poncsó

poncsó

poncsó

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Mi ez?
 2. modell
 3. divat
 4. faj
 5. anyag
 6. hossz
 7. Színes megoldások
 8. Divat trendek és új elemek
 9. Tippek a kiválasztáshoz
 10. Hogyan kell viselni?
 11. Mit kell viselni?
 12. Szép és elegáns képek

A Poncho-t a futószalagokon a teljesítmény, a szín és a stílus irányának különböző változataiban mutatják be.

Mi ez?

A Poncho-t a dél-amerikai nép nemzeti ruházatának tekintik, és téglalap alakú szövetrész, melynek lyuk van a fejhez, és a nyílások nélkül. Minden nemzetben, törzsben és törzsi közösségben színben és mintában különböztek. A modern módon a poncsók szilárdan megalapozódtak a múlt század 60-70-es éveiben, és különböző átalakulásokon mentek keresztül. Csak a fej nyaka és az ujjak hiánya változatlan marad benne.

A poncsó a legfrissebb divatszakaszokban újragondolja a csúcsát. A tervezők mindenféle változatot és modellt kínálnak a ponchóknak, mint alternatív típusú felsőruházatot az egyéni stílusú nők számára. Ez a ruha nagyon nőies és elegáns.

modell

Eredeti ponchók alkalmi stílusban, vastag, gyapjúszövetből, kötött vagy kötött anyagból. A kardigán vagy pulóver kiváló alternatívája. Az ilyen modellek lehetnek egy klasszikus ponchó és egy hüvely, a kezes rések, a zsebek, a motorháztető, a magas nyak, a különböző és aszimmetrikus hosszúságok.

A felsőruházat a ruha, a kabát és a gyapjú keveréket tartalmazó szövetek. A felsőruházat ilyen változata eredeti és emlékezetes képet alkot.

A terhes és szoptató nők számára kiváló eredmény egy meleg poncsó, kényelmes és kényelmes viselet minden alkalomra.

A selyemből, szaténból, csipkéből, gyapjúból és szőrből készült esküvői menyasszonyi ponchók sok éve népszerűek. A legfiatalabb divatos poncsó a divat csúcsán is van, míg egy iskoláslány vagy egy tanuló képe a Mary Popins stílusban harmonikusan kiegészül.

A dizájner ponchók csodálkoznak a divattervezőkkel az anyagok, dekorok, színek használatában. Az ilyen poncsók úgy vannak kialakítva, hogy hangsúlyozzák a tulajdonos finom ízét. Az etnikai stílusú Poncho rendkívüli dolog lesz bármilyen divatbolt szekrényében. Egy ilyen dolog univerzális, az indiai vagy latin-amerikai stílusban megjelenő világos etnikai minták későn maradnak divatban.

Szezononként

A szezonalitás ponchót különböző anyagok és szövetek felhasználásával fejezik ki. Így a demi-szezon modelleknél a gyapjú, a tweed, a ruha, a kendő, a kötés és a kötöttáru használatos.

Téli poncsó opciók vastag anyagból készülnek, szigeteléssel, podstezhkoy szőrme, báránybőr.

A nyári poncsó könnyű, rövidebb.

A tengerparti divat aktívan használja a ponchókat, mint egy könnyű köpenyt, és méltó alternatívát jelent a strand ruha, a saronga számára. Az ilyen ponchók könnyű, szinte súlytalan anyagból készülnek, amelyek könnyen száradnak a napban.

divat

A legújabb trend egy kapucnis poncsó volt. Ilyen dolgot lehet viselni az évszakban, télen és még nyáron is, attól függően, hogy melyik anyagból készült. A téli lehetőségeket a szőrzet mentén szegélyezik, és a kapucnis szélénél, meleg béléssel vagy modern melegítőszövetek vagy szőrme szigetelésével.

A Poncho stílusok olyan sokrétűek, hogy minden nőnek saját modellje van, amely tökéletesen illeszkedik stílusos képébe és szekrényébe. Lehetőség van pontszerű kabátok, vagy szőrme- és bőrbetétes modellek kialakítására. Kötött poncsó, mind a meleg, mind a fény, már klasszikusok lettek.

A tervezők nem hagyják abba a kísérletezést a poncho variációival: a poncsó most viselni lehet az övvel, az ujjak hasonlóságával, az ujjak alatt levő kivágásokkal, zsebekkel, aszimmetrikus vágással, különböző hosszúságú szegélyekkel és fáklyával, gallérral, állvánnyal vagy gallérral stb.

A legfrissebb trendek a csatolt poncho megjelenését diktálták, szaggal és különböző szegélyekkel, a szegély, a rojt, a szőrme, a háromszög alakú, a gyémánt alakú, a kerek szegély, az egyenes, a figurák stb.

faj

A poncsó kiválasztása valóban változatos lett. Ponkabevonat van, amely a hideg évszakban a téli fagyig könnyen vált érdekes helyettesítővé a felsőruházat számára.

Sok éven át továbbra is a poncsó-kockás trend, amely melegséget és kényelmet, szabadságot és azonnali hatást biztosít. Meleg szövetből vagy gyapjúból készült, klasszikus színekkel. Az ilyen modellek univerzálisak és alkalmasak minden korosztály számára, valamint férfiak számára.

A Poncho-transzformátorok egyre több rajongót nyernek a szokatlan vágás és az egyik dologról a másikra történő átalakulás lehetősége miatt, a rögzítőelemek, a nyakátalakítás stb.

A poncsó prototípus lett a különböző szőrmékből - asztrakánból, nyércből, szamárból, hódból, mosómedveből stb. A felsőruházat mellett a poncsó aktívan kerül bevezetésre a szokásos szekrénybe poncsó pólók, poncsó ruhák és poncho dzsekik formájában.

A különböző színekből származó divatos köpenyek a különböző kivitelezési anyagokból még egyfajta poncsó lettek. Ez a köpeny kényelmes és praktikus - amit nevezünk a lustaért. Kényelmes magával vinni, könnyen szállítható és gondoskodik egy ilyen modellről.

Egy másik típusú poncsó lett az angol köpeny. A sapka fő jellemzője egy tiszta vállvonal. A Cape a legjobban a hűvös és hideg időjárású kabát.

anyag

A modern poncsó mindenféle anyagból, szövetből és azok kombinációjából áll. A kötött vagy kötött anyagból készült poncsó már klasszikus lett. A melegebb opciók vastagabb anyagokat használnak, mint például a boríték, a gyapjú, a gyapjú, a ruha, a szőrme, a bőr stb.

A prémes ponchók, asztrakánok, asztrakánok, asztragánok és még egy csontok esetében ideális a bőrhöz vagy egy áthidaló technikával kombinált kötött nyérc, coypus és még hosszú hajú szőrme is. A természetes szőrmével együtt mesterséges szőrzetet is aktívan használnak.

A nyári ponchók vékonyabb szövetből készülnek - len, kötöttáru, könnyű keverék, sifon, poliészter, farmer. Ez lehet egy tiszta poncsó vagy egy poncsó ruha, egy poncsó kabát, egy poncsó póló, egy strand poncsó.

Egy különleges helyet esküvők és elegáns csipke, szatén, gáz, selyem pontozók foglalnak el. Az ilyen modellek kifinomultságot és nőiességet, repülő sziluettet biztosítanak.

A gyapjúból készült poncho, a kasmír, ami nem csak meleg időben, de könnyen viselhető, kellemes tapintású és kényelmesen ülve is kétségtelen sikert arat.

A podzsák újdonságai lettek a kötött elemek, a bőr szegélyezett, kontrasztos anyagból készült csipkeelemekkel, szőrmével díszített, kövekből, gyöngyökből és hálóból készült díszítéssel.

hossz

A poncsó hossza a stílus és a stílus függvényében változik. A klasszikus poncho akár a comb vagy a térd közepe is lehet. A meleg és demi-szezon lehetőségei lehetővé teszik a térd alatti hosszúságot, a térdeket. A poncsó ruha maxi hosszú lehet, a comb közepe, csak a térd felett.

A Poncho-kabát vagy köpeny rövidebb hosszúságot javasol - a derék alatt, a comb közepén. Még rövidebb is lehet egy elegáns poncsó vagy esküvő - a derékig, a mellkasvonal alatt.

A Poncho-kabátot általában a térdek, a térdek alatt, valamint a comb közepére mutatják.

Színes megoldások

Bármelyik lány számára megtalálható a kedvenc színe vagy árnyéka poncsója, legyen az fényes és tarka kombináció szerelmese, vagy a klasszikus színsémák ragaszkodója.

Az etnikai minták és minták a mai napig trendek maradnak.Ezzel párhuzamosan a monokróm divatos, különösen releváns a kötött poncsó, kasmír poncsó, gyapjú és kötöttáru esetében.

Ponchakabát és klasszikus köpenyek lehetnek pasztell színekben, gazdag monokróm színekben - kék, bordó, zöld, fekete, fehér, minden barna, narancs, kék, türkiz, piros stb. Ugyanebben a sorban ketrec, borsó, szalag, jelmezes, geometrikus motívumok találhatók.

A fiatal fashionistasnak kínált poncsó élénk színeket, szokatlan nyomatokat és dekorációt. Kontraszt színek is megtalálhatók a poncho modellekben. A színek összetett kombinációja - akár három vagy több - szintén releváns és harmonikusan néz ki egy poncsóban.

Divat trendek és új elemek

A tervezők a pontozási modelljeikben egyre több érdekes változatot hoznak létre a vágás, a dekoráció és az anyagok terén. Érdekes innovációk közé tartozik a motorháztető használata, nagy mintázattal rendelkező befejezések, nagy kötött elemek, cipzárak használata cipzár formájában, dekoratív gombok, horgok.

A modern ponchók a nyakra, nyakörvekkel, bilincsekkel, különböző kialakítási lehetőségekkel rendelkezhetnek. Egy másik újdonság az ujjú poncsó. A hüvely normális lehet, csak mandzsettával, mandzsettával vagy szokatlan formájú díszítéssel lehet ellátni.

A divatban minden, ami vonzza a figyelmet és kényelmet biztosít. Ez teljesen vonatkozik a poncsóra.

A katonákon lévő ponchókat egyre inkább különböző stílusokban - barokk, boho, etnikai, punk, katonai - végezték. A kötött poncsó mindig trendben marad. Ugyanakkor különösen nagy értékű a nagy kötés, nagy kötött minták és elemek.

Tippek a kiválasztáshoz

A Poncho mindent megtesz, függetlenül attól, hogy milyen típusú és korú. Ez a dolog meg tudja rejteni extra kilogrammokat a vágás miatt, meghosszabbítja a növekedést a helyesen kiválasztott hosszúságban, túlságosan vékony alakot ad a nőiességnek és a kötetnek.

Nagy jelentőséggel bír a modell poncho arányának kiválasztásakor. A poncsó nem hozhat létre többletkötetet, rövidítheti a növekedést, túl nagynak vagy túl kicsinek tűnhet. Annak érdekében, hogy pontosan meghatározzuk a poncsó méretét, meg kell próbálni.

A színkomponens választásakor nincsenek korlátozások, kivéve, hogy a színnek el kell mennie.

Vezetnie kell az oka annak, hogy egy ponchót fog használni - a város felfedezéséhez, a természetbe utazáshoz, az irodához vagy egy párthoz, mivel a mindennapi viselet felsőruházat, stb.

Figyelmet kell fordítani a gondosságra, a szövet minőségére és összetételére.

Hogyan kell viselni?

A Poncho nagyon kényelmes és praktikus dolog. Ezért a viseléssel kapcsolatos problémák nem merülhetnek fel. Fontos megjegyezni, hogy a poncsó önmagában felhívja a figyelmet, ezért nem szabad külön hangsúlyt fektetnie más ruhadarabokra vagy kiegészítőkre.

A többi ruhadarab és kiegészítők színsémája nem tűnik ki a poncsó színeitől. Előnyösebb, ha „elfojtja” a más dolgok színét, vagy ugyanazt az árnyalatot sorolja fel. Ezután a kép valóban tökéletes lesz.

Mit kell viselni?

A poncsó viselése a választott stílustól, színtől és hosszúságtól függ. A Poncho-t számos szekrénnyel kombinálják. Ha a poncsó az irodának felel meg, és klasszikus színskála szerint tervezték, a klasszikus vágás nadrágja tökéletes vagy szűkült egy blúz vagy teknős. Ponchakabátot lehet viselni, nadrágot és szoknyát egyenes vágással. Bármely poncsó kombinálható a farmerrel, a nadrágos színekkel.

A cipőből kényelmes cipő illeszkedik a platformra, lapos síkra, sarokkal. Csizma és boka csizma, cipő vagy mokaszin - mindez a poncsó stílusától, a szezontól és a kiválasztott képtől függ. A Demi-season lehetőségeket divatos kalapokkal kombinálják. Téli lehetőségeket kötött sapkákkal lehet viselni. Mint már említettük, a poncsó többi ruházatának megválasztásakor meg kell emlékezni az arányokra és a színekre.

Szép és elegáns képek

Egy elegáns, rövid alkalmi poncho szó szerint minden nőnek megfelel. Könnyű anyagból készült, sötét szürke gyapjúval.Vonzó és nőies megjelenésű, nagyméretű galléros gallér, amely laza hajtogatással, levágott vállvonallal és széles kivágásokkal rendelkezik, mintha egy hüvely jelenlétét jelentené. Nagyszerű lehetőség minden nap és az irodában, tanulmányozásra, sétákra és vásárlásra. Ezt a modellt hosszú ujjú, kötött hosszú ujjú pólók, sport mezek kombinálják. Mint alsó illeszkedő farmer, nadrág, szoknya.

Sötét árnyalatú, világos színű csíkokkal díszített pönk-kockás - zöld, türkiz, sárga és bíborvörös a szegélyen, és egy látványos hosszú zöld szegély lesz elengedhetetlen dolog a nyaraláskor vagy a hűvös időben. Ennek a ponchónak a kiemelése egy elülső kötet gomb és egy sötét szegély, amely egy pulóver vizuális hatását teszi lehetővé. A fényes, élénk színű csíkok biztosítják a kép etnikai hovatartozását és egyidejűleg azonnali működését. A színes csíkokkal megegyező tartományú ruhákkal kiegészítve egy ilyen poncsót, a megjelenés felejthetetlen és kényelmes lesz. A nadrág sport stílusban vagy vékony és könnyű farmerrel illeszkedik. Sportcipő sarok nélkül. Ékszerként használhatók az etnikai többrétegű karkötők, hosszú gyöngyök, medálok.

Demi-szezon opció poncho hossza a comb közepén egy kerek szegéllyel és stand-up gallérral a fiatalok számára kedvelt dolog. Az anyag sötét színe, kontrasztos, világos színű gombokkal vágva, zsebek szárnyakkal alkotják a kettős mellű bevonat hatását. Ez a modell hosszabb, mint a könyök, hosszúkás kesztyű. Fejdíszként jól néz ki egy kalap, egy nagy méretű pomponnal, amely megfelel a poncsó színének. Ezt a poncsót farmerrel, nadrágtartóval, rövid szoknyával lehet viselni. A kép nagyon modern és romantikus volt.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok