Flip flops

palák

palák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Mi az?
  2. előnyök
  3. típusok
  4. Nyári divat trendek
  5. dekoráció
  6. anyag
  7. szín
  8. Stílusos képek

A meleg, napsütéses nyári napsütés nélkül minden nap könnyű, kényelmes cipőt nem tud. És nem számít, hogy ezen a nyáron az üdülőhelyen, a tengerparton vagy a börtönben megy át. Súlytalan palackok már régóta nélkülözhetetlen részét képezik a szinte minden nő nyári szekrényének. Mivel ideálisak nagyon meleg időben, ne akadályozzák a mozgásokat, jól nézzenek ki egy tengerparti sundress, egy könnyű nadrágot, egy rövid szoknyát és bármilyen más ruhát.

Mi az?

Pala - a strand cipőinek közös eleme. Megadták a nevüket, köszönhetően a városnak, ahol előállították őket. A leningrádi régió Slantsy városában volt egy „Polymer” gyár, ahol ez a könnyű gumi cipő készült. A bálnának köszönhetően, amely a palátát előállító várost ábrázolja, ez a szó gyorsan belépett a mindennapi beszédbe, és háztartási szóvá vált.

előnyök

Ennek a cipőnek a fő és vitathatatlan előnye, hogy a kényelmes viselet. Ez a hatás nagy teljesítményű, antibakteriális és könnyű anyagok használatával érhető el a palánk gyártásában.

És érdekes nyomatok, élénk színek és a modern modellek szép díszítése nem hagyja közömbösnek a cipők legkényesebb érezõjét sem.

A strandon nem lehet palackot csinálni, biztosan hasznosak lesznek a szaunában vagy a medencében, gyakran megtalálhatók a mindennapi életben.

A klasszikus pólusmodell tökéletesen néz ki a tengerparton, és modernebb és érdekesebb modellek, például a platformon, alkalmasak a városi életre. Az ilyen palackok harmonikusan illeszkednek nemcsak egy alkalmi vagy sportos megjelenéshez, hanem tökéletesen illeszkednek egy romantikus stílusban készült ruhához. Különösen, ha a palackok virágokkal vagy strasszokkal díszítettek.

Mi más jó lap? Gyakorlati és sokoldalúsága. Könnyen beléphetnek a medencébe, a folyóba vagy a tengerbe, csak csendesen mennek ki, és folytathatják a homokot, vagy sétálhatnak a városban. Az ilyen kényelmet és funkcionalitást alig lehet cipelni.

típusok

A hagyományos lemezek polimer anyagból készülnek, és alkalmasabbak a strandon vagy a vidéken való sétáláshoz, mint a mindennapi élethez. Ez a modell nagyon egyszerű - egy lapos talp és az ujjak jumperje, amely lehetővé teszi, hogy a cipőt a lábon tartsák. Ezt a modellt „vietnami” -nak is nevezik.

Univerzális modell alkalmas a strandra, piknikezésre és a város körüli sétára. Ezek a "vietnami" lakkozott polimerekből készültek, strasszokkal, gyöngyökkel, flitterekkel, csipke és egyéb díszítéssel díszítettek.

Ugyanabba a kategóriába tartoznak a szellőztetett talpú sportmodellek, a kis platformú szandálok és a sarok, valamint a zárt lábujjú palackok.

A városi palackokat kifejezetten a mindennapi viseletre tervezték. Gyártásukhoz mesterséges vagy természetes bőrt használnak, és a talp egy sűrűbb anyagból készül, amely alkalmas az aszfalton és más felületeken való sétálásra. Ilyen pala különböztethető meg felülmúlhatatlan egyszerűségben, de sokkal szépebben néz ki, mint a hagyományos hálószoba-papucs.

Nyári divat trendek

Figyelembe véve, hogy a palánk nagyon olcsó az árért, és a kizárólag a strandra alkalmas cipők megjelenése nagy hiba.Ezeknek a könnyű papucsoknak a jelenlegi kínálata számos íz ízlésének megfelelő modellt tartalmaz.

tervezés

A palátákat még a világméretű tervezők gyűjteményeiben is láthatjuk, például Giorgio Armani. Ez azt sugallja, hogy a palánk már régóta ugyanaz a nélkülözhetetlen része a mindennapi szekrénynek, mint bármely más nyári cipőnek. Természetesen a tervezőlapok különböznek a magas minőségű, eredeti dizájn, színek, stílusos dekoráció stb.

A platformon és a platformon lévő ékek

A növekedés nagyon különböző lehet - szinte lapostól a magasig. Ilyen skálák úgy néz ki, mint egy sabot vagy nyitott platform szandál. Természetesen tökéletesek egy alkalmi nyári megjelenéshez, hosszú sundress, vászon hosszú nadrág, világos nadrág, farmer rövidnadrág, chiffon szoknya stb.

A nagyon magas ékszeletek kicsit különböznek a többi cipőtől. Sokkal inkább nőiesnek és stílusosabbnak tűnnek, mint a sík talpú palánk. Ezen túlmenően, a magas skála pár centiméter magas, és a sziluett elegánsabbá és vékonyabbá teszi. Ez a modell sokkal célszerűbb lesz, ha egy városi pártra nézünk, mint a tengerparton, mert a homokba esés esetén fennáll a veszélye annak, hogy megcsavarod a lábad és megsérül.

Egy vékony talpon

A sík talpon lévő palackok nagyszerűek, ha hosszú séta van. Ilyen cipőknél, lábaknál és fáradtnál kevésbé járnak, és sokkal könnyebb járni.

Szíj opciók

A palackok nemcsak az ék magasságában változhatnak, hanem az átkötő hevederek szélességében és helyükön is.

Például az 1 cm széles vékony pántok alkalmasak az elegáns lábakkal rendelkező miniatűr lányoknak. De a szélesebb csíkok sokkal megbízhatóbbá teszik a lábát a lábon, és kényelmesebb belépni velük.

Lábujjjal

Eredetileg azt jelentette, hogy a palackok, mint bármely más nyári cipő, csupasz lábakon viselnek. Azonban a divat annyira megváltoztatható, hogy ma senki sem fog meglepődni a zoknival együtt. Tegnap, egy ilyen készletet tekintették az ízléstelen magasságnak, és holnap talán ütő lesz.

dekoráció

Mivel a különböző modellek kialakítása gyakorlatilag nem különbözik egymástól, a tervezők a modellek díszítésére összpontosítanak. Például a szálpántok fényes, kontrasztos színben készülnek, virágokkal, fém szegecsekkel, különböző számokkal, textil- vagy szilikon díszítőelemekkel stb.

A klasszikusok szerelmesei valószínűleg nem haladnak át egy fényes, szép, szép virágokkal díszített fénysarokkal. Díszíthetik a szegélyt, az éket vagy az egész modellt. A virágok fényesek, kontrasztosak vagy cipőknek megfelelőek lehetnek. Ezeket festhetik vagy díszíthetik a rostélyok alkalmazásával. Ez a fajta dekoráció nagyon népszerű ma.

Nem kevesebb figyelmet fordítanak az ék vagy a sarok kialakítására. A platform kék-fehér csíkban készíthető, ez a modell ideális egy tengeri téma létrehozásához. Ezek közé tartoznak a halak, horgonyok, algák, tengeri élet stb.

Két kontrasztos színben készült és érdekes feliratokkal díszített modellek nagyon tömörek és kreatívak. A szívek, állatok, rajzfilmfigurák stb.

anyag

Az egyik előnye, hogy a palackok bármely más nyári cipőnél alacsonyabbak. Még akkor is, ha a pala nagy, vastag talpú. Mindez az a tény, hogy a gyártásuk során habot, polivinil-kloridot vagy más, nagy tartósságot és minimális súlyú anyagot használnak. Tehát, hogy a paláták szinte nem éreznek a lábon.

A Kroslayt egy modern polimer anyag, amely a könnyedség mellett a hihetetlen lágyság és a viselet kényelmét is megkülönbözteti. Igaz, ez az anyag nagyrészt alkalmas homokos strandokhoz. A puha talp lehetővé teszi, hogy érezze minden kő lábát, így a kavicsos strandok számára nem alkalmasak.

Ezeken az anyagokon kívül a palánta előállításához használt szilikon, átlátszó és színes műanyag. Számos modell parafa, fa és fonott ékekkel vagy lapos talppal van felszerelve.

A bőrlapok nagyobb szilárdsággal és tartóssággal rendelkeznek, és sokkal vonzóbbak, mint a külső gumi papucsok. Az ilyen modellek minden kétséget kizáróan megfelelnek a nyári ruhadaraboknak.

szín

A nyári cipők általában nincsenek korlátozva a színteljesítményre. Azonban számos szín és árnyalat van, amelyek nagyon népszerűek ebben a szezonban.

Például fekete vagy fehér pala. Természetesen a tengerparti modellekhez, a medencékhez vagy a szaunákhoz használt szálakhoz bármilyen színt lehet választani. De ha a mindennapi viselet cipőjéről van szó, akkor választhat a klasszikus választékot, amely magában foglalja a fekete-fehér.

A semleges színpalackok harmonikusan kombinálódnak egy színes ruhával, monofóniával és nadrágruhával, valamint egy sor rövidnadrággal és tetejével. Megfelelő és méltóságteljes, minden helyzetben keresnek.

Az ilyen palackok lehetnek monofonikusak vagy ezeknek a színeknek a kombinációjával, például egy fekete alap és fehér csíkokkal. Ez lehet egy kis fekete-fehér nyomtatás, amely az ék vagy más opciók díszítésére szolgál.

A kevésbé sokoldalú, de világosabb és elegánsabb (narancssárga, kék, sárga, rózsaszín, piros, zöld, lila, zöld) sávok általában a ruházat főegyüttesének hangjához illeszkednek. Például, ha a jelmez tengeri stílusban van tervezve, akkor a kék vagy a fehér-kék lapok ideálisak.

A színes, többszínű ruhát, egy sundresset, egy szoknyát és egy felsőt egy olyan modellt választhat, amelynek színe metszi a ruházat színeivel.

Hogyan válasszunk és vigyázzunk?

Annak ellenére, hogy a pala a demokratikus árú cipők kategóriájába tartozik, és strandként vagy alkalmi cipőként használják őket, különös gondosságra van szükségük. Legalább azért, hogy meghosszabbítsa a kedvenc papucs életét.

Különösen, ha a lapokat napi lábbeliként használják. A gumi fokozatosan eltűnik az aszfaltos napi érintkezésből.

A pala nem igényel különös gondosságot. Elég mosni és szárítani őket az árnyékban. A nyílt nap sugarai alatt a gumi elvesztheti rugalmasságát, és ez idővel repedések kialakulásához vezet a cipőn.

A palánk, különösen a modell kiválasztása magas platformon különös figyelmet kell fordítani arra, hogy mely anyagból készülnek. A forró nyáron, még a nyitott cipőkben is, a lábak izzadnak, ezért nagy a veszélye annak, hogy a lábát megdobja vagy megsérül, ha a palánk felülete sima és csúszós.

A palackok nagyon kényelmesek és kényelmesek, de állandó használatuk nem ajánlott.

Stílusos képek

Egy érdekes modell a vékony bőrszárnyakkal és virágos díszítéssel, amely harmonikusan kiegészül a farmerrel. Az elegáns megjelenésnek és az elegáns dekorációnak köszönhetően a modell alkalmas az esti megjelenés kialakítására.

A shales is extravagáns lehet. Például, mint ez a modell, egy „leopárd” nyomtatással és vékony, fényes pántokkal díszített. Nagyszerű választás egy ugyanolyan stílusban készült felszereléshez.

Fényes, szép foltok ékeken - mi lehetne jobb egy meleg, napsütéses nyári időszakban? Nagyon könnyű, kényelmes, hihetetlenül stílusos pala tökéletesen illeszkedik mind a nyári ruhákhoz, mind a repülőparosokhoz, vagy egyszerűen egy érdekes kiegészítés egy gyönyörű fürdőruhához.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok