sapkák

Reima Lassie kalap

Reima Lassie kalap

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők
  2. modell
  3. Szín és nyomtatás
  4. Vélemények

Jellemzők

A REIMA gyermekkori kalapja védi a gyermeket a hidegtől és a fagytól, és nem engedheti meg, hogy hideg legyen. Divatos, stílusos kiegészítők élvezik a gyerekeket, mert a REIMA Lassie kalapok világos, szokatlan és divatos kialakításúak.

Minden kupakot márkájú szélálló lapokkal látnak el, amelyek fényvisszaverő márkajelzővel vannak díszítve. Kiváló minőségű anyagok, gyárthatóság, kényelem, melegség és gondoskodás a gyermeke számára - ez a REIMA finn cég termékeiről szól. Emellett a sapkák kialakításának egyedisége, kiváló minőség mellett, kizárja a szülők gyermekeinek aggodalmát - a termék minden bizonnyal a gyermek kedvenc kiegészítője lesz.

A REIMA gyermekfelszerelések segítenek a gyermek számára különleges stílus kialakításában és mások figyelmének felkeltésében. Egy kellemes pillanat megfizethető ár a magas finn minőséghez képest. A termék megfelel minden minőségi előírásnak, és a megfelelő színek használata a létrehozásuk során vonzóvá teszi őket a vásárlásra.

modell

Elutasítja a gyermeke kalap viselését? Csak válasszon egy olyan modellt, amely tetszik neki. A REIMA-tól származó hatalmas Lassie sapkák széles választékát a legkifinomultabb kis divatosok várják.

Különösen népszerűek a REIMA univerzális demi-szezonjai. A praktikus, nagyon meleg kopásálló fonal, amely gyapjúval van ellátva, ezek a sapkák télen nagyon -10 fokos hőmérsékleten melegek.

Különböző modellek:

  • Bini;
  • viseli;
  • sisakok;
  • gyakorlati modellek zsinórral.

A szezon feltétel nélküli hitje a Bear modell szélálló fülvédővel. A tetején lévő kupak valóban a kisbabának tűnik, mint amilyet a gyerekek szeretnek. Könnyű, kényelmes és nagyon meleg, modern technológiai anyagokkal.

Az ideális modell a kemény orosz fagyokhoz egy kalap, amelynek a hasára van szeme. Ugyanez a modell a balaclava. A modell könnyű, meleg és kényelmes hipoallergén anyagokból készül. Ez utóbbi nagyon fontos, mert Ez a modell érintkezésbe kerül finom bébi bőrrel. A modell kényelmes illeszkedést és garantált védelmet nyújt a szél és a fagy ellen. A sapkás sapka lehetővé teszi, hogy sál nélkül, és tökéletesen védi a nyakát a hidegtől.

Az akril gyapjúból készült, gyapjúbélből készült babcsokor jelenlegi modellje a modemek kedvence. Ez a kalap nem csak a hidegtől védi, hanem lehetővé teszi, hogy egy modern megjelenést hozzon létre. A lányokhoz jobban illeszkedő bini a pomponnal, a fiúk inkább diszkrét stílusban részesülnek. A modell szélén márkás szélálló lapkák vannak.

Divatos és egészen felnőtt megjelenésű kalapok, amelyek lapelemmel néznek a gyerekekre. A különböző modellekből álló fülbevalók nagy választékát a felelős anyáknak ajánljuk, akiknek először a meleg, a kényelem és a megbízhatóság áll.

A nyakkendők lehetővé teszik, hogy szilárdan rögzítse a sapkát az álla alatt. Egy klasszikus kötött sapka pomponnal a sztringeken minden szekrényhez illik.

A lányok egyik legkedveltebb modellje egy három pom-poms kalap: egy pom-pom a tetején és kettő az oldalán. Az oldalsó pomponok nagy fülbevalóknak tűnnek. A kalap egy praktikus modellje nagyon elegánsnak tűnik, ugyanakkor egy ilyen kalap tökéletesen megtartja a hőt.

Szín és nyomtatás

A REIMA gyerekek Lassie kalapjainak színeit és nyomatjait a szezon új trendjei szerint választják ki. Először is, egy egyszerű rózsaszín és sárga sapka egy lánynak, de a szezon kedvencei lila és korall színek.

A fekete, szürke és barna sisakok és a babák nagy választékot kínálnak a fiúk számára.

Monokróm vagy kontrasztos csíkos sisak kalapok népszerűek ebben a télen. Az univerzális fehér színű fülekkel rendelkező lányok sapkás sapkák jól kombinálhatók pasztell árnyalatokkal.

A klasszikus kék sapkák, amelyek fiúkhoz kötődnek, évszaktól népszerűek és számos modellben kaphatók. A fiúk sok modellje gyakran különböző formájú és színű nyomtatott ketreceket használ.

Vélemények

A termék legpontosabb értékelése valós vásárlói véleményeket ad. A kedvező árak és a kiváló finn minőség kiváló kombinációjának köszönhetően a REIMA gyerekek Lassie kalapjai jó minőségűek. A vásárlók tudomásul veszik a márka széles választékát és színválasztékát.

A gyermek kalapok modelljeit minden stílusban és minden alkalomra készítik. A gyerekek szeretik a füleket a kalapokkal, és különleges örömmel viselik őket. A márka hatalmas választékát kínálja a „medve” modelleknek a különböző formákban és színekben.

A lányok szép kalapokat választanak a pompomákkal, fülbevalók, amelyek a tulajdonosaikat úgy nézik ki, mint az elegáns babák vagy a Snow Maidens.

A vásárlók minden bizonnyal megemlítették a funkcionalitás és az esztétika kiváló kombinációját, a technológiai megoldások átgondoltságát és az összes Lassie kalap viselését. Először is, a REIMA Lassie kalapját értékelik az oldalukon elhelyezett szélvédő betéteikért, amelyek megbízhatóan védik a csecsemők fülét a széltől és a hidegtől. Ebben az esetben minden modell kényelmes illeszkedést biztosít, könnyű, meleg fleece béléssel. A puha, könnyű gyapjú sapkák nem szúrnak, ami különösen fontos a gyermek terméke számára.

A gyakorlati anyák figyelmet fordítanak az összes termék különleges tartósságára. A sapkák nem nyúlnak el, nem zsugorodnak, nem mosódnak el, és megtartják formájukat és funkcionális tulajdonságaikat szezonról évszakra. Tapasztalt anyukák tudják, hogy a Lassie kalapok megbízhatóak Minden modell teljesen hipoallergén anyagból készül.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok