mokaszin

Uggs mokaszinok

Uggs mokaszinok

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Mi az?
  2. előnyök
  3. modell
  4. Ki alkalmas?
  5. Mit kell viselni?
  6. Vélemények

Valószínűleg a stílusos csizmák sokan ismerik. Azonban az ausztrál Ugg cég mokaszinokat is gyárt - sokan a téli papucsnak nevezik. Ez a szokatlan cipő már sikerült megnyerni rajongóit.

Mi az?

Ez a márka cipőinek lágyabb és legsúlyosabb modellje. A tökéletes illeszkedés maximális kényelmet és kényelmet biztosít a lábadnak a legkülönbözőbb időjárási körülmények között.

Az Ugg mokaszinok kétoldalas báránybőrből készülnek, amelyek elit juhfajtákból származnak, fagyos időben is.

A természetes anyagokkal ellentétben a szintetikus anyagok nem rendelkeznek hasonló tulajdonságokkal - télen nem tudnak teljesen felmelegedni, és meleg időjárás esetén túlzott izzadást okozhatnak. Ezen kívül a cserzett báránybőr nem teszi lehetővé a nedvességet - a láb mindig száraz marad, még akkor is, ha nem visel zoknit. A belsejében az Ugg mokaszinok biztosan egy báránybőrrel is rendelkeznek.

A poliuretán talp nem teszi lehetővé a lábak befagyasztását. A sík talp egy olyan hornyokkal rendelkezik, amelyek jeges járdákon is rugalmassá teszik őket.

Ne feledje, hogy nem szabad nedvesíteni a mokaszinokat - ezek a cipők nem alkalmasak esős időben viselni. Ha a termék még nedves, helyezze be az újságpapírt, ami fokozatosan felszívja a nedvességet. Szennyeződésre van szükség ahhoz, hogy ecsettel óvatosan kefével vigyük fel a cipőt.

előnyök

  • Az Ugg mokaszinok fő előnye a demi-szezonalitás: a télen melegek, és nem a meleg időszakban melegek.
  • A cipő másik előnye a különböző ruházati stílusokkal való kompatibilitás. Kényelmes mokaszinok alkalmasak hosszú sétákra gyalogosan, munkához és papucs funkciók ellátásához. Ha a házat vagy lakást nem nagyon melegítik fel, akkor ezek a szőrme papucsok ideális megoldást jelentenek a melegben tartásra.
  • Ezen kívül, az ügyfelek értékelik az uggs, moccasins az elegáns design.

modell

Ezen vonal tartományában az Ugg a következő moccasin modelleket mutatja be: Ansley, Ascot és Dakota. Az első fényes színvilág, a második klasszikus visszatartott stílus, a Dakota stílusos velúrköteg díszíti a cipő kerületét.

Emellett dekoratív késleltetésű, íjakkal rendelkező modellek is találhatók.

A meleg moccasin uggs legnépszerűbb színei barna és szürke, piros és fekete, kék és lila.

Ki alkalmas?

Az Ugg mokaszinok egy sokoldalú modell, amely alkalmas mind a férfiak, mind a nők, valamint a gyermekek és a tizenévesek számára.

Különösen ez a divatirányzat előnyben részesíti a dinamikus lányok viselését, akik szeretik a hosszú sétákat a városban vagy vásárolni. Ezeket a cipőket is értékelik az autó-rajongók, akik szeretnének magabiztosak és kényelmesek a kormány mögött.

Az Uggs mokaszinok is nagyszerű megoldást jelentenek a háziasszonyok számára: kényelmesek a mindennapi tevékenységekben.

Mit kell viselni?

Ez a cipő jól néz ki a nadrág és a farmer, keskeny vagy alsó részén. Bár a stylistok nem ajánlják a szoknya alatt a mokaszinokat, de egy meleg modell, egy szabad vágás vagy etnikai stílus mellett elfogadható.

Ezek az elegáns „papucsok” csodálatosan kombinálódnak meleg kötött tunikával, ruhákkal és vastag nadrággal vagy leggingskel.

Házi mokaszinok jól néznek ki fürdőköpennyel vagy nadrágtartóval, pizsamával. Kényelmesen ezek a cipők férfi- és női változatban kaphatók - a háztartások teljes készletét megvásárolhatja.

Vélemények

Sokan, akik ezt a kényelmes cipőt vásárolták, elengedhetetlennek tartják, a kényelmes cipőkkel szemben. Különösen ezek a cipők jóak a szezonra. Szükség van a fiatal anyák iránt, akik hosszú ideig járnak az utcán.

Néhány fogyasztó véleménye szerint az Ugg mokaszinok mérete egybeesik az orosz szabványokkal, míg mások szembesülnek azzal a ténnyel, hogy elrabolták őket.

A velúr és a szőrme minősége nem okoz panaszt. Ez a lábbeli kellemes lábérzetet kelt, úgy tűnik, hogy puha gyapjúból gyalogol.

Néhány divatos nőnek ilyen híres gyártója maszaszint és csizmát tartalmaz. Egyesek számára ezek a cipők elengedhetetlenek az irodai szolgáltatáshoz (ülő munka, hideg laminált padló) - forró a csizmában ülni, de a cipőben hideg.

A vevők figyelmeztetnek arra, hogy a fő dolog nem az, hogy ezeket a termékeket a szennyeződésekbe helyezzük, mert a velúrfoltok problémásak, majd leöblítik.

Ennek a nem túl olcsó cipőnek a másik hátránya, hogy az Ugg moccasin gumi talp nem terjed át a láb teljes szélességében, hanem egy keskeny csíkba, így a termékek velúr része érinti a talajt vagy az aszfaltot. Nyilvánvaló, hogy az ebből származó cipők piszkosak, dörzsölődnek és idővel elveszítik megjelenő megjelenését.

Az ügyfelek szerint ez a hangulatos cipő, mint a papucs, de nem számít azoknak az embereknek, akik értékelik a melegséget és a kényelmet.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok