Ruha stílusok és modellek

Egy ujjú ruha - divatos aszimmetria

Egy ujjú ruha - divatos aszimmetria

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. Az ujjak típusai
 4. divat
 5. Mit kell viselni?
 6. cipő
 7. tartozékok

Az egyik hüvelyes modell ruha nem az első év a divat trendjeire utal. A nyári időszakban a sifon és a selyem ruhák a nyári időszakban igényesek, és a kötöttek nagyon népszerűek a téli időszakban. Ezek a ruhák azonban nem alkalmasak minden nőre, és semmilyen okból nem viseltek. Beszéljétek meg, mi érdekes az egy ujjú ruhákkal kapcsolatban, akiknek meg kell viselniük, és mit viselnek ezzel a stílussal.

Jellemzők

Az egyetlen hüvelyes ruhát aszimmetrikus ruháknak nevezik. Elsősorban különleges alkalmakra választják ki őket, mivel az ilyen ruhák a szemeket vonzzák és segítenek kiemelkedni más szépségek ellen. Ezenkívül egy ilyen eredeti felső ruha áthelyezi a fókuszt az ábra alsó részéből, ami alkalmas arra az esetre, ha ez tökéletlen.

A leggyakrabban egy ujjú ruhát egyszínű modellek képviselik, mivel azok világosak és fényes nyomtatás nélkül is kifejezőek és eredetiek. Ezenkívül a többszínű motívum figyelmen kívül hagyja az érdekes vágást, és befolyásolja a bőr kontrasztját. Ugyanezen okból az ilyen felszerelések esetében a dekoráció minimális.

Ki alkalmas?

A stílustól függően egy aszimmetrikus ujjú ruha egyaránt alkalmas a karcsú szépségre és a görbe alakú alakzatokra. A legjobb az egészben, hogy egy ilyen ruha olyan lányra néz, akinek az alakja trapézként néz ki.

A vékony nőknek figyelmet kell fordítaniuk a szorosan illeszkedő ruhákra, és a lányoknak a teljességgel - szabad modelleken. Ha hiányos lába van, elrejtheti a kényelmetlenségét egy hosszú, aszimmetrikus hüvelyes ruhával.

Kerülje ezt a ruhadarabot, ha:

 • A hátad nagyon széles, és vállai férfiasak.
 • A bőre a kezeden zsírosnak és piszkosnak tűnik.
 • A mellkasot vagy a hátát kiütések borítják.
 • Nagy mellek és melltartó nélkül elveszíti alakját.

Az ujjak típusai

Ennek a stílusnak a ruhájában a hüvely hossza és szélessége eltérhet. Lehet, hogy olyan szoros és hosszú, és kicsi, például "szárny" formájában. Vannak olyan lehetőségek, amelyek a könyöknél kissé hosszabbak, valamint hosszú és széles ujjúak. Háromnegyed ujjú nagyon gyakori. Elhelyezkedése szerint egyetlen ujj lehet a ruházat bal vagy jobb oldalán.

divat

A leggyakoribb modellek egy hüvely nélkül hosszú estélyi ruhák. Lazábbak, mint a rövid, szorosan illeszkedő, aszimmetrikus ujjú ruhák.

A minimálisan díszített ruha alkalmi felszerelésként szolgálhat, és bársonyból, brokátból, selyemből és más drága szövetből készült termék, amely gyöngyökkel, csipke betétekkel vagy strasszokkal rendelkezik, kiváló választás lesz az ünnepléshez.

Rövid ruhában, hüvely nélkül, gyakran láthat más érdekes részleteket a vágásról, például nyakvonalról vagy csupasz hátról.

A leggyakoribbak az ilyen ujjak aszimmetriájú ruhadarabjai:

 • Felszerelt ceruza ruha. Az ilyen ruhában lévő hüvely lehet egy szorosan illeszkedő hosszú, vagy egy „zseblámpa” vagy egy háromszög alakú.
 • Modell "sellő" padlóhossz. ujj egy hasonló ruhában hosszú, gyakran lángolt vagy floppokkal kiegészítve.
 • A-szerű sziluettje. Ennek a ruhának a hüvelye bármilyen hosszúságú lehet.
 • Drapéria ruha - görög stílus vagy ruha stílus "Birodalom". A leggyakrabban az ilyen ruhában lévő hüvely tágas és hosszú, de vannak olyan modellek, amelyek egy szomszédos háromnegyed hüvelyzel rendelkeznek.

Mit kell viselni?

 • Fedjük le a ruhát egy ujjú felsőruházattal (kabát, kardigán vagy ilyesmi), nem érdemes megtenni, mert akkor elveszik a ruha teljes varázsa és a fő fénypontja.
 • Ha az egyik hüvelyes ruhát egy laza illeszkedésű maxi modell képviseli, a derékon lévő ékezést egy övvel lehet viselni.
 • A laza ruhák kalappal kiegészíthetők, és egy rövid tengelykapcsolót kell választani egy rövid, illeszkedő ruha számára.
 • Harisnya vagy harisnya ilyen ruhák alatt nem viselnek.

cipő

Szandálokat és szandálokat, valamint egy ruha alatt álló cipőt viselhet. Ennek a stílusnak az esti ruhája jól érhető el a nyitott cipővel.

tartozékok

Ha az aszimmetrikus ujjú ruhája meglehetősen lakonikus és egyetlen színben készült, különleges díszítés nélkül, akkor nem szabad túl nagy méretű díszítéseket választani nagy mennyiségben. Elég diszkrét fülbevaló, egy karkötő és gyűrű.

Comments
 1. Victoria
  21.02.2016

  Nagyon szeretem az egyik ujjú ruhát. Ha az egyik váll csupasz, a ruha csábító.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok