Üzleti öltöny

Női háromrészes öltöny

Női háromrészes öltöny

csatlakozzon a vitához

 

A modern asszony néha többet visel, mint egy férfi. A különböző modellek és stílusok lehetővé teszik, hogy a jelmezek bejutjanak az élet minden területébe: a munka, a sport, a mindennapi élet és az otthoni élet. Ennek a ruházatnak az egyik kiváló lehetősége egy háromdimenziós ruha.

Jellemzők

Női háromrészes öltöny - ruházat, amely három elemből áll, ami logikus. Leggyakrabban nadrág, nadrág, dzseki, dzseki vagy dzseki, valamint mellény. Az öltöny stílusától függően: üzlet, sport vagy otthon, ezek az elemek megfelelőnek tűnnek.

Az üzleti női öltönyök kétféle: "két" - nadrág vagy szoknya, kabát és "három" - nadrág, szoknya, kabát és mellény. A nyakkendő vagy a csokornyakkendő az üzleti öltöny lényeges tulajdonsága is. Az első tartozék alkalmas egy fontos üzleti találkozóra, a második - este. A mindennapi irodai életben egy öltöny nyakkendő nélkül viselhető.

Ráadásul a jelmez sokkal inkább az emberiség erős fele, a hölgyen viselt, csodálatos átalakulás tapasztalható - a diszkrét árnyalatok, a tiszta vágás és a vonalak csak a nőiességet és a törékenységet hangsúlyozzák, ezzel egyidejűleg szexi és elegánsvá teszik a nőt.

modell

A jelmezmodellek ma sok van. Annak a ténynek köszönhetően, hogy különböző okokból öltözködhet egy öltönyben, azok változatai éppolyan változatosak. Ha női ruhákról beszélünk, megkülönböztethetjük az alábbiakat:

  • Klasszikus öltöny. Kabát és nadrág egyenes vágás, visszafogott szín, leggyakrabban gombokon.
  • Ünnepi ruha - Itt a tervezők felajánlják, hogy az ízlés, a divat-preferenciák és az ábra jellemzői alapján építenek. Rengeteg közül lehet választani - a szmoking témájának variációitól a szoros illeszkedésű modellekig, a vágott kabátokig, az aljzathoz egy mini-szoknya vagy mini-rövidnadrág, különböző anyagok.
  • Alkalmi ruha - ezek lehetnek farmerből, pamutból vagy műbőrből, gyapjúból vagy szintetikusból készült modellek. Rengeteg lehetőség van - az üzleti jellegű ruháktól a félig sportolásig, vagy éppen ellenkezőleg, a női sportokhoz.
  • Otthoni ruha. Modellek azok számára, akik még inkább összegyűjtöttek és elegánsak otthon. Ezek lehetnek „saját maguknak” öltözködések - egy hangulatos este eltöltése egy könyvvel vagy kedvenc hobbijával, vagy „vendégeknek” - nem szégyellik, hogy még egy idegenre is menjen.
  • Melegítőben. A sport világában a "trojka" nem kevésbé népszerű, mint az üzleti életben. A gyártók ilyen jellegű ruhákat kínálnak minden tevékenységre: jóga, fitness, futás, téli sportok, turizmus.
  • Három darab öltöny egy lánynak. A fenti opciók fiatal hölgyek számára vannak varrva. A gyermekek modelljei lehetnek a felnőttek pontos másolata, vagy lehetnek bizonyos naivok - lágy vágás, szép részletek, dekoráció.

divat

A háromrészes öltöny legfőbb varázsa, hogy ezek a ruházat három független eleme, és mindegyik választható úgy, hogy saját érdemeit hangsúlyozza, és mások szeméből elrejtse a hátrányokat. Ezért érdemes külön-külön beszélni az egyes jelmezek stílusairól.

Az üzleti kabát klasszikus - konzervatív stílus, közel a hímhez. Leggyakrabban kettős mellű, két vagy három gombbal rögzített kabát. A nőiesebb variáció egy beépített kabát, egy gomb és egy kerek gallér, vagy egy gallér. Egy ilyen stílus csábítóan határozza meg a mellbimbót és a derékot, és nem kétséges, hogy Ön előtt egy vállalkozás, hanem egy hölgy.

A rövidített vagy hosszúkás kabátok egy másik módja az üzleti kép diverzifikálásának vagy az ábrának kedvező fényében. Különböző hosszúságok is lehetnek hüvelyek: klasszikus a csuklóra, „háromnegyed” vagy magasabb, mint a könyökcsúcs, egy ujjlenyomatos hüvely, amely az ujjak csúcsaiig terjed, vagy alig fedi le a vállát.

A nadrágnak is van egy klasszikus egyenes vágása, szűkíthetők, vagy éppen ellenkezőleg, a csípőtől, térdtől vagy alacsonyabbtól lángolhatnak. Hagyományos „irodai” hosszúság - a sarok közepéig. Nagyon divatosak a nadrág-nadrágok, szélesek a csípőn, és a boka felé fordulnak. Irodai szoknya is sok stílus: "ceruza" vagy "nap", "ballon", egyenes vágás vagy trapéz.

szövetek

Tekintsük azokat a szöveteket, amelyekből a három ruhát leginkább varrták:

  • gyapjú - a jelmezek egyik legjobbjaként elismert anyag. A természetes anyag nem zavarja a megfelelő hőátadást, nem akadályozza meg a bőr légzését, és sok éven át tartja a formáját. Van egy masszív gyapjúszövet - a prémiumtól a "gazdaság" osztályig, ami lehetővé teszi, hogy vásároljon valamit minden ízlésért és költségvetésért.
  • tweed gyapjúszövet - egyfajta gyapjúszövet, amelynek felületén karácsonyfa mintázat készül. Tartós, még durva anyag, de ideális meleg alkalmi ruhákhoz.
  • kasmír - luxus, nagyon kellemes a test számára. A magas ár ellenére a kasmír teljes mértékben igazolja magát egy csodálatos megjelenéssel és azzal a képességgel, hogy ne változtassa meg struktúráját, még hosszú kopás esetén is.
  • kordbársony - Azt mondhatjuk, hogy ez a bársony változata minden nap. A textília nagyon kellemes tapintású, tisztességes és visszafogott, jó kopásállósággal.

Színes megoldások

Az időtlen klasszikusok és színek mindig megfelelőek. Ez egy nagyszerű lehetőség az öltöny-háromnak az irodában és egy fontos találkozóra, valamint a gálavacsorára. A tartozéktól függően a fekete lehet fényűző és visszafogott, feltűnő, mindkettő álcázó és fülbemászó. Ez a legnépszerűbb és legpraktikusabb szín, továbbá a tervezők kiegészítik a fekete színt mindenféle nyomtatással: kis csíkkal vagy „libával”, gyémántokkal és ketrecekkel, virágokkal hímezhetik, vagy más színű lapokkal díszítik.

Három egyformán népszerű szín a kék színben, szürke és barna. Ezek semleges árnyalatok, amelyek a lehető legjobban megfelelőek az irodában, kevésbé ünnepélyesek, mint a fekete, de már régóta részét képezik az egész világon elismert üzleti színeknek.

A skarlátos háromrészes ruha egy merész, magabiztos hölgy ruhája. A piros a leggyakrabban az esti rendezvényre, de még inkább elnémított árnyalatokra: bor, bordó, gránát fog kinézni egy irodai környezetben. Ugyanez mondható el a zöld árnyalatokról. A gyönyörű olajbogyó, smaragd színek, khaki vagy babérlevél árnyalatai jó választás azok üzleti gardróbjába való felvételére.

A háromrészes öltönynek több változata van. A klasszikus változatot mellénynek tekintik, és az alsó szoknya és nadrágja lehet. Egy másik lehetőség egy sor szoknya vagy nadrág, mellény vagy kabát, valamint ingek vagy blúzok. A háromrészes öltöny harmadik változata kabát, nadrág és ruha. Könnyen kitalálható, hogy a ruhát külön-külön vagy kabátokkal lehet viselni, és a nadrágot és a kabátot nyakörvvel, ingrel vagy felsőrésszel kiegészítve teljesen új megjelenést kaphat. Néha ilyen kabátok helyett egy kabátot kiegészítenek egy kontrasztos színnel ellátott mellény, amelyet közvetlenül a ruha fölé lehet viselni.

faj

A háromrészes öltönynek több változata van. A klasszikus változatot mellénynek tekintik, és az alsó szoknya és nadrágja lehet. Egy másik lehetőség egy sor szoknya vagy nadrág, mellény vagy kabát, valamint ingek vagy blúzok. A háromrészes öltöny harmadik változata kabát, nadrág és ruha. Könnyen kitalálható, hogy a ruhát külön-külön vagy kabátokkal lehet viselni, és a nadrágot és a kabátot nyakörvvel, ingrel vagy felsőrésszel kiegészítve teljesen új megjelenést kaphat. Néha ilyen kabátok helyett egy kabátot kiegészítenek egy kontrasztos színnel ellátott mellény, amelyet közvetlenül a ruha fölé lehet viselni.

angol

Háromrészes öltöny, melynek kialakítását a ruházati ruhák ihlette. A klasszikus változatban egy gallérral és zsinórral ellátott dzseki, egyenes szoknya a hátsó hajtással és egy csíkos mellény. Ma a stílus kissé megváltozott: a szoknya egyre jobban ragaszkodik a csípőhöz, a kabát vállai lágyak lettek, és a gallér bármilyen alakú vagy teljesen hiányzik.

esküvő

A háromdimenziós esküvői ruha egy nagyon elegáns és fényűző lehetőség az eredeti hölgyeknek. Az ilyen jelmezeket leggyakrabban szaténból, bársonyból vagy selyemből varrják, csipke, strasszos és flitterekkel, arany vagy ezüst gombokkal díszítik. Természetesen az ilyen jelmezek a hagyományos menyasszonyi színekkel rendelkeznek - a hófehér, a pezsgő színe vagy a poros árnyék.

Carters (gyermek három részes öltöny)

Híres márka foglalkozik gyermek ruhák. A cég sorában háromrészes gyermekruhák vannak a sport és az otthoni, a felmelegedett téli lehetőségekhez.

Fitneszért

A háromrészes fitneszruhának több változata is van.így könnyedén felveheti a ruhákat a megfelelő időjárás és egy adott sport számára. A nadrág + póló + kapucnis kabát, vagy felső + rövidnadrág + dzseki, nadrág vagy nadrág és mellény + mellény lehet. Sok márka kínál hasonló jelmezeket, ugyanabban a stílusban.

Otthon

Otthoni jelmezek nem kevésbé népszerűek, mint a sport vagy az irodai használatra. Mindig jól érezhetik magukat, de szépek. A ház hőmérsékletétől függően különböző "három" - pólót, rövidnadrágot és nadrágot, nadrágot, pulóvert és mellényt választhat. A ház szép ruháit az orosz márka, a Marina, a stílusos és olcsó kötöttárukkal foglalkozó cég kínálja.

Divat trendek

Az új szezonban a tervezők egy szigorú klasszikus, geometriai vágott, vágott camisole kabátot és egy midi hosszúságú ceruza szoknyát helyeztek vissza a trendek tetejére.

Mit kell viselni?

A klasszikus kiegészítés egy öltöny egy fehér blúz vagy csíkos póló, valamint egy sima felső. Ez a kombináció mindenki számára előnyös az irodában és a pártban. Érdemes figyelmet fordítani a cipőkre. Munkához ezek a sarkú cipők, a velúr vagy a bőr. Egy esténként a ruha kiegészíthető a cipővel a magas sarkon vagy a sarkon, minden nap „oxfords” vagy káposzta lesz a jelmez számára.

Egy másik tartozék, amely illik a jelmezhez, egy sál. Ez lehet egy vékony selyem variáns vagy egy nagyobb méretű, pl. Egy fontos tartozék egy zsák. Az alkalmi megjelenéshez ez lehet egy rövid kézfogóval rendelkező bőr táska, vagy egy vállon átnyúló tabletta, este pedig egy apró tengelykapcsoló.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok