Női sálak

Gyermek sál

Gyermek sál

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Alapvető sálak
 2. Divat modellek lányoknak
 3. Hossz és méret
 4. anyag
 5. minták
 6. dekoráció
 7. szín
 8. márka
 9. Mi legyen sál?

A hideg időjárás kezdetén sok szülő gondolkodik arról, hogyan frissítheti a morzsák szekrényét. Végtére is, a természet csípése nem lehet akadálya a gyaloglásnak. Különösen télen annyira érdekes tevékenységek várnak: játszhatsz hógolyókat, mehetsz a korcsolyapályákba és lovagolhatsz szánkót! Ahhoz, hogy a gyermek elegendő időt töltsön a friss levegőben, minden időben meleg és kényelmes.

A téli ruhák mellett a babának funkcionális és világos kiegészítőkre van szüksége. Vegyünk például egy sálat. Annak érdekében, hogy a baba ne fogjon hideg torkát, egyszerűen szükséges. A magas gallérral ellátott pulóverek és dzsekik alig találkoznak ezzel a feladattal.

Ha kreatívan közeledik a gyermekkendő kiválasztásához, akkor nem csak védi a gyermekét a széltől és a fagytól, hanem jó hangulatot is ad neki.

Különösen nehéz egy modellt választani egy lánynak. A lányok számára a sálak széles skálája hatalmas. A kis divatosok mindig szépek akarnak lenni, és a tél nem kivétel! A Couturiers tudatában van ennek, és ne felejtsük el, hogy gyermekmodelleket hozzanak létre a divatipar jelenlegi trendjeivel összhangban.

Alapvető sálak

Leggyakrabban a következő sálfajták láthatók:

 • klasszikus;
 • bilincs (snud);
 • pelerin;
 • arafatka.

Az első lehetőség az alapvető és a legnépszerűbb. Leggyakrabban a gyerekeknek csak a klasszikusokat vásárolják. Egy ilyen elem azonban megtalálható a szekrényben minden személy számára, nemtől és életkortól függetlenül.

Snud jó, mert helyettesíti a sapkát. Ezt kapucnivalként használják, vagy a nyak köré egyenesítik.

A hamut hatékonyabbá tétele érdekében a durva szálakat kell alapul venni, és a nagyokat a kötéshez használják. Az ékszereket tetszés szerint használhatja vagy hagyhatja el a terméket.

A palatin egy széles sál, amely nemcsak a nyakát, hanem a tulajdonos vállát is melegíti. Egyes modellek még a derékig is elérik. Általában vékony kötöttáru vagy más, nem túl terjedelmes anyag kerül felhasználásra. Mivel nagyon széles a hímzés és a nagy minták.

Arafatka kicsi sál, mint egy sál.

Korábban kizárólag szövetből készültek, de most már látható a kötött arafatki. Kiderült, hogy nagyon eredeti termékek, amelyek tökéletesen kiegészítik a férfiak és a nők arculatát.

Divat modellek lányoknak

Milyen sálak népszerűek a 2016-2017 téli időszakban? A divatos bolyhos sálak pasztell és élénk színek, hangsúlyozva a varázsát a fiatal szépségek.

Azoknak az energikus csecsemőknek, akik egy percig nem tudnak ülni, több praktikus termék fog tenni. Például, a kötöttáru, ez még mindig trend.

Sok lány szereti a fényes modelleket rajzfilmfigurákkal. Hímezhetők többszínű szálakkal vagy kötöttek és a vászonhoz.

A róka sál egy másik érdekes lehetőség az eredeti megoldások szerelmeseinek. Játszhatsz vele, mint egy játék, ami azt jelenti, hogy valószínűleg többet szeretne, mint a szokásos sál. Ma népszerű és téli gyerekek álmodnak az állatok szájkoszaival.

Az idősebb lányok minden bizonnyal értékelik a nagy párzás hosszúkás modelljeit. Ezek a látszólag masszív kiegészítők csak a tulajdonosaik törékenységét hangsúlyozzák. Általánosságban elmondható, hogy a kötött termékek még mindig magabiztosan tartják a térképeket. A tervezők nem fáradnak olyan új darabok feltalálására, amelyek új életet lélegeznek a régi, régi kötött sálba.

Ennek köszönhetően tizenévesek is viselik őket.Különböző módosításokkal rendelkezhetnek: gallér-sál, sálcső, sál-nyak ... Ezek a modellek különböző anyagokból származnak.

Azok számára, akik nem akarnak minden alkalommal, hogy kötözni egy sálat a nyakában, sok alternatíva van. Ez egy póló eleje, tépőzárral ellátott termékek, gombokkal ellátott sál vagy egy szemhéj.

A gyermekek vagy a hevederek szállítására szolgáló sálak inkább az anyák kényelmét szolgálják, és nem a csecsemők felmelegítésére. Általában vékonyabb anyagokból készülnek. A hevedert önállóan lehet megvásárolni vagy készíteni. A gyűrű segítségével a széles sál valódi bölcsővé válik, és egyenletesen elosztja a súlyát.

Hossz és méret

Úgy vélik, hogy 1,2 méter az optimális hossza a gyermekek sálak számára. Kétszer fogja becsomagolni a baba nyakát. Lehet, és rövidebb. Ha 70 cm hosszúságú terméket vásárol, ez elég csak egy csomó kötéséhez. A téli viselethez ez nem lesz elég. A sál szélessége 10 cm-ben talán a legjobb lesz. Sőt, ha a fonalat könnyedén feszítjük, szimulálhatjuk a paramétereit, ami nagyon kényelmes.

anyag

Mindazonáltal, függetlenül attól, hogy milyen szép és érdekes a gyermek sálja, ugyanolyan fontos szempont az anyag kiválasztása. A poliészterből készült termékek gyorsan elveszítik formájukat, és gyakran megjelenése több mosás után is jelentősen romlik.

A sálgyártásnál gyakrabban viszkóz. Az ebből származó termékek kellemesebbek, és nem veszik el gyorsan a bemutatójukat.

És a legjobb választás, bár talán nem olcsó, a természetes anyagok - kasmír és gyapjú. A fleece modellek jóak, mert lehetővé teszik a bőr lélegzését és a hőmérséklet megőrzését a könnyedség és puffadás ellenére. Az anyag eltávolítja a nedvességet, ami azt jelenti, hogy a gyermek nem fog hideg.

Nagyon fontos, hogy az anyag ne irritálja a gyermek kényes bőrét. Ez különösen igaz a kézzel kötött sálak esetében. Sajnos nem minden, a polcokon megjelölt „baby” fonal alkalmas a gyermekek dolgainak megteremtésére. Ez lehet tüskés és még vörösséget is okozhat. Előnyös a puha gyapjú, mint az alpaka. A mohair nem a legjobb megoldás, mivel hosszú halom gyakran a baba szájába kerül.

minták

Kötött minták díszíthetik a különféle zsinórokat és más szokatlan dombornyomott díszeket. Nem olyan rossz, mint egy sálat, mint egy angol gumi, amely az arc- és a szegélyes hurkokból áll.

A gumiszalagok más lehetőségei is vannak:

 • csavart (bolgár);
 • igzag;
 • zár;
 • lengyel;
 • a hurok eltávolítása;
 • poluangliyskaya;
 • Norvégiában.

Ahhoz, hogy a sál eredeti legyen, bármilyen áttört mintát készíthet, de az ilyen finomságok megfelelőbbek a női nyári sálak vagy kendők kötésében. A vastag érlelés gyémántokkal, kockákkal vagy hullámokkal talán jobban illeszkedik. Számos változata van, a fő dolog a képzelet megjelenítése.

dekoráció

Az ékszerek kiválasztásakor a színt figyelembe veszik. A termék monofonikus vagy több árnyalatot kombinál? Ugyanilyen fontos a modell textúrája. Ha a kötés nagy, fonatokkal vagy más díszekkel, akkor hurkolt virágok nyilvánvalóan nyers erő. Ebben az esetben jobb, ha egy bolyhos bordát adunk hozzá. A gyermek szeretni fogja a kedvenc sálját, és maga a termék harmonikusan néz ki.

A miniatűr virágok vagy gyöngyök jobban fognak kinézni vékony vászonon, lehetőleg pasztell árnyalatban. Rögzíthetsz egy brossot vagy egy jelvényt, de ez nem a legjobb választás egy gyermekfelszereléshez, mivel a tűk nem mindig tartják biztonságosan a csatban.

Alternatívaként a sálak hímzéssel vagy akár kis pom-pomokkal vannak díszítve. Néha különböző modelleket találhat játékokkal. A fő dolog az, hogy az ilyen dekorációk biztonságosan vannak rögzítve, különben az első mosás után csak ragasztófolt vagy egy szál marad. Ugyanez vonatkozik a strasszokra. A mesterséges kövekkel és flitterekkel ellátott olcsó termékek általában nem állnak meg a vízvizsgálattal.

szín

Itt talán nincsenek szigorú ajánlások. Egy dolog biztos: a gyerekek élénk színeket részesítenek előnyben.Szürke, kék, fehér vagy más nyugtató színek szálak általában úgy vannak kiválasztva, hogy egy fiú sálján dolgozzanak.

A lányok színsémájának kiválasztásakor azonban az árnyalatok palettája egyszerűen óriási, és csak a sapkák és más dolgok színeire korlátozódik.

Ha díszekről beszélünk, az állati nyomatok nagyon hasznosak lesznek. A gyerekek szeretik a kedvenc karikatúráikat a dolgokon, és a sál sem kivétel.

Talán a legnépszerűbb a csíkos nyomtatás. A gyerekek sálain lévő keskeny, sokszínű csíkok jól néznek ki, de széles lapokra bővíthetők, és a termék részeit színes szálakkal csatlakoztathatja. A gradiens átmenet eléggé kifinomult. Ezt a hatást könnyű elérni, ha speciális szálat vásárol.

márka

Sok híres márka ruhákat és kiegészítőket hoz létre a gyermekek számára. Közülük Gaudi, Denny Rose, Finn Flare és mások.

A lányok körében népszerű a Hallo Kitty termékei.

A különböző márkák közül, amelyek a keresletben vannak, megemlíthetjük a Reima céget. Ezek a dolgok az ügyfelek bizalmát szerezték gyakorlati és magas minőségükért. A Reima termékek tanúsítottak és megfelelnek minden követelménynek és szabványnak, teljesen biztonságosak a gyermek számára.

Mi legyen sál?

Tehát, összefoglalva a fentieket, mondjuk a következőket. A sálnak:

 • praktikus;
 • enyhe a bőrre;
 • kellemes a baba színeire;
 • keverje össze a többi ruhával

De ne feledd: még akkor is, ha ez az opció minden tekintetben megfelel Önnek, először is a gyermeknek kell lennie. Ne légy lusta, hogy vigye magával a babát a boltba, jobb, ha a vásárlás előtt próbálja ki. Hirtelen a baba diszkomfortot fog érezni benne? Szégyen lesz, ha nem kedveli az új dolgot, és port fog gyűjteni a szekrényben.

Ügyeljen arra is, hogy a gyermek hogyan néz ki ebben a termékben. Néhány sál olyan nagy, hogy lefedik a baba arcát. Talán szükség lenne ilyen felszerelésre. Nem zavarja-e a morzsákat és hajlítsa meg, kényelmes lesz-e a gyermek a nyakát megfordítani és körülnézni? Ha a modellnek nincs ilyen hibája, akkor a sálat helyesen választja ki, és Ön, mint a baba, elégedett lesz a vásárlással.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok