sapkák

Korlátok strasszokkal

Korlátok strasszokkal

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. modell
  2. anyag
  3. szín
  4. Látványos képek

A kalapok egyik legszebb, elegáns és elegáns ékszere a strassz. Egy kalapot, díszített strasszokkal, némi kifinomultságot és nemességet ad. A pezsgőkövek lehetővé teszik, hogy a legelterjedtebb modellt stílusos és divatos fejdíszké alakítsa.

modell

Rhinestones - univerzális dekoráció. Alkalmasak különböző stilisztikai döntésekben készült sapkákhoz.

Alkalmi stílus. A sportmodellek, a lakonikus monofonikus sapkák, a sapkák, a harisnyák, a feszes fej, kiváló alapot nyújtanak a strasszok díszítéséhez. Ez lehet geometriai dísz, absztrakció, vagy az informális stílusú modellek egyik legnépszerűbb mintája - egy koponya csontokkal.

Ehhez a dekorációhoz leggyakrabban egyszínű rhinestones használnak, ellentétben a kupak árnyékával. Például, fehér vagy átlátszó strasszok alkalmasak fekete sapka, fekete, szürke, stb.

A strasszos koponya megtalálható a sapkán és a tizenéves lányokon, valamint az idősebb lányokon.

Ezek a kalapok nagyszerűen bőrkabátokkal, bőrkabátokkal, bombázó kabátokkal és egyéb alkalmi ruhákkal rendelkeznek.

A csillogó strasszok kiválóan alkalmasak a kalapok női modelljeinek, például a beretinek. A kis irizáló kövek a beret teljes felületén szétszóródhatnak, vagy szép, lakkozott díszítéssel rendelkezhetnek, például virág formájában.

Különböző átmérőjű strasszok díszíthetik a beretet egy kör körül, vagy kiegészíthetik egy másik dekorációhoz, például hímzéshez. Dekorációs lehetőségek sokak lehetnek, minden a tervező képzeletétől függ. A strasszok különböző méretűek és színesek lehetnek.

A strasszok egy beret-hanghoz illeszthetők. Az ilyen modellek különösen kifinomultak és elegánsak. A dísz a fejfedő hátterére néz, nem fülbemászó és ragyogó. Jelenléte csak puha villogást és játékot biztosít a napsugárzás alatt.

A fényes, színes kövek lehetővé teszik, hogy szép, többszínű kompozíciókat hozzon létre, és az ismerős fejdísz műalkotássá váljon.

A következő modell, amelyet gyakran díszítenek strasszokkal - egy fülbevaló kupakkal. Különösen gyakran készítettek modelleket különböző korú lányoknak. Világos türkiz, lila, rózsaszín fülbevalók tökéletesen kombinálhatók fényes strasszokkal. Jellemzően a díszítés virág dísz vagy elegáns, bonyolult minta.

A hosszú fülű kötött sapkák nagyon diszkréten és tömören díszítettek, hiszen maga a fejfedő stílusa már meglehetősen fülbemászó. Ezen kívül az egyik legkedveltebb ékszer az ilyen sapkákhoz egy szőr vagy kötött pompon. A díszítés rengeteg változata még a legelegánsabb modellt is ígéretlen.

A legszokatlanabb fejdíszek közé tartoznak a népi vagy etnikai stílusban készült modellek. Például egy turbán vagy turbán. Ezek a kalapok tökéletesen kombinálhatók a női kabátmodellekkel. A kép nagyon elegáns. Minél vékonyabb a fonal, amelyből a turbán kötött, a kisebbnek strasszosnak kell lennie, és ezzel szemben a nagyobb és masszív kövek alkalmasak a vastag, dombornyomott kötéshez.

Nagy ékszereket gyakran használnak ömlesztett sapkák díszítésére. A nagyméretű strasszok ezekre a kupakokra nézve sokkal megfelelőbbek és érdekesebbek, mint a kisebbek. Ez lehet kövek szétszóródása vagy egy bizonyos dekoráció. Kicsi és kicsi strasszok, amelyek leggyakrabban díszített sapkából készülnek, elegáns, elegáns méretű, fonalból készült, stb.Nagyon gyakran az egyik modell egyszerre több méretben ötvözi a strasszokat.

A Swarovski kristályokat szabványos strassznak tekintik a minőségben és a megjelenésben. A tökéletes alaknak, a legtisztább csillogásnak és a kifogástalan minőségnek köszönhetően ezek a kövek világszerte hatalmas sikert és népszerűséget élveznek. A kristályok a luxus ékszerek kategóriájába tartoznak, és nagyon drága, exkluzív ruházatot hoznak létre.

A Swarovski strasszokkal díszített sapkák mindig nagyon kifinomultak és drágaak. Mintha a díszítésüket nem rhinestones használták, hanem valódi drágaköveket.

Mivel a kalapot leggyakrabban kendővel és ujjatlanal töltik be, jobb, ha azonnal megvásárol egy készletet (kalap és ujjatlan), ugyanolyan stílusban díszített strasszokkal. A pezsgőkövekkel díszített számos dolog különleges kifinomultságot és nemességet ad a képnek.

anyag

A különböző anyagokból készült sapkákon strasszok találhatók, így ez a dekoráció univerzális. Vannak azonban több szövet, amelyen a fényes kristályok különösen harmonikusak.

Kötött kalapok strasszokkal

Az egyik legnépszerűbb kombináció kristályokkal. Fonal kötéshez használják nagyon különböző, strasszok nagyon szép árnyék minden kiválasztott mintát.

szőrme

A strasszok díszítik a tiszta szőrme sapkát, valamint a szőrme és más anyagok kombinációjával készült modelleket. Például kötött anyaggal kombinálva. A kristályok nem díszítik az egész sapkát, hanem kis, tiszta mintázat létrehozására használják. Külsőleg ez a dekoráció nagyon hasonlít a brosshoz.

kötöttáru

Vékony, elegáns kalapok - ideálisak strasszok használatához. A fényes kövek kis szétszóródása a kerület körül a kupakot díszíti, az egész felületen, egyetlen részre, stb.

Velúr és bársony

Lágy, bársonyos velúr, amennyire csak lehetséges, paszták felhasználására alkalmas. Nagyon finom, kellemes tapintású anyagot hoznak létre egy ilyen kifinomult dekoratív tartozékhoz, mint a strassz.

A bársonyos sapkán lévő strasszok nem kevésbé szépek és kifinomultak. A puha, fényes bársony ragyogás tökéletesen kombinálódik a többszínű kövek túlcsordulásával. Egy ilyen sapka egy elegáns ruha vagy ünnepi megjelenés része lehet. Azonban nem lesz kevésbé harmonikus egy szép kabát, elegáns bunda, elegáns báránybőr és más ruhák.

szín

Annak érdekében, hogy a strasszok a lehető legvilágosabbak és lenyűgözőbbek legyenek, a legjobban úgy választották, hogy az anyagot, amelyből a sapka varrott vagy kötött, egyszínű. Ellenkező esetben a tarka mintázat miatt a strasszok elveszítik kristály ragyogását és varázslatos varázsaikat.

Minél inkább visszatartja a színt, annál világosabbak lehetnek a kristályok. Például egy szürke vagy fekete kalapban nagyszerű, kis méretű, különböző formájú és színű kristályok képei láthatók. A zöld, lila, rózsaszín rhinestones fényes, csillogó díszeket hoz létre, amelyek sötét háttéren jól néz ki.

A fehér sapka díszítésére színtelen vagy fehér kristályokat választhat. Ez a dekoráció sokkal elegánsabb és elegánsabb lesz, mint a többszínű kövek díszítése. Ezen kívül ez a kalap ideálisan kombinálható bármilyen szín és kivitelű felsőruházattal.

A kupakok telített színének díszítéséhez, például kék, piros vagy rózsaszín, rhinestones választható ki, hogy megfeleljen a kupaknak, vagy válasszon kontrasztos kristályokat. Például fekete. A klasszikus színkombináció mindig relevánsnak és divatosnak tűnik.

Látványos képek

  1. A strasszok tökéletes összhangban vannak a sportos stílusban készült ruhákkal. A fényes kövek kis szóródása jól néz ki egy pomponnal kötött kötött sapka világos piros alapon. Szerény és stílusos!
  2. A luxus szőrme luxus dekorációt igényel. A Swarovski pezsgőkövek ideálisak egy elegáns szőrme sapka díszítésére.
  3. Nagy méretű, különböző méretű és formájú strasszos, kaotikus módon szétszórva, hatékonyan keretezi a sötét szürke kötött sapkát.Ezt a fejfedőt megfelelően kombinálják alkalmi stílusú ruhákkal.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok