Ruházat és cipő lányoknak

Gyermek sál-LIC (gallér)

Gyermek sál-LIC (gallér)

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Mi az a snud?
 2. előnyök
 3. modell
 4. anyagok
 5. méretek
 6. Hogyan kell viselni?
 7. DIY sál
 8. Kötött ápolás

Hogyan viselni a babát télen, hogy jó hangulatban sétáljon, és ne fagyjon az utcán? Kiváló választás lenne a fényes és eredeti sálak, bilincsek vagy nyüzsgő. Sokan hozzászoknak ahhoz, hogy ezt a tartozékot kizárólag a női szekrényhez hozzákapcsolják, és teljesen hiábavaló.

Egy ilyen dolog megbízhatóan védi a gyereket a rossz időjárás esetén a hó és a szél ellen. És ha egy vidám állatfénnyel díszített modellt választasz, akkor minden alkalommal örömmel viseli azt, és könnyebb lesz az utcán játszani.

Mi az a snud?

Kerek sálnak, sál- és sálcsőnek is nevezik. Egyszerre két szekrény részletét végzi: sálat és sapkát.

Az elmúlt években az LIC szuper népszerűvé vált. Látható sok divattervező gyűjteményében. Vannak modellek lányoknak, elegáns hölgyeknek, gyerekeknek, sőt az erősebb szex képviselőinek.

A szokásos sálak mindent elfáradtak, és a lencsét különböző módon lehet viselni. Ennek a tartozéknak a különlegessége a szokatlanság.

Mindenki az alvás rovására teszi eredetiebbé a képét, enyhén lázadó gondatlanságot vagy kifinomult kifinomultságot biztosít. A legfőbb dolog, hogy képzeletünket mutassuk be és ügyesen vegyük fel a felsőruházat más részleteivel.

előnyök

Ha gyermekszekrényről beszélünk, akkor az LIC-nek számos előnye van:

 • Először is, nem lehet lekötni, ami gyakran a téli játékokban a gyerekek esetében van.
 • Másodszor, sok modellt lehet mindkét oldalon és mindkét szélén viselni, ami azt jelenti, hogy a morzsáknak könnyű lesz önmagukba helyezni anélkül, hogy sok időt töltene rá.
 • Harmadszor, ezzel a kis modod kiemelkedhet a tömegből. Végtére is, a legtöbb gyermek szokásos sálakat és kalapokat visel, amelyek főként csak színesek.
 • És végül a Snud legfontosabb előnye az univerzális. Mivel mind a nyakot, mind a fejet felmelegíti, mindenkor magával menthet, mint biztonsági másolatot. Segíteni fog, ha a baba kint vagy kendő veszít kültéri játék közben, vagy ha az időjárás romlik, és fel kell melegítenie.

modell

Snudy sokféle modellt sugall. Széles és keskeny, rövid és hosszú, díszítőelemekkel és anélkül.

A szekrény ezen részeinek anyagai általában terjedelmesek, ami lehetővé teszi, hogy kísérletezzen velük a tetszés szerint, és különböző formákat hozzon létre.

Egy vastag fonalat lehet kapaszkodni, egy gomb elegendő, és az ilyen pozíciót fogja megtartani. Az ilyen sál-gallér, amelyet egy hajtóka egészít ki, lenyűgözőnek tűnik. A gallér viselése mind a külső ruhadarab alatt, mind a tetején is viselhető.

Nagyon örül a gyerekmodellnek, amellyel állatokban újra reinkarnálódhatnak. Ez a ruházati cikk önállóan összekapcsolható.

Anyu számára ez nagyszerű lehetőség lesz kreatív potenciáljának megvalósítására, és a baba szokatlan téli dolgot kap, amelyben újra és újra meg akar járni az udvarban bármilyen időjárás esetén. Például a fülhöz hasonló, a vörös fülből készült motorháztetőhöz hasonló kapucnis kendő lesz a róka, és egy szürke farkas.

anyagok

A magasság a divat ma kötött tansy. Ez a vászon a nagykötés technikájában készült. Mivel ezek a sálak illeszkednek az arc és a nyak finom bőréhez, a fonalat nem szabad szúrni.

A természetes gyapjú minden előnye a tiszta formában nem fog működni. Előnyösebb az akril gyapjúszálak használata. Az Alpaka gyapjú a legérzékenyebb, de drága. Tekintettel arra, hogy a gyermekek sálszálának nincs szüksége sokra, megvásárolhatja.

A kötöttáru is népszerű, mivel hullámokban vagy gyönyörű redőkben fog menni. A legtöbb "téli" és drága lehetőség a szőrből készül. Nem kevésbé meleg, és ugyanakkor megfizethetőbb az ár - gyapjú sál. A sportmodellek nagyon népszerűek a fiúk körében, mivel tökéletesen kiegészítik a téli sportok lőszerét.

méretek

A Snud-t bármilyen korú gyerekek viselik, az újszülöttek kivételével. A lényeg az, hogy jól illeszkedik, és nem esik, amikor a baba az utcán sétál.

Ha a legkedveltebb cipőkről beszélünk, amelyek legalább kétszer meg vannak csavarva, az ajánlott méretek a következők:

 • 4-5 éves gyermekeket vásárolhatunk meg, vagy 15 cm széles és 99 cm hosszú hótalpat lehet kötni;
 • 6-8 éves gyermekek 20 és 120 cm hosszúak;
 • a 9-12 éves gyerekek 20 és 127 centiméter hosszúak lehetnek;
 • a 13 éves gyerekek 22 és 141 cm hosszúak.

Egy fiatalabb gyermek is aludni tud, de a modellben megtalálható a boltban nem lesz könnyű. A nyakörvet maga is meg tudja kötni, a méretet egyedileg választva.

Hogyan kell viselni?

A gallér segítségével minden alkalommal új képeket hozhat létre, ezért különféle módon helyezzük el. Íme a legnépszerűbbek:

 • mint egy sál;
 • mint egy kalap;
 • mint egy motorháztető;
 • mint egy kalap és sál.

Egy rövid igát tettek a nyakra, és kiegyenesednek. Általában volumetrikus szerkezetű, ami lehetővé teszi, hogy jobban melegen tartsa. Az ilyen kerek sálak eredetiebbek, mint a szokásosak.

Ha a sálgallér nem túl széles, és nem hosszú, akkor félig lehajtható és a fejre helyezhető. Tehát az álom fedezi a füleket, mint egy kalap.

Mint egy motorháztető, meglehetősen széles és rövid modelleket helyeztek el. Különösen alkalmasak a lányok számára egy felszerelt, párnázott bevonattal vagy bevonattal.

Most arról fogunk beszélni, hogy a sál-gallér a legkedveltebb. Hosszú snud-ot veszünk, két kézzel dobjuk, és megfordítjuk, hogy "nyolc" legyen. Egy kört dobunk a nyakra, a második pedig a fejre, míg a G-8 metszéspontja elöl van. Lehet azonban hátul is, de a nyak nem lesz annyira biztonságosan lezárva a hidegtől.

Ha nincs motorháztető, az egyik vagy két fordulóban viselt nyak egyszerűen a nyak hossza mentén kiegyenesíthető. Ha gyermeke kabátja kapucnival van, akkor nem akadályozza meg, hogy egy nyakát viselje. Tegye a terméket a nyakába, és húzza fel a motorháztetőt, vagy tegye a kapucnivalot a fejére úgy, hogy a sál alatta legyen, majd engedje vissza a motorháztetőt a vállára.

DIY sál

Az eredeti gyermekbot jobb, ha vastag szálból kötött. Egy ilyen divatos dolog egyszerű. Ugyanakkor egy egyedi tartozékot kap, amelyet csak a gyermeke kap egy példányban.

Még azok számára sem, akik soha nem vették a tűket és a fonalat a kezükben, nem lesz nehéz. A kezdőknek sok sémája van, amelyek lehetővé teszik, hogy lépésről lépésre hozzon létre egy sálat.

A szál csomagolásán általában a tűk kívánt vastagságát írják le egy adott fonalhoz való kötéshez. A legegyszerűbb a szokatlan modell létrehozása a legegyszerűbb kötéssel, például harisnyakötővel (az összes hurok arc), de különböző színeket használ. Ez elég lesz egy egyszerű modellhez gombokkal vagy rögzítő nélkül.

Szintén az üzletekben hatalmas választék áll rendelkezésre minden ízléshez, ami lehetővé teszi, hogy díszítsd a teremtményedet ragyogással, díszítő kövekkel, csíkokkal, sőt, akár bordázattal is.

Nem rossz ez a sál különböző típusú gumiszalagok. Ha már ismeri a sok kötési technikát, kipróbálhatja a különböző mintákat, mint pl. Fonatok, bogyók, stb.

Ön is varrhatja a gyermeke kötöttáruit. Ebben az esetben a szélessége a fej átmérője alapján mínusz 1-2 centiméter. Mivel a kötöttáru jól feszült, a gyermek nem lesz nehéz ilyen terméket viselni. Ebben az esetben a szövet nagyon szoros lesz a gyermek nyakára, és a legrosszabb időjárás esetén is meleg lesz.

A termék ajánlott magassága 25-30 centiméter, míg az első 5 cm-rel hosszabb lehet, mint a fő hossz. Először két anyagréteget varrunk össze, kinyomtatjuk, majd a kapott termék két élét egy varrattal csatlakoztatjuk.

Kötött ápolás

 1. Ne feledje, hogy a kötött termékeket óvatosan kell kezelni, hogy ne rontják meg. Ez különösen igaz a kézzel készített gyapjúfüzérekre. Meg kell mosni vízben nem melegebb, mint 30-40 fok. Amint tudod, túl magas hőmérsékleten a gyapjú dolgai leülnek.
 2. Át kell hagynia az áztatási stádiumot, és jobb, ha a terméket az asztalon szárítjuk, és törölje a törülközőre.
 3. Nem tudod túl keményen dörzsölni, és a gyapjúból kinyomtatni a dolgot, különben gyorsan elveszíti a megjelenését és alakját.
 4. Speciális gyapjúporok gyengébb hatással vannak rá, így jobban részesítik őket.

Reméljük, hogy tanácsunk segít a gyermek számára a legmegfelelőbb gyermek kiválasztásában, és örömmel fog járni minden időben.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok