rövidnadrág

Rövidnadrág

Rövidnadrág

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Női sportmodellek
  2. anyag
  3. szín

A sport a közelmúltban egyre inkább része a mindennapi életünknek. Ebben a tekintetben egy ilyen ruhadarab, mint rövidnadrág, a gardrób elengedhetetlen részévé válik, különösen, ha Nike termék.

Női sportmodellek

A Nike női rövidnadrágja ultra-modern dizájnnal rendelkezik, folyamatosan frissítve új gyűjteményekkel. Ezek a legkülönbözőbb stílusok: ingyenes illeszkedés, szuperelasztikus szerelvénymodellek, opciók szerszámokkal - speciális betétek. A rövidnadrágok különbözőek a felső (a zsinór, a széles elasztikus gumi, a kapocs) hosszában és kialakításában.

A ruházat méltósága - lapos varratok, kivéve a bőr dörzsölését. Az illeszkedő nadrágok figyelembe veszik a női alak összes anatómiai jellemzőjét.

A márka különleges kategóriájú Nike pro termékekkel rendelkezik, amelyeket fejlett sportolóknak és szakembereknek terveztek. A Nike pro Rival sorozat termékei nagy intenzitású edzésekhez készültek.

Női sportnadrágok A Nike egy adott sportághoz választható: kosárlabda, boksz, kocogás, tenisz, golfmodell. Ezek a ruhák nemcsak kiegészítik a megjelenést, hanem segítenek a maximális eredmények elérésében az edzés során, mivel a rövidnadrágokat az ebből vagy a sporttevékenységből eredő különböző árnyalatok figyelembevételével készítik el.

  • Tehát a Nike kosárlabda rövidnadrágját laza illeszkedés jellemzi, és széles derékrugalmassággal rendelkezik a derékon, ami tökéletesen rögzíti őket a testre, és ezzel egyidejűleg megakadályozza a bőr dörzsölését. Az ilyen modellek hossza általában a térdig terjed, de a fiatal lányok néha rövid változatokat választanak. A kosárlabda rövidnadrág tökéletesen illeszkedik a levegőbe, és lehetővé teszi a bőr lélegzését aktív edzés közben.
  • A futó modellek garantálják Önnek a kényelmes jólétet bármely távolságban. Rövid hosszúságok, oldalsó vágások és hálóbetétek, varrott tömörítő nadrágok és egy zárt tömlő biztosítja a teljes mozgási szabadságot és biztonságosan rögzíti a ruhát a testre. És a kis dolgok kényelmes zsebei lehetővé teszik Önnek a szükséges dolgokat.
  • A tenisz rövidnadrágok is feszes és rugalmas illeszkedéssel rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy aktívan mozoghasson, és a játék során teljes körűen adhasson. Ismét oldalsó vágásokkal és széles rácsos övvel vannak ellátva. A dri fit technológia verejtéket hoz a felülethez, és lehetővé teszi a bőr lélegzését.
  • Az eredeti modell egy szoknya-rövidnadrág a golf számára, amely a lehető legnagyobb szabad mozgást biztosítja a bíróságon. A sűrűség és a rugalmasság érdekében a pamutalapú anyag poliészter és spandex. A szoknya tiszta oldalsó cipzárral és zsebekkel rendelkezik.

A Nike divatos és divatos modelleket kínál a gyermekek számára. A márka rövidnadrágja mindennapi modellekre és rövidnadrág-olvadékokra oszlik. Az úszás rövidnadrágok úszásra különböznek elsősorban rövid hosszúságban, a szövet textúrájában (gyorsan száradó szintetikus anyagok) és a jellemző színekben.

A fiúk alkalmi választásai általában közepes hosszúságúak, a térdig érik el és lazán illeszkednek. Ezeket az övre széles, rugalmas szalaggal rögzítik. A lányok rövidnadrágjai ugyanolyan vágással rendelkeznek, emellett rövid sportmodellt is képviselnek (bőrtömör vagy laza illeszkedés). A gyermekek rövidnadrágai nagyon kényelmesek, nem akadályozzák a mozgást és tökéletesen kombinálódnak a pólókkal és a felsőrészekkel.

anyag

A Nike női sport rövidnadrágokhoz pamut, szintetikus vagy vegyes anyagokat használnak. Ha a termék hosszú és aktív edzéshez szükséges, akkor a szintetikus szöveteket előnyben kell részesíteni.A természetes pamut, bár tökéletesen lélegző és hipoallergén, gyorsan viselkedik, és elveszíti vonzó megjelenését az izzadság és az ismétlődő mosások hatására. A kiváló minőségű szintetikus szövet rövidnadrág, mint például a könnyű poliészter, tökéletesen ül az ábrán, és ugyanakkor hozzáférést biztosít a levegőhöz.

A dri fit technológiával innovatív mikroszálas anyag keletkezett, amely elnyeli a verejtéket, majd elpárologtatja azt a környezetbe, megakadályozva a nedves foltok kialakulását a ruhákon. Az ilyen anyag további előnye a megnövekedett szilárdság, nem szakad és nem fakul ki a napfény hatására.

Bizonyos sportágak szoknya-rövidnadrágai esetében a külső része 100% pamutból készülhet, és a rövidnadrág formájú bélés poliészterből (opcionálisan spandex hozzáadásával) készült.

Emellett a Nike női sportcipője a szűk, sima, kötöttáru és textíliákból.

A gyermekmodellek többnyire természetes anyagokból (pamut, finom velúr, kötöttáru) készülnek, kis mennyiségű mesterséges adalékanyaggal. Az úszás rövidnadrágok kizárólag gyorsan száradó szintetikus anyagokból készülnek.

szín

A női sportnadrág színsémája fekete, kék, fehér, rózsaszín színeket tartalmaz. Ezen kívül kombinált modellek vannak (a szürke és a fekete vagy fehér kombinációja harmonikusan néz ki). A nyomtatott termékekkel (elvont, kicsi, sárgás hatású) széles körben képviseltetik magukat. A fiúk rövidnadrágjai diszkrét színek: fekete, kék, szürke, khaki. A lányok modelljei vidámabbak: narancssárga, piros, rózsaszín, sárga-kék, gyakran díszített (csík, cella, gyémánt, absztrakt rajz).

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok