Manikűr rövid körmökhöz

A rövid körmök gyengéd manikűrének lehetőségei

A rövid körmök gyengéd manikűrének lehetőségei

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Színpaletta
 2. A szelíd manikűr ötletei
 3. tippek

Mindegyik lány és nő a kép kiválasztásakor számos különböző tényezőt vesz figyelembe. Ez hatással lehet valamilyen ünnepségre, munkahelyi öltözködésre, iskolában, hangulatra és a ruházat kedvenc árnyalataira. Mindig, a gyönyörű női kezek gyengéd manikűrrel nagyon népszerűek voltak az ellenkező nemben. A köröm könnyű bevonata a gyengédség, a nőiesség és a romantika képét adja.

Színpaletta

A természetes paletta finom árnyalatú manikűr nagyon sokoldalú. Az ilyen hangokat nagyszámú különböző kép kombinálja. A "szelíd" szó valami könnyű, tágas és nagyon könnyű. Egy ilyen színes bevonatnak mindig nagy a kereslet a tisztességes nemek között. Van egy hatalmas számú variáció az ilyen manikűrről.

A modern körömipar bemutatja a legszélesebb árnyalatú palettát, hogy egy finom és meztelen manikűret hozzon létre.

Az ilyen manikűr színe tökéletes mindennapi viselethez, és különösen alkalmas a rövid körmökre. És ha a mester egy kis ragyogást vagy rajzot ad hozzá, akkor ünnepi és rendezvénye lesz.

A színpalettáról sokan azonnal hozzákapcsolódnak a pasztell árnyalatokhoz. Világos rózsaszín, őszibarack, halvány bézs vagy akár fehérített kék színű lehet. Ezek az árnyalatok ideálisak egy szelíd és romantikus manikűr létrehozásához.

Természetesen ilyen manikűrben nincs hely a fényes és neon színekre. Ha ezeket használja, akkor az ilyen manikűr már nem lesz szelíd és romantikus. A finom árnyalatok minden évszakban relevánsak, de különösen kedvezőek lesznek az elkövetkező évben.

A palettának szüksége van egy enyhe manikűr árnyalatra:

 • rózsaszín;
 • puha rózsaszín;
 • fehér és rózsaszín;
 • a hó;
 • tej;
 • ezüst;
 • krém
 • szürke és fehér;
 • könnyű őszibarack vagy könnyű lazac;
 • halvány lila;
 • világos lila;
 • puha kék;
 • homok;
 • halvány homokos;
 • könnyű mustár;
 • citromkrém;
 • korallkrém;
 • pisztácia;
 • elefántcsont.

Bármely mester palettájában sokkal több meztelen árnyalat van egy ilyen manikűr számára. Fontos, hogy stílusosan kombinálják egymást. Tökéletes alapot biztosít bármilyen formatervezéshez.

A szelíd manikűr ötletei

A modern körömiparban rengeteg különböző ötlet manikűr van a rövid körmök számára. Ez lehet egy gyönyörű fekete-fehér manikűr rövid körmökön, vagy egy nyári változat, amely rengeteg strassz és virág. Minden lány úgy dönt, hogy maga az ízlési preferenciái, vágyai vagy életmódja alapján választja ki magát.

Virágkötészet

A virágokkal nyomtatott nyomtatás az egyik legnépszerűbb, és a gyönyörű nők sok korosztálya számára alkalmas. Ez a manikűr a gyengédség, a szeretet és az élet személyisége. Ez lehet egy könnyű rózsa csokor vagy egy Sakura ága. Ez a minta kiterjed a szegek köré a körmökre, vagy egy köröm díszítésére.

Felhasználási feltételek:

 • ha ezt a manikűret magad végzi el, akkor tapasztalatra és nagy türelemre lesz szüksége;
 • kezdőknek érdemes egy sor ceruzát és matricát felvenni, amely lehetővé teszi, hogy sok kísérletet végezhessen, saját stílusát korlátozás nélkül hozza létre;
 • annak érdekében, hogy a manikűr meztelen árnyalatban maradjon, hasonló színeket érdemes használni a rövid körmök virágkötészeti díszítésére.

kabát

A francia manikűr klasszikus és az alapja a szinte minden körömtervezésnek. Ez egy nagyszerű lehetőség egy női, de üzleti hölgynek, valamint egy nagyon fiatal lánynak. Nagyon sokoldalú és alkalmas minden alkalomra, és különböző ruhákhoz, jól néz ki a rövid körmökre.

Azok számára, akik szeretik a klasszikusokat, de szeretnék egy kis játékosságot vagy gyengédséget adni a szigorú képhez, figyelemmel kísérhetik a manikűr trendjeit a következő szezonban.

 • Az inlay egy klasszikus változat, de sokféle, különböző méretű kövek és kövek egészítik ki. A kavicsok és strasszok egy bizonyos dísz formájában vannak kialakítva. Ezek lehetnek zenekarok, gyűrűk vagy ékszer utánzat. Bármelyik rajz elegáns és fényes lesz, ha strasszokkal és csokrokkal van bevonva. Sok mester tölt be egy körmöket strasszokkal és mikrobákkal. Nagyszerű lehetőség egy ünnepi és újévi ünnepségre.

Ilyen manikűrrel kiválaszthatja a diszkrét ruhákat.

 • A romantikus manikűr univerzális lehetőség minden fiatal hölgy számára. A lélekben minden nő fiatal és sebezhető lány, aki hisz a csodákban. Tavasszal és nyáron ez a tökéletes megoldás és a klasszikus dzseki játék. Virágok lehetnek egy vagy két ujjal, meztelen színekkel.
 • Fehér kabát a következő szezon legnépszerűbb trendje. A fehér manikűr elég stílusosnak tűnik és jól illeszkedik a fóliával és a ragyogással, valamint a tükör dörzsölésével.
 • Háromszög alakú kabát alkalmas kreatív és üzleti nők számára. A kabát maga lehet halvány rózsaszín, őszibarack, menta vagy klasszikus fehér. Az ilyen manikűr téglalap alakú vagy mandula alakú rövid körmökkel végezhető.
 • Francia, absztrakció vagy textúra formájában - Nagyszerű megoldás minden évszakra. A világos árnyalatok az eleganciát és az érzékenységet adják.

Matt matt

A matt finom manikűr nagyon szép és romantikus. A klasszikus lakkhoz speciális felső bevonatokat értékesítenek, amelyek egy rétegben is teljesen matt felületet alkotnak. Vannak klasszikus lakkváltozatok matt talppal. Ugyanez vonatkozik a körömgél polírozására is.

A modern körömgazdálkodás teljes mattírozást tesz lehetővé, vagy néhány köröm hangsúlyozására. Az ilyen manikűr minden képhez extravagancia és eredetiséget ad. Gyengéd manikűr néhány matt akcentussal karaktert és stílust ad. Előnyösnek tűnik minden helyzetben és minden ünnepségen. A lakk finom árnyalatai romantikát és rejtélyt adnak. Ez a bevonat jól néz ki a rövid körmökön.

Rhinestones és gyöngyök használata

A szelíd manikűr praktikus és sokoldalú megoldás számos nő számára. Jegyezze fel a sokszínűséget, hogy a körmök ünnepélyesebbek legyenek, segítenek a strasszok és a gyöngyök. Természetesen, egy gyengéd manikűr esetében kiválaszthatja a kavicsos világos és áttetsző árnyalatokat, különben kimerítő és kínos kép alakul ki. Ez a design alkalmas esküvői vagy prom.

A strasszok és gyöngyök segítségével érdekes akcentusokat és igazi műalkotásokat készíthetünk finom kezekkel.

A rövid és könnyű körmök apró díszítései nagyon szépek lesznek.

Ünnepi tervezés

Bármely üdülési és ünnepi alkalmakkor különlegesen szeretne kinézni. És ebben az esetben minden részlet fontos. A kezek mindig figyelnek. Nagyon nehéz egy stílusos és releváns manikűr kiválasztása egy különleges alkalomra.

gradiens

Ez a fajta kialakítás klasszikus vagy gél polírozással történhet. Ez egy speciális technika, amely egy színes bevonatot alkalmaz egy finom átmenetet egy színről a másikra.A körömiparban nemrég megjelent, de nagyon népszerűvé és népszerűvé vált.

Fontolja meg a gradiens használatának jellemzőit.

 • Az árnyalatok közötti határ nagyon sima és érzéketlen.
 • Úgy tűnik, a színek behatolnak vagy átfedik egymást, kiegészítve az előző színt.
 • A gradiens többféle formában történik. Ez lehet egy függőleges opció, amikor a színek felülről lefelé nyúlnak, a vízszintes árnyalatokban balról jobbra változnak.
 • Az eredeti kialakítás eltérő abban, hogy a finom manikűr színe minden ujján különbözik. A manikűr ez a változata nagyon szép a rövid körmökön.
 • A francia színátmenet egy fehér árnyalatot alkalmaz, amely teljesen átlátszóvá válik a köröm aljára. Nagyszerű ötlet egy rövid köröm manikűrre.

Ez a megfizethető lehetőség a körömipar kezdőknek. Egy ilyen manikűr jó hangulatot és lelkesedést ad a tulajdonosának. És köszönhetően a szelíd árnyalatok lehetővé teszik, hogy maradjon egy romantikus képet.

hold

A hold manikűr szintén a közelgő szezon egyik trendje. Ezzel a gyengéd lakkokkal is emlékezetes hangsúlyt fektethet a körmökre.

Felsoroljuk a legdivatosabb tervezési trendeket.

 • Ez a kialakítás sokkal relevánsabb a rövid mandula alakú, lekerekített vagy félkör alakú körmök esetében.
 • A kutak finom festéssel és különböző monogramokkal díszíthetők.
 • A háromszög alakú lyukak vagy más geometriai ábrák nagyon népszerűek. Ez a kialakítás különböző mérlegek finom árnyalatait használja: halványkéktől a szürkeig, vagy a világos rózsaszíntől a lilaig.
 • A közelgő szezonban a rövid körmök népszerű kombinációja lesz a francia és lyukaknak. A lakk finom árnyalatai harmonikus és stílusos megjelenést eredményeznek.
 • Matt manikűr átlátszó lyukakkal nagyon szép és ünnepélyes.

A tervezést kívánt esetben strasszokkal vagy festéssel lehet hígítani.

szalagok

Az ünnepi és a mindennapi manikűr csíkjai több mint egy szezonban különleges helyet foglalnak el. A gyengéd manikűrben nagyon fontosak lesznek a következő szezonban.

Fontolja meg a divatos manikűreket csíkokkal.

 • A fekete-fehér bevonat csíkokkal klasszikus típusú manikűr. Ideális rövid körmökhöz, vizuálisan húzza őket. Csíkokkal néz ki, nagy bézs és halvány rózsaszín gamma. A csíkok kaotikus módon rendezhetők. Több vízszintes vagy függőleges sáv lehet. Vagy bármilyen szögben helyezkednek el, és metszenek.
 • Stílusos és szokatlan kialakítású, többszínű fóliacsíkok használata esetén. Az ilyen munka több időt és készséget igényel a mestertől. Az elkészített csíkokat a körömborításhoz más sorrendben alkalmazzák, és átlátszó felsőrésszel rögzítik.
 • A gyengéd manikűr esetében a fekete csíkok nem fognak működni, de harmonikusan fényesek lesznek. Ez egy nagyszerű lehetőség egy ünnepi manikűr számára. Ahhoz, hogy ilyen csíkokat készítsen otthon, használhat aranyfestéket vagy vékony fóliacsíkot. Lehetséges, hogy a lakk vékony ecsettel és sok ragyogással használható.

Az ilyen csíkok különösen lenyűgözőek a finom lakk árnyalatú matt körmökkel.

tippek

A manikűr trendjei folyamatosan változnak és kifinomultak a divat és az életmód követelményeinek megfelelően. Jelenleg nagyon fontos, hogy rövid vagy közepes hosszúságú körmökön gyengéd manikűr álljon. Az ilyen bevonat divatos formája ovális vagy mandula alakú. A tér klasszikus változata néhány változáson megy keresztül, a körmök csúcsai már nem nagyon élesek, hanem kissé kerekek. Ez a körmök a pasztell színekkel, a lakk és a gél lengyel kombinációjával a szezon valódi trendje.

Ha egy szilárd manikűr unalmasnak és hivatalosnak tűnik, mindig kicsit változatos lehet.Ehhez a mester geometrikus mintákat készíthet, vagy virágokkal festheti a körmöket, hozzáadhat rhinestones, fólia vagy bouillons.

A körmök matt vagy fényesek lehetnek, attól függően, hogy a tulajdonosuk milyen ízlést kíván.

A lakk klasszikus változata rendkívül kicsi, 2-3 napig tart. A tisztességes nemek közül sokan inkább egy modern bevonat - gél lencsét kedvelnek. Ez a bevonat jól néz ki a kézen 2-4 hétig. Mindig világos és stílusos design.

A modern élet gyors ütemében sok nőnek nincs ideje arra, hogy néhány nappal párhuzamosan átölelje a 30 körmöt.

  De ha géllakkot használ, néhány tippet kell követnie, hogy a szűk körmök a lehető leghosszabb ideig örüljenek.

  • A gél alkalmazása után kerülje el a fürdő meglátogatását és a vízben való túlzott tartózkodást. Ez lerövidítheti a manikűr élettartamát.
  • Érdemes a kiváló minőségű és bevált márkákat használni, valamint kapcsolatba lépni egy tapasztalt mesterrel.
  • Ne válasszon fémtárgyakat körmökkel, azokat óvatosan kell kezelni.
  • A szelíd lakk árnyéka függ a nő szín típusától. A megfelelő fényszín meghatározásához palettát kell csatolni a kezéhez. Ha a szín nem teszi a bőrt nagyon rózsaszínre vagy sárgára, akkor valószínűleg ez a lakk árnyéka. Gyakran a mester maga irányítja a színsémát, amely megfelelő és releváns színeket kínál.
  • Fontos, hogy a körömlemezt minden 5-7 géllakk bevonatnál lazítsuk. Ebben az időben gondoskodó eszközöket kell használni erősítő zománc és tápláló olajok formájában.

  A rövid körmökön egy francia manikűr készítéséről lásd a következő videót.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok