A ruhák színei

Kék ruha - lenyűgöző, világos vagy gyengéd képet készít

Kék ruha - lenyűgöző, világos vagy gyengéd képet készít

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. homály
 2. Virágokkal való kombináció
 3. hossz
 4. Népszerű modellek és stílusok
 5. tartozékok
 6. cipő
 7. Töltsük fel

Mindenki tudja, hogy a „ruhákkal találkoznak”, így ha új ruhát keresnek, érdemes meggondolni, hogy milyen üzenetet szeretne közvetíteni másoknak a ruháidon keresztül. Ne felejtsük el, hogy a ruha nővé teszi a nőt.

A modern tervezők a női ruhák különböző színeit és stílusait kínálják. A modellek bősége könnyen lehetővé teszi, hogy önállóan válasszon egy érdekes, eredeti megjelenést, amely kiemeli a figura egyedi természeti adottságait. Az egyik kedvenc szín, a szőke és a barnák is kék és csodálatos árnyalatai.

homály

A pszichológusok szerint gyermekkorunk óta tudatosan megszoktuk azt a tényt, hogy a rózsaszín dolgok csak lányok, a kék dolgok pedig a fiúk számára vannak. Ezért, ha vágyat szeretne lenni, nyugodtan viseljen rózsaszín. Ha a cél az, hogy a „saját” legyen a férfi cégben, akkor a kék ruha lesz a legmegfelelőbb.

A kék óriási árnyalatú variációkkal rendelkezik: a fénytől mennyei, szinte átlátszó, mélyen telített és hűsítő. Ezért, ha egy ilyen színárnyalatú ruhát választunk az árnyékoláshoz, használd a színtípust.

kedves

Finom árnyalatok illeszkednek a „nyári” színtípus érzéki fényéhez. Kívánatos, hogy a ruha a plakk vagy az elmosódás hatását okozza.

Finom árnyalatok különösen kifejezőek a kék szemű szőkeeknél. Ez a szín hozzáadja a szemek ragyogását, kifejezőbbé teszi őket. Ezért a make-up fő hangsúlya a kifejező megjelenés. Ne felejtse el festeni a szempillákat. Elég, ha az ajkakat enyhén fényesen nedvesen megnedvesíti a "víz simítása" hatására. És a kép teljesnek tekinthető.

Sötét hideg

Ha egy nő a „téli” színtípus tulajdonosa, akkor hidegebb, telítettebb vagy majdnem jeges kék árnyalatot kell választania.

Egy ilyen színű ruha lehet alkalmi és este. Ne félj a "hókirálynő" képétől.

Egy ilyen szokatlan ruhában a mesebeli herceg mindig megtalálni fogja, majd, mint egy mese, meleg melegével melegíti a hideg szívet.

Ez az árnyék nagyon szereti és vörös hajú lányokat.

Mennyei és fényes

Az égkék az egyik legszebb természetes árnyalat. Éppen ezért népszerű a híres tervezők soraiban.

Sky ruha különösen jól néz ki a fiatal lányok.

Ez a színárnyalat tökéletes a padlón lévő ruha számára. Ismét hangsúlyozza a könnyedséget, a légességet és a lányos varázst, amely csak a fiatal lányokban rejlik. A mennyei árnyalatú ruhát arany ékszerekkel kombinálva bármelyik diplomás könnyen megkaphatja a "labda királynője" címet.

Több árnyalat

Ha nem egy monofonikus modell rajongója, akkor figyeljen a szomszédos színek kontrasztos kombinációjára. Nagyon gyakran a tervezők egy ilyen sziluett modelljét használják fel: az oldalsó panelek világosabb vagy sötétebb színekben készülnek. Ez a vágás tökéletesen hangsúlyozza a sziluettet, ami még elegánsabbá és vékonyabbá teszi. Ebben az esetben a ruha fő része egy világosabb színű szövetből van varrva.

Egy másik lehetőség - egy világoskék ruha, az "ország" stílusában, vékony bőrszíjjal. Általában egy ilyen ruhának van egy kis virágos nyomtatása, amely sötétebb kontrasztos árnyalatú, ami ismét hangsúlyozza a kiválasztott stilisztikai orientációt.

Lenyűgöző és virágos nyomtatás, és a ketrecben.

türkiz

A türkiz színárnyalat különösen fényes a vörös hajú lányokon. Ez a szín opció alkalmas mind a lányok, mind a nők számára, és nincs korhatára.

Virágokkal való kombináció

Szürke

Bármely szín az akromatikus színek egész sorával kombinálva: fehér, fekete és szürke. Kék és szürke kombináció esetén az úgynevezett egyidejű kontrasztot kapja. A szürke szín nem fogja figyelmen kívül hagyni a figyelmet, hanem éppen ellenkezőleg, a kiválasztott kék szín minden előnyét hangsúlyozza, telítettebbé teszi.

Kék

A kék és a kék kombinációja szinte klasszikus.

Fehér

A kék és a fehér kombinálásának egyik legjobb lehetősége. Ez lehet egy fehér borsó retro ruha. Nem rendelkezik hevederekkel, de egy bolyhos, többrétegű szoknyával kiemelkedik. A fejre kötött fehér rongy fejpánt logikusan teljesíti a képet. Egy másik érdekes lehetőség a fiatal lányok számára, hogy fehér és kék ruhát vegyenek fel baba baba stílusban. Ideális azok számára, akik még nem állnak készen felnőni.

A kék és az arany és a bézs kombinációját nem említhetjük. Ezek nagyon stílusos variációk az esti kiutazáshoz.

By the way, bézs kiegészítők és cipők - a leggyakoribb megoldás a kék ruhában.

Fekete

A ruha kék színe jól illeszkedik a fekete kiegészítőkkel (pl. Pánt, kiegészítők). A fekete maga is jelen lehet a ruhában (gallér, csővezeték, berendezés). Nyugodtan nézd meg a fekete geometriai mintázattal rendelkező modelleket, amelyek a világos kék háttér hátterében vannak ábrázolva. A divatos geometria helyeken véletlenszerűen elhelyezhető. De leggyakrabban többször is ellenőrzik és megismétlik. Egy ilyen összetett dísz a dinamikus képet határozza meg. Ilyen ruha lesz az erős akaratú, energikus nőnek.

Rózsaszín

Kék és rózsaszín színek tökéletesen együtt léteznek az együttesben.

Itt az egyetlen szabály érvényes: a telített rózsaszín értelme gazdag kék színnel kombinálni. Sápadt kék - biztosan halvány rózsaszín.

Piros

A tűz és a jég egy fényes kék ruha és piros fényes kiegészítők kombinációja. Itt a szabály az, hogy a piros színnek csak hangsúlyosnak kell lennie, de egyáltalán nem a főhangban. Ellenkező esetben az extravagáns divatos megjelenés vulgárisvá válhat.

Ujjakkal

A teljes kézben lévő nők számára egy gazdag kék ruha, denevérhüvelyzel tökéletes. Ez a stílus más figura hibákat rejt. Ez a modell szabad mozgást biztosít. Jó lehetőség azoknak a helyeknek a kirándulására, ahol aktívan kell mozognia, például egy éjszakai klubban.

A kék árnyalatok estélyi ruhái áttetsző ujjúak, mandzsettákkal, vagy fordítva, hullámos lazaak. A kék színű nyári ruhák gyakran „zseblámpák” ujjával rendelkeznek, ami bajt és ártatlanságot ad az egész képnek. Ha széles vállai vannak, el kell kerülnie a puffadt ujjakat. De a fiatal, finom hölgymodell ruhában, nagy méretű ujjakkal tökéletesen ül.

hossz

hosszú

Hosszú kék ruhát kell készíteni a legkönnyebb és könnyű anyagból. Mivel ez a szín a mennyei környezethez kapcsolódik, egyszerűen nem lehet nehéz és hatalmas. A csipke, a sifon, a szatén, a selyem és a többi könnyű szövet tökéletes.

A mennyei ruhák többszörös harapása nem teszi nehézvé és masszívvá. Éppen ellenkezőleg, egy könnyű mennyei felhő képét fogják létrehozni. Különösen lenyűgözőek a kék tónusú estélyi ruhák, amelyeket nagy fehér gyöngyökkel vagy strasszokkal hímeztek semleges árnyalatokban.

midi

Koktél ruha, jó választás vállalati rendezvények vagy társadalmi események számára. A magas sarok bizalmat fog adni, illeszti a járásodat, és a tulajdonosod lesz az esti csillag.

rövid

Rövid, kék árnyalatú ruhák különösen jóak a tengerparti nyaraláshoz.Ez lehet egy nagyon rövid tunika, vagy egy vékony hevederből készült ruha, amely viszkózból készült, egy puha anyag, amely kellemes a testnek. Ez a ruha tökéletes a tengerparti nyaraláshoz.

Népszerű modellek és stílusok

Nem az első év, amikor a farmer ruhák népszerűek a fiatalok körében. Ezek többnyire szabad egyenes vágású vagy A alakú sziluettje. A gyűjteményeik bármelyik nagyobb kiskereskedőjének van pár ilyen lehetősége.

A homokóra klasszikus sziluettje télen és nyáron jól néz ki. Hűvös nyári estén egy fehér dzseki kombinálja, és télen válasszon egy melegített bézs színű kardigánt, és tegye meg megfelelő tartozékokkal.

tartozékok

Az arany ékszerek szépen ötvözik a kék ruhát. A világosabb megjelenéshez adjunk hozzá nagy cowberry gyöngyöket. Amikor masszív kiegészítők vannak a helyén. Ilyen pillanatban kevésbé masszív és szerényebb árnyalatok lesznek alkalmasak, például semleges bézs, mindenhol megfelelő.

cipő

A cipőt tömören össze kell kötni az együttes többi részével. A cipő kiválasztásakor vegye figyelembe a cipők kényelmét. Ha nehezen viseli a sarkú cipőt, jobb elkerülni őket. Ebben az esetben az üdvösség nem az első év tényleges platformja. A hiányzó centimétereket hozzáadja a lábához, de kényelmesen hagyja a lábát.

Nem kell felvenni például piros cipőt a kék ruha és a fehér ékszerek együtteséhez. Jobb, ha a kiegészítők és a kézitáska azonos színű lesz a cipővel. Ha nehéz kiválasztani a megfelelő cipőszínt, akkor előnyben részesítse a fekete-fehér színeket: fekete, fehér vagy szürke. Ünnepi szürke szín - ezüst cipő fém cipő.

Töltsük fel

A kék szemű szőke a bronz árnyékokhoz illeszkedik. Képesek világossá tenni a szemet. Ha nem használ árnyékot, csak a fehér alsó szemhéjat fehér ceruzával festje. A fehér szín tökéletesen árnyalja a kék színt, így még telítettebbé válik. Ami a rouge-t illeti, a tapasztalt sminkművészek egyetértenek abban, hogy a rózsaszín árnyalatok harmonikusabban korrelálnak a ruha hideg kék színével.

Comments
 1. álomszuszék
  07.01.2016

  Nagyon szeretem a kék színt! Azt hiszem, mindenkihez tartozik, egy kompetens sminkkel. A legtöbb, mint a fehér kombináció.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok