ruhák

Sárga estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. méltóság
 2. divat
 3. Sárga ruha teljes és terhes
 4. Kombináció más színekkel
 5. Esti megjelenés

Nem titok, hogy bizonyos színek minden lánynak megfelelnek. Egy adott szín kiválasztása számos tényezőtől függ. Leggyakrabban a hajat hajszín, bőrszín, szemszín jellemzi. A megfelelő ruhát felveszi a legvonzóbbnak és érdekesebbnek. Sárga estélyi ruhák nagyon népszerűek, mert lehetővé teszik, hogy világos napos képet hozzon létre. A szín színének megfelelő kiválasztásával a figyelmet azokra a területekre irányíthatja, amelyekre a lány nem tartja erősségeit.

méltóság

A sárga estélyi ruha előnye gyakran magyarázható a szín fő előnyeivel:

 1. Sárga szépen hangsúlyozza a szőke kék szemeit, megfelelő szürke szemű barna hajú, és tökéletesen összpontosít a meleg barna barna szemére.
 2. Sárga a különböző árnyalatok, sápadt és csillogó, világos és telített. Lehetőség van minden esemény, hangulat és évszak számára.
 3. Ez a felszerelés energiával tölt, világos, pozitív képet hoz létre. Még ha felhők és eső is van az utcán, olyan lesz, mint a nap.
 4. Sárga - az egyik legjobb szín a más árnyalatokkal való kompatibilitás szempontjából. Jól néz ki hideg palettával, meleg színekkel.
 5. A sárga ruha alkalmas különleges alkalmakra és mindennapi életre. Természetesen figyelmet kell fordítania a kiegészítőkre, a dekorációra és számos más pontra, amelyek az ünneplés érzését adják a pártnak.
 6. Egyáltalán nagyszerűnek tűnik, korától függetlenül. Tehát a sárga ruha alkalmas iskolai végzettségre, de ugyanabban a színben a Balzac-kor egy hölgye felöltözheti az évfordulóját, a gyermekek esküvőjét stb. Az életkori korlátozások nem léteznek, és kellemesen örül.

divat

A sárga ruhát választva ez a szín vonzereje és eredetisége. Ruhák hozzanak létre egy szép és ugyanakkor titokzatos nő képét. Ez közvetlenül függ a kiválasztott hangtól.

A hossz, sőt, tetszőleges lehet. Alapvető fontosságú, hogy ez a tényező nem számít. A lányok mind a rövid, mind a padlón öltözött ruhákat tekintik.

buja

A karcsú, fiatal hölgyek hercegnő stílusában sárga ruhákkal szembesülnek. Különlegességük egy bolyhos szoknya, nyitott váll és egy banda test. A vágásnak könnyűnek és elegánsnak kell lennie.

Ebben a szezonban a tervezők egy absztrakt szoknyával vágott komplex modelleket mutattak be, amelyek megfelelnek a kreatív lányoknak és azoknak, akik ki akarnak állni a tömegből.

Az új megjelenés stílusa is sárga árnyalatúvá vált. Mivel univerzális, kivétel nélkül minden lánynak megfelel.

Csak akkor, ha ilyen probléma van túlsúlyosnak, gondosan válassza ki a sárga színt. Az a tény, hogy a sárga színek többnyire világosak, telítettek és fényesek. Ebben a tekintetben a szín növeli a kötetet az ábrához. De a vékony emberek azt is ajánlhatják, mert vizuálisan hozzáadod a hiányzó görbe alakzatokat az alakjához.

Görög stílus és a birodalom

Az esti ünnepségek kiváló ok arra, hogy érezzük magunkat, ha nem sokáig, hanem egy görög istennő. A napfényes ruházat drapériákkal, aszimmetrikusan formázott karosszériával és vágásokkal - egy ilyen antik kép hosszú ideig kitölti a közönséget.

Az Empire stílusban antik gyökerek is vannak, de szerényebb.Hüvelyes lámpák és magas derék jellemzi.

Egyenes vonalak

Egyenes ruha adja a kifinomultság és a kifinomultság sziluettjét. Baszkokkal, drapériákkal, vágásokkal és perforációkkal egészíthető ki. A korlátozások csak az ábrán találhatók.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy egy sárga estélyi ruhában semmiképpen nem lehet komoran járni. Pozitív sugárzás, tovább fogja felfedni a napsütéses együttes potenciálját. Ráadásul bebizonyosodott, hogy a sárgabe öltözött emberek körében jó hangulatot kölcsönöz a többieknek.

hableány

Talán a mermaid stílus nem sárgás, hanem kék hullámokkal és fehér tengeri habokkal van társítva, de a tervezők el tudták térni a szabványoktól, és csodálatos modelleket hoztak létre a sárga szín különböző árnyalataiban.

jelmezek

A sárga esti ruha modellek sokoldalúak. Némelyikük egyformán jól fog kinézni egy ünnepségre, és az irodába menni. Csak használja a megfelelő ékszert, cipőt, sminket, és ne felejtse el a frizurát.

Sárga estélyi ruha kiválasztásakor győződjön meg róla, hogy az anyagot az arcára vigye. Ne felejtsük el, a sárga egy kicsit megváltoztatja a bőr árnyékát, így földessé teszi. Ezért, ha problémák vannak az arc bőrén, a ruha csak azokat hangsúlyozza. A helyzet javítása segít az illetékes sminkben. De ez csak egy átmeneti intézkedés. Jobb, ha azonnal reagál a rehabilitációval. Plusz egy világos barnaság nem fog sérülni.

rövid

Sárga ruhák a térd felett - ez jó lehetőség szinte minden eseményre és alkalomra. Azonban, ha egy ünnepségen, egy pártnál kell részt venni, akkor válasszon egy kifinomult vágást, hímzést, strasszot vagy drapériát a kép kiegészítéseként.

Sárga mini ruhák és köpeny ruhák megérdemelten népszerűek. A dekoratív elemek azonban nem lehetnek sokak. De az ízlés és a képzelet függvényében különböző kiegészítők közül választhat.

A köpeny ruhák valódi felfedezéssé váltak azoknak a lányoknak, akik nem akarnak szürke egereknek kinézni az irodájukban, de ugyanakkor betartják a munkaköri kód szigorú követelményeit.

A stílusos stílusú tematikus feleknek csak egy "báb" ruhát kellenek.

Egy sárga rövid ruha, teljes szoknya, új megjelenésű, csipke felsőrésszel és egy többrétegű tüll-szoknya, amely úgy néz ki, mint egy kacér megjelenés, a legjobb az Ön számára.

A retro-stílusban jó választás lesz a díszes ruhában.

Ha beszélünk az őszi ünnepségekről, akkor ne írja le a rövid sárga ruhát. Kötött anyag vagy csipke kiválasztása esetén a fényes ruhát tompa és sötét őszi napokra hígítja.

Ne felejtsd el, hogy az ősz érkezésével sok ruhát sötét ruhában öltöztek, ami azt jelenti, hogy a fényes, világos kép tökéletesen kitűnhet a szürke tömeg hátterében.

Nyári sárga ruha

A sárga ruha nyári változatát könnyű, tágas természetes anyagból kell készíteni, hogy a test lélegezzen. Ezen a nyáron nézd meg a rövid sárga fényű modelleket, az alacsony vagy magas derékú opciókat.

A sárga csillagok nagyon népszerűek a világcsillagok között.

Ez a szín nagyon hatékony, ebben a ruhában biztosan a figyelem középpontjába kerül.

Plusz, semmi esetre sem megy át a ruha-ingeknél. Most már szó szerint vadásznak a fashionistas között.

A rövid estélyi ruhák tökéletesek a nyárra.

Sárga ruha teljes és terhes

Ha az arányok messze nem tökéletesek, extra kilogrammokat szereztél, vagy valaki a hasában van, akkor figyelned kell a sárga ruhákra. Tökéletesen megfelelnek.

A gyönyörű V-nyakú és egyenes sziluettek jól néznek ki. Természetesen a görög stílus kedvence. A köpeny ruha is illeszkedik a pyshechkam-hoz. Szóval elrejthetsz néhány hibát, de mások figyelmét a nyilvánvaló érdemeikre összpontosítod. Az ujjak jobb választani a hosszúkás.

Ami a szöveteket illeti, itt könnyed, légköri anyagok lesznek.Ne adja át a nyomtatott modelleket. Ha hasonló ruhát visel, megszabadulsz a túlzott félénkségtől. De elkerüljék az állatok képeit.

Mi nem ajánlott kövér és terhes nőknek, ezért ezek sárga színű, keresztmetszetű ruhák. Sajnos, vizuálisan megnövelik a számadat. A vágásnak szilárdnak kell lennie, és a betéteknek függőlegesnek kell lenniük. A jó kiegészítés egy hosszú csat és egy geometrikus minta.

Kombináció más színekkel

A sárga önmagában kiváló szín. És valamilyen oknál fogva sokan úgy vélik, hogy ha a ruha sárga, akkor szükségszerűen monokromatikus. Nem. Nyugodtan hígíthatja azt mintákkal, nyomatokkal, kontrasztos árnyalatokkal és színekkel.

A kifinomult ruha élénk példája a pöttyös, csíkos, széles kör, amely előnyösen kiegészíti az alap sárga színét. Így a variációk sokoldalúsága miatt bármelyik korú nő megtalálja az ideális lehetőséget.

Virágmintákkal óvatosabban kell lennie, mert itt csak monokróm rajzok láthatók előnyösnek. Ellenkező esetben a fő húsvéti attribútum hasonlóvá válik.

Az estélyi ruha alapja nem feltétlenül sárga. Választhat például bézs bázist és érdekes sárga színárnyalatokat. Ez a hatás a meztelen test illúzióját hozza létre.

Sárga és fehér ruha

A fehérje hasonló tulajdonságokkal és tulajdonságokkal rendelkezik, sárga. Mert egy ilyen kombináció nagyon nyereséges lesz a nyári szezonban. De ne feledje, a fehér és a sárga nem ellentétes. Ebben a tekintetben a ruhának sötét tartozékokat kell felvennie. Tehát a legérdekesebb lesz.

Ne aggódjon a barnulás miatt. A sárga és fehér ruhák egyaránt jól illeszkednek a tisztességes bőrű, sötét bőrű fiatal hölgyekhez. Ha egy sötét hajú barna, töltsd fel a fényt, és hogy a szőke jobban nézzen ki a retro stílusú sminkből, melynek fényes vörös rúzs kell.

Sárga, fekete

Tény, hogy ez egy klasszikus kombináció, amely valószínűtlen, hogy soha nem lép ki a stílusból. Nagyon világos kontrasztot kapunk, és biztosan soha nem fogsz észrevenni.

A fekete szín jelen lehet mind a ruhában, mind a kiegészítőkben. Kiváló megoldás lenne egy sima sárga ruhában, fekete tengelykapcsolóval, fekete cipővel és fekete barrettával. Ne felejtsük el a fekete övet és a gombokat, amelyek hihetetlenül sikeresen kiegészítik a napos ruhát.

Sárga kék ruha

A nap színe és az ég színe. Mi lehetne jobb? Különösen, ha ezeket a két színt egyetlen együttesben egyesíti. A hatás még jobb, mint a fekete és a sárga kombináció.

A sárga-kék mentén tökéletesen illeszkedik a különböző kiegészítőkhöz. De a legérdekesebb a narancs, a zöld és a piros.

Egy olyan ruhát találni, amely egyidejűleg varrni fog sárga és kék szövetekkel, nem olyan könnyű. Mert el tudsz menni a másik irányba, megállva a megfelelő tartozékokkal. Például kipróbálhat egy kék tengelykapcsolót, velúr cipőt, hajszalagot vagy egy övet.

Esti megjelenés

Néhány lány életmódja azt jelenti, hogy folyamatosan részt kell venni különböző eseményeken. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy minden alkalommal új ruhát vásároljon, ezért azt javasoljuk, hogy hagyja abba a sárga együttes díszítő fényes elemekkel.

Például, miután feltöltötte saját ruhásszekrényét egy bolyhos ruhával, nem kell nagyon fényes cipőt vásárolnia, vagy valamilyen színes ékszert keresnie.

A csipkés sárga ruha a padlóra nem igényel fényes kiegészítőket, mert a csipke mintázat látványos.

A napfényes ruha alatt ajánlott bolero, de nem kabát. A megfelelő tengelykapcsoló és tűsarkú vagy szandál biztosítja a szükséges nőiességet, a kép finomítását.

Sárga fém választott ékszerként, de az arany még jobb.

Emlékezz egy nagyon fontos szabályra - a sárga ruhában a főszerepet a ruha, annak színe adja.Minden más csak kiegészíti, díszíti és gazdagítja azt.

Gondosan eljárva egyedi, fényes és vidám képet hoz létre. Mindenfajta figura, súly és magasság alatt biztosan megtalálja a saját napfényes ruháját. Ne féljen kísérletezni, kiemelkedni a szürke tömegtől, hangsúlyozza fő előnyeit. Plusz sárga árnyalatok, hogy helyesen elfedik a problémás területeket.

Természetesen meg kell nyernie egy bátorságot, hogy ilyen ruhát viseljen ünnepélyes eseményre. Mindig ragyogjon a bizalom, mosoly, pozitív és ne legyen szomorú. A napfényes ruhában lévő lány képének érzékelése nagymértékben függ a hangulatától.

Comments
 1. Alla
  25.07.2015

  Hogyan szeretem a sárga! Napos, pozitív és nagyon világos színű. Cserzett bőr alatt sárga ruha - légy!

 2. Natalia
  20.07.2015

  A fényes sárga ruha alatt elég világos sminket kell alkalmaznia, különösen a szőkeeknek, hogy ne érezze el az ilyen fényesség hátterét. De a színem a kedvencem, határozottan.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok