Női táskák

Összecsukható táskák

Összecsukható táskák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők, előnyök és hátrányok
 2. modell
 3. Színek és dekoráció
 4. márka

Az összecsukható táska elengedhetetlen eszköz az utazás, az üzleti utak, a túrázás és még a mindennapi élet eseteiben is. Vannak olyan helyzetek, amikor sürgősen szükség lehet egy tágas, könnyű zsákra, amely szükség esetén kompakt és rejtett.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A mai összecsukható táskák igen széles és változatos választékban vannak. Különböző méretű, stílusos, különböző anyagokból lehet varrni.

Mindezen modellek hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek megkülönböztetik őket a hasonló tartozékoktól:

 1. Kényelmét. Összehajtható táska minden helyzetben kényelmes. Összecsukva nagyon kompakt, és minimális helyet foglal el a zsebében, a táskájában és az autó kesztyűtartóban. Kidolgozatlan formában tökéletes a vásárlás, játékok, könyvek, termékek és sok más hasznos dolog számára.
 2. Gyakorlatiasság. Általában ezek a táskák könnyű, vékony, de meglehetősen tartós anyagokból készülnek. Sokan vízálló tulajdonságokkal rendelkeznek. Az ilyen kézitáskák nem félnek az esőtől és a súrolástól, gyorsan száradnak és könnyen törölhetők.
 3. Funkcionalitás. Az útmodellek számos különböző rekeszekkel, zsebekkel és rekeszekkel vannak felszerelve, így gondosan lebonthatja a meglévő poggyászokat anélkül, hogy félt a törékeny vagy kis dolgok biztonsága miatt.
 4. Dekoratív tulajdonságok. A kézitáskák alkalmi modelljeit gyakran fényes, színes színekben végzik. Összecsukva fényes, nagy labdát, gyümölcsszeletet, kis csövet, pénztárcát nézhetnek.

modell

Táska szervező

Ez a modell szerszámok, háztartási vegyszerek, kozmetikumok, ruházat, ágynemű, játékok és sok más dolog tárolására és szállítására alkalmas.

A zacskó rekeszekkel és zsebekkel van ellátva nagy tárgyak és kis tárgyak tárolására. A varráshoz általában vékony, tartós esőkabátot vagy más vízálló anyagot használnak.

Ezeket a kiegészítőket gyakran hálós zsebek egészítik ki. A kompakt szervező rendszerint egy kis, stabil fogantyúval van ellátva a könnyű hordozáshoz.

Utazási táskák

Az utazási zsákok eltérő méretűek lehetnek: kicsi, ha rövid utazásod van, és elég hosszú és tágas a hosszú utakra.

Az első lehetőség nagyszerű azoknak a fiatal anyáknak, akik időszakos utazásokat végeznek egy kisgyerekkel a klinikán, vagy csak sokat járnak.

Ilyen modellek közé tartozik a pelenkák tárolására, a ruházat cseréjére, a baba higiéniai termékeire alkalmas rekeszek. A hálós zsebek tökéletesen megbirkózhatnak a palackok, a krémcsövek és más apróságok tárolásával.

Szükség esetén a kézitáska tömören összecsukódik, és elrejti a babakocsi vagy az anyák zsákjának raklapját.

Tágas táskák alkalmasak utazásra, túrázásra, hosszú utakra. Ezek elég erősek és nagyszerűek ruhák, ágynemű, személyes tárgyak szállítására.

A modellek kényelmes fogantyúkkal vannak ellátva, amelyek szükség esetén lehetővé teszik, hogy a táskát a vállon átfordítsa.

Táskák a kerekeken

A kerekeken lévő összecsukható zsák a padlón szállítható, a kézben tartva vagy a vállon átfordítható. Az ilyen modellek általában kompaktak. A kompetensen átgondolt belső tér lehetővé teszi, hogy ott a leginkább szükségesek legyenek.

Bevásárló táskák

Az összecsukható bevásárlótáska tökéletesen helyettesíti a műanyag zacskókat vagy a zacskókat.Tartós, praktikus és vízálló anyagból készült és kényelmes fogantyúval rendelkezik.

Különböző alakja lehet (négyzet, téglalap, trapéz), amelyet zsák vagy zacskó formájában kell készíteni.

Pénztárca

A pénztárcába hajtogatott zsák általában egy üzleti modell. A kibontatlan állapotban bármilyen dolgot vásárolhat vagy hordozhat. Összecsukva egy miniatűr kozmetikai táskához vagy egy tiszta pénztárcához hasonlít. A stílusos, kontrasztos kézitáska nagyszerű dekoráció lesz, és kiegészíti az alkalmi megjelenést.

Színek és dekoráció

A funkciótól függően az összecsukható zsákok különböző színekben készíthetők:

 • Például az utazási és utazási kiegészítőket leggyakrabban a leginkább visszafogott, diszkrét és nem jelölő színekben és árnyalatokban végzik. Fekete, barna, sötétkék vagy szürke.

Az ilyen modellek esetében a fő előny a kényelem, és csak az esztétikai fellebbezés.

 • Ez egy másik dolog, amikor a hétköznapi összecsukható táskákról van szó. A legfényesebb és legszínesebb színárnyalatok itt szívesen láthatók, különösen, ha nyári modellek. A piros, narancs, narancs, citrom, rózsaszín, saláta, kék, türkiz, lila és más színek kézitáska minden kép fényes fénypontja lesz.
 • Ami a dekoratív tervezést illeti, főként aplikációt, hímzést, fotónyomtatást vagy lakonikus díszítőelemeket használnak: bojt, szegény, fém díszítés. A rögzített vagy ragasztott alkatrészek nagy száma megakadályozza a zsák összecsukását.

Különösen érdekesek azok a modellek, amelyek hajtogatáskor megállnak az állatok vicces arcaihoz, stílusos tengelykapcsolókhoz, fényes, kontrasztos pénztárcákhoz.

márka

Az összecsukható táskák egyszerre több funkciót is ellátnak. Ez egy stílusos, divatos kiegészítő és megbízható asszisztens. Ezért számos gyártó cég ilyen gyűjteményeket tartalmaz.

Reisenthel

Például, a Reisenthel márka, amely a mindennapi élet táskáinak megteremtésére specializálódott, különböző összecsukható tartozékok modelljét kínálja.

Mindegyikük fényes, modern design, kiváló kapacitás és csodálatos praktikus.

A kinyitott formában a kerekeken lévő zsák kétkerekű kocsit cserél, amely nélkül nem lehet a boltban. Hajtáskor a transzformátor a mappa méretére csökken.

A lenyűgözőbb vásárlások vagy utazások érdekében a cég egy speciális fogantyúval ellátott kocsizsákot kínál, amely több pozícióban rögzíthető.

A kompaktabb modellek szerelmesei vállszíjjal minden bizonnyal megfelelnek a transzformátornak. Ez a modell egyszerre több színben jelenik meg.

Kompakt összecsukható szervező hasznos üzleti útra, utazásra, kirándulásra. Ideális kozmetikumok, higiéniai kellékek, hajkefék, tükör és egyéb dolgok tárolására. Az egyszerű használat érdekében van egy speciális horog, amellyel felakaszthatja a zsákot.

LOQI

A márka LOQI széles választékát kínálja a világos, elegáns és eredeti háztartási összecsukható táskáknak.

Itt és a tengeri témákban készült modellek és vicces táskák, nagy gyümölcsökkel díszített, híres festmények reprodukciói és elbűvölő stílusú kiegészítők.

Herscel

A Herscel márka a különböző méretű utazótáskák különböző modelljeinek hatalmas választékát kínálja. Mindegyik tartós, erős anyagból készült, a legegyszerűbb kialakítású, és kényelmes méretű zsebekkel és különböző méretű rekeszekkel rendelkezik a szükséges dolgok elhelyezéséhez és tárolásához.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok