tornacipő

Cipők lacoste

Cipők lacoste

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők és előnyök
  2. modell
  3. Hogyan lehet megkülönböztetni a hamisítványt
  4. Vélemények

A francia Lacoste márka termékei mindig a kiváló minőség, a kiváló ízlés és a társadalmi státusz jelképe.

Ami a cég cipőit illeti, ma a stílusos cipők egyre népszerűbbek.

Jellemzők és előnyök

A Lacoste márka története 1917-ben kezdődik, amikor a párizsi gyártó, John Lacoste küldte tizenhárom éves fiát Angliába.

Itt a főiskolai tanulmányozás során a jövőbeni bajnok meghívást kapott egy tenisz edzésre, és attól a pillanattól kezdve a gyermek szó szerint „megbetegedett” a sporttal, azzal a céllal, hogy győztes legyen a bíróságon.

Senki sem hitt a gyenge és vékony René Lacoste-ban, még az edzőit és az apját is beleértve. Az első előadás vereséget ért véget, de egy idő után a fiatalember ismét a bírósághoz ment, és mindenki számára lehetetlennek tűnt - bajnok lett. Tényleg nagyszerű akaratú és rendkívüli munkaképességű ember volt.

25 éves korában Rene-t tuberkulózissal diagnosztizálták, amely véget vetett sportkarrierjének. De sikerült újra elkezdeni az életet - sikeres üzletember volt. Elkezdte a névvel ellátott tenisz ingek kiadását. A szabadalmaztatott termékcímke a hírhedt krokodil lett.

A logó eredetének több változata is létezik. Néhányan úgy vélték, hogy Lakost hasonlóképpen hasonlít erre a félelmetes állatra. Mások azt állították, hogy egy bőröndöt krokodilbőrből készítettek, amit Rene egykor a sportharcok során kockáztatott.

A Lacoste tenisz ingek gyorsan népszerűvé válnak.

Ezután a vállalkozó teniszpisztolyt alakít ki - eszközt, amellyel labdákat dobhat partner nélkül. Rene Lacoste volt az első, aki fémeket használt a rakéták gyártásánál (mielőtt fából készült volna), és még szabadalmat is kapott erre a termékre. Ezután egy ragyogó feltaláló, rezgéscsillapítóval rendelkezik az ütők számára.

30 év elteltével a márka már nagy üzletlánccal rendelkezik mind Franciaországban, mind külföldön. A krokodil embléma nem csak sporteszközök, hanem eau de toilette, autók, jachtok és egyéb termékek.

Rene Lacoste a rossz egészségi állapotával ellentétben érett idős korban élt, és 97 éves korában halt meg. Ma a márkát Christoph Lemer tervező vezeti - neki köszönhetően a márka még világosabbá vált. Egyébként a változások a krokodilra is hatással voltak - a zöldről ezüstszürke lett.

A Lacoste márka mindig az egészséges életmódra összpontosított, és a márka nagy figyelmet fordít a sporttermékekre. Az egyik sikeres terület - a cipők gyártása.

Előnyük a stílusos, jellegzetes francia elegancia.

Előnyük a cipők elegáns kialakítása és funkcionális tulajdonságai, szigorú minőségellenőrzésnek vannak alávetve a nemzetközi szabványoknak megfelelően.

Lacoste cipők, beleértve a talpbetétet is, légáteresztő hipoallergén textíliákból. Az anyag összetétele gyapjú. Ezek a termékek nagyon kényelmes viselet.

Ezek egy másik előnye a vízállóság: abszolút minden modell egy speciális vegyülettel van impregnálva.

modell

Ha konkrét modelleket nézel, akkor a Lacoste fehér cipője tökéletes megoldás azoknak, akik értékelik a kényelmet és ugyanakkor követik a divatot.

Ilyen lehetőségek városi stílusban készülnek. A férfi és női ifjúsági modellek alkalmasak a mindennapi viseletre, valamint a különböző sportok gyakorlása során a biztonság és a hatékonyság minden követelményének.

Kényelmes és praktikus lehetőség - francia márka cipők tépőzárral. Ez is tökéletes megoldás minden nap, alapvető dolgokkal kombinálva.

Ha sportcipő cipőt keres, akkor a márka minden sportághoz modellt tartalmaz - cross-country, fitness, jóga, tenisz.

A speciális kosárlabda cipőknek megfelelő vastag talpuk van, a lengéscsillapítóval a sarok területén. Az ilyen modellek durva kialakításúak és szoros kötésűek, optimálisan rögzítik a lábát.

A futási lehetőségek hasonlóak a kosárlabdaéhoz, de könnyebbek és nem olyan agresszívek.

Lacoste-nak van cipője a labdarúgó képzéshez. Ezek általában alacsony modellek, emelt és gumírozott lábujjakkal és tüskékkel (ellenkezőleg, az edzőteremben a képzési lehetőségek sík talppal vannak felszerelve).

A fitneszmodelleket vékony talppal és kiemelkedő háttámlákkal különböztetjük meg (az egyensúly fenntartása érdekében), és inkább a sportos cipők.

Ezen túlmenően a Lacoste cipők magassága változik: nagyon alacsony és magasabb lehetőségek állnak rendelkezésre.

Ami az anyagot illeti, a Lacoste cipők széles választékát a természetes bőrből, velúrból vagy textilből készült modellek alkotják. A sportcipő minden évszakra választható: nyáron lélegző lehetőség és meleg vízálló termék a téli időszakban.

Ha figyelembe vesszük a színes termékválasztékot, akkor a klasszikus fehér cipők mellett a kombinált modellek is népszerűek - zöld-sárga-barna, kék-fehér-piros. Természetesen minden páron minden esetben hímzett márkájú krokodil - a hátoldalon vagy a hátoldalon.

A francia márka fejlődik és gyerekcipők. Ezek főként tépőzáras modellek, erős, vastag talppal.

Hogyan lehet megkülönböztetni a hamisítványt

A csalás áldozatává válásának elkerülése érdekében hamis cipőt vásárolhat az eredeti francia cipők helyett, és csak bevált cipőboltokban vásárolhat.

Lacoste szükségszerűen minőségi tanúsítványt, valamint termékeinek garanciát nyújt.

A másolat fő jellemzője gyanúsan alacsony ár. A termék valódi értéke könnyen megtalálható a hivatalos Lacoste weboldalon.

Ha ez egy online áruház, akkor a hamis termékek fényképei általában rossz minőségűek vagy egy pillanatkép a cipőkről a gyártó hivatalos honlapján.

Figyelmeztetni kell a következő pontokkal: egyenetlen vonalak, szálak kilógása, ragasztó nyomai, kemény anyag. A hamis modellhez tartozó megfelelő cipő nem felel meg a bal méretnek, méretnek, stb. Próbáljon kicsit kanyarodni a cipőjét: a hamisítványokban, a manipulációval, a talp gyakran egy kicsit megállt.

A címkén nincs konkrét információ a gyártóról, valamint a modell főbb jellemzőiről.

Hamisítás esetén a márkanév enyhe torzítása lehetséges (például csak egy betű hiányzik vagy helyettesíti: Lokoste vagy Lacost.

A Lacoste cipők csomagolva vannak egy szép, minimalista dizájnú dobozban. A cipőket papíron is csomagolják hagyományos márkajelzéssel.

Ha az eredeti francia cipők diszkréten tömörek, akkor a hamisítványok (általában a kínai) további szükségtelen díszítésekkel különböznek.

Vélemények

A márkás Lacoste cipők tulajdonosai értékelik, hogy elegáns designjuk és kiváló minőségűek.

A vásárlók szerint a márka dolgai egyszerűen nem fogynak el. Az aktív kopás több szezonja után a cipők kiváló állapotban vannak: a bőr nem romlik, a hajtogatási területen nincsenek gyűrődések. Cipő nélkül ezek a cipők esőben és sós időben is viselhetők.

Kényelmes gumiból készült sportcipő. Bár néhány modell nehézkesnek tűnik valakinek, mégis nagyon könnyűek. A cipők praktikusak a tömörített köpenynek köszönhetően, amelyet nem nyomnak át.

Ez a cipő nagyon kényelmes, van egy értékcsökkenés, a lábak nem izzadnak, kiváló minőségű talpbetétek.

Számos nő tetszik pontosan a tépőzáras modellnek: szépnek tűnnek, és ugyanakkor gyorsan fel vannak szerelve.

Természetesen a gyerekek, valamint a fiatal lányok, mint a márkás krokodil díszítő cipő. Aranyos megjelenésű modell szürke, rózsaszín oldalán krokodilok.

A Lacoste cipők tulajdonosuk biztosítékai szerint könnyen karbantarthatók: egyszerű vízzel, speciális szerszámok hozzáadása nélkül. Egy kis szennyezés könnyen törölhető nedves ruhával.

Ebből a szempontból a bőr és a velúr kombinált fehér modelljeiben kismértékű hiba merült fel: ha a bőr könnyen lemosódik, a velúr töredékei hamar sötétebbek, és nem lehet visszaállítani a színüket.

Néhány hölgy azt is megjegyzi, hogy a világos színű cipők belseje egy kicsit festődik - sötétebb lesz. Ezek a hátrányok azonban fehér cipőknek tulajdoníthatók.

Természetesen néhány potenciális vásárlót megzavart a márkás francia cipők magas ára. De jó kedvezménnyel sokan készek megvenni.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok