Szőrme

Szőrme gyár

Szőrme gyár

csatlakozzon a vitához

 

A prémes kabátok gyárgyártása Oroszországban nem nevezhető csak üzletnek, hosszú történet, bájos művészet, minőségi tesztelés, a legjobb szakértelem tesztje. Nem minden gyár megérdemli, hogy a legjobbnak nevezzék, így a méltó termelőket választottuk ki Önnek, szőrme, amely a királyi szekrényben lehet.

Jellemzők

Az első gyártás, amelyet az orosz gyárkabátok említésével szeretnék beszélni, a belgi gyár Kirovban. Az évszázadok során létrejött hagyományok dominálnak, mivel minden réteg nagyon jó minőségű.

Ebben a gyárban a szőrzet teljes cikluson megy keresztül, amely a gyártással kezdődik, és vége a késztermékek színezésének és testreszabásának. A szőrme változatossága lenyűgöző, a hagyományos fajtákon kívül ritka példányok is találhatók, amelyek közé tartozik az ezüst róka, mókus, nyárs, ermin és sok más. Ami a modelleket illeti, a hagyományos és klasszikus változatok mellett a cég tervezői is aktív exkluzív szőrme-kabátokat hoznak létre.

Ugyanazon a szinten a Belka gyár szőrme bevonásával Elena Furs művei vannak. Ez a szőrme gyár már több mint 25 éve működik, melynek során több mint egy millió szőrterméket hoztak létre. Itt a szőr is teljes cikluson megy keresztül. Különös figyelmet fordítanak az árverésen vásárolt szőrminőségre. A prémes kabátok választéka hatalmas, és folyamatosan frissül olyan modellekkel, amelyek új megoldásokat és friss trendeket tartalmaznak. Tekintettel arra, hogy ez a gyártó az áru eladója is, az ár kellemes és az egyik legalacsonyabb. A minőség semmilyen módon nem szenved.

A Favorit szőrme gyár egy igazi birodalom, amely az igazi női ékszerek megteremtésére törekszik. A gyártó nagyrészt a mutonra összpontosít, és ritka szőrmékké alakítja, amelyeket a Favorit cég tervezői fejlesztettek ki. De más szőrme is jelen van a gyűjteményekben.

Hogyan válasszuk ki?

A kiváló minőségű, eredeti gyárréteg kiválasztásához csak a hivatalos képviseleti irodákkal kell kapcsolatba lépnie, vagy közvetlenül meglátogatnia a gyártást. Csak ebben az esetben biztos lehet benne, hogy a bundája megfelel a megadott minőségnek és eredeti találmány. Ezenkívül a közvetlenül a gyártóval való együttműködés a pénz jelentős részét megmenti. Azok a gyárak, amelyekre figyelmet fordítottunk, hosszú ideig léteznek a piacon, és értékelik hírnevüket, ezért nincs kétségük a szőrme kabátjaik minőségéről.

Használhatja a számos prémes túrát, amely rendszeres időközönként szerveződik. Az ilyen túrák egyik előnye, hogy rövid idő alatt egyszerre megismerkedhet a gyártók termékeivel.

Mindenesetre ne feledkezzünk meg a szőrme termékek kiválasztásának szabályairól, amelyeket cikkünkben többször is leírtak.

Mit kell viselni?

A gyár orosz szőrme speciális felsőruházat, amelyet méltósággal kell viselni, gondosan alakítva a képet. Nincs sportruházat, olcsó ékszerek és egyszerű dolgok - mindez rontja bárki megjelenését, még a legdrágább és exkluzív modellt is. A bundát vásárolva ne felejtsük el, hogy a megfelelő csizma valódi velúrból vagy bőrből készült, és egy hasonló anyagból készült kézitáska.

Vélemények

A gyárkabátok nem okozhatnak negatív véleményt, és elégedetlen ügyfeleket hagyhatnak. Végül is ezek a ruhák magas színvonalúak, amelyekért a gyártó felelős a hírnevéért.A kritika természetesen jelen van, de nagyrészt az eredeti termék nagy városokban, a gyáraktól távol lévő vásárlási nehézségeihez kapcsolódik. Más, nem különösebben hízelgő vélemények magukban foglalhatják maguknak a vásárlóknak a tapasztalatlanságát, akik nem tudják, hogyan kell kiválasztani a megfelelő prémes terméket, és elavult, nem igazi sztereotípiák vezetik.

Az orosz gyártók gyapjúköpenyei büszkék, a világpiacokon kívánatos tárgyak, műalkotások. És ha a választási szabályokat betartották, akkor nincs okunk kétségbe vonni, és még a kritikus felülvizsgálatok sem engedhetik meg, hogy kétségbe vonják ezeknek a ruháknak a minőségét.

ábrázolás

  • Itt van - jóképű Mouton a "Kedvenc" gyárból. Királyi szőrme, amely finoman csillog minden mozdulattal. Két teljesen azonos modell, de mindegyikük egyedileg csak azért néz ki, mert a szőrzet különböző színekkel van festve. A fekete modell a klasszikus megtestesülése, amely minden nap használható, vagy az esti megjelenés részévé válhat. A fekete mutonból készült bunda mindig visszafogottnak, elegánsnak és státusznak tűnik. Ugyanazon modell könnyű változata teljesen más. Ebben a kialakításban a Mouton nagyon hasonlít a külső tulajdonságokkal és a tapintási érzelmekkel kapcsolatos nyérchez.

  • Ez a zafírszínű nyérc csodálatos kabátja az egyik Kirov gyárban született. Nem tudtuk elhaladni ezt a modellt, mert szép. Az érdekes geometriájú ezüstös flounces megismételhetetlenül megismételheti a dekorációs vonalakat, és tökéletesen kombinálják az egyenes sziluettet. A gallérnak ez a formája most egyre népszerűbbé válik, így ez a modell hosszú ideig releváns marad. A mink jól illeszkedik a betétekhez használt bőrhöz.

  • Ezt a modellt világszerte ismerik, és a Belka gyárban létrehozták Irina Krutikova-val, aki jól ismert a prémes körökben. „Madár” - így nevezték el ezt a bundát, mert magában foglalja a páva szépségét, csak a prémteljesítményben. Ennek a terméknek a létrehozásához a mókusbőr, a fehér és a fekete nyérc végét használták. Ez a munka a kiválóság, a finom szőrme kezelésének képessége, az eredeti ízlés és a tehetség kialakítása.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok